|
|
#751 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Cytat:
To jednak nie dla mnie.---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
o jacie ale miła niespodzianka
Proszę pochwal się zakupem ![]() Jestem o krok bliżej do Imogene i Emilki A jeszcze mam takie pytanie Brać? (załącznik)
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2010-05-19 o 20:42 |
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#756 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I tego troszke sie obawiam Ale mam nadzieje, ze sie przyzwyczaje... ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecane zdjęcia Bianki na ramieniu z dedykacja dla Dodeczki
![]() Niestety troche nieostre, bo TŻ sie nie przyłożył
Edytowane przez anah Czas edycji: 2010-12-09 o 15:54 |
|
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za opinie, ale muszę stwierdzić że ta skaza wygląda gorzej na zdjęciach niż w rzeczywistości. Po prostu jest w bardzo dużym powiększeniu, może trochę przesadziłam z makrem
Moi współlokatorzy stwierdzili że przesadzam i w ogóle tego nie widać, więc już sama nie wiem... Obawiam się też co dostałabym po odesłaniu, może jeszcze gorszy egzemplarz, albo z wadą w innym miejscu A torebeczka jest sama w sobie śliczna, nie chciałabym z niej całkiem rezygnować. Pomijając badziewne usztywnienie dna które się zwija w środku pod podszewką, to jest bardzo ładnie wykonana. Tak to jest jak się nie widzi co się kupuje... Ale prawdę mówiąc mogłabym to otarcie w sklepie też przeoczyć, zauważyłam je dopiero po jakimś czasie. Jakie są w ogóle zasady reklamacji? Podejrzewam że odsyła się na własny koszt? Czy zwracają jeśli torebka ma wady? Bo w końcu na stronie jest napisane że "towary są fabrycznie nowe, wolne od wad fizycznych i prawnych"... |
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pięęęęknie się prezentujesz torebeczka jest przecudna! Mimo, że duża, ale jak pięknie się komponuje!Czyżbyś zapaliła wołający ognik w mej podświadomości? ![]() Niech no tylko przecenią
|
|
|
#760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Są dość niechętni, jeśli idzie o zwracanie kosztów wysyłki, ale stanowczy mail zazwyczaj załatwia sprawę. |
|
|
|
|
#761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Jestem ciekawa jak czarna wygląda, czekam na zdjęcia . Nie wiem jeszcze, czy moje zdjęcia z Pelayi z poprzedniego wątku ktoś dodał. |
|
|
|
|
#762 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Dzięki Twoim zdjęciom zdecydowałam się na Tollę - dziekuję za fotki ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Landi jednak jest od niej wizualnie mniejsza, bo te boki tak się "leją".
|
|||
|
|
|
#763 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dużo zdrowia dla Ciebie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bierz, ją bierz, tylko widziałas ta dziurę, ktora jest pośrodku? Ona nie zapina sie szczelnie, niby 2 zatrzaski a nie przylega to ładnie. Cytat:
![]() Cytat:
ognik powiadasz ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
ja bym ją reklamowała |
||||||
|
|
|
#764 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
|
|
#765 |
|
Raczkowanie
|
A mam jeszcze pytanie z innej beczki
jak to wygląda z kolekcją jesienną? Jest całkowita zmiana asortymentu? Czy tylko kilka nowych modeli? Albo czy dodają nowe kolory? Ciekawi mnie to
|
|
|
|
#766 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przy okazji w tym poście o ile dobry post wzięłam były pelayi a przeoczyłam bo zdjęcia w linkach były także proszę o wybaczenia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo ze zdjęciami z końcówki tamtego wątku miałam problem bo nie byłam w stanie nadrobić i mogłam przeoczyć wasze piękne zdjęcia :wstydnis: przepraszam Cytat:
jak Ty wszystko wiesz
|
|
|
#767 |
|
BAN stały
|
Z każdą nową kolekcją dają nowe modele i kolory, czasem wracają stare w starych lub nowych kolorach. To, co było wcześniej zostaje, aż się sprzedadzą.
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: Dominiique już mnie uprzedziła
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-05-19 o 21:36 |
|
|
|
|
#769 |
|
BAN stały
|
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- A teraz nie masz nic na oku? Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2010-05-19 o 21:41 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#771 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ekspresowa dziewczyna
|
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#773 |
|
BAN stały
|
W takim razie w piątek sporo nowych fotek się pojawi!
Ktos jeszcze przewiduje na piątek gości z etorebkami? ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Ta kurtka przypomina mi takie podkasane kurtki rodem z PRL-u, trochę a'la robotnik
|
|
|
|
#774 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Aaaa
![]() Ja też czekam na nową kolekcję ![]()
|
|
#775 |
|
BAN stały
|
Mały off-top: widziałyście gdzieś ładne trencze (długie do kolan lub takie za pupę) jednorzędowe najlepiej, w kolorze beżowym, granatowym, niebieskim, ciemnoczerwonym lub z zamszu brązowe?
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już w samochodzie zamiast się zestresować chociaż trochę to ugryzł mnie w nos od razu i obsikał fotel Potem dwa dni tęsknił za mamą i troszkę w nocy piszczał więc postawiliśmy jego posłanko w sypialni i na zmianę z mężem trzymaliśmy rękę w posłaniu podczas snu ale pomogło ![]() Niestety nie mam żadnych namiarów na tą Panią To było 3 lata temu i wykasowałam numer dość szybko, bo wszystko było w porządku ...W każdym bądź razie polecam kogoś z kim jest dobry kontakt mailowy i telefoniczny, kto chętnie robi zdjęcia pieskowi i wysyła na bieżąco ... To bardzo ważne, jeśli ktoś nie jest chętny do współpracy na początku i nie zależy mu na dobrej relacji z kupującym, to lepiej odpuścić ... Zbyt dużo jest oszustów niestety i ludzi którzy źle traktują swoje psy ![]() I znów Off Top mi się zrobił - przepraszam i obiecuję poprawę
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() proszę o skorzystanie z kodu ![]()
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę same sine, bure i brzydkie
|
|
|
#779 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w weekend widziałam fajne granatowe trencze dłuższe w Reserved i są na nie duże przeceny - chyba 100 lub 120 zł ![]() Cytat:
Tolla Ci się znudzi szybko - przez te frędzle, Saphire - zbyt zwyczajna, Olive Cytat:
bo rzeczywiście tak jak opisałaś do stylu hippie, boho najbardziej pasuje Tolla ?Cytat:
dobrze zrobiłaś Trzeba być przekonanym a tak to Simon by leżała w szafie i czekała Pochwal się Tollą jak przyjdzie ... Aną też Cytat:
Te z Orsaya też widziałam ale Noel zdecydowanie lepiej się prezentuje - dużo lepsza jakość skórki i fason też bardziej dopracowany ... Kiedyś były jeszcze podobne w Reserved i one bardziej przypominały Noel
|
|||||
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

To jednak nie dla mnie.
za to znowu zaczęłam nosić moją starą wysłużoną Andi...
Może jeszcze ją kupię

Brać? (załącznik)

Moi współlokatorzy stwierdzili że przesadzam i w ogóle tego nie widać, więc już sama nie wiem... Obawiam się też co dostałabym po odesłaniu, może jeszcze gorszy egzemplarz, albo z wadą w innym miejscu
A torebeczka jest sama w sobie śliczna, nie chciałabym z niej całkiem rezygnować. Pomijając badziewne usztywnienie dna które się zwija w środku pod podszewką, to jest bardzo ładnie wykonana.

bo ze zdjęciami z końcówki tamtego wątku miałam problem bo nie byłam w stanie nadrobić