| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-05-19, 18:57 | #91 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Wszędzie za daleko 
				 | 

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat: 
  a tego co się usmiechał treba było pod domofon zabrać  mówisz ze w pyrach robiłaś   
				__________________ oj tam,oj tam...   | |
|     | 
|  2010-05-19, 19:52 | #92 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat: 
  mogłam go dorwać na solarze  tego jeszcze nie próbowałam  no moje paznokcie to koszmar jak po wykopkach  lakier obdrapany dobrze że mleczny to się w oczy nie rzuca   | |
|     | 
|  2010-05-19, 20:21 | #93 | |
				 | 

Cytat: 
  łeee to tam mleczny to wcale pewnie nie widac ,że odprysł  właśnie się wyjąkąpała,nasmarowałam brązującym,wyszczotkowała m włosy i teraz myślę czy cos jeszcze zjeść czy juz dać sobie spokój   
				__________________ oj tam,oj tam...   | |
|     | 
|  2010-05-19, 20:50 | #94 | |
				 | 

Cytat: 
  widać że są obdrapane  muszę zaraz je zrobić, wypadało by je trochę jeszcze opiłować bo kształt straciły  ja też już po kąpieli  ja zjadłam 5 petitków   | |
|     | 
|  2010-05-19, 21:21 | #95 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Anastazja Uhuhuuu pewnie wpadłaś mu w oko   A ja jutro chyba skoczę na solarium, bo blada trochę jestem  I może też spotkam jakieś ciacho  Gała Nie, ja z książek rzadko kiedy się uczę. Tylko z zeszytu  Bo babka z historii nawija jak po***ana a ja notuję i potem się uczę z tego   
				__________________   Non seulement belle, mais encore sage!   ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie.  zapuszczam i dbam o włosy   odchudzam się   uczę się cienko obierać ziemniaki  | 
|     | 
|  2010-05-19, 21:41 | #96 | 
				 | 

zjadlam 2 jajka z mikrofalówki z keczupem i połowe wiesniaka i pękam  ale nic idę do łóżka powtarzam sobie prezentację i niech się dzieje wola nieba  Trzymajcie jutro kciuki około 11  dobranoc   
				__________________ oj tam,oj tam...   | 
|     | 
|  2010-05-19, 21:50 | #97 | 
				 | 

Gała Ja na pewno bd trzymać kciuki za Ciebie!   Dobranoc    
				__________________   Non seulement belle, mais encore sage!   ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie.  zapuszczam i dbam o włosy   odchudzam się   uczę się cienko obierać ziemniaki  | 
|     | 
|  2010-05-19, 22:03 | #98 | 
| Zakorzenienie | 

nadziejka trzymam kciuki      mozecie mi udzielic tu oceny na temat glosu tej malej?  http://www.youtube.com/watch?v=4IuhBx6YNbo 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-19, 22:13 | #99 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Cytat: 
    Trzymam za Ciebie kciuki jutro !! Na stopach też !  I od razu jak wrócisz to daj nam tutaj znać  Podejdź sobie na luzie , jesteś mądra i świetnie przygotowana i zdasz śpiewająco ,jestem tego pewna !! Wyśpij się porządnie słoneczko  Cytat: 
  A to drugie ciacho to też chodzi się opalać , czy po prostu bywa w okolicy Twojego solarium akurat wtedy ,co TY ?   No a ja niedawno wróciłam do domu  D wypatrzyłam ,ale na krótko i tylko przez okno  Ja siedziałam w lokalu, a on przejeżdżał niedaleko. Później byłyśmy z koleżanką na spacerze , ale nigdzie już go nie widziałam. Wracałam do domu koło jego lokalu i też go tam nie było  Tęskno mi trochę za jego widokiem, ale jestem spokojna  I tak się spotkamy , nie dopuszczam do siebie innej możliwości   Po prostu muszę uzbroić się w cierpliwość  Wiecie co Wam powiem  Myślałam , że po tej całej akcji Desperados jakoś będzie starał się podtrzymać kontakt ze mną i znów zamotać mi w głowie, no ale się pomyliłam  Widocznie moja odmowa musiała ugodzić w ego jaśnie pana, bo już kilka dni siedzi za granicą i jak zawsze zagadywał na gg , tak teraz cisza  Nie mam z nim kontaktu od tego czasu, kiedy chciał się spotkać ,a ja mu odmówiłam . Obraza majestatu  Ale to lepiej dla mnie , kij mu w oko  Idę pod prysznic, a następnie zainstaluję się z lapkiem pod kołdrą, bo zimno niemiłosierne   | ||
|     | 
|  2010-05-19, 22:17 | #100 | 
				 | 

Ola Już dodałam głosik i skomentowałam  Ślicznie śpiewa, a ma tylko 6 lat. Świetna jest  I wysłałam Ci nawet zapro   Sunset Musisz być cierpliwa, na pewno się spotkacie, nie ma innej możliwości  I będziecie żyć długo i szczęśliwie z 5 dzieci w domku z ogródkiem     A desperados niech się faka teraz   
				__________________   Non seulement belle, mais encore sage!   ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie.  zapuszczam i dbam o włosy   odchudzam się   uczę się cienko obierać ziemniaki  Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2010-05-19 o 22:19 | 
|     | 
|  2010-05-19, 22:19 | #101 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  moim zdaniem powinna caly czas gdzies cwiczyc  sunsett i dobrze ze d sie nie odzywa no bo niby po co?  jak byl taki glupi i nie docenial takiej laski pod nosem to niech spada na drzewo   a D... jeszcze zdarzysz wypatrzec nast razem  mam nadzieje ze wasze drogi w koncu sie zejda i bedziecie mieli czas zeby pogadac   
				__________________ | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-05-19, 22:20 | #102 | 
				 | 

Dobra Słoneczka, ja lecę w kime    Dobranoc     
|     | 
|  2010-05-19, 22:29 | #103 | ||
				 | 

Cytat: 
  i zawsze po mnie się opala  czuje chyba moje feromony  no to szkoda że się nie spotkaliście  ale na pewno w końcu coś się ruszy  a co do Desperadosa to bardzo dobrze że się nie odzywa, po co masz utrzymywać kontakt z takim dupkiem  ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat: 
  zaraz ocenię  dobranoc  Nadziejka- trzymam kciuki za jutro na nogach też   :kciuk  i: | ||
|     | 
|  2010-05-19, 22:30 | #104 | ||
				 | 

Cytat: 
  Ale by były piękne dzieci z TAKICH rodziców    Cytat: 
  Ja nie napisałam tego pod tym kątem , że żałuję, że nie mam z nim kontaktu ,bo nie zależy mi na tym . Ale przyzwyczaił mnie już do pewnych schematów w swoim zachowaniu i myślałam, że tym razem również będzie pisał i prosił o kolejną szansę  Ale jak widać moje słowa okazały się wystarczająco dobitne... i dobrze  Było minęło  No musimy musimy   Śpij sobie maleńka  Ale kurna zimno !! Chodzę w długich spodniach od piżamy i w grubym szlafroku , inaczej się nie da bo bym umarzła :/ Brrr ale wiosna   | ||
|     | 
|  2010-05-19, 22:32 | #105 | 
| Zakorzenienie | 

kurde...a ja dopiero z ksiazkami siedze a jestem niewyspana  wr...ale cos zrobie i spadam w kime   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-19, 22:33 | #106 | |
				 | 

Cytat: 
  A co byś zrobiła, jakby np. chciał Twój numer telefonu   Ja się kilka razy opalałam po D  Jak sobie pomyślałam, że on tam leżał bez koszulki to aż mi się nie chciało wychodzić    Kurde, ale mnie zabrało   | |
|     | 
|  2010-05-19, 22:44 | #107 | |
				 | 

Cytat: 
  no gdybym nie wiedziała że myją po każdym łóżko to bym może coś dla niego zostawiła   | |
|     | 
|  2010-05-19, 22:46 | #108 | |
				 | 

Cytat: 
   Haha a co takiego byś mu zostawiła   | |
|     | 
|  2010-05-19, 23:07 | #109 | |
				 | 

Cytat: 
  moją woń balsamu czekoladowego  ale jakbym o nim pomyślała i bym się podnieciła to kto wie co by tam zostało   Edytowane przez Anastazja86 Czas edycji: 2010-05-19 o 23:08 | |
|     | 
|  2010-05-19, 23:23 | #110 | |
				 | 

Cytat: 
   padłam  to by się chłopak położył  Ale w sumie rozumiem Cię, bo przez te 10 minut leżenia to różne pomysły przychodzą do głowy   | |
|     | 
|  2010-05-19, 23:30 | #111 | |
				 | 

Cytat: 
  a tak w ogóle to znam dziewczynę, która mówi że po solarium nie wolno się kąpać bo opalenizna schodzi  no i ona mówi że kąpie się na drugi dzień dopiero, to jak chodzi na solar co dwa dni bo ona taka spalona to wychodzi że się kąpie co dwa dni  ale głupota, masakra  fakt że można sobie różne rzeczy wyobrazić przez te 10 min   | |
|     | 
|  2010-05-20, 08:38 | #112 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  zobaczysz;DD a co do Desperadosa to bardzo dobrze że się nie odzywa  wczoraj mnie nie było, bo przez cały dzień męczyłam się z włączeniem tego laptopa i się nie dało.. dzisiaj jakimś cudem się włączył.. komp siostry też nie działa  jutro Tż przyjedzie to naprawi  siostry kompa, a mój laptop niestety musi pojechać do naprawy  ( wczoraj nagrzeszyłam trochę bo zjadłam czipsy, ale za to pociłam się 2 godziny na aerobiku ^^ na 14 idę na uczelnię bo mam kolokwium z psychologii  a jeszcze nic nie umiem.. wstałam żeby poczytać sobie jakieś notatki;D w końcu przestało padać! mam nadzieję że już tak będzie, bo dziś chciałam iść na koncert ;D Miłego dnia  * 
				__________________ '..by dumnie kroczyć ulicami miasta.. i śmiać się innym prosto w twarz..' | ||
|     | 
|  2010-05-20, 09:23 | #113 | ||
				 | 

Cytat: 
  Z tym , że nie należy kąpać się od razu po powrocie do domu ,a odczekać godzinkę - dwie i tyle,a nie dobę  to jak ona wychodzi między ludzi taka śmierdząca ?  Masakra bleee  Cytat: 
    Trzymam kciuki za kolokwium  U mnie pogoda w dalszym ciągu do bani , nie pada ale jest mżawka i tylko 10 stopni  Mam już całą stertę brudnych ubrań i nie ma jak włączyć pralki ,bo w łazience znowu będzie to schło 3 dni , a po zdjęciu będzie śmierdzące :/ U mnie śniadanie niezbyt zdrowe, zjadłam 3 naleśniczki z serkiem, bo zostały z wczoraj  Teraz ogarnę trochę pokój i pasuje się coś pouczyć, a koło południa tradycyjnie skoczę na siłkę   Miłego dnia  Aaa bym zapomniała ! Ale miałam dzisiaj sen  Śniło mi się, że kupowałam torebki     Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-20 o 09:37 | ||
|     | 
|  2010-05-20, 09:45 | #114 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

apropo snu;D śniłaś mi się Sunseciku ostatnio;D że przyjechalaś do mnie na parę dni i chodziłyśmy na koncery i Ty za wszelką cenę chciałaś wskoczyć na scene i ochrona Cie zdejmowała i wyrzucała przez ogrodzenie haha a Ty spowrotem ;D

__________________ '..by dumnie kroczyć ulicami miasta.. i śmiać się innym prosto w twarz..' | 
|     | 
|  2010-05-20, 11:39 | #115 | 
				 | 

witam  u mnie na śniadanie płatki z mlekiem teraz popijam kawkę  pogoda u mnie w miarę, tzn pełne zachmurzenie ale jest nawet ciepło tzn biegałam dzisiaj po mieście w koszulce i kurtce a nie w swetrze jak wczoraj i przez ostatnie dni czyli zawsze coś  zrobiłam pranie i wywiesiłam na balkonie, może dzisiaj wyschnie teraz szybko ogarnę mieszkanie i biorę się za robotę   | 
|     | 
|  2010-05-20, 13:58 | #116 | |
				 | 

Cytat: 
  A po co wchodziłam na tą scenę ?    No ładne masz sny    Ja niedawno wróciłam z siłki  dzisiaj robiłam ręce, brzuch i plecy  Już czuję, że na jutro będą zakwasy  Nóżkom dałam spokój, bo trochę bolą po wczorajszym   Oprócz tego poćwiczyłam 40 minut na orbitreku, czyli pod względem ćwiczeń dzień zaliczony jak najbardziej do udanych  Teraz ogarnę trochę pokój i wezmę się za naukę, a wieczorem najprawdopodobniej wychodzę gdzieś z tym chłopakiem od wesela  Nazwijmy go M   Pod względem jedzenia w miarę , tzn. po siłowni zjadłam jedną drożdżówkę, tą taką pizzówkę  Ale nie przejmuję się zbytnio , byle nie objadać się słodkim , ładnie ćwiczyć i będzie git  A teraz wyczekuję obiadu - ryż z mięskiem drobiowym i surówka z kapusty pekińskiej  Pogoda do bani ,zimno i zachmurzone, ale nie pada przynajmniej  Prania w dalszym ciągu nie robię ,bo nie ma gdzie wywiesić, a już mi się ubrania w koszu nie mieszczą ... porażka :/   | |
|     | 
|  2010-05-20, 14:23 | #117 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Dzień dobry  Ja od dziś aż do środy leżę w domku  Ale niestety nie ma tak dobrze bo w środę mam ciężkie kolokwium i muszę się uczyć  U mnie się zrobiła piękna pogoda  niebo prawie bezchmurne, słoneczko ale nie wiem czy jest ciepło bo jeszcze dziś na dworze nie byłam  Lecę dalej do nauki  Miłego dnia   | 
|     | 
|  2010-05-20, 14:46 | #118 | |
				 | 

Cytat: 
  super e tam jedna mała pizzówka co to jest  ooo czyli jednak coś się kręci z M  fajnie  u mnie na obiad naleśniki z serem i brzoskwiniami  zjadłam dwa  teraz umyję gary i znowu do pracy a potem idę biegać   | |
|     | 
|  2010-05-20, 14:48 | #119 | 
				 | 

18/20  wy***ałam jak kwazimodo w dzwon  dostałam okres  a musze się na teorię  pozniej jak wrócę do poczytam WAS     
				__________________ oj tam,oj tam...   | 
|     | 
|  2010-05-20, 14:49 | #120 | 
| Zakorzenienie | 

witam  czyzby nadziejka w krzakach juz zabalowala czy czeka na wyniki?  fajne macie sny  mnie sie nic nie snilo  juz od dawna... aahh a ja dzisiaj gadalam z moim instruktorem  no boooski ma ten smiech!!  wlasnie chyba zaraz pojde zrobic pranie  bo juz mi sie tez w koszu nie mieszcza   
				__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.