Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-20, 11:19   #811
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

dzidzia ja kiedys tez nie lubialam jakos z wiekiem mi to przyszlo a gin tez lubie ale gordons (czy jak to sie pisze) bo tak nie smierdzia a wermuty to z siostra zawsze pije dolewamy ciut wody i cytrynka mniam

wiolek wspolczuje... no wlasnie dlatego moj brat bedzie mial robiona biopsje watroby aby sprawdzic w jaki jest stanie a na leczenie sa koszmarne kolejki... i zoltaczka ma to do siebie ze prze wiele lat potrafi byc "ukryta" i w pewnym momencie sie robi czynna a to juz jest mega niebezpieczne
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 11:22   #812
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Pomimo szczerych chęci nie dam rady Was nadrobić. Co za tempo
Jak wiecie byłam w szpitalu. Lekarze dmuchali na zimne i woleli mnie poobserwować. Na szczęście nic poważnego się nie stało. Tylko tyle, że odradzają mi wyjazd nad morze a miałam jechać na tydzień w poniedziałek. Ale co tam, będzie jeszcze okazja.
Mam nadzieję, że u Was wszystkich jest dobrze i nie ma żadnych nowych problemów ciążowych.
Dobrze, ze juz w domku a co Ci bylo? Nad morze pojedziesz jeszcze nie raz. Tez mielismy plany mazury... Moze we wrzesniu...

Kurcze znow o alkoholu rozmowa ewy wredne po co sie i mnie nakrecacie Ja chce drina z parasolka!!!! Whisky to dla mnie jakby perfumy pic fuuuuj, ale slyszalam ze do whisky trzeba dojezc ;P

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 11:23   #813
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Kurcze mi kopie na gorze mala, ale nigdy po zebrach, pod piersiami jakby mam nadzieje, ze to sie nie zmieni.
To oby Cie nie kopalo po zebrach Ci zycze, a czujesz juz tak wysoko bo jest juz duza dzidzia

U mnie to samo :/ Ja jestem pewna, ze przenosze ciaze, ale nadal mam nadzieje, ze same wody w koncu odejda lub zacznie sie akcja porodowa, bo wole aktywnie spedzic pierwsza faze porodu niz lezec pod oxy.

Kurcze ja rozumiem, ze tak sie stalo kiedys, w szpitalu ktorym chce teraz rodzic jak zrobili cesarke to kobieta zmarla tak ja przecieli, ale to bylo bardzo dawno temu, inny zespol lekarzy, inne czasy.
Teraz wydaje mi sie, ze strasza Zzo aby kobiety nie chcialy brac no alebo wlasnie nie ma mozliwosci bo nie ma anastezjologa na miejscu. Zzo nie jest grozne ani dla matki ani dla dzidzi jest po prostu drogie i tyle i dlatego strasza. Tak samo jak czekaja z cesarka dlugo dlaczego? Bo jest drozsza niz poros silami natury.
u mnie w szpitalu zzo jest na zyczenie bezplatne a i na cesarke w razie problemow zabieraja a nie czekaja bez sensu stwarzajac zagrozenie dla mamy i dziecka

Cytat:

Dziewczyny wiecie jaka ja panikara do zastrzykow jestem i igiel, ale tego zzo wbicia sie w ogole nie boje, bo nic nie czuc(tak mi z 10 osob juz mowilo i ja im wierze) Najpierw przeciez znieczulaja, stac sie tez nic nie moze bo to sie wbija ponizej rdzeniu kregowego odpowiadajacego za ruch nogami, ale to wasza sprawa. Duzo slyszalam historii juz, ze jak tylko sie zaczely skurcze to dziewczyny same blagaly o zzo.
ja sie tez nie boje tego wklucia. moj maz mial chyba z 5 razy i mowil ze to nie boli tylko jak sie juz rozchodzi to to takie dziwne uczucie jest
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 11:26   #814
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

a co do piwka to nie mam tego problemu bo nigdy za piwem nie przepadalam najgorzej czasem mialam chcice na whisky jak moj maz pil tak kuszaco pachniala ale nigdy nawet lyka nie wzielam
mmmmm... uwielbiam whisky
Na szczęście mój M nie przepada i nie dręczy mnie zapachami

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 11:26   #815
niezawsze
Zakorzenienie

Wiolek wspolczuje
Anoxa najwazniejsze, ze wykryli ja szybko u brata i oby wyleczyli ja
Dzidzia spoko przeciez zaden czlowiek nie jest skarbnica wiedzy, ja po prostu jestem prawie na wszystko zaszczepiona przez moje wyjazdy i wzw a i b i przeciw zoltej febrze itd, wiec na bierzaco z tym jestem

Maciuś
Stary 2010-05-20, 11:28   #816
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
ja próbowałam lecha free i dla mnie to siki ale moze dlatego, że ja lubie tylko słodkie piwa warke strong albo dębowe ( i to czasem z sokiem jeszcze ) i inne mi nie smakują a tamte uwielbiam
Ale chodzi o ten smak... Chociaż trochę tej goryczki .
Za to nie lubię dębowego. Fuj.
Kiedyś nie lubiłam, ale Ł. mnie zaraził i teraz pijamy głównie Carlsberga.

A co do wermutów- kiedyś podam Wam przepis na drinka marzenie...Oczywiście na słodko .
No i malibu... mmmm.... I kamikazee. Ł. robi superowe.
Za to nie lubię smaku czystej wódki. Dla mnie musi być drin.

Wiolek, ja też sporo piłam. Lubię, cóż zrobić .

Cytat:
dzidzia ja kiedys tez nie lubialam jakos z wiekiem mi to przyszlo a gin tez lubie ale gordons (czy jak to sie pisze) bo tak nie smierdzia a wermuty to z siostra zawsze pije dolewamy ciut wody i cytrynka mniam
Ja za to tylko gin lubuski, tonic i cytrynka. Innego niet.
A dla wermutów to mam dużo opcji hyhy...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 11:28   #817
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze znow o alkoholu rozmowa ewy wredne po co sie i mnie nakrecacie Ja chce drina z parasolka!!!! Whisky to dla mnie jakby perfumy pic fuuuuj, ale slyszalam ze do whisky trzeba dojezc ;P
ha ha ha to ja dojrzała jestem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 11:30   #818
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
dojrzała do whiskey
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 11:31   #819
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
u mnie w szpitalu zzo jest na zyczenie bezplatne a i na cesarke w razie problemow zabieraja a nie czekaja bez sensu stwarzajac zagrozenie dla mamy i dziecka

ja sie tez nie boje tego wklucia. moj maz mial chyba z 5 razy i mowil ze to nie boli tylko jak sie juz rozchodzi to to takie dziwne uczucie jest
No wlasnie bo to zalezy od szpitala, w szpitalu nr1 zzo jest platne 700zl w szpitalu nr 2 jest za darmo, ale i tak wole ten pierwszy szpital bo tam lepsi lekarze, na szczescie w obu robia tez cesarki bez przedluzania niepotrzebnego.

No to samo slyszalam o zzo jak Twoj maz mial 5 razy i jakos zyje, nic mu nie jest, masz najlepszy dowod na to.

Jestem glodna, ale nie wiem na co mam ochote w sumie to musze sie bierac bo na 14 30 usg a ja w pizamie jeszcze leze

Maciuś
Stary 2010-05-20, 11:31   #820
hd2005
Zakorzenienie

Mamuśki,
SPOTKANIE W WARSZAWIE
poniedziałek godz.11:30
Złote tarasy, kawiarnia
Green Coffee
poziom 1 lokal 153

Będą: justynacz, mlm i ja
KTOŚ JESZCZE?????????????????? ????????????????????
Do zobaczenia
Hania

Stary 2010-05-20, 11:32   #821
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
No własnie ja też się boję tego, że odrzucę dziecko z powodu tego bólu jaki "ono mi zadaje" . Myślę, że mogłabym narobić sobie wstydu krzycząc coś w stylu "weźcie je ode mnie, nie chcę go" itd.
A znam taki przypadek, że dziewczyna tak właśnie reagowała.. i wiecie co.. dostała w twarz od lekarza, który skomentował ją odpowiednio, że mogło sobie go nie robić, że teraz niech cierpi jak chciała.
Ale czy konsekwencją "chcenia" ma być ból?!
Ja chcę dziecka i chcę je kochać, chcę się nim cieszyć a nie wspominać i wypominać mu jak bardzo cierpiałam.
Nie jestem w stanie przewidzieć czy dadzą mi zzo - może być za późno, dlatego powiedziałam Damianowi, żeby w żadnym wypadku nie pozwolił mi zrzec się dziecka w szpitalu, choćbym nie wiem co mówiła i co krzyczała i co robiła. Ma walczyć o dziecko przede wszystkim i nie pozwolić mi na głupotę.
Ja wtrakcie tego trzeciego dnia bóli mezowi powiedzialam :nie chce tego dziecka:. Nie powiedzialam naszego, tylko tego, bylo dla mnie obce.. oczywiscie nie oddalabym, ale chcialam by ktos mi go wyjąl.
No ja sie dowiedzialam ze jak sobie zrobilam to mam cierpiec- od lekarki.. A tylko dalatego ze jej i pielegniarce powiedziala , bardzo spokojnie, tonem bardzo posłusznym, uciszonym :rozumiem ze panie tego nie wiedza, ale mnie naprawde strasznie boli:. Wiec przy mezu mi opowiedziala ze jak sobie zrobilam to musze cierpiec. A przy szyciu jeszcze stwierdziala przy wszystkich ze ja opieprzylam!
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 11:33   #822
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

A ja z alkoholu to najbardziej lubię Whisky... w wykonaniu Dżemu
Whisky moja żono... jednak tyś najlepszą z dam...
Stary 2010-05-20, 11:34   #823
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
najwidoczniej ;P
Tak mi kiedys ktos powiedzial z pracy.
Ja z alkoholi generalnie to piwo najbardziej i to tylko w zielonych butelkach lubie orzezwiajace nie lubie slodkich typu warka strong i driny lubie, wino ujdzie a wodki w zyciu sie nie napije fuj fuj fuj

Maciuś
Stary 2010-05-20, 11:36   #824
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mamuśki,
SPOTKANIE W WARSZAWIE
Złote tarasy, kawiarnia
Green Coffee poziom 1 lokal 153

Do zobaczenia
Hania
ja jade jutro do rodzicow na jakis czas, wiec i tym razem nie dam rady
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 11:36   #825
niezawsze
Zakorzenienie

Musialam to sprawdzic whisky w pisowni amerykanskiej i irlandzkiej sie pisze whiskey taka ciekawostka dla fanek tych perfum :p

Maciuś
Stary 2010-05-20, 11:38   #826
kashha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
A ja z alkoholu to najbardziej lubię Whisky... w wykonaniu Dżemu
Whisky moja żono... jednak tyś najlepszą z dam...
Lazur Ty jak coś powiesz...

A ja najbardziej lubię wina półwytrawne albo półsłodkie no i mrożoną wiśniówkę...
A jakiś czas temu chodziła za mną czysta mrożona wyborowa gdzieś na imprezie... tak banieczka banieczka banieczka... ehhh

I jeszcze jedno Wojtuś to efekt po dwóch butelkach Grzańca Galicyjskiego więc sentyment mam do tego wynalazku

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 11:38   #827
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Mamuśki,
SPOTKANIE W WARSZAWIE
Złote tarasy, kawiarnia
Green Coffee poziom 1 lokal 153

Do zobaczenia
Hania
Pozdrow dziewczyny i bawcie sie dobrze Ja takie eskapady mam juz zabronione

Maciuś
Stary 2010-05-20, 11:39   #828
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Musialam to sprawdzic whisky w pisowni amerykanskiej i irlandzkiej sie pisze whiskey taka ciekawostka dla fanek tych perfum :p
E tak dziwnie whiskey...
Niektórzy mówią łiskacz.
Stary 2010-05-20, 11:41   #829
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
najwidoczniej ;P
Tak mi kiedys ktos powiedzial z pracy.
Ja z alkoholi generalnie to piwo najbardziej i to tylko w zielonych butelkach lubie orzezwiajace nie lubie slodkich typu warka strong i driny lubie, wino ujdzie a wodki w zyciu sie nie napije fuj fuj fuj
mój ranking:
  1. whisky
  2. wytrawne czerwone wino
  3. gin
  4. piwo (żadnych słodkich)

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Pozdrow dziewczyny i bawcie sie dobrze Ja takie eskapady mam juz zabronione
spodziewałam się
Odpoczywaj

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 11:42   #830
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Lazur Ty jak coś powiesz...

A ja najbardziej lubię wina półwytrawne albo półsłodkie no i mrożoną wiśniówkę...
A jakiś czas temu chodziła za mną czysta mrożona wyborowa gdzieś na imprezie... tak banieczka banieczka banieczka... ehhh

I jeszcze jedno Wojtuś to efekt po dwóch butelkach Grzańca Galicyjskiego więc sentyment mam do tego wynalazku
No co... mnie sie wszystko z piosenkami kojarzy.
Mrożoną wiśniówkę piłam ostatnio na wakacjach i zapijałam ją piwem... nie wiem jak się w domu znalazłam hehehehe
To już wiemy jak Wojtuś będzie miał na drugie imię: Grzaniec Galicyjski
Stary 2010-05-20, 11:44   #831
papeteria
Zakorzenienie

olakola bardzo fajny wozek podobny do jumpera
spóźnione życzenia imieninowe i no coment odnośnie Tż , niestety większość facetów tak ma
Mój mały jak mnie kopie to też bardziej po wnętrznościach, porządnie w żebra jeszcze nie dostałam. Od niedawna jak się obróce na lewy bok to prawie zawsze mam gazy czuje ze wtedy mi leży na jelitach i podkręca ich perystaltykę
Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Facet co pobieral mi krew bo mowi ze on uwielbia jak ludzie sie boja pobierania krwi bo on kocha sie nad nimi znecac i wyciaga mi ta krew i mowi "tasty" czyli smakowita, eccchh niektorzy sa dziwni
dziwni to mało powiedziane psychol
kwiatuszek i bardzo fajne łóżeczko ..bardzo w moim stylu
ja kupiłam łóżeczko za 24,- TO trzystopniowa regulacja, bez śladów użycia ..wystarczy.
misiulka a gdzie pracujesz ?
lekarz mi mowil ze po 35tc kieruja na badania na paciorkowca, na nastepnej wizycie dostane skierowanie
co do leczenia zebow no to ja mialam masakryczny bol ...a potem bralam caly czas znieczulenie wiec to oznacza ze mam niski prog bolu i porod bedzie bolal ale nie nastawiam sie tak absolutnie a rodze bez znieczuleni bo jak juz pisalam u mnie moga mi zaoferowac tylko narkotyki

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ojj ja to nie mogę przeboleć nigdy jak mnie coś urazi, prędzej czy później wygarnę.. raczej prędzej i z takim większym wyrzutem Ale ja to zołza jestem
w niektórych sytuacjach też tak mam

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-05-20 o 11:45
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 11:57   #832
anoxa
Zakorzenienie

lazurowa uwielbiam ta piosenke i uwielbiam zespol dzem wychowalam sie na ich muzyce i na muzyce zespolu perfect

polecam whiskey (poprawnie napisane :P) tullamore dew jest to irlandzka whisky ale ma bardzo delikatny smak nie "smierdzi" tak jak inne naprawde moge ja polecic z czystym sumieniem

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

lubie tez malibu z soczkiem ananasowym mniam...

dobra starczy tego o % bo z mila checia bym sie czegos napila a tu jeszcze tyle abstynencji przede mna
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 12:05   #833
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
lazurowa uwielbiam ta piosenke i uwielbiam zespol dzem wychowalam sie na ich muzyce i na muzyce zespolu perfect

polecam whiskey (poprawnie napisane :P) tullamore dew jest to irlandzka whisky ale ma bardzo delikatny smak nie "smierdzi" tak jak inne naprawde moge ja polecic z czystym sumieniem

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

lubie tez malibu z soczkiem ananasowym mniam...

dobra starczy tego o % bo z mila checia bym sie czegos napila a tu jeszcze tyle abstynencji przede mna
Dżem... same miłe wspomnienia... związane z M. On mnie zaraził miłością do tego zespołu, do tych piosenek...
Stary 2010-05-20, 12:20   #834
jaszczka
Zadomowienie

hejka!
ja też dużo piłam, ale ze względu na pracę pracuję za barem, a Irlandczycy nie dają napiwków w postaci pieniężnej tylko "drinkowej" po pierwszych dwóch dniach pracy zapytałam szefa wprost - czy ja mogę to wypić co oni mi stawiają? - a on: no pewnie, tylko się nie upij tym sposobem dotarłam do takiego poziomu, że w czasie pracy wypijałam około 5 piw i po drodze z pracy wpadałam ze znajomymi jeszcze na "balety", bo było po drodze... pracuję 6 dni w tygodniu, to sobie wyobraźcie a że piwo kaloryczne, to waga dobiła do 83kg, potem się "ocknęłam" i przestałam się wygłupiać zresztą i tak nie dałabym rady wypić wszystkiego co mi stawiali, bo zdarzały się nocki po kilkanaście drinów na kasie zawarłam układ z szefową, że mogę (taką trochę okrężną drogą) wybierać pieniążki z kasy za te napiwki i całe szczęście, bo chyba bym w alkoholizm popadła...
ale tak kusicie tymi % że chyba się wybiorę do polskiego sklepu po Karmi - chociaż aż tak strasznie go nie lubię...
Stary 2010-05-20, 12:23   #835
aniaa22
Zakorzenienie

jesli chodzi o alkochole to ja raczej preferuje slodkie trunki i drinki. winko tez wole polslodkie ostatecznie polwytrawne. za wodka nie przepadam, piwo kiedys czesto pijalam ale po studiach juz jakos chyba mam przesyt zadnych liskaczy itp do ust nie wezme bo az mnie telepie tak mi nie smakuja
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 12:30   #836
papeteria
Zakorzenienie

justynacz dobrze ze wszystko w porzadku
anoxa współczuje bratu
Cytat:
Odgłosy sąsiadów... Sex to pikuś. Moi jakoś rzadko ostatnio stękają. Jak dla mnie gorsze są odgłosy z łazienki... pierdzenie w wannie.. stękanie na klozecie.. czułe uściski z klozetem po imprezie...
az tak
Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Będę Poszła bym w gumiakach, ale mam w kolorowe różyczki a takich do pracy nie mogę nosić. No nic wyciągnęłam moje zimowe buty i mam nadzieję, że mnie nie zawiodą.
gdzie pracujesz ?
idealnecialo rety wspólczuje choroby..a tobie tak się przypomniało ale dobrze ze nie myslisz
a skad to się bierze , geny ?
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
tak wlasnie slyszalam ze oxytocynie strasznie sa bolesne skurcze. obawiam sie ze to mnie czeka bo duzo dziewczyn po fenoterolu ma potem przenoszona ciaze no i indukcja oby nie
ja sie musze nastawic ze chce byc jak najdluzej w domu by juz jechac z konkretnym rozwarciem i spedzic na porodowce godzine jak szwagierka(pod warunkiem ze do konca bedzie ok )...ale chyba u mnie nie bedzie tak gladko jednak nie chce sie nastawiac negatywnie
Cytat:
papateria no ja wlasnie zzo bardziej sie boje niz naturalnego porodu i to jest powod dla ktorego bym nie chciala cesarki
ja sie boje ew.boli krzyzowych...ale moze przezyje
Cytat:
Kurcze mi kopie na gorze mala, ale nigdy po zebrach, pod piersiami jakby mam nadzieje, ze to sie nie zmieni.
mam tak samo

wiolek tez lubie te piwa ale one nie dosc ze slodkie to sa wysokoprocentowe ale normalne tez lubie
Widze ze temat alkoholowy ja lubie piwko, wermuty, winka rozne , rum z cola, ale w ciazy nie mam chcicy na alkohol wiec nie pije wogóle...

Stary 2010-05-20, 12:35   #837
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
justynacz dobrze ze wszystko w porzadku
anoxa współczuje bratu

az tak

gdzie pracujesz ?
idealnecialo rety wspólczuje choroby..a tobie tak się przypomniało ale dobrze ze nie myslisz
a skad to się bierze , geny ?

ja sie musze nastawic ze chce byc jak najdluzej w domu by juz jechac z konkretnym rozwarciem i spedzic na porodowce godzine jak szwagierka(pod warunkiem ze do konca bedzie ok )...ale chyba u mnie nie bedzie tak gladko jednak nie chce sie nastawiac negatywnie

ja sie boje ew.boli krzyzowych...ale moze przezyje

mam tak samo

wiolek tez lubie te piwa ale one nie dosc ze slodkie to sa wysokoprocentowe ale normalne tez lubie
Widze ze temat alkoholowy ja lubie piwko, wermuty, winka rozne , rum z cola, ale w ciazy nie mam chcicy na alkohol wiec nie pije wogóle...
Tak, z tymi odgłosami AŻ TAK

Ja nie wiem... Wy jak nie o sexie to o %
O sexie mogę zapomnieć do końca życia a o % też na dłuższy czas..
Stary 2010-05-20, 12:38   #838
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
O sexie mogę zapomnieć do końca życia a o % też na dłuższy czas..
pierdu pierdu

Stary 2010-05-20, 12:42   #839
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
pierdu pierdu
Co Ty mi tu imputujesz ??
Stary 2010-05-20, 12:42   #840
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
wermuty to z siostra zawsze pije dolewamy ciut wody i cytrynka mniam
z sokiem jabłkowym biały też pychotka
Cytat:
Dżem... same miłe wspomnienia... związane z M. On mnie zaraził miłością do tego zespołu, do tych piosenek...
U nas co roku był festiwal nad jeziorkiem im Ryśka super było ale w zeszłym roku był już chyba w Chorzowie..
Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
ja po kubku mam dość, najlepszy w zimowe wieczorki mmmmm...
niezawsze za usg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości