Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 16:56   #691
klion78
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dziewczyny która z was to Kasia W (Z)?

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

aaa tak to jaaaa
miło mi Cię poznac Aniu
Stary 2010-05-19, 17:03   #692
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulka - mamusia pelna geba bardzo sie ciesze ze tz sie zaangazowal.. ale wiesz co szczerze mowiac to wiedzialam ze tak bedzie bo jak bylas w ciazy z taka czuloscia sie do was odnosil itd.. wiec niemoglo byc inaczej
a Milosz bedzie madry to pewne po takich rodzicach
wiedzialam sie poradzisz sobie z karmieniem jakos sie o to niemartwilam wogole od razu jakos czulam ze bedzie ci wszystko szlo dobrze moze nie od poczatku ale jakos tak jak bylam u was to potem mowilam wojtkowi ze jestem spokojna naprawde tak czulam ze sobie ze wszytkim poradzicie ta siostrzana wiez..
no ale wiesz musisz dbac o mojego wizazowego chrzesniaka bo jak nie to... pamietaj mam na Ciebie oko
Siostro Miło mi to słyszeć Ja też się śmieję, że mały na pewno będzie mądry i piękny po rodzicach Dbam o smyka, dbam
Jutro idziemy na USG bioderek . Muszę go jakoś pozawijać, żeby sie nie przeziębił...
W ogóle, wszyscy mi mówili, jak byłam w ciąży, że rodzę w takim fajnym czasie, bo szybko będę mogła wyjść z małym na spacer, a tu wielka d**a...
Wczoraj była u nas położna- sympatyczna kobieta, od razu się zgadałyśmy jak zobaczyła na stole otwartą książkę i jak jej powiedziałam, że pracuję w bibliotece . Mole książkowe zawsze się dogadają

Aaaa i domagam się zdjęcia- jestem ogromnie ciekawa jak wyglądają teraz Klusia Pyzia i Kopytko

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
(...)
rybulko dobrze ze wszystko dobrze

piecze mnie kręgosłup w odcinku szyii nie moge usiedziec normalnie
Dzięki
Jak to piecze? Jakieś uczulenie?

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
(...)
Dziewczyny chwale sie ...
Kupujemy domek jak dobrze pojdzie w lipcu bedziemy juz na swoim taki prezent na pierwsza rocznice slubu
Wow! Super! Gratuluję
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 17:06   #693
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
miło mi Cię poznac Aniu
mi również milo

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 17:07   #694
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
REMONT OFICJALNIE ROZPOCZETY czyli roz pi zdziel
ale az mi sie buzia cieszy na sama mysle ze tz robi pokoj naszemu synowi

moze

swietna strona dziekuje

oj ja tez nie mam o nich dobrego zdania dlatego przeszlam do plusa.. i reszta rodziny tez

to pierwsze boskie

ja od razu wiedzialam ze bez wzgledy na to czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka nie robie pokoju rozwowego czy niebieskiego.. rozowego nieznosze o fuj i nawet corci takiego bym niezrobila wole jakis motyw na scianie w stylu laki czy cos;D ale nie roze a niebieski jest dla mnie za zimny
no ale twoja branatica pewno sama zadecydowala.. ja mam nadzieje ze moja zuza kiedts tam kiedys niewymysli sobie rozowego pokoju bo sie pozygam

a prosze:
najwyższa jakość za najniższą cenę
tanio a dobrze
najlepsze produkty w rewelacyjnych cenach
3 razy naj - najtansze najlepsze najciekawsze
jakość pierwsza klasa a cena przyjazna dla portfela
przyziemna cena nieziemska jakość

jeszcze cos?

czkam az dobijesz tu zeby cie wysciskac : jak tam mysliciel :

zrobilam pyszne ciasto czekoladowo truskawkowe wrzuce na gotujace zonki zaraz przepis
Martuś, ale się uśmiałam z tego co pisałaś o różowym kolorze i Waszej przyszłej Zuzi
myślę, że podświadomie przekażesz jej niechęć do różu i od samego początku różowemu kolorowi będzie mówić niet

a co do haseł

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Wrzucę coś wrzucę. Teść robi małemu mnóstwo zdjęć, więc coś wyszukam. Wrzuciłabym coś z komórki, ale normalnie kabel mi gdzieś wcięło

Teraz śpi tak, że chodzę i sprawdzam czy oddycha

Ciągle nie mogę się przywyczaić, że naprawdę jestem mamą i wydaje mi się, że śmiesznie to brzmi, jak sama o sobie tak mówię, albo jak ktoś do mnie mówi "mamula, mamusia" itd.
Po porodzie myślę, że doszłam do siebie, choć jeszcze pewnie trochę czasu zabierze, zanim wszystko się ładnie zagoi itd. Tak naprawdę już czułam się jak nowo narodzona, gdy w dzień wyjścia ze szpitala położna zdjęła mi szwy

Tak, mamy kolor teak, bo nam do mebli w sypialni pasował
Mały uwielbia pić z piersi . Mam dość dużo pokarmu, także muszę ściągać co jakiś czas i potem dajemy małemu z butelki. Na początku nie chciał z butli w ogóle, teraz się przekonał, ale widać, że pierś, to jednak pierś

Super
Trzymam kciuki, żeby było szybko i bezboleśnie
Mnie też rozczula zawsze zaangażowanie TŻa. Jak byłam w szpitalu, wszystko przygotował na przyjęcie małego, o wszystkim pomyślał A teraz jest po prostu zakochany w małym i pomaga mi we wszystkim .

Miłoszek w ogóle, często tak zasypia, albo sobie leży, jak na tym zdjęciu, co Ci wczoraj wysłałam Teść się śmieje, że to będzie bardzo mądry facet

Ejjjj, a ja nie mogę truskawek jeść
Wiadomo dumnego dziadka rozpiera duma i szaleje z aparatem ale to dobrze, dzięki niemu Miłoszek będzie miał udokumentowany każdy dzień od narodzin a i my będziemy mogły cieszyć oko
Z tego co piszesz to rewelacyjnie sobie oboje radzicie z maleństwem

Cytat:
(...)Dziewczyny chwale sie ...
Kupujemy domek jak dobrze pojdzie w lipcu bedziemy juz na swoim taki prezent na pierwsza rocznice slubu
Zabciu gratulacje super wiadomość
Stary 2010-05-19, 17:34   #695
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Siostro Miło mi to słyszeć Ja też się śmieję, że mały na pewno będzie mądry i piękny po rodzicach Dbam o smyka, dbam
Jutro idziemy na USG bioderek . Muszę go jakoś pozawijać, żeby sie nie przeziębił...
W ogóle, wszyscy mi mówili, jak byłam w ciąży, że rodzę w takim fajnym czasie, bo szybko będę mogła wyjść z małym na spacer, a tu wielka d**a...
Wczoraj była u nas położna- sympatyczna kobieta, od razu się zgadałyśmy jak zobaczyła na stole otwartą książkę i jak jej powiedziałam, że pracuję w bibliotece . Mole książkowe zawsze się dogadają

Aaaa i domagam się zdjęcia- jestem ogromnie ciekawa jak wyglądają teraz Klusia Pyzia i Kopytko

Dzięki
Jak to piecze? Jakieś uczulenie?

Wow! Super! Gratuluję
nie wiem wlasnie od środka piecze

połozyłam sie na troche i troche mniej piecze

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 17:44   #696
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

daj znac co i jak po usg...
aaaa fotki nasze... to tak po prawdzie Pyzia i Kopytko moze sie sfotografowac ale Klusia.. czyli Wu nie bardzo z taka obita twarza
hahahaha

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Martuś, ale się uśmiałam z tego co pisałaś o różowym kolorze i Waszej przyszłej Zuzi
myślę, że podświadomie przekażesz jej niechęć do różu i od samego początku różowemu kolorowi będzie mówić niet

a co do haseł
a dziekuje dziekuje nasza Zuu.. mam nadzieje ze nie bedzie lubila.. no ale jesli bedzie to trudno.. przeca jej nie zabronie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
nie wiem wlasnie od środka piecze
hmm nie dobrze....
Stary 2010-05-19, 17:46   #697
iwka28
Wtajemniczenie

Dzisiaj słuchałam RMF w pracy i wiadomości z Polski i tak jakoś dziwnie było patrzeć, że u nas za oknem słońce.
Ale bardzo mnie zdziwiła i to nieprzyjemnie wypowiedź jednego ze słuchaczy, że służby pracujące przy powodzi powinny załatwić transport - tiry itp. i wywozić prywatny dobytek ludzi, no bo skoro ewakuacja to wszystkiego Tylko jak on sobie to wyobraża, skoro wszyscy pracują przy umacnianiu wałów i ewakuacji ludzi.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ale Bruno to akurat nie jest polski film
Ja nawet nie mam zamiaru oglądać, wystarczyło, że Borat był niesmaczny
świetnie powiedziane
Same seriale tez są często takie durne, ze się patrzeć nie da A o pseudoaktorach pokroju "Cipopek" już się lepiej nie wypowiadać
to ja dorzuce jeszcze "To nie tak jak myślisz kotku" bo przez cały film zastanawiałam się, kiedy weszcie będzie coś smiesznego
Za to mam ochotę obejrzeć Kołysankę - ma całkiem niezłe opinie na filmwebie
Ja tu jeszcze dorzucę Mroczków, Żmudę i innych - lista jest długa.

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny. U nas spokojnie na razie. Tata całą noc dyżurował w straży w razie przerwania wałów. Martwię się o niego bo tak naprawdę nie spał od niedzieli bo wtedy musiał po popołudniowej zmianie zostać na noc w razie rozlania, w poniedziałek w pracy znów na noc i wczoraj cała noc w straży.
A nie ma możliwości się gdzieś zdrzemnąć choćby na chwilkę?

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Oj wczoraj cały dzień byłam poza domem. Po pracy poszłam do dentystki, bo mi się ukruszyło kawałek zęba i oczywiście okazała się mega próchnica, 40 min borowania...brrrrr, ale mam już plombę i w przyszłym tyg idę jeszcze zrobić jedną mała dziurkę.
Do tego szykujemy się do kręcenia teledysku, więc będzie zabawy co niemiara i mój debiut przed kamerą...hehe
Jejku, jak piszecie o tych powodziach, to ciary przechodzą...oby to jak najszybciej minęło !!!
W sumie z tym ułamanym zębem to szczęście w nieszczęściu - przynajmniej odkryłaś ubytek.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No cóż - po wstępnych przeliczeniach, kalkulacjach...chyba mnie nie stać na kredyt Samej jest strasznie ciężko. Na ratę i opłaty by starczyło, ale jeszcze trzeba z czegoś żyć i mieć na wstępie kasę na min 10% wkładu własnego i opłaty okołokredytowe. Jedyne co mi teraz chodzi po głowie, to wynajem mieszkania...gdybym płaciła miesiecznie 1500 za mieszkanko już z opłatami to spokojnie mogę wyżyć.
A nie wolisz tych 1500 plus opłaty (czyli ze 2000) odkładać przez jakiś czas i pomieszkać jeszcze z rodzicami? w ciągu roku masz 24000 tyś. jakby nie patrzeć spora kwota - i wtedy dopiero myśleć o kredycie?

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć
przybyłam tylko się przywitać, mykam na miasto szukać pracy i przyczepki. Jutro mąż jedzie po pralkę, bo ja mam rozmowę o pracę dorywczą w niedzielę.
papatki
Trzymam kciuki za rozmowę o pracę

Cytat:
a my oficjalnie zaczelismy remont malego pokoju maz wszytko wyniosl dzis gipsuje jutro szlifuje piatek wszytko na bialo w sobote bedziemy planowac naklejki i malowec tlo.. w przyszlym tygodniu wam pokaze fotki ale samych scian zrobionych bo na lozeczko itd.. to troche jeszcze poczekacie
no i mma nadzieje ze pojdziemy za ciosem i syzbko zrobimy przedpokoj bo tam wiele nie ma.. wiec jak sie uda to do konca maja zamkniemy remont... no bo z salonem postanowilismy ze bedziemy musieli sie wstrzymac patrzac na sytuacje pogodowa...
Więc oficjalnie gratuluję bałaganu i czekam na fotki

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a teraz do śmiechu
Opisze wam dalszy ciąg przygody TZ z orange
No wiec w piatek dzwoniłam do internetowego sklepu orange aby natychmiast zlikwidowali status, ze przesyłka jest wysłana, bo TZ nie moze wziąc tel w salonie. Powiedzieli mi ze trzeba czekac 72 godz robocze (pisałam wam o tym). Mówiłam aby kuriera odesłali, bo TZ mu dzien wczesniej mówił, ze nie moze odebrac przesyłki bo nie ma wymaganych dokumetów.

Dzis mineły te 72 godz robocze TZ idzie do salonu... a tu kuźwa dalej nie moze wziąc tel (gdyby nie to, ze wszyscy mamy w orange to juz by przeszedł do innej sieci) . wiec dzwoni do biura obsługi klienta i co się okazało?? ze TZ musi osobiscie zadzwonic do firmy kurierskiej (dlaczego nikt nam tego wczesniej nie powiedział) i odwołac przesyłkę (juz to zrobił) i dopiero jak paczka dojdzie do wawy (do ich firmy) to od tego czasu ma minąc 72 godz robocze (czyli w piatek lub sobote bedzie mógł wziąc tel)

aż normalnie się wierzyć nie chce.....
boscy są...

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Mi też to pierwsze, przede wszystkim dlatego, że na pietrze są 2 pokoje, czyli nasza sypialnia i ewentualnie pokój dziecka
Co do cen, to ja jestem przerażona, ale mamy tu pracę i nie wrócimy do naszych rodzinnych stron, gdzie za te same pieniądze mielibyśmy działkę, domek i kawałek ogródka.
Stwierdziłam, że zaczynam szukać mieszkania, tak pomału, ale właśnie wtórnego, bo za nowe damy podobne pieniądze (300tys min) a jeszcze trzeba je urządzić.
To pierwsze fajniejsze, tylko łazienka w dziwnym kolorze. Widzę że ceny bardziej normalne się zrobiły, jeśli można tak powiedzieć, jeszcze rok temu krzyczeli za taki metraż 400-450 tyś.

Cytat:
ciekawe jak tam u mnie
juz Cie dodalam do listy
faaajnie
Żabcia u nas tragedia. Skrzyszów zalany, okolice Wojnicza też, w Szczucinie dramat.
Gratuluję domku!!!!! Napisz coś więcej!!!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 17:49   #698
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha ano boska

no bo co ma sobie mowic jeszcze 5 lat.. stawia sobie konkretny cel.. . oby jak najdluzej

to nawet nie wiedzialam

pokaze pokaze

zamawialam z all ale nie farme tylko ten co byl na bialym tle... bo jak pomierzyliśmy elementy z farmy to sie okazalo ze to co maja bedzie bardzo male.. bo np duze elementy maja po 2o-30 pare centymetrow wysokosc... itd.. wiec nam sie zgubi... najwieksze jest drzewo ktore i tak niepowala bo ma 40...
a ten na bialym tle to np same kwiatki sa wysokie na 20 kilka.. wiec to bedzie lepsze dla mlodszego dziecko bo bardziej wyrazne..
no ale podklad zrobimy sami kupujemy biala farbe i barwniki (mamy juz je takie specjalne do szablonow) i bedziemy sami intensywnosc ustalac... ale chcemy bardzo jasny zielony na dol ciemniejesze kepki trawy no i jasna niebieska gora z bialymi obloczkami sloneczkiem itd...
Super pomysł Jestem ciekawa efektu końcowego

Cytat:
ciekawe jak tam u mnie

juz Cie dodalam do listy

faaajnie

Gratuluję

Cytat:
Cześć dziewczyny
Na razie nadrobiłam stary wątek
Dzisiaj jak na razie mały śpi dobrze- odsypia chyba noc, bo troszku nam dał popalić

Domi, macie takie samo łóżeczko dla Polusi Tyle, że my mamy inny kolor Wszyscy są nim zachwyceni, bo jest naprawdę śliczne I też mamy z szufladą, co jest dla nas mega wygodne

Strippi, gratuluje odbioru kluczy do mieszkanka
Rybulko cieszę się bardzo, że wszystko się dobrze układa u Was. Wiedziałam, że sobie poradzisz
Stary 2010-05-19, 18:04   #699
bzyczka1
Zakorzenienie

Żabciu gratuluję

u nas siąpi od rana na przemian z mocniejszymi opadami
W sobotę idziemy na 50 urodziny do siostry taty mojego, a tż ma służbę w niedzielę i już marudzi że się napić nei może nawet

Aha widziałam dzisiaj w tv że zmiany w kredycie rodzina na swoim, że mieszkania tylko nowe i ograniczenie wiekowe:mu r:

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 18:05   #700
Rybulka
Zakorzenienie

Martuś, to Klusia niech robi zdjęcia i to już!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulko cieszę się bardzo, że wszystko się dobrze układa u Was. Wiedziałam, że sobie poradzisz
Bardzo dziękuję Cieszę się, że wierzycie w moje i TŻa zdolności rodzicielskie

A tu, zgodnie z prośbami ciotek, kilka zdjęć naszego szczęścia:
Stary 2010-05-19, 18:09   #701
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 18:11   #702
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

och Rybulko jaki śliczny ten Wasz synuś
niech rośnie zdrowo

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 18:11   #703
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

Słodka kruszynka I oczywiście, że wierzymy w Wasze możliwości
Stary 2010-05-19, 18:16   #704
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Więc oficjalnie gratuluję bałaganu i czekam na fotki
dziekuje

Cytat:
Super pomysł Jestem ciekawa efektu końcowego
ja tez

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Aha widziałam dzisiaj w tv że zmiany w kredycie rodzina na swoim, że mieszkania tylko nowe i ograniczenie wiekowe:mu r:
ja slyszalam o tym ze maja byc takze dla singli ale oni maja miec male mieszkania do 40m i tylko nowe

Cytat:
i tak
cudny jest
Stary 2010-05-19, 18:20   #705
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
och Rybulko jaki śliczny ten Wasz synuś
niech rośnie zdrowo
Cytat:
Słodka kruszynka I oczywiście, że wierzymy w Wasze możliwości
Cytat:
(...)
cudny jest
Dziękuję w imieniu małego
Właśnie się obudził i już mu doniosłam, że ciotki są zachwycone

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 18:25   #706
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Dziękuję w imieniu małego
Właśnie się obudził i już mu doniosłam, że ciotki są zachwycone
wycałuj go od nas

a ja foteczki brzusia mam

http://picasaweb.google.com/mmoniaj/Brzusio02#

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 18:45   #707
india83
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe jak tam u mnie

juz Cie dodalam do listy

faaajnie

czekamy na wiecej

Cytat:

jaki okruszek sliczny
Stary 2010-05-19, 18:57   #708
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 18:58   #709
bzyczka1
Zakorzenienie

Martucha tak, dla singli też. Póki co napisałam tylko to, co widziałam w reklamie gazety. Ehh pewnie jak jest ograniczenie wiekowe to i tak się nie załapiemy

doczytałam na stronie...ciekawe czy ograniczenie wiekowe dotyczy obydwojga małżonków, czy np gdy jeden przekroczy ten wiek a drugi nie, to też się można starać. Póki co, my i tak się nie staramy o kredyt bo najpierw musimy spłacić ten co mamy ale kiedyś kto wie.

Rybulko śliczny synek

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-05-19 o 19:14
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 19:00   #710
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

o ja ciee ja juz zapomnialam jak wyglada takie malutkie dzieciatko matko a dopiero moja Polusia taka byla
rob jak najwiecej zdjec Rybulko, bo tak sie Miloszek bedzie zmienial, ze szok

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 19:08   #711
klion78
Zadomowienie

Rybulko śliczne to Wasze szczęście przekaż Miłoszkowi, że kolejna ciotka pada z zachwytu.

MisQa ale duży ten Twój brzuszek. Dopiero teraz widzę ile to już czasu minęło.
Stary 2010-05-19, 19:23   #712
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Scio Klubik plissssssssssssssssssss

juz sobie poradziłam

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-05-19 o 19:38
Stary 2010-05-19, 19:40   #713
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Martucha tak, dla singli też. Póki co napisałam tylko to, co widziałam w reklamie gazety. Ehh pewnie jak jest ograniczenie wiekowe to i tak się nie załapiemy
z tego co sie orientuje to najstarszy kredytobiorca nie moze przekroczyc tego wieku...
Stary 2010-05-19, 19:50   #714
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Rybulko.... jejku prześliczny ten twój maluszek. Własnie pokazywałam go męzowi i stwierdził to samo Taki przystoniak wam rośnie, ze hoho. Ale wiem, wiem.. juz jest zaklepany dla Zuzy Marty

Tez widziałam tę reklamę o kredycie "Rodzina na swoim" ciekawe i jakim wieku mówią

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

a w ogóle w RMF mówili, że dzis najpiękniejsza pogoda w w całej Polsce była... w moim mieście

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 19:52   #715
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
z tego co sie orientuje to najstarszy kredytobiorca nie moze przekroczyc tego wieku...
Ja słyszałam ze to ma być chyba 27 lat. Więc my też się nie łapiemy

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:00   #716
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

scio

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-05-24 o 18:01
Stary 2010-05-19, 20:12   #717
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dziewczyny z Krakowa - mam dwa bilety na sobotę na 19.15 na Okno na podwórze do Bagateli. Nie chciałaby któras odkupić?
Stary 2010-05-19, 20:14   #718
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ale wiem, wiem.. juz jest zaklepany dla Zuzy Marty
o tak

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja słyszałam ze to ma być chyba 27 lat. Więc my też się nie łapiemy
e no serio taki maly prog przeciec teraz coraz czesciej rodziny zakladaja starsi ludzi juz nie 20latkowie tylko 25 w gore.. wiec bezsensu... bo zeby dostac kredyt trzeba byc malzenstwem a do tego takim mlodym... bardzo mlodym.. bo my tez ysmy sie na niego nie zalapali bo tz w dniu slubu mial juz 27...

scio doczytalam i sie mylisz.. na szczescie
wprowadzenie ograniczenia wiekowego; docelowi kredytobiorcy będą mogli skorzystać z programu Rodzina na swoim pod warunkiem, że wiek ich nie będzie przekraczał 35 lat (zmiany określone w powyższych punktach 1-3 planuje wprowadzić się na dzień 1 stycznia 2011 r.)

zrodlo:
http://www.rodzinanaswoim.pl/aktualnosc/535/

wiec
od 1 stycznie 2011
single mniejsze mieszkania do 50 metrow
wszyscy do 35 lat
mniejszy wspolczynnik ceny za metr

od 1 lipca 2011
tylko nowe mieszkania

kredyt bedzie funkcjonowal do grudnia 2012

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-05-19 o 20:20
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:19   #719
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No świetnie! Widzę, że najbardziej zainteresowany jest najmniej poinformowany. Brawo dla tych z Orange!

A ja właśnie przeglądałam mieszkanka i chciałabym, żeby dali nam kredyt na jedno z tych. Można się od razu wprowadzać, nic do urządzania - idealne! Tylko musimy jeszcze poczekać pół roku...

http://www.oferty.net/mieszkanie-na-...akow,m13726011

http://www.oferty.net/mieszkanie-na-...akow,m13428175
fajne mieszkania.Ale ceny masakra .Myslalam ze Poznan jest drogi.Kredyt chcecie na 100%? bo rata miesieczna pewnie Wam wyjdzie grubo ponad 2 tysiace.

Rybulko Miłoszek piekny

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-05-19 o 20:27
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:31   #720
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Martucha to dobrze, ktoś mi fałszywe info podał.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości