|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
cześć
Zaczęły się u nas Juwenalia - więc jestem na maksa niewyspana |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech on sobie idzie na kawalerski, a ja się jeszcze zastanowię... A tak w ogóle to dziś TŻ też idzie na kawalerski ![]() Ryki, krzyki, wrzaski? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niuniuniau ja bym się nie przejmowała tak bardzo tym, że koleżanki tak dały na imię, jeśli to Twoje ukochane imię dla córki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-05-20 o 08:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
Dori ja tez jesli bym miała córcię to bym ją nazwała Julka albo Alicja (TZ jest bardziej za Alicją) Do nazwiska oba imiona pasują
![]() Tylko dla chłopca bym miałą problem, bo nie ma żadnego imienia. Tzn by było Tomasz (tak jak nazwałam brata) ale TZ nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ mówi, że ja mam iść, bo on jest 'ponad to' ![]() A ja widzę, że za każdym razem jak widuję się z tą jego ex, to ona ma ochotę mnie podgryźć...bo myśli, że TŻ zerwał z nią i od razu wskoczył w moje ramiona - co nie jest prawdą nota bene ![]() Z drugiej strony ja bardzo lubię tę pannę młodą... Ostatnio byli u nas w weekend i ona już coś wspominała o tym panieńskim, żeby tylko nic nie wypadło,że mamy już planować ten dzień ![]() Autentycznie jestem w kropce... Cytat:
My mamy wybrane imię dla syna, ale dla córki nic ... tzn każdemu z nas podoba się coś innego i ciężko osiągnąć kompromis ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
Butter a jakie macie imię dla syna wybrane??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Szaro buro ale przynajmniej nie leje ![]() Butter jak nie chcesz to nie idź, ja bym się nie zmuszała. Jak nie chcesz odmówić po prostu, to w ostatniej chwili coś wymyśl. I spokój. I nie uważam że nie powinnaś się czuć w obowiązku zapraszać na swój wieczór osób których nie zamierzałaś. ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do terminu porodu nie ciesz się za wcześnie. U mnie też tak lekarz mówił. Termin miałam na 18 pierwotnie, a lekarz do końca uparcie wyrokował, że zaraz na początku miesiąca mały wyskoczy. I co? Byłam w pełnej gotowości a tu nic. Synek postanowił wyjść 15 ![]() Wypoczywaj sobie na zwolnieniu i ciesz się ostatnimi wolnymi chwilami. To dobry moment na załatwienie zaległych spraw, potem może być ciężko ![]() aaa pochwalę się że udało mi się zrzucić zamierzone kilogramy w ciągu ostatniego miesiąca ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
fajne
![]() Mi sie własnie podobaja takie w stylu : Igor, Borys, Benjamin, Amadeusz, Marcel, Oliwer.. ale TZ nie za bardzo ![]() ![]() Napewno bym nie chciała takich pospolitych jak: Adam, Michał, Aleksander... jedyny wyjątek Tomcio ![]() edit: a Nie, przepraszam ![]() ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-05-20 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje, że udało się zrzucić ostanie kilogramy ![]() Zuza planujesz z synkiem już jakiś urlop, w sensie wyjazd dłuższy letni ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pierwsze chodzi ciągle głodny - bez przerwy opowiada co by zjadł, np. góra frytek, jajecznica z 10jaj, hamburgery itp. ![]() a po drugie stracił zainteresowanie seksem ![]() co do wakacji chyba sobie odpuścimy. Pogoda nie bardzo, a po drugie chcemy spłacić do końca kredyt na mieszkanie więc na dłuższe wyjazdy kaski nie będzie. Doczytałam o waszym prasowaniu - ja to prasuję wszystko - nawet ściereczki do kuchni, pościel. ![]() Wiem pomyślicie że ze mną coś nie tak, ale ja tak jakoś jestem nauczona i nie potrafię inaczej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Dori, tylko wiem, że mój TŻ nie miałby problemu z moim ex na imprezie...
![]() Ok, nieważne, czas zakończyć ten temat-zastanowię się jeszcze ![]() Dzięki dziewczyny za wszystkie rady ![]() O mamuniu święta...ale jestem głodna... Kupiliśmy wczoraj z TŻ składniki hot-dogowe...już się nie mogę doczekać, żeby je dziś zjeść ![]() A props imion, to wg mnie weszła jakaś dziwna moda na imiona... mało kto daje dziecku normalne imię. Bo albo są Dżesiki, Dżastiny, Denisy, Dastiny i jakieś inne, jak na mój gust, dziwactwa...albo w drugą stronę...od groma się porobiło małych Jasiów, Franków, Stasiów, Władziów, Kryś itp, itd... Dla mnie jedno i drugie to przegięcie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już zdecydowanie wolę te oldschoolowe ;-) Chociaż my już wybraliśmy imiona dla przyszłych dzieci ;-) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
zuza
![]() Moj TZ narazie zrzucił te 12 kg i jeszcze 13 kg przed nim. ma 190 cm i dązy do 85 kg ( chyba to dobra waga co) ?? Dziewczyny w koncu wymysliłam prezent dla mam na Dzien matki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś też z Wami nie posiedzę, bo mam natchnienie ![]() ![]() W nocy obudziła mnie chęć skorzystania z kibelka. Normalnie nie zdarza mi się iść siku o takiej porze. Wczoraj miałam strasznego doła, dziś już jest lepiej. Czyżby hormony waliły mi na głowę? ![]() Kupiłam sobie kolejne dwa testy, a co! Wzięłam najtańsze. Jutro postaram się pójść na betę hcg. Męczą mnie wzdęcia pod koniec dnia ![]() Idę dziś po pracy ze szwagierką na przymiarkę sukni ślubnej ![]() Cytat:
![]() Super wiadomość! Myślałam, że nieco później można ustalić płeć dziecka. My też nie mamy wybranych imion, jakoś nigdy nie chciało nam się o tym gadać. Jak w pracy zareagowali na wiadomość o L4? Ja mam świadomość, że musiałabym pracować najdłużej, jak się da (oczywiście, mam na myśli ciążę przebiegającą prawidłowo), bo w przeciwnym przypadku nie jestem pewna, czy miałabym gdzie wracać po macierzyńskim. Cytat:
![]() Butter, ja też bym nie szła na ten panieński ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuza ja przy małym też prasowałam wszystko, później mi minęło. ![]() Ja pierwszy raz pojechałam z dzieckiem na dłuższy urlop jak miał 2 latka ale wiem, ze teraz to ludzie jeżdzą od noworodka- ale to nie dla mnie, w domu z małym dzieckiem jest roboty od zarąbania a na wyjeździe, w obcych warunkach, zawsze to mniejszy komfort niż w domu. [QUOTE=ButterBear;19445607]No właśnie Dori, tylko wiem, że mój TŻ nie miałby problemu z moim ex na imprezie... ![]() Ok, nieważne, czas zakończyć ten temat-zastanowię się jeszcze ![]() Dzięki dziewczyny za wszystkie rady ![]() O mamuniu święta...ale jestem głodna... Kupiliśmy wczoraj z TŻ składniki hot-dogowe...już się nie mogę doczekać, żeby je dziś zjeść ![]() A props imion, to wg mnie weszła jakaś dziwna moda na imiona... mało kto daje dziecku normalne imię. Bo albo są Dżesiki, Dżastiny, Denisy, Dastiny i jakieś inne, jak na mój gust, dziwactwa...albo w drugą stronę...od groma się porobiło małych Jasiów, Franków, Stasiów, Władziów, Kryś itp, itd... Dla mnie jedno i drugie to przegięcie... ![]() Ja jak TY, niecierpię i Stasiów i Denisów ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do tegoczy chciałam dziewczynkę to nie tak. Z początku baaardzo i tylko dziewczynka a potem stwierdziłam, że nieważne byle zdrowe. Jak na USG okazało się że córeczka to nie powiem cieszę się ale tak samo cieszyłabym się z syna ![]() Zuza gratuluję zrzucenia kilogramów. Ja już o tym myślę choć jeszcze kilka miesięcy przede mną przybierania Co do imion to podobają mi się: Julia, Oliwia, Zuzia, Natalia, Gabrysia, Hania (ale tylko zdrobnienie) typy mojego męża to Patrycja i Paulina a ja jeszcze zastanawiałabym się nad Kingą bo nazwisko mamy na K.. i fajnie by się komponowało ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wakacji to właśnie też mam takie podejście dlatego jakoś nie żałuję że w tym roku nigdzie nie pojedziemy ![]() A mam znajomych którzy z dwójką maluchów podróżują bez przerwy. Jak młodsze miało niecały rok polecieli nawet do Kanady i nocowali pod namiotami. Dla mnie to za dużo wrażeń ![]() Cytat:
![]() ![]() Z imion to mnie się też podoba Hania i tak chcieliśmy dać na imię córeczce gdyby się trafiła ![]() ![]() ![]() A te wszystkie Dżesiki (najgorsza jest pisownia) to wybierają na ogół ludzie "prości", że tak to ujmę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Dzięki za kciuki, jestem licencjatką ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wakacji, pojedziecie sobie spokojnie za rok, maluch podrośnie to i skorzysta więcej ![]() Zgadzam sie z teorią o wyborze imion typu Andżelika itp. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
Poemi, gratulacje!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No ale tak jak kiedyś już pisałam - tak był nauczony - 3 kotlety na obiad standard. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie najgorsze to pilnowanie jest, ale jednak warto- kurcze tyle wyrzeczeń i co, wrócić znowu do poprzedniego stanu... Musisz mu sugerować, że MUSI zmienić nawyki, zamiast 3 kotletów 1, ale za to częsniej jeść ![]() Twój mąż lubi alkohol ? Bo u mojego to kolejny problem, on anjchętniej co wieczór by wypił piwko, albo drinka z whisky a to przecież mega kalorie są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
Poemi gratulacje!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.