Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 18:07   #3901
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Ello! ja was na bieżąco śledzę ale nigdy nie mam czasu odpisać
Tak więc dla zaspokojenia pokażę wam moje butki, a jutro nasze obrączki które odebraliśmy. i może jeszcze coś....
Ogólnie lista gości jeszcze ulega modyfikacji a tu już niebawem trzeba potwierdzić na 100%
ładne buty
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość

jak tam stresik? ja jakos mega w stresie

kurcze co zorbic do jedoznka na wieczorek panienski?
ja mysle ze jakies kanapki, chipsy, salatke jakas i cos do chleba dziewczyny to raczej malo jedza i oczywiscie nie zapomnij o
Stary 2010-05-19, 18:10   #3902
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

o i ostatnio zrobilam pyszne krakersiki z pastą serową http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/wszystkie/...a-serowa,30530 tylko ze bez tych orzechow
Stary 2010-05-19, 18:23   #3903
201701300931
Konto usunięte

Wiecie co... Przez te kilka okołoślubnych dni mnie nie bolała głowa i było super... Wystarczy, że wróciłam do Wrocławia, to już płaczę z bólu i nie mogę wytrzymać i znowu plany na wieczór poszły w cholerę

A mężulek testuje nowy parowar dzisiaj
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 18:44   #3904
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
miałam napisac prosię własnie ale stwierdziłam że jeszcze sie obrazisz
ale widze ze poczucie humoru spoko więc dobrze
Ee tam najwyżej focha bym tylko strzeliła.
A tak na serio,no dzisiaj nastrój o wiele lepszy niż wczoraj czy przedwczoraj.

Może jakieś koreczki,sałatki,yyyyy cdn
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 18:59   #3905
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Wiecie co... Przez te kilka okołoślubnych dni mnie nie bolała głowa i było super... Wystarczy, że wróciłam do Wrocławia, to już płaczę z bólu i nie mogę wytrzymać i znowu plany na wieczór poszły w cholerę

A mężulek testuje nowy parowar dzisiaj
wspólczuje ci z tymi bólami, podejrzewam, że byłas u neurologa? ja kiedys tez mialam takie akcje, i w koncu polazłam i dostałam super tabletki-nie pamietam jakie teraz , ale jakos od roku problem jakby zmiejszyl sie znacznie
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ee tam najwyżej focha bym tylko strzeliła.
A tak na serio,no dzisiaj nastrój o wiele lepszy niż wczoraj czy przedwczoraj.

Może jakieś koreczki,sałatki,yyyyy cdn
nom, chipsy, te krakersy super pomysl dzieki Dziewczyneczko, i pewnie sałatka jakas
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 19:30   #3906
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

kurcze co zorbic do jedoznka na wieczorek panienski?
Ja by zrobiła jakieś przekąski, sałateczki, chipsy jakieś, moze cosik słodkiego na początek a później jak już żadna nie będzie umiała przenieść talerza z kuchni do pokoju to można jakąś pizze zamówić czy cuś :P potem to już obojętne jest każdemu kto co je, ważne że jest czym popijać

Dziękuję Wam za wszystkie komplementy dotyczące koloru włosów i okularów
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 19:40   #3907
madmuazelle
BAN stały

No jestem ponownie.
Tż pare minut temu rozmawiał ze swym bratem i dowiedział się ( bo się zapytał brata ) że ma karte do Makro. Także pojedziemy razem po wóde i soki. I przyszły szwagier twierdzi,że De Luxe żołądkowa się zepsuła ,więc tż go pyta to jaka teraz wódka jest dobra.Przyszły szwagier twierdzi,że Polonez i jeszcze jakaś tylko tej drugiej nazwy nie zapamiętałam bo dziwna Ja i tak wódki pić nie będe,więc niech tż zadecyduje wraz braćmi jaka ma być i tyle.

Na chwile musze zniknąć jednak
Zaraz,no za jakąś chwilke wracam ponownie do Was.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-19 o 19:45
Stary 2010-05-19, 20:17   #3908
lusmarija
Wtajemniczenie

pojawiam się i znikam

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:19   #3909
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

Mam pytanko do pm, które noszą okularki. Idziecie do ślubu w okularach, czy z nich rezygnujecie lub zamieniacie na soczewki? Moje oprawki są dość wyraziste (bordowe) i się zastanawiam, czy nie będą sie gryzły z suknią ślubną
Hejka Ja raczej będę miała soczewski, bo nie mam ochoty na weselu co chwilę czyścić okularów ... na codzień tylko w okularach chodzę, bo miałam uszkodzoną rogówke ...

U nas sytuacja z wodą wygląda coraz gorzej ..dzisiaj zamknęli jedną droge wyjazdową od nas z pracy, druga jeszcze była otwarta, ale brakowało 30 cm do przelania się wody przez droge ... korki były gigantyczne, ludzie powychodzili wcześniej z pracy żeby do domów dojechać .....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:21   #3910
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
zaraz majka lookne na ten durny film, ale potem idę spać raczej
Nie lubie tego serialu. Jakoś draźni mnie ten serial i serialowa Majeczka.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
pojawiam się i znikam
Ja również,ale już jestem ponownie
Stary 2010-05-19, 20:55   #3911
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:

Mam pytanko to PM które już miały swój wymarzony dzień i do tych, które go dopiero planują do jakiś pioseneczki tańczycie/tańczyłyście swój pierwszy taniec? My jak narazie wybraliśmy "Oczarowanie" Wodeckiego i będzie tańczyć walca angielskiego bo kiedyś tam chodziliśmy na kurs, ale może Wy macie jakieś ajne propozycje piosenek

Gdyby ktoś chciał posłuchać http://majka14.wrzuta.pl/audio/1cYKV..._-_oczarowanie
My mieliśmy sountrack ze Shreka http://www.youtube.com/watch?v=f0TXOAeu6Gc i tańczyliśmy walca angielskiego z elementami wiedeńskiego.

Na sobotę planujemy plener w Wa-wie i jednak się umówiłam do fryzjera i na make up. Tylko, żeby wcześniej wyjechać to umówiłam się najpier na make up i poten fryzurę mam nadzieję, że będzie OK. Tylko się zastanawiam czy wyprostować włosy bo lubię takie czy jednak poskręcać i upiąć jak na ślubie. Boję się że jak wyprostuję to po kilku godzinach będą strąki, ale lubię się w takich...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:37   #3912
acelinka
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19436785] My mieliśmy sountrack ze Shreka http://www.youtube.com/watch?v=f0TXOAeu6Gc i tańczyliśmy walca angielskiego z elementami wiedeńskiego. [/QUOTE]
śliczna nutka rozpatrzymy propozycję na pewno

męczę pracę z etyki zawodowej, kto to widział taki dureństwa pisać, ale cóż chce mieć zaliczenie to prace trzeba naskrobać

może zajrzę jak skończę

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-05-19 o 21:44
Stary 2010-05-19, 21:50   #3913
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
No jestem ponownie.
Tż pare minut temu rozmawiał ze swym bratem i dowiedział się ( bo się zapytał brata ) że ma karte do Makro. Także pojedziemy razem po wóde i soki. I przyszły szwagier twierdzi,że De Luxe żołądkowa się zepsuła ,więc tż go pyta to jaka teraz wódka jest dobra.Przyszły szwagier twierdzi,że Polonez i jeszcze jakaś tylko tej drugiej nazwy nie zapamiętałam bo dziwna Ja i tak wódki pić nie będe,więc niech tż zadecyduje wraz braćmi jaka ma być i tyle.

Na chwile musze zniknąć jednak
Zaraz,no za jakąś chwilke wracam ponownie do Was.
my chcielismy zoladkowa ale moj tata ma focha i jej nie chce, dzisiaj powiedzial ze dobra jest wódka "stock" ciekawe mi to obojetne tak samo, byleby nie walilo spirolem
Stary 2010-05-19, 21:54   #3914
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
my chcielismy zoladkowa ale moj tata ma focha i jej nie chce, dzisiaj powiedzial ze dobra jest wódka "stock" ciekawe mi to obojetne tak samo, byleby nie walilo spirolem
O,chyba o tej wódce mówił też tż-ta brat.Co głowa to opinia.

http://demotywatory.pl/1583672/Milos...-do-mych-drzwi

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

http://demotywatory.pl/1587749/Krolowa-Plastikow omg
Stary 2010-05-19, 22:25   #3915
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
O,chyba o tej wódce mówił też tż-ta brat.Co głowa to opinia.

http://demotywatory.pl/1583672/Milos...-do-mych-drzwi

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

http://demotywatory.pl/1587749/Krolowa-Plastikow omg
dobre demotywatorki

co do wódki to my chyba sobieskiego będziemy kupować, ale niewiem jeszcze. Myśleliśmy też o tej żołądkowej de luxe ale też słyszałam, że jakoś ostatnio się popsuła.
Stary 2010-05-19, 22:30   #3916
mafda
Zadomowienie

no mój tz by obstawiał tego Polonez (mówi ze to się pisze polonaise ekspert :P), ale obawia się że rodzina nie bedzie piła bo teraz to na każdym weselu Pan Tadeuch lub Wyborowa
Stary 2010-05-19, 22:35   #3917
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mafda Pokaż wiadomość
no mój tz by obstawiał tego Polonez (mówi ze to się pisze polonaise ekspert :P), ale obawia się że rodzina nie bedzie piła bo teraz to na każdym weselu Pan Tadeuch lub Wyborowa
a co oni mają do gadania, jak im nie smakuje to niech nie piją :P dla mnie w ogóle wódka to wódka nie czuje żadnej różnicy, może jedynie pomiedzy np. panem tadkiem a starogardzką, albo między wódką a rozrobionym spirytusem :P a tak to dla mnie jeden kit czy to tadek, sobieski, stock czy coś innego
Stary 2010-05-19, 22:45   #3918
mafda
Zadomowienie

hehehe
my rozważamy jeszcze czystą de lux
Stary 2010-05-19, 23:24   #3919
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mafda Pokaż wiadomość
hehehe
my rozważamy jeszcze czystą de lux
my wlasnie ja mamy i jest ok

ale ten czas leci, ale powiem wam, ze ten deszcz i powódz to masakra, wlasnie ogladam, jak osuwaja sie zbocza i wala sie domy przez to- trudni w to uwierzyc wszystko
Stary 2010-05-19, 23:51   #3920
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
jesteś przecież na liście PM 2010
Lista "Sierpniowe PM" to lista tych, które gadają na wątku Sierpniówek, a Ty tam przecież nie zaglądasz

eee mnie bardziej zniesmacza fotografowanie zaproszeń ślubnych z tekstem "zapraszam wszystkich zainteresowanych", albo testów ciążowych ledwo po zrobieniu ;/ wstawianie fotek z usg
Aha, to sorry, myślałam, że przepisywałaś wszystkie z tego wątku a o mnie zapomniałaś. No to nie było sprawy. nawet nie wiedziałam o wątku sierpniówek.

Co do zdjęć na NK to mnie też śmieszą te z USG, trzeba być debilem, zeby takie zdj. wstawiać.. Jeszcze powinni zdjęcia z porodów umieszczać!
Cytat:
No jestem ponownie.
tak, ja też słyszłam, ze się popsuła de luxe. Nam też proponowali Polonaise(za 15zł) ale ta jeszcze gorsza. Z tych trzech to wybrałabym STOCKa. My mamy Stumbrasa i jest wyraźna różnica w smaku między tym a innymi wódkami (stockiem też) jak pijemy na imprezach. I tym się tak ludzie nie upijają szybko i dobrze się czują, sprawdziliśmy to wiele razy i każdy z rodziny czy znajomych wyraża taką opinię, nawet nie pytany i nawet nie wiedząc, że mamy taką wódkę.

Jutro z rana idziemy po dokumenty z USC i dogadać fotografa i kamerzystę i potwierdzic.A po południu po metrykę chrztu moją, dziś pojechaliśmy, ale już było za późno, nie wiedzieliśmy od której kancelaria czynna. Dlatego jutro nie załatwimy w pełni kościoła, a dopiero w pt

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-05-19 o 23:53
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 07:44   #3921
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez chilanes
jesteś przecież na liście PM 2010
Lista "Sierpniowe PM" to lista tych, które gadają na wątku Sierpniówek, a Ty tam przecież nie zaglądasz

eee mnie bardziej zniesmacza fotografowanie zaproszeń ślubnych z tekstem "zapraszam wszystkich zainteresowanych", albo testów ciążowych ledwo po zrobieniu ;/ wstawianie fotek z usg

Aha, to sorry, myślałam, że przepisywałaś wszystkie z tego wątku a o mnie zapomniałaś. No to nie było sprawy. nawet nie wiedziałam o wątku sierpniówek.

Co do zdjęć na NK to mnie też śmieszą te z USG, trzeba być debilem, zeby takie zdj. wstawiać.. Jeszcze powinni zdjęcia z porodów umieszczać!

tak, ja też słyszłam, ze się popsuła de luxe. Nam też proponowali Polonaise(za 15zł) ale ta jeszcze gorsza. Z tych trzech to wybrałabym
Jutro z rana idziemy po dokumenty z USC i dogadać fotografa i kamerzystę i potwierdzic.A po południu po metrykę chrztu moją, dziś pojechaliśmy, ale już było za późno, nie wiedzieliśmy od której kancelaria czynna. Dlatego jutro nie załatwimy w pełni kościoła, a dopiero w pt
luskap nie martw się, wszystko pozałatwiacie na czas, na pewno

Mnie też lekko irytują takie fotki. Bez przesady przecież ciąża to tak
a intymna sprawa. A ze zdjęciem testu ciążowego jeszcze sie nie spotkałam (na szczęście) - to dopiero dziwaczne. Co do fotografowania zaproszeń to też nie spotkałam się jeszcze, ale uważam że to nie najmądrzejszy pomysł

A co do wódki, to kupujecie w jakiś marketach czy raczej w husrtowniach alkoholu? I czy któraś z Was się spotkała na weselu z tym, że na osobnym stoliczku był zrobiony samoobsługowy barek na którym stało inne alkohole niż wódka i wino, np. whisky, dżin, martini, jakieś likierki itp. Jak myślicie jest to fajny pomysł? W ubiegłym roku na weselu koleżanki tak było i przyznam, że goście kulturalnie do tego podeszli, częstowali się ale z umiarem no i byli na tyle mądrzy żeby za bardzo nie mieszać
Jak już jesteśmy przy sprawie alkoholu, to jeszcze jedna sprawa czy Wy będziecie pić alkohol na swoim weselu? Bo w mojej rodzinie panuje przekonanie, że na swoim weselu się nie pije. Dla mnie to troszke głupie, wiadomo upić się nie wypada ale żeby w ogóle nie pić to chyba przesada.
Stary 2010-05-20, 07:51   #3922
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
A co do wódki, to kupujecie w jakiś marketach czy raczej w husrtowniach alkoholu? I czy któraś z Was się spotkała na weselu z tym, że na osobnym stoliczku był zrobiony samoobsługowy barek na którym stało inne alkohole niż wódka i wino, np. whisky, dżin, martini, jakieś likierki itp. Jak myślicie jest to fajny pomysł? W ubiegłym roku na weselu koleżanki tak było i przyznam, że goście kulturalnie do tego podeszli, częstowali się ale z umiarem no i byli na tyle mądrzy żeby za bardzo nie mieszać
Jak już jesteśmy przy sprawie alkoholu, to jeszcze jedna sprawa czy Wy będziecie pić alkohol na swoim weselu? Bo w mojej rodzinie panuje przekonanie, że na swoim weselu się nie pije. Dla mnie to troszke głupie, wiadomo upić się nie wypada ale żeby w ogóle nie pić to chyba przesada.
my kupilismy w hurtowni przez znajomego
co do picia ustaliliśmy, że ograniczymy alkoholizacje bo nieładnie wygląda wstawiona para młoda, natomiats nie słyszałam, że się nie pija w ogole, normalnie chyba młodzi piją.....
a pomysł na stolik z alko fajny, ale my chyba nie będziemy wydziwiac
Stary 2010-05-20, 08:52   #3923
Martoolka87
Zakorzenienie

Hej
Nie wiem, czy Was zdążę nadrobić, bo dziś znów mam praktyki, ale muszę Wam się pochwalić.
Zamówiliśmy wczoraj obrączki
Będą takie jak te:
http://www.korund-gniezno.pl/product.php?productid=78
tylko, że całe błyszczące
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 08:59   #3924
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Hej
Nie wiem, czy Was zdążę nadrobić, bo dziś znów mam praktyki, ale muszę Wam się pochwalić.
Będą takie jak te:
eeee wypasione

ja wam opowiem historyjke z drugiej strony
moja koleżanka jest druhna u swojej jakiejs koleżanki i ta pmka stwierdziła, ze nie będzie miala bukietu bo jej szkoda kasy na 45min na kwiatki, więc ta moja koleżanka zaoferowała ze jej kupi te kwiatki to i się zaczęło, jak wczesniej pmka mówila ze wystraczyloby jej 3 róże to zaraz stwierdziła, ze chce duzo kwiatków koleżanka zamówila róze ecru z zielonym-oczywiscie pmka wyslala kiecke zeby dobrac bukiet heheh, po czym dzis rano wyslala zapytanie jaki jest kolor kwiatkow i jak sie dowiedziala ze ecru to okazalo sie ze jednka powinny byc kontrastowe- bukiet zamówiony, slub pojutrze,
moim zdaniem pmka zachowuje sie conajmneij żenująco
nie zakładała ta pmka że ta jej druhna z nią pojedzie autem, no mogłabym opowiadac bo się nasłuchałam troche
Stary 2010-05-20, 09:04   #3925
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Nom obie wersje dobre! świetne wręcz, chyba też coś takiego drukne albo poprosze przynajmniej zespół o przeczytanie.
O to też fajny pomysł

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to ja mam obraczke mniejsza niz pierscionek zareczynowy
ale to dlatego, ze sporo schudlam i palce tez mi przez to jeszcze bardziej wychudly, a pierscionek zaczal latac. pierscionek mam 11-ke, a obraczke 10-ke
A ja mam rozmiar większą. Okazało się, że pierścionek mam 13, a obrączka będzie 14

Cytat:
A może ja po prostu wrzuce swoją fote i wtedy ocenicie czy mogą być do sukni?
O tak będzie najlepiej
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 09:17   #3926
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
eeee wypasione

moja koleżanka jest druhna u swojej jakiejs koleżanki i ta pmka stwierdziła, ze nie będzie miala bukietu bo jej szkoda kasy na 45min na kwiatki, więc ta moja koleżanka zaoferowała ze jej kupi te kwiatki to i się zaczęło, jak wczesniej pmka mówila ze wystraczyloby jej 3 róże to zaraz stwierdziła, ze chce duzo kwiatków koleżanka zamówila róze ecru z zielonym-oczywiscie pmka wyslala kiecke zeby dobrac bukiet heheh, po czym dzis rano wyslala zapytanie jaki jest kolor kwiatkow i jak sie dowiedziala ze ecru to okazalo sie ze jednka powinny byc kontrastowe- bukiet zamówiony, slub pojutrze,
nie zakładała ta pmka że ta jej druhna z nią pojedzie autem, no mogłabym opowiadac bo się nasłuchałam troche

nieźle :P ale pm'ka gdyby wymyślałą od początku to przynajmniej ta druhna wiedziałąby na co się porywa, ale skoro pm'ce było wszystko jedno to nie powinna teraz wymyślać

Cytat:

O tak będzie najlepiej
MArtoolko obrączki macie śliczniutkie ja zrobie przy okazji fotke swoich to wrzuce my kupywaliśmy już w lutym, bo właśnie słyszeliśmy że złoto może drożeć a tak niech sobie spokojnie w domku czekają
moja fotke już wrzucałam jest na stronie 129 szukaj rudego to znajdziesz o coś podobnego do tej emotki :P

teraz się zbieram i zmykam na uczelnie mam nadzieję, że Odra nas tam nie zaleje bo niby się poziom wody obniżył.

miłego dnia
Stary 2010-05-20, 09:43   #3927
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Będą takie jak te:
hej! :hej:

śliczne obrączki
to ja pokażę nasze takie jak na fot, tylko na tym zdjęciu wyglądają na "kanciaste" w środku a są gładkie
http://www.taxor.pl/obraczki_slubne_...p?ido=43&kol=1

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
(...)A ja mam rozmiar większą. Okazało się, że pierścionek mam 13, a obrączka będzie 14
(...)
ja też

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

tu jest więcej fot tych obrączek
http://www.jubiler-jubiler.pl/produk...epolwzor49.htm

tylko nasze bardziej błyszczą

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 10:28   #3928
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie lubie tego serialu. Jakoś draźni mnie ten serial i serialowa Majeczka.
Oj mnie tez, najbardziej jej zamulona mina
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Cytat:
Mnie też lekko irytują takie fotki. Bez przesady przecież ciąża to tak
a intymna sprawa. A ze zdjęciem testu ciążowego jeszcze sie nie spotkałam (na szczęście) - to dopiero dziwaczne. Co do fotografowania zaproszeń to też nie spotkałam się jeszcze, ale uważam że to nie najmądrzejszy pomysł
Moja znajoma wstawila na NK zdjecie malej kropki na usg, zupelnie czegos takiego nie rozumiem, dla mnie to zbyt intymne sprawy na NK... Zreszta ja to bym sie nawet bala, lepiej nie oglaszac zbyt szybko ze jest sie w ciazy.
Co do fotek ze slubu to stwierdzilam ze wybiore jakas 1 najbardziej klimatyczna i wstawie, nie bede na pewno robic kilku stron z relacja
Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
A ja dziś nieprzytomna...
Dziś w nocy albo jutro rano jedziemy w Bieszczady i martwię się jak my wrócimy jak wszystko po drodze zalane.
Mam nadzieję, że jednak będzie ktoś z samochodem, bo jak nie to będzie marnie.
Mam nadzieję, że ze wszystkim zdążę- nawet jeszcze się pakować się zaczęliśmy. Tż zostawił wszystko na mojej głowie i się wczoraj zdenerwowałam- zamiast nas pakować, poszłam spać. Trudno- nie będę wszystkiego sama robić. Czasami mnie to doprowadza do szału, kiedy on tak beztrosko do wszystkiego podchodzi a ja muszę o wszystkim myśleć.
Dopóki ja nie powiem, sam nie zrobi. Ja nie mówię o tym żeby coś za mnie robił, ale mógłby chociaż za siebie. Przygotować siebie do wyjazdu- wszystkie rzeczy itd. Eh...ci Tżci...kocham go szalenie ale czasami doprowadza mnie do szału
Oj niestety, tak to juz jest z TŻami

PMki nie moge uwierzyc ze to juz w TEN weekend, dzis ide robic pazurki
I zmnielam koncepcje troszke mojego imagu, Pani w salonie powiedziala zebym wziela rozę fuksje we wlosy zamiast bialego stroczyka bo super bedzie pasowac do mojej karnacji, no i tak tez zrobie, zoabczymy co to bedzie

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 10:28   #3929
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
1. Kupiliśmy w eurocashu (takie coś jak macro albo selgros) Sobieszczaka
2. Raz byłam na weselu gdzie był różny alkohol na osobnym stoliku. Trochę tego poszło ale zdecydowana większość nie na weselu tylko poprawinach
3. Ja miałam nie pić ale obiecałam już dwóm kolegom, przyjaciółce, jej mężowi... łosie mnie zmusiły staropolskim "ZE MNĄ SIĘ NIE NAPIJESZ??" ale to trochę dziwny ten pogląd. Oczywiście nie chodzi o to żeby się upić do nieprzytomności ale jak sobie człowiek strzeli dwie kolejki lub kieliszek wina to nawet więcej siły ma na tańcowanie

Cytat:
Hej
Będą takie jak te:
Bardzo fajne podobne do naszych tylko odwrotnie kolory mają

Cytat:
eeee wypasione

moim zdaniem zachowuje się jak rozkapryszona księżniczka. ktoś jej sponsoruje kwiatki a ta jeszcze wymyśla. żenua i tule.

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
hej! :hej:

śliczne obrączki
to ja pokażę nasze takie jak na fot, tylko na tym zdjęciu wyglądają na "kanciaste" w środku a są gładkie
http://www.taxor.pl/obraczki_slubne_...p?ido=43&kol=1

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

ja też

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

tu jest więcej fot tych obrączek
http://www.jubiler-jubiler.pl/produk...epolwzor49.htm

tylko nasze bardziej błyszczą
Mi się takie podobały ale tżtowi nie i mamy suma sumarum inne Ale bardzo fajne
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 11:00   #3930
chilanes
Zakorzenienie

Caprica bedzie pięknie Nie mogę uwierzyć, że to się wszystko dzieje już, dopiero co marudziłyśmy, że jeszcze ponad rok!!!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości