Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 18:12   #4591
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

She super pomysl bo naprawde szukanie rzetelnych opinii to nie lada wyzwanie. I tak jak mowisz, wiele dziewczyn potrafi tylko napisac tragedia nie kupuj. No dobra ale dlaczego, moze to co tobie nie pasowalo dla mnie by bylo ok? Po co wogole pisac kupuj lub nie kupuj, wystarczy normalnie sie wypowiedziec. No ale wlasnie niektorzy po prostu nie wiedza na czym polega wydanie opinii czemus tam i pozniej czlowiek i tak zdaje sie na siebie i tak.

Linka swietne zakupy, widze ze dzisiaj wszystkie wydaja kase

Kochane ja juz sie zbieram, oczywiscie w domu dalej odcieta od swiata plus dzisiaj wieczorem wychodzimy wiec tymbardziej bede dopiero jutro rano. Trzymajcie sie cieplo slonka

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 18:15   #4592
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
enis to ja ci w takim razie wkleję 2 wózki które wstępnie wybrałam, już wcześniej wklejałam, ale dawno temu.
pierwszy to marita firmy roan, typowy głęboki wózek (niby wielofunkcyjny, ale....) i ma dużo kolorów, ciemnych też

http://www.roan.pl/index1.php?p=kol

no i ten bebetto magnum:

http://bebetto.pl/

ale jeszcze mam czas, chociaż na maritę ok. miesiąc się czeka, no ale to i tak jeszcze kupa czasu.

byłam w sklepie bejbikowym i babka mi chciała wcisnąć kombinezonik na 74 cm, przecież to za duży by był! październik, listopad to jescze bejbi bedzie przecież malutkie...
fajny ten bebetto magnum

ja myśle że na 68 wystarczy, ja rodzę w pazdzierniku i nie wiem czy mam kupić 62 czy 68 a mysle że zima to potrwa gdzies do marca wiec 68 bedzie chyba ok

Kasia miłej kolacji i do jutra

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2010-05-19 o 18:18
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 18:21   #4593
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
fajny ten bebetto magnum

ja myśle że na 68 wystarczy, ja rodzę w pazdzierniku i nie wiem czy mam kupić 62 czy 68 a mysle że zima to potrwa gdzies do marca wiec 68 bedzie chyba ok

Kasia miłej kolacji i do jutra
no ja myślę że spoko, bo ten 74 to nawet tak na oko to był mega ogromniasty! ale pani został jeden ostatni no to chciała sprzedać chyba idę drzemkę uciąć!
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 18:36   #4594
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
no ja myślę że spoko, bo ten 74 to nawet tak na oko to był mega ogromniasty! ale pani został jeden ostatni no to chciała sprzedać chyba idę drzemkę uciąć!
hehe pewnie tak, chciała się pozbyć i wcisnąć, dobrze że nie wziełaś, a patrzyłaś na allegro??

zobacz ten jaki słodki
http://www.allegro.pl/item1045992977...k_w_pl_80.html

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2010-05-19 o 18:54
Stary 2010-05-19, 21:48   #4595
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
wydaję mi się że Blanka czeka na ładną pogode, teraz tak zimno do tego pada, w weekend ma się poprawić więc może wtedy

a może pokażesz mi jaki masz wózek, bo teraz każdą z Was o to proszę ??
Ale u mnie dziś było ponad 20 stopni, słoneczko i wogole ii niicc

A wózek mam X landera xa

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Przyszłam zobaczyć co się dzieje iii... Kardashi a co ty tu jeszcze robisz?? Ty mialas rodzić wczoraj
Miałam, miałam..
Alee nic się nie rusza.. Gin powiedział że 24 będzie mi bliższy

Cytat:
Mi tez sie wydaje ze 74 za duży bedzie.. Może być dobry na samiuseńką końcówkę zimy.. No ale na początku i wogole w większości bedzie za duży. A co to bedzie dawało ciepełka jak bedzie odstawało to tu to tam

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:56   #4596
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Ale u mnie dziś było ponad 20 stopni, słoneczko i wogole ii niicc

A wózek mam X landera xa

Miałam, miałam..
Alee nic się nie rusza.. Gin powiedział że 24 będzie mi bliższy

Mi tez sie wydaje ze 74 za duży bedzie.. Może być dobry na samiuseńką końcówkę zimy.. No ale na początku i wogole w większości bedzie za duży. A co to bedzie dawało ciepełka jak bedzie odstawało to tu to tam
ja tez bede musiala zabrac sie w koncu za jakies zakupy

jutro ide do lekarza i mam nadzieje,ze usg pokaze,ze wszystko jest dobrze
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 22:15   #4597
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman

cześć dziewczyny!
ciągle czuję się okropnie, mój organizm się na mnie mści i co miesiąc przed każdą @ mam objawy jak na ciążę i niepotrzebnie się napalam i teraz znowu klapa, choć do @ jeszcze kilka dni już wiem że przyjdzie, ale nie narzekam już, bo dzisiaj ostatecznie spłaciliśmy kredyt za auto, pozamykaliśmy konta i już nie będziemy mieć styczności z tym głupim bankiem w którym to się działy takie cuda, że nikt by mi chyba nie uwierzył co tam się działo, tak się cieszymy, że to już za nami, teraz możemy oszczędzać pieniądze, bo wcześniej to zaoszczędzone szły na raty... O matko, nigdy więcej żadnych rat! I tak sobie minął nam dzień w rozjazdach, wczoraj byliśmy z naszym pieskiem u weta i w przyszłym tyg czeka go operacja a ja już trzęse portkami bo wet mnie postraszył bo nie wie czy moja psiura przeżyje operacje ze względu na wiek i dość poważny zabieg, ale bez niego się nie obędzie... i tak teraz się do niej przytulam
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 08:12   #4598
enis84
Zakorzenienie

cześć dziewczyny!

ja już na nogach wzięłam prysznic, zjem zaraz bułe i idę oddać moje siuśki do badania,
dzisiaj ważny dzień, na 17 idę do lekarza, trzymajcie kciuki
Stary 2010-05-20, 08:20   #4599
anula_81
Zakorzenienie

hej ja tez juz w pracy od godzinki!

troche nieobecna ostatnio bo u nas upaly i ciagle nie ma nas w domu! dzisiaj impreze mamy u szefa taka na rozpiczecie wiosny/lata jak co roku wiec znowu mnie nie bedzie
U nas wczoraj na balkonie w sloncu bylo 40 stopni!! W Skandynawii!!! dacie wiare??

Bede postarala sie was podczytywac w ciagu dnia!
pozdrawiam cieplo i przesylam sloneczna energie

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 08:24   #4600
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość

troche nieobecna ostatnio bo u nas upaly i ciagle nie ma nas w domu! dzisiaj impreze mamy u szefa taka na rozpiczecie wiosny/lata jak co roku wiec znowu mnie nie bedzie
U nas wczoraj na balkonie w sloncu bylo 40 stopni!! W Skandynawii!!! dacie wiare??

ale masz fajowo, u nas we Wrocku zimnooo, beznadziejnie i ogłosili wczoraj alarm przeciwpowodziowy, także robi się nieciekawie także i we wrocku
Stary 2010-05-20, 08:27   #4601
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:

Jejku jak ja ci zazdroszczę tej ślicznej pogody u nas leje, zimno i powodzie także nie za wesoło..
w takim razie udanej imprezy

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 08:49   #4602
anula_81
Zakorzenienie

nie ma tak latwo kochane nie ma co zazdroscic. teraz mamy kilka dni lata ale obkupione 8-miesiaczna zima!!))))

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 09:19   #4603
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
cześć dziewczyny!

ja już na nogach wzięłam prysznic, zjem zaraz bułe i idę oddać moje siuśki do badania,
dzisiaj ważny dzień, na 17 idę do lekarza, trzymajcie kciuki
trzymamy, trzymamy

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Cytat:

a u mnie raz pada, raz goraco, raz pada, raz goraco.
Mi jest masakrycznie slabo w taka pogode wczoraj myslalam,ze zemdleje

oddajcie nam troche slonca to moze powodz wygonimy!

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Cytat:
ale masz fajowo, u nas we Wrocku zimnooo, beznadziejnie i ogłosili wczoraj alarm przeciwpowodziowy, także robi się nieciekawie także i we wrocku
za tydzien jade do Wrocka, a wlasciwie pod na wesele- ciekawe czy w ogole sie odbedzie.
Mam nadzieje,ze Was nie podtopi ani nic z tych rzeczy
Stary 2010-05-20, 09:21   #4604
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

I bylam rano u lekarza - mamy 13 cm!
Nie wiemy czy to chlopak czy dziewczyna, moze za miesiac

No i brzuch zaczyna sie robic chyba wiekszy, albo ja mam juz jakies omamy

Tak czy siak lekarz powiedzial mi,ze mam powtorzyc badanie na rozyczke i nie przejmowac sie, ze nie rosnie brzuch- kiedys urosnie
Stary 2010-05-20, 09:25   #4605
monia9980
Raczkowanie

pobudka spiochy
bylam zawiesc mala do szkoly i mi auto padlo jestem wsciekla,mamy tak pozalewane drogi ze cos sie zalalo i stoi biedaczek na parkingu w szkole,wrocilam ze szwagrem,dobrze ze jest mechanikiem,potem sciagniemy moje autko z mezem

pogoda wczoraj piekna......ale chyba za malo bylo deszczu bo w nocy jak lunelo tak do samiskiego rana lalo woda ma podwyzszony stan,w piwnicy mi wody gruntowe przebijaja masakra

a ja dzis ok 15 mam wizyte i usg powinna robic polowkowe robic dzis mamy 18 i 4 dni.mam nadzieje ze ujrzy miedzy nozkami conieco..

ja mam wozek po coreczce ma juz 6 latek,ale wozek jest w super stanie,http://www.allegro.pl/item1039591142...nt_j_nowy.html moj jest bordowo bezowy,Klaudia choc duza jak na dziewczynke prawie 3 lata w nim jezdzila,potem mialam zwykla mala leciutka http://www.allegro.pl/item1045426691...daz_zolty.html

mikrus ma pompowane duze kola a ja mieszkam przy lesie wiec sa super!duzy kosz na jakies zakupy,jest dosc ciezki jak go wniesc samej do autobusu ale ja mala dalaam rade

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png

http://s9.suwaczek.com/201010161765.png

http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg
monia9980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 09:35   #4606
latko0
Zadomowienie

Witajcie kochane!
Ja miałam całkiem niezłą nockę, wprawdzie koło 3 się obudziłam siusiu i nie mogłam zasnąć ale i tak było całkiem nieźle.
Wczoraj mieliśmy małe zawirowanie wieczorkiem, wpadli teściowie i teściu pomógł mężowi powiesić szafkę i poprzenosić rzeczy. Bo ogólnie nie załapaliśmy się na komórkę lokatorską w bloku i zamiast wc, zrobiliśmy sobie schowek. I w tym schowku to każdy centymetr zagospodarowany do granic możliwości. Stoi tam pralka i suszarka (taka elektyczna, dostaliśmy niedawno od moich rodziców bo oni wymienili pralkę na pralko-suszarkę więc w spadku oddali nam suszarkę) i właśnie dla tej suszarki wczoraj robiliśmy miejsce. W takim małym pomieszczeniu jakie jest na wc stoi jeszcze szafka i wisi jeszcze jedna szafka, wepchnięty tam jest mop i odkurzacz i chyba jedyne wole miejsce to na suficie
A teściowa była taka kochan, ja już nie miałam siły to ona poodkurzała nam całe mieszkanie.

Dziś ma na trochę wpaść moja mama tylko że moja to nalezy do osób koło których trzeba skakać, a jeszcze potrafi mi wytknąć że mam garki nie pozmywane w zlewie, albo że kurz gdzieś jest czy coś w tym stylu. Pomóc to nigdy nie pomoże.
Kiedyś jak była po operacji kręgosłupa i nie mogła nic robić sama tylko leżeć, to skakałam koło niej (mimo że nie mieszkałam z rodzicami a z mężem) i wysprzątałam jej i pomogłam się umyć i wogóle wszystko. I raz mi się zdarzyło że powiedziałam że głowę umyje jej później bo mąż zabierał mnie właśnie do kina (żebym odpoczęła) i wiecie że ona do tej pory mi wypomina że głowy nie chciałam jej umyć i że koleżanka jej myła. A ja tylko powiedziałam że jak wróce.
A mój brat który z nimi mieszka, nic nie robi, nie sprząta, nie pomaga raz zdarzyło mu się pranie wstawić i wysuszyć i do tej pory moja mama gada jaki to on kochany ja jej pomagał i wszystko robił za nią. Wrrrr....
I tak jest przez całe życie ja jestem zawsze ta gorsza. Choćbym nie wiem co robiła i tak jestem wredną i niewdzięczną córką. A on chociaż potrafi powiedzieć do moje mamy zamknij się, dawaj kase, spieprzaj i jeszcze gorsze słowa i tak jest najkochańszym synkiem.
Skończył zawodówkę i to ledwo, nic już nie chce się uczyć, a ja skończyłam studia a moja mama potrafi powiedzieć że on jest bardzo mądry i szkoła do tego mu nie potrzebna (choć nawet normalnie nie można z nim porozmawiać)
Czasami to mnie przybija. Przepraszam że wam tak smęce, ale jakoś dziś mnie tak wzieło.

Ogólnie to siedzę jak na szpilkach i czekam na usg dziś tylko że mam je dopiero o 18.35 no ale to zawsze już dziś

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość

Tak czy siak lekarz powiedzial mi,ze mam powtorzyc badanie na rozyczke i nie przejmowac sie, ze nie rosnie brzuch- kiedys urosnie
Gdzie ty masz brzuch kochana ale nie martw się jeszcze troszkę i jak Ci wyskoczy to jak arbuzik
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 09:38   #4607
monia9980
Raczkowanie

tak Latkoo czasem rodzice potrafia byc niesprawiedliwi,ja na moich na szczescie nie mam co narzekac bo sa super!
tez nie moge sie doczekac juz tego usg i wogole calej wizyty,dzis daje wyniki krwi i moczu ciekawe czy ok wszystko, i wcale nie smecisz,czasem kazda z nas musi sobie ponarzekac,

Stary 2010-05-20, 09:49   #4608
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
trzymamy, trzymamy

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

a u mnie raz pada, raz goraco, raz pada, raz goraco.
Mi jest masakrycznie slabo w taka pogode wczoraj myslalam,ze zemdleje

oddajcie nam troche slonca to moze powodz wygonimy!

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

za tydzien jade do Wrocka, a wlasciwie pod na wesele- ciekawe czy w ogole sie odbedzie.
Mam nadzieje,ze Was nie podtopi ani nic z tych rzeczy
ja juz przyszłam, nie było kolejek więc szybko załatwiłam

jak jechałam tramwajem to akurat jechała straż na sygnale z pontonami więc chyba kogoś już gdzieś podtopiło a dopiero ma sie zacząć,
zależy gdzie jedziesz na to wesele, myśle że nie będzie aż tak źle, najgorzej mają Ci na wioskach tam gdzieś koło Oławy

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:

a to duży już ten Twój człowieczek
ja też nie widziałam ostatnio, bo się dzidzia zasłoniła, porposiłam wczoraj i dziś rano dzidzie żeby pokazała dzisiaj rodzicom na USG co tam chowa między nóżkami i mam taką nadzieję że dowiem się dzisiaj, jednak jak dzidzia ma charakterek mamusi to jest uparta i może się nie udać
Stary 2010-05-20, 09:55   #4609
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
ja juz przyszłam, nie było kolejek więc szybko załatwiłam

jak jechałam tramwajem to akurat jechała straż na sygnale z pontonami więc chyba kogoś już gdzieś podtopiło a dopiero ma sie zacząć,
zależy gdzie jedziesz na to wesele, myśle że nie będzie aż tak źle, najgorzej mają Ci na wioskach tam gdzieś koło Oławy

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

a to duży już ten Twój człowieczek
ja też nie widziałam ostatnio, bo się dzidzia zasłoniła, porposiłam wczoraj i dziś rano dzidzie żeby pokazała dzisiaj rodzicom na USG co tam chowa między nóżkami i mam taką nadzieję że dowiem się dzisiaj, jednak jak dzidzia ma charakterek mamusi to jest uparta i może się nie udać
no to trzymam kciuki,zeby dzisiaj "odslonilo karty"

ogladalam zdjecia na onecie i gazecie z miast pozalewanych i przeraza mnie to, bardzo
Stary 2010-05-20, 10:05   #4610
monia9980
Raczkowanie

no enis84 masz tydzien wieksza ciaze od mojej ciekawe co powiedza lekarze,ja to juz prosze dzidzie i prosze
w pierwszej ciazy lekarz sie zarzekal ze na 10000% chlopak a tu co....Klaudia sie pojawila, baba z jajaami!

Stary 2010-05-20, 10:06   #4611
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia9980 Pokaż wiadomość
no enis84 masz tydzien wieksza ciaze od mojej ciekawe co powiedza lekarze,ja to juz prosze dzidzie i prosze
w pierwszej ciazy lekarz sie zarzekal ze na 10000% chlopak a tu co....Klaudia sie pojawila, baba z jajaami!
heh no to jak on patrzył ?? że tam widział sisiorka??
Stary 2010-05-20, 10:16   #4612
monia9980
Raczkowanie

wlasnie mnie to zastanawia ale...lubie niespodzianki,a Klaudia naprawde jest lobuz jak taki chlopiec! po drzewach skakac,na rowerze to sie tak sciga ze az strach patrzec..

Stary 2010-05-20, 10:18   #4613
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie mnie to zastanawia ale...lubie niespodzianki,a Klaudia naprawde jest lobuz jak taki chlopiec! po drzewach skakac,na rowerze to sie tak sciga ze az strach patrzec..
hehe, a teraz kiedy masz nastepne USG bo to bedziesz miec juz polówkowe, no nie?
Stary 2010-05-20, 10:21   #4614
monia9980
Raczkowanie

Cytat:
hehe, a teraz kiedy masz nastepne USG bo to bedziesz miec juz polówkowe, no nie?
no teraz to chyba juz te polowkowe,a potem niewiem,zobaczymy co dzis powie pani gin,namecze ja zeby wypatrywala dobrze!
jest tak mila i sympatyczna ze mozna u niej siedziec i siedziec,wogole mam czesto robione usg,co wizyte praktycznie,ale to z powodu tej mojej torbieli,chyba jednak cala nie pekla bo cos tam kluje w prawym boku,och jak ten czas wolno leci....

Stary 2010-05-20, 10:25   #4615
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
no teraz to chyba juz te polowkowe,a potem niewiem,zobaczymy co dzis powie pani gin,namecze ja zeby wypatrywala dobrze!
jest tak mila i sympatyczna ze mozna u niej siedziec i siedziec,wogole mam czesto robione usg,co wizyte praktycznie,ale to z powodu tej mojej torbieli,chyba jednak cala nie pekla bo cos tam kluje w prawym boku,och jak ten czas wolno leci....
a to tez masz dzisiaj ?? o której idziesz??
a to ja chyba to pominęłam jeśli pisałaś
mnie coś kłuje i promieniuje na boki jak oddaje mocz
nie zawsze mi się to zdarza ale czasem muszę pogadac dzisiaj z ginem
Stary 2010-05-20, 10:29   #4616
monia9980
Raczkowanie

Cytat:
a to tez masz dzisiaj ?? o której idziesz??
a to ja chyba to pominęłam jeśli pisałaś
mnie coś kłuje i promieniuje na boki jak oddaje mocz
nie zawsze mi się to zdarza ale czasem muszę pogadac dzisiaj z ginem
no mam dzis ok 15 musze byc.i tak mi sie dluuuzy! przed wielkanoca cos mi pekalo bo bol byl niesamowity pojechalam do gin i z dzidzia ok a torbiel sie zmniejszyla.mnie to nie boli jak siusiam ale czasem to tak rwie ze szok,w pachwinach,i jakos sluzu duzo,niby to normalne ale jakos mi przeszkadza .

Stary 2010-05-20, 10:46   #4617
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
no mam dzis ok 15 musze byc.i tak mi sie dluuuzy! przed wielkanoca cos mi pekalo bo bol byl niesamowity pojechalam do gin i z dzidzia ok a torbiel sie zmniejszyla.mnie to nie boli jak siusiam ale czasem to tak rwie ze szok,w pachwinach,i jakos sluzu duzo,niby to normalne ale jakos mi przeszkadza .
mnie też się dłuży :/
a mnie tez bardzo ostatnio ciągnie z boków, jak siadam lub zmieniam pozycje ale to chyba normalne, bo pewnie się coś tam rozciąga,ale ten ból przy siusianiu mnie niepokoi
Stary 2010-05-20, 11:11   #4618
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Czesc dziewczynki,

Jestem dzisiaj taaaaka spiaca. Wrocilismy do domu bardzo pozno i polozylam sie spac jakos po 1. Nie wiem jak ja tu dzisiaj wysiedze bo naprawde jestem mega senna. I tez nie mam za duzo pracy, taki fajny luzniejszy dzien ale przez to moze sie tez troszke dluzyc wiec piszcie kochane zeby mi czas szybciutko lecial .

Kolacja byla super, usmialam sie za wszystkie czasy no i tyle pojadlam ze nie moglam sie ruszac. Po prostu masa jedzenia a pozniej slodkosci. Malutka sie praktycznie nie ruszala bo chyba jej kompletnie braklo na cokolwiek miejsca. Ale dzisiaj od rana juz nadrabia i czuje jak sie wierci . Tz oczywiscie sobie popil i nie poszedl jeszcze do pracy. Mam nadzieje ze jednak zostanie w domku i poskreca nasze meble do sypialni zebym mogla juz troszke poukladac te nasze szmatki.

Latkoo szkoda ze twoja mama tak cie traktuje i faworyzuje twojego brata. Moja mama jest w identycznej sytuacji, moja babcia faworyzuje i idealizuje jej brata nieudacznika (taka prawda, nawet nie ma co dobierac do tego innych slow) a na moja mame sie obraza jak ta ma czelnosc cos zlego (czyt. prawdziwego) na jego temat powiedziec. Widze jak jej jest z tego powodu przykro.

Jeju ile dzisiaj dziewczyn ma usg, beda same zdjecia maluszkow . Za wszystkie trzymam mocno kciuki i czekam na wiesci!!!!

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 11:18   #4619
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki,

Jestem dzisiaj taaaaka spiaca. Wrocilismy do domu bardzo pozno i polozylam sie spac jakos po 1. Nie wiem jak ja tu dzisiaj wysiedze bo naprawde jestem mega senna. I tez nie mam za duzo pracy, taki fajny luzniejszy dzien ale przez to moze sie tez troszke dluzyc wiec piszcie kochane zeby mi czas szybciutko lecial .

Kolacja byla super, usmialam sie za wszystkie czasy no i tyle pojadlam ze nie moglam sie ruszac. Po prostu masa jedzenia a pozniej slodkosci. Malutka sie praktycznie nie ruszala bo chyba jej kompletnie braklo na cokolwiek miejsca. Ale dzisiaj od rana juz nadrabia i czuje jak sie wierci . Tz oczywiscie sobie popil i nie poszedl jeszcze do pracy. Mam nadzieje ze jednak zostanie w domku i poskreca nasze meble do sypialni zebym mogla juz troszke poukladac te nasze szmatki.

Latkoo szkoda ze twoja mama tak cie traktuje i faworyzuje twojego brata. Moja mama jest w identycznej sytuacji, moja babcia faworyzuje i idealizuje jej brata nieudacznika (taka prawda, nawet nie ma co dobierac do tego innych slow) a na moja mame sie obraza jak ta ma czelnosc cos zlego (czyt. prawdziwego) na jego temat powiedziec. Widze jak jej jest z tego powodu przykro.

Jeju ile dzisiaj dziewczyn ma usg, beda same zdjecia maluszkow . Za wszystkie trzymam mocno kciuki i czekam na wiesci!!!!
to fajnie że kolacja się udała też lubie takie imprezki z jedzeniem, bo lubie sobie dobrze zjeść a w naszym stanie nie musimy się ograniczać
ja mam nadzieję że już dzisiaj będziesz mogła wstawić mi jakiś kolorek zamiast tego żółtego
Stary 2010-05-20, 11:29   #4620
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

czesc laseczki
ja ze z kompa ojca to tez na chwile
wybralam juz fotelik dla malej
tamten musze na all wystawic

pochwale sie zakupemhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=102976 2688

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1029762688
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości