|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Dziewczyny mam problem. Kupiłam łóżeczko z materacem 120/60, co jest chyba standardowym wymiarem. Natomiast pościel mam 120/90. To chyba za dużo prawda? Nie kupowałam jeszcze kołderki. No i nie wiem jaki rozmiar wybrać poduszki i kołderki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Mnie na szczęście nie zalało, bo ja mieszkam daleko od rzeki, ale wygląda to strasznie.
Mój M kupił mi dzisiaj taka dużą piłkę do ćwiczeń, będę się chyba kulać razem z nią ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- marta mi się wydaje, że dobra taka pościel bo nawet na niektórych aukcjach pisze, ze taki wymiar pościeli pasuje do łóżeczka 120x60 |
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() slicznie ![]() ![]() ja mam taka posciel do lozeczka 60x120 takie sa rozmiary. wszystko pasuje. a wsady ja bralam od tego samego sprzedawcy rozmiar 120x90
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-19 o 17:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Zakorzenienie
|
A podała bys mi namiary na tego sprzedawcę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Rozeznanie
|
marta tu masz przykładowy link z zestawem pościeli i kołderką poduszką tam są wymiary podane
http://www.allegro.pl/item1022991366...2_gratisy.html Ja żeby nie mieć tego problemu to od razu zamówię komplet pościeli z wypełnieniem Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-05-19 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
czy mi sie cos pomylilo? przeciez ty chyba tez bralas ta posciel od niego
![]() http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=7423110 ale juz pewna nie jestem ![]() ja bralam ten zestaw tylko rozmiar 120x90 http://www.allegro.pl/item1034617309..._promocja.html
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-19 o 17:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak Aniu brałam i właśnie zamawiam od niego ten wsad. Dziękuje! Jak robiłąm zamówienie to jakoś przeoczyłam kołderkę. No trudno. Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-05-19 o 17:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Rozeznanie
|
oooo a tu masz od twojego sprzedawcy ten sam wymiar
http://www.allegro.pl/item1037586113..._promocja.html |
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Anuszka, Anoxa, Basia strasznie wam wspolczuje i nie jestem sobie w stanie wyobrazic przez co przeszlyscie
![]() Cytat:
Piekne i super mebelki pasuja do podlogi ![]() Wspolczuje, to jakis koszmar byc odcietym od swiata i stracic majatek w kataklizmie ![]() Dziekuje dziewczyny na slowa pochwalne od nosnie mojej "odwagi", ale naprawde tez jestem pod wrazeniem i nie moge wyjsc z podziwu jak ladnie mi zrobil zastrzyk moj tz. Teraz wzial posegregowal ciuszki i robi pranie dla malej, posprawdzal metki co w jakiej temperaturze prac i pierwsze pranie ruszylo ![]() Na obiad dzis zrobilam taka zapiekanke: na sam spod cukinia w krazkach, cebulka, ryz, kawalki poledwicy podsmazonej zalalam sosikiem z pomyslu na zapiekanke i posypalam serem zoltym pychota mi wyszla na jutro bedzie jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem zla ze nawet obiadu zrobic nie moge
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 | ||
Zadomowienie
|
i znowu naogladalam sie pieknych brzuszkow
![]() karolcia jestem pod wrazeniem metamorfozy ![]() ![]() aaaaaa dziekuje za komenty odnosnie laktatorow ![]() Cytat:
![]() Razem zrzucimy wszystkie nadprogramowe ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350351 Cytat:
![]() ide czytac dalej :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chcesz przepis? mam jeszcze pare innych to daj mi na pw maila to ci powysylam ![]() Dzis byla zapiekanka z szynką a co jutro?? Pomocy...niech ten facet juz zadzwoni czy ma te dysze czy nie bo mam dosc... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
niezawsze brzmi smakowicie
![]() ja mam ochote na smazone ziemniaczki z czosnkiem i ziolami :d ale juz pozno i sama nie wiem czy robic czy nie ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- jejku dziewczyny patrze na fakty i przeraza mnie to co sie dzieje... tak bardzo wspolczuje tym ludzia... powodz jest straszna
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
Mozna też surowe ziemniaki upiec, ale trwa to dłużej. Dziś robiła w folii udka z kurczaka w przyprawach. Piekłam je dokładnie 65 minut i mięso było mięciutkie, soczyste. Mam stary piecyk. Nie mam pojęcia dlaczego u Ciebie trwało to tak długo? Może to kwestia używanego mięsa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj jak ogladalam relacje z sandomierza to plakalam razem z tymi ludzmi. moi rodzice mieszkaja 20 km od sandomierza a moja siostra w sandomierzu. na szczescie w lewobrzeznej czesci miasta wiec im nic nie zagraza
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tez Marek bardzo pomógł i mama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
ania tez mi az lzy leca przypomina mi sie co sie dzialo u mnie w miescie w czasie powodzi w 1997 roku i pamietam ogromna radosc nasze miasto uratowalo sie tylko dlatego ze niemcy sie z nas smiali gdy wzmacnialismy waly i walczylismy o to by nasze miasto nie zatonelo chodzili robili nam zdjecia nagrywali filmiki w ostatecznosci to ich zalalo a nas dzieki temu uratowali...
#620 |
Zakorzenienie
|
Słowa tego nie oddadzą, nikomu, naprawdę nikomu nie życzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
anuszka mysle ze to co nas spotkalo jedynie nas teraz wzmocni dzieki temu jestesmy silniejsze
![]() maz wlasnie na pisal ze w pracy bylo dobrze ![]() ![]()
#622 |
Zakorzenienie
|
muminek ja też lubię babki, ale mi nie wychodzą, zawsze zakalec. Możesz podać przepis?
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- anoxa masz rację, może dlatego tak nie panikujemy przed porodem ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- odnośnie powodzi z 97r, nas tez nie zalalo, a już było tak blisko, bo w Gdańsku... ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- marta ja teraz spojrzałam na pościel, którą kupiłam do swojego łóżeczka i w opisie aukcji jest napisane tak: SUPER ZESTAW 90x120 (przeznaczony do łóżeczek 60x120)
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
wspolczuje wam dziewczyny straty maluszkow.
nie chcialam wam pisac ale na sali ze mna teraz w szpitalu lezala dziewczyna ktora rok temu stracila dziecko. w 38 tygodniu jej coreczka zmarla jeszcze w brzuszku bo nikt nie wykryl u niej cukrzycy. malutka miala 5,5 kg w 38 tc. ta dziewczyna zglosila sie do szpitala bo nie czula ruchow dzidzi a oni ja do domu odeslali i kazali liczyc le razy ruszy sie w ciagu 12 godzin. niestety kiedy wrocila do szpitala juz bylo za pozno. nie wyobrazam sobie takiej tragedii.... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez tak patrze, i mysle np ze mam teraz 108 w biodrach, pewnie jeszcze cos dojdzie.. a one np sa w biodrach do 108, a brac np 116 czy to nie przesada? hmm sama nie wiem tez mam wątpliwosci.. czy kupowac takie na styk, i chodzic w upietych a moze kaza sie dobre czy kupic szerokie i beda jak wory |
|
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
aniaa rety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 | ||
Rozeznanie
|
Śliczny kącik
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez roztrzepaniec989 Czas edycji: 2010-05-19 o 18:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
A to linki: http://www.allegro.pl/item1033010317...acej_r_xl.html http://www.allegro.pl/item1028471535...iacej_r_l.html TA JEST OGROMNA Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-05-19 o 18:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
mi sie to w glowie nie miescilo jak opowiadala. na jakich lekarzy ona trafila
![]() teraz jest w ciazy znowu i z cukrzyca lezala na obserwacji a wtedy to mowila ze to akurat w swieta wypadlo i ze dlatego ja pewnie odeslali bo tam w szpitalu jak siweta sa albo dlugie weekendy to wypychaja jak najwiecej do domu zeby miec spokoj
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-19 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
anuszka bardzo mozliwe
![]() aniaa to straszne wspolczuje takim ludzia bo wiem jak bardzo boli strata dzieciatka... ale takie histori to zadkosc i u nas na watku wszystkie szczesliwie urodzimy nasze maluszki ![]()
#630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas na pewno bedzie wszystko dobrze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.