Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-20, 11:51   #1471
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Piękny pierścionek a Ty masz śliczne paluszki i paznokcie.

RAIN wszystkiego naaaaaajlepszego! Obyś teraz była już tylko szczęśliwa
Dziękuję za komplement i za życzenia ^^
Cytat:
Mam tylko problem czy mogę wysłać jedno zaproszenie dla wszystkich misiów do Smyka czy dla każdego osobne. No świadkowa się przyda
Nie no, mi się wydaje, że powinnaś imiennie porozsyłać do wszystkich misiów, bo mogą się poczuć urażone
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
[CENTER]życzę Rain wszystkiego najlepszego, rychłego ślubu, szczęśliwego życia w małżeństwie i żeby ta nieciekawa sprawa się wyjaśniła szybko na Twojego taty korzyść [COLOR=RoyalBlue]
Dziękuję Ci ^^

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
no właśnie..... związek trzeba budować na solidnych podstawach. Dobry suwaczek jest podstawą związku....
Kurcze, a ja nie mam suwaczka
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Rain 100 lat!!! 100 lat!!! Zdrówka, radości, uśmiechu, spełnienia marzeń.
Niech Ci życie słodko płynie
Jak Wisła do Gdańska

Niech Tżowi pała stoi
Jak szabla ułańska!!!
OMG... uroczyście ogłaszam, że Ola mnie prawie zabiła, bo spadłam z kanapy po tych życzeniach
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
tylko jak Wy bedziecie sie kopulować ?
A ta jak zawsze o jednym
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
hej;*
Rain, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! aż nie moge uwierzyc, ze w tak ekspresowym tempie wyjdziesz za mąż!
Damy radę ^^ teraz najważniejsze to żeby termin zaklepać a reszta się jakoś ułoży. W każdym razie za jakieś półtora tygodnia planuję kiecki ślubne pooglądać No i obrączki trzeba powybierać I restaurację... ale na taki obiad-kolację dla rodziny to chyba szybko się coś znajdzie
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 11:55   #1472
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
OMG... uroczyście ogłaszam, że Ola mnie prawie zabiła, bo spadłam z kanapy po tych życzeniach :mdleje:

Damy radę ^^ teraz najważniejsze to żeby termin zaklepać a reszta się jakoś ułoży. W każdym razie za jakieś półtora tygodnia planuję kiecki ślubne pooglądać No i obrączki trzeba powybierać I restaurację... ale na taki obiad-kolację dla rodziny to chyba szybko się coś znajdzie
Nie wiem jak mam to odebrać

Na pewno się coś znajdzie Jaaaaaa teraz Claris wymięka bo się będziemy bardziej podniecać Twoim ślubikiem niż jej
Stary 2010-05-20, 11:59   #1473
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
hej;*
Rain, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! aż nie moge uwierzyc, ze w tak ekspresowym tempie wyjdziesz za mąż!

dziewczyny, dzisiaj rano czytałam w echu miasta o programie rodzina na swoim. i okazało sie, ze od 1 lipca 2011 mają wykluczyc pomoc dla osob chcacych kupic mieszkanie z rynku wtornego;/ program ma tylko obejmowac nieruchomosci w stanie deweloperskim;/
masakra, bo my bierzemy slub w sieprniu. i albo jakos bedziemy musieli załątwiac kredyt wczesniej, albo slub cywilny....
No to weźmiecie cywilkę wcześniej, załatwicie kredyt, kupicie mieszkanie, urządzicie i będzie się do czego wprowadzać po ślubie właściwym. To nawet lepiej bo szybciej zamieszkacie na swoim.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 12:09   #1474
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:

Na pewno się coś znajdzie Jaaaaaa teraz Claris wymięka bo się będziemy bardziej podniecać Twoim ślubikiem niż jej
Jako komplement Droga Koleżanko

A jak ja się będę podniecać ślubikiem, już to widzę
Czekajcie no, zadam Wam tu 25 wzorów welonów, wszystkie będą takie same, a będziecie mi musiały poradzić, który jest najładniejszy
(żart oczywiście - to tak na wszelki wypadek, gdyby "komuś" przyszło do głowy komentowanie )

Rany, nigdy w życiu tyle życzeń urodzinowych nie dostałam Jeszcze koleżanka wpadła do mnie z życzeniami i prezentem i dostałam taki piękny komplecik biżuterii A przed chwilą listonosz przyniósł mi dwie odlewki perfumowe
Stary 2010-05-20, 12:21   #1475
Claris
Zakorzenienie

Cytat:

Pfffffff popodniecam się swoim ślubikiem SAMA. łaski bez

rain a Ty będziesz miała taką normalną suknię ślubną, wiesz białą, długą i teges?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 12:23   #1476
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
rain a Ty będziesz miała taką normalną suknię ślubną, wiesz białą, długą i teges?
Nie zamierzam sobie tej przyjemności odbierać Wiem, że w Polsce panuje stereotyp, że do cywilnego to w garsonce albo w sukience do kolan, ale ostatecznie suknia ślubna nazywa się ślubna a nie "do ślubu kościelnego" Ba! Ja nawet welon zamierzam mieć, o!
Stary 2010-05-20, 12:33   #1477
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zamierzam sobie tej przyjemności odbierać Wiem, że w Polsce panuje stereotyp, że do cywilnego to w garsonce albo w sukience do kolan, ale ostatecznie suknia ślubna nazywa się ślubna a nie "do ślubu kościelnego" Ba! Ja nawet welon zamierzam mieć, o!
I bardzo słusznie! Moja mama też miała pięłknął suknię ślubną, a brali cywilny. Tatuś mój też był odstawiony. Ślub się ma jeden, trzeba szaleć

To przekonanie, że kościelny jest ważniejszy niż cywilny też jest dziwne - znaczy dla wierzących nie, ale ślub to ślub
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2010-05-20 o 12:34
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 12:34   #1478
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam na kilku ślubach w USC i wiadomo, że ceremonia krótka więc pod urzędem widzi się zwykle kilka par. W sukience do kolan widziałam tylko 1 pannę młodą i to była kobieta ok 40 więc możliwe, że nie był to pierwszy ślub i 2 raz nie miała ochoty zakładać typowej sukni. Myślę, że ten stereotyp jest wynikiem tego, że do niedawna trzeba było brać 2 śluby, i ten urzędowy był wówczas mniej uroczysty. No ale jak ktoś decyduje się na ślub cywilny teraz to normalne, że ma kieckę, welon, kwiatki i co tam jeszcze.

A tak w ogóle to ja powinnam się chyba leczyć alb nauczyć czytać. Czytam wątek o zaręczynach, myślę o Rain i jednocześnie gadam z TŻ-tem na komunikatorze. Napisał mi "przyjedziesz do mnie?" a ja w pierwszej chwili przeczytałam "wyjdziesz za mnie?".

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-05-20 o 12:38
Stary 2010-05-20, 12:38   #1479
pagka
Wtajemniczenie

Też się z tym zgadzam. Jeśli ktoś bierze tylko ślub cywilny to dlaczego panna młoda ma sobie odmówić pięknej sukni? W przypadku Rain jak będzie w przyszłości ślub kościelny to suknia może posłużyć 2 razy
Stary 2010-05-20, 12:39   #1480
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
I bardzo słusznie! Moja mama też miała pięłknął suknię ślubną, a brali cywilny. Tatuś mój też był odstawiony. Ślub się ma jeden, trzeba szaleć

To przekonanie, że kościelny jest ważniejszy niż cywilny też jest dziwne - znaczy dla wierzących nie, ale ślub to ślub
No dla mnie też kościelny byłby ważniejszy, ale w tym duchowym sensie - jeśli TŻ się zdecyduje za jakiś czas to wtedy pójdziemy tylko my, świadkowie, rodzice i dziadkowie. A teraz mamy zamiar zaprosić gości, nająć fotografa, więc ślub ma być pełną gębą
Cytat:
Byłam na kilku ślubach w USC i wiadomo, że ceremonia krótka więc pod urzędem widzi się zwykle kilka par. W sukience do kolan widziałam tylko 1 pannę młodą i to była kobieta ok 40 więc możliwe, że nie był to pierwszy ślub i 2 raz nie miała ochoty zakładać typowej sukni. Myślę, że ten stereotyp jest wynikiem tego, że do niedawna trzeba było brać 2 śluby, i ten urzędowy był wówczas mniej uroczysty. No ale jak ktoś decyduje się na ślub cywilny teraz to normalne, że ma kieckę, welon, kwiatki i co tam jeszcze.
Możliwe, że to dlatego. Z resztą czytałam trochę na ten temat i widzę, że pary "Cywilne" zaczynają się buntować przeciwko takiemu taśmowemu traktowaniu...
Stary 2010-05-20, 12:40   #1481
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Rain moje GRATULACJĘ no i wszystkiego naj naj najlepszejszego z okazji urodzin
Aleks Tobie również GRATULUJĘ - mam nadzieję, że miś będzie cudownym mężem
i chciałam zaznaczyć, że ja nie mam suwaczka taa wiem mój związek nie ma sensu krzyżyk na drogę i takie tam
Leżę chora bo mam nawrót anginy - a mąż pojechał do Białegostoku i jutro dopiero będzie oł jee chatę mam wolną

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 12:41   #1482
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
A zdajesz sobie sprawę, że skoro ślub za 2 mce to możesz mieć bardzo ograniczony wybór w wyborze sukienki? bo dla wielu salonów to za mało czasu, żeby uszyć wybraną sukienkę lub sprowadzić, conajmniej 3-4 mce potrzebują. Jeszcze tym bardziej ślub latem- to dla nich bardzo gorący okres.
Stary 2010-05-20, 12:51   #1483
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Rain moje GRATULACJĘ no i wszystkiego naj naj najlepszejszego z okazji urodzin
Dziękuję pięknie
Cytat:
A zdajesz sobie sprawę, że skoro ślub za 2 mce to możesz mieć bardzo ograniczony wybór w wyborze sukienki? bo dla wielu salonów to za mało czasu, żeby uszyć wybraną sukienkę lub sprowadzić, conajmniej 3-4 mce potrzebują. Jeszcze tym bardziej ślub latem- to dla nich bardzo gorący okres.
Wiem i biorę to pod uwagę. Jednak jestem pewna, że coś się znajdzie. Z resztą ja raczej nie będę wybierać z tych "zagranicznych" firm, bo nie zamierzam za kieckę dawać więcej niż 1500 zł. Damy radę

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Spadam pozmywać gary a później jadę dziadkom zawieść nowiny
Do później Dziewczynki
Stary 2010-05-20, 12:57   #1484
aanix
Zadomowienie

Rain, wszystkiego najlepszego!!
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 13:03   #1485
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję pięknie

Wiem i biorę to pod uwagę. Jednak jestem pewna, że coś się znajdzie. Z resztą ja raczej nie będę wybierać z tych "zagranicznych" firm, bo nie zamierzam za kieckę dawać więcej niż 1500 zł. Damy radę

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Spadam pozmywać gary a później jadę dziadkom zawieść nowiny
Do później Dziewczynki
a nie myslałas o wypozyczeniu?

dzisiaj ciag dalszy rewelacji.
tydzien temu moja siostra miała komunie w restaucracji, w ktorej druga siostra ma we wrzesniu slub i w ktorej ja miałam zaklepana date. niestety, cała obsługa i jedzenie pozostawiało wiele do zyczenia. po prostu duza kasa wydana w błoto. i mama z siostra teraz chca załatwiac nasza sale i kucharke na slub siostry. Siostra znowu chce jeszcze przesunac date na wczesniejsza, bo akurat ma wtedy ( dzien po slubie- w poprawiny) absolutorium i zaczyna prace w korpo, wiec na miesiac (miodowy) bedzie musiała jechac na szkolenie do warszawy. i wszystko chca przesuwac....... sala i kucharka jeszcze ok, ale fotograf, kamerzysta, orkiestra...?
Stary 2010-05-20, 13:03   #1486
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
e tam, moja kumpela brała ślub w czerwcu, za suknią się zaczęła roglądac 3 tygodnie przed i miała bardzo ładna, dobrze dobraną a na brak wyboru nie narzekała
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 13:04   #1487
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Hawwa87 - dziękuję

Cytat:
No dobra, to Wam się przyznam
...

Powiedziałam TAK !!!

...i wciąż nie wierzę
Cytat:
Ja wiedziałam, że ten mój chłop to wariat, ale nie myślałam, że aż tak
Siedzę sobie w stanie totalnego rozmamłania i walczę z tabelką na magisterkę, a tu nagle telefon od TŻ "zbieraj się, za dwie minuty jestem u ciebie", ja na to: "co??" i lecę na dół do rodziców i wielka panika bo w domu burdel na kółkach - wszędzie się wala rozsada pomidorów i ogórków na działkę zdążyłam uprzątnąć stół i wywalić na górę suszące się pranie i dzwonek do domofonu. Idę czekać na korytarzu, patrzę przez wizjer - idzie TŻ. Z kwiatami. Z KWIATAMI ! On - który nie uznaje dawania kwiatów kobiecie Coś mi zaczęło nie pasować jak zobaczyłam, że ma wiązankę i czerwoną różę osobno, ale sobie pomyślałam "po wczorajszym ? nieee...". Wchodzimy do pokoju a on mojemu ojcu wręcza whisky, mamie kwiaty a przede mną klęknął i... poryczałam się Zapytał czy zostanę jego żoną, a ja tylko wychlipałam "przecież wiesz, że tak" i przytuliłam go tradycyjnie zalewając mu bluzę łzami
Wychodzi na to, że mój TŻ mimo całej swojej postawy pod tytułem "nie konwenansom" jest bardziej tradycyjny ode mnie, bo ja nie chciałam przy rodzicach zaręczyn a tak wyszło i wyszło świetnie, dzięki komentarzom mojego ojca powiedział "a czemu mnie to nie dziwi" Rodzice w szoku a ja to już w ogóle
Później mi się TŻ przyznał, że miało być jutro, ale nie mógł wysiedzieć
I powiem jeszcze tylko, że jak dobrze pójdzie to się hajtamy w ciągu dwóch miesięcy
I chrzanić gadanie same wiecie kogo - bardziej zaskoczona niż jestem to być nie mogłam Gdybym cokolwiek wiedziała, to bym przynajmniej się umalowała
Cytat:
Też myślałam, że bym się spaliła ze wstydu, a tu się okazało, że jakoś niespecjalnie nawet zauważyłam ten fakt
Mój - no muszę to napisać - Narzeczony to zaskakujący człowiek jak widać - wparował bez zapowiedzi, przewrócił mi życie do góry nogami, posiedział chwilę i poszedł do domu
A w załączniku mój skarb
Gratuluję Piękny pierścień mocy Wzruszyłam się czytając to bardziej niż przy moich zaręczynach
W ogóle wszystkiego Naj Naj Naj
Stary 2010-05-20, 13:12   #1488
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
e tam, moja kumpela brała ślub w czerwcu, za suknią się zaczęła roglądac 3 tygodnie przed i miała bardzo ładna, dobrze dobraną a na brak wyboru nie narzekała
No to miała farta, bo ja w którym salonie bym nie była to się pytały panie kiedy mam ślub, bo suknię trzeba zamawiać u nich przynajmniej 3, a w niektórych nawet 4 mce szybciej. Ja bym chyba nie wyrobiła z tego stresu, gdybym miała ograniczony wybór, bo podczas moich wędrówek po salonach mało która suknia mi się podobała, więc pewno ciężko mi by było znaleźć coś idealnego

edit: crozee tak to jest jak się wcześniej dalej sali nie sprawdzi...
Stary 2010-05-20, 13:17   #1489
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Jest jeszcze opcja, żeby przejść się po komisach i kupić używaną. Ostatnio dowiedziałam się, że nasza znajoma miała kieckę z drugiej ręki. Byłam w szoku bo suknia wyglądała super i dobrze leżała. A zapłaciła za nią jakieś śmieszne pieniądze.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 13:18   #1490
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
ta sala miała dobre opinie wsrod ludzi. na weselu zadnym tam nie bylismy, ale ogolnie jest rozchwytywana. no ale sorry, frytki smazone na rybim tłuszczu jakby co to beda brali tego samego dnia, tylko w innej sali bedzie wesele. a jak sie uda przyspieszyc, to przyspiesza.
Stary 2010-05-20, 13:21   #1491
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
ta sala miała dobre opinie wsrod ludzi. na weselu zadnym tam nie bylismy, ale ogolnie jest rozchwytywana. no ale sorry, frytki smazone na rybim tłuszczu jakby co to beda brali tego samego dnia, tylko w innej sali bedzie wesele. a jak sie uda przyspieszyc, to przyspiesza.
Dobrze, że siostra miała tam komunię, a nie dopiero poznalibyście się na tej sali na weselu drugiej siostry, bo jednak na weselu napewno więcej gości będzie i mogłoby być nieciekawie A Wy juz mieliście zarezerwowaną tę restaurację?
Stary 2010-05-20, 13:38   #1492
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
No to miała farta, bo ja w którym salonie bym nie była to się pytały panie kiedy mam ślub, bo suknię trzeba zamawiać u nich przynajmniej 3, a w niektórych nawet 4 mce szybciej. Ja bym chyba nie wyrobiła z tego stresu, gdybym miała ograniczony wybór, bo podczas moich wędrówek po salonach mało która suknia mi się podobała, więc pewno ciężko mi by było znaleźć coś idealnego

często tak gadają żeby podkręcić ten boom ślubny, mi gadano żebym już buty kupiła i dodatki bo i tak za późno zaczęłam się rozglądać jak się chce to się znajdzie nawet na m-c przed nie można popaść w panikę

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 13:45   #1493
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję, dziękuję. A tam kopulować. Miłość jest ważna (i pierdzionek) a nie sex.
Tak Ci sie tylko wydaje koleżanko :hahaha :

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Dziewczyny przejrzałam zdjecia. jesteście wszystkie piękne
odezwała sie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Normalnie nie mogę usiedzieć w miejscu
Tż jutro przyjeżdża, a ja mam jeszcze egzamin dzisiaj i normalnie nie mogę się skoncentrować

I nikt nie powiedział jak się sprawdza statystyki wątku
ja nie wiem gdzie sie te statystyki sprawdza

Widzisz jak sybko zleciało? to już jutro skup sie,pomyśl co Cie jutro czeka

Cytat:

A ta jak zawsze o jednym
ekhm..z powodu Twoich dzisiejszych urodzin nie dostaniesz pomidorem cieszysz sie?

No ja piernicze..umyłam sobie włosy,chciałam spłukać szampon i czekam na tą ciepłą wode i czekam..a tu sama zimna..mama wpada i mówi,że prąd wyłączyli i musiałam zimną wodą spłukać szampon brrrr no i nie poszłam na zajecia bo w mokrych jak....ale jestem zła.. do tego z Tż 4 dni nie bede sie widzieć bo kierownik go wcisnął za innego kolege który jest na zwolnieniu a nikt inny nie mógł

i jeszcze doszły mnie słuchy ,że jutro we Wrocławiu ma nie być wody
Stary 2010-05-20, 13:49   #1494
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
często tak gadają żeby podkręcić ten boom ślubny, mi gadano żebym już buty kupiła i dodatki bo i tak za późno zaczęłam się rozglądać jak się chce to się znajdzie nawet na m-c przed nie można popaść w panikę
To prawda, z tymże niekoniecznie tę wymarzoną suknię

Cytat:
No ja piernicze..umyłam sobie włosy,chciałam spłukać szampon i czekam na tą ciepłą wode i czekam..a tu sama zimna..mama wpada i mówi,że prąd wyłączyli i musiałam zimną wodą spłukać szampon brrrr no i nie poszłam na zajecia bo w mokrych jak....ale jestem zła.. do tego z Tż 4 dni nie bede sie widzieć bo kierownik go wcisnął za innego kolege który jest na zwolnieniu a nikt inny nie mógł

i jeszcze doszły mnie słuchy ,że jutro we Wrocławiu ma nie być wody
Ja słyszałam, że może nawet i dzisiaj. Ponapuszczałam wody do garnków i misek na wszelki wypadek A tż cały czas w tej pracy będzie siedział 4 dni? Chyba ma tam jakieś przerwy?
Stary 2010-05-20, 13:53   #1495
pagka
Wtajemniczenie

Zwiesiu, Madzia wchodzicie w ustawienia, tam gdzie są pokazane wszystkie wasze subskrybowane wątki i perzy naszym wątku klikacie na liczbę postów, w nim napisanych. Madzia rządzi w statystykach
Stary 2010-05-20, 13:58   #1496
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Ja słyszałam, że może nawet i dzisiaj. Ponapuszczałam wody do garnków i misek na wszelki wypadek A tż cały czas w tej pracy będzie siedział 4 dni? Chyba ma tam jakieś przerwy?
Właśnie też słyszałam ,że dziś ma nie być bo gdzieś spuszczają wode i podobno ta woda co leci w kranie nie nadaje sie do spożycia:/ Chciałam napisać tu na wątku ale prądu nie miałam i laptop mi nie chodził bo bateria krotko mi trzyma:/

hehe nie, Tż nie bedzie ciagle 4 dni w pracy ale dziś musiał coś załatwić,jutro musi jechać do mechanika po pracy a w sob i niedz od rana do wieczora i sie nie widzimy a ma być podobno ładna pogoda i mielismy gdzieś jechać na rower czy coś i NIC

Kozanów jest zalany,tak słyszałam.

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Zwiesiu, Madzia wchodzicie w ustawienia, tam gdzie są pokazane wszystkie wasze subskrybowane wątki i perzy naszym wątku klikacie na liczbę postów, w nim napisanych. Madzia rządzi w statystykach
ACHHHH....:dzie kuje:
Stary 2010-05-20, 13:59   #1497
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

ACHHHH....:dzie kuje:
Czyli rozumiem, że to o to chodziło?
Stary 2010-05-20, 14:00   #1498
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Sprawdziłam i wyszło mi, że nie jestem taką straszną gadułą jak sądziłam

Stary 2010-05-20, 14:01   #1499
carmelova
Zakorzenienie

ja jestem na 3 miejscu.... też powinnam pójść na odwyk
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 14:02   #1500
Claris
Zakorzenienie

madziuś to wieczorkiem się spotkacie, zawsze to coś Pocieszę Cię, że ja z moim w inny dzień niż nd. zawsze spotykam się wieczorem, bo on całe dnie pracuje...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości