|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
PRAWDZIWA wiosna!!! :D
Aaa! Jutro ma być w Polsce nawet do 19 stopni!!!
Nareszcie!!!! Hurrrrrrrrrra!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: PRAWDZIWA wiosna!!! :D
jeeeee
![]() ![]() ![]() nawet nie wiesz Mała Czarna jak się cieszę z Twojej wiadomości!!! ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Trudno mi w to uwierzyć!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja już o tej wiośnie trąbię od tygodnia, jak tylko śnieg stopniał częściowo i słonko wyjrzało. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Wiosna, akurat!
Wiosna, wiosna...Akurat! U nas wiosny prawie wcale, ni ociupinki nie widać!
![]() A ja chcę już zupełną wiosnę, bo mam dość używania „bogatych” balsamów, dość smarowania ust i rąk co chwilę kremami. I przede wszystkim: ja chcę SŁOŃCE!!! Fajnie, że chociaż u nas w szkole widać, że wiosna! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A u mnie to już powoli widać i czuć wiosnę. Nie dość, że śniegu prawie nie ma (są wyjątki w postaci większych i mniejszych płacht, które zawzięcie nie chcą stopnieć wbrew jakiekolwiek logice
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Co prawda jest dopiero 9, ale póki co jakoś tych 19. stopini ni huhu, no nie widzę.
![]() Za dużo chmur się nazbierało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hihihi, a ja już wczoraj w półbutach i rozpinanym sweterku na zewnątrz śmigałam.
![]() Dodam, że pod sweterkiem miałam golfik z krótkim rękawkiem. ![]() Ech... Uwielbiam takie temperatury... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mala-czarna napisał(a):
> Co prawda jest dopiero 9, ale póki co jakoś tych 19. stopini ni huhu, no nie widzę. ![]() > Za dużo chmur się nazbierało. ![]() mimo to u mnie na 13tym piętrze jest już 11 stopni ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Jak o 1 w nocy wychodziłam z psem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
dzis na moim parapecie siedziała .... osa !!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
A ja miałam dziś na sobie koszulę z krótkim rękawem i rozpinany sweterek i było mi tak ciepło, że sweterek ściągnęłam a koszulę głęboko rozpięłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
mala-czarna napisał(a):
> A ja miałam dziś na sobie koszulę z krótkim rękawem i rozpinany sweterek i było mi tak ciepło, że sweterek ściągnęłam a koszulę głęboko rozpięłam. ![]() Jak Ty to robisz, że nie marźniesz? Mi jest wiecznie zimno. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Nijak nie robię.
![]() U nas po prostu jest tak ciepło a dziś w dodatku słonko grzeje z całych sił. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Oj, dzisiaj to jest bosko.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie, u nas też!
Wiecie jak się teraz czuję? Cudownie!!...Nie wiedziałam, że aż tak silne uczucia potrafi wzbudzić we mnie nowa pora roku ![]() ![]() Właśnie otworzyłam sobie okno i patrzę na te zieleniące się drzewa (mam koło bloku plac zabaw, a zaraz dalej pole) i strasznie miło mi się robi...Moja skóra też stanowczo odmawia przyjmowania „bogatych” balsamów – Ziaja więc przestała mi pasować, za to rzuciłam się na kokosowe YR, mniami! ![]() Z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że uwielbiam wiosnę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A nam otworzyli patio szkolne i na przerwach oblegamy ławeczki tudzież trawkę.
![]() ![]() ![]() A żeby było weselej, ja właśnie jestem przeziębiona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
U nas nie ma żadnego patio, nie mają co otwierać...Zresztą, jakbyśmy wszyscy wylecieli na dwór, to połowy osob nie byłoby już widać na kolejnych lekcjach, założę się, że by zwiali
![]() Za to drzenie jap jak najbardziej aktualne, u nas też się drą przez okno, choć rzadko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
youaresowonderful napisał(a):
> U nas nie ma żadnego patio, nie mają co otwierać... Zresztą, jakbyśmy wszyscy wylecieli na dwór, to połowy osob nie byłoby już widać na kolejnych lekcjach, założę się, że by zwiali ![]() Patio to taki placyk wewnątrz szkoły, otoczony ze wszystkich stron jej murami. ![]() ![]() ![]() > Dzisiaj tylko jak stałam przed szkołą z koleżankami po lekcjach, to jakieś chłopię wychyliło się z okna i zaczęło się drzeć: żółte rajtuzki!! (miałam rajstopki żółte) Nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać ![]() ![]() No i BARDZO DOBRZE!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiooooosna, wioooosna, wiosna, ach, to TY!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
C.d. wiosny, dzisiaj poszliśmy na w-fie na spacer wokoło szkoły i na ryneczek, było świeetnie, mimo że zgubiłam jedną rękawiczkę ale co tam, mam nadzieję że już mi nie będą potrzebne w tym roku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym budzi się we mnie siostra miłosierdzia – podzieliłam się z kolegą batonem, a drugiemu pożyczyłam, na Princessę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.