|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
jesteś moim jedynym,słodkim marzeniem.
ironicznie.paradoksalnie. obojętnie.o Tobie. moje serce nie zniesie więcej Twego głosu.
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
figle z diablicą. reflektujesz ?
zaiste, nasze życie jak lot kamienia. all becouse of you. zatrzęś mnie na galaretkę. zatrzęś mnie - taką mam chętkę. ![]() zapomnij o przyszłości. czego chcesz więcej ?
|
|
#633 |
|
Raczkowanie
|
zapomnieć o tobie na nowo .
to wspaniałe uczucie kiedy wiemy , ze komuś na nas zależy . chcesz receptę na życie ? po prostu olej to . uczyć sie Ciebie na nowo .
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
'Its become something that's impossible to ignore' /Nadeszło coś niemożliwego do zignorowania/
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
tak cicho i spokojnie, bezszelestnie i rozkosznie.
zapierająca dech scena. |
|
|
|
#636 |
|
Wtajemniczenie
|
Mrs Unfabulous - <333. !! najwspanialsza, to ty jesteś, zdecydowanie ;**
bajkowa - <333. i dla Ciebie też, potrójne ;** .love.love.you.Chocolaaate - jak ja bym chciała widywać Cię tu częściej, uwielbiam te twoje dłuugie opisy, mogłabym je godzinami czytać <333. ;** grise - i tak już mi połechtałaś ego tym podpisem ;** wspaniała jesteś, ale to już wiesz, bo ja zawsze od Ciebie kradnę <333. + otojest, _mandarynka, Sharmila, cirii, latin, istny_paradoks - <333. okradzione. ;* Na ruszt z tą miłością. Trzeba wypalić jej wszystkie głupstwa z głowy. Gdybyś wiedział jak potrafie kochać, prosiłbyś bym Cię chociaż polubiła. Kręci i nęci mnie myśl o tobie, niby jej nie chcę, ale pozbyć się też szkoda. Podaj dużą torbę. Mój świat zaraz zwymiotuje, od tych kłamstw. Ideałem trudno być, chociaż dążysz po trupach do celu. Czy naprawdę chcesz być czymś co nie istnieje? Rozumiem Cie bez słów, wystarczy mi ruch twoich rzęs.
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
brak perspektyw nie oznacza braku marzeń..
![]() aż w jedna krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz .. spotykasz wielu ludzi w swoim życiu.Ale tylko niektórzy pozostawiająslady w twoim sercu. życie można przeżyć tylko na dwa sposoby: albo tak, jakby nic nie było cudem, albo tak, jakby cudem było wszystko. ![]() samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa. TiS |
|
|
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
Zasnę, a jutro wstanę i uśmiechnę się do własnego odbicia.
Szczęście nie jedno ma imię. Moje szczęście ma nawet nazwisko ![]()
|
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
:**
dziubaaski troche mnie tu nie było ale miałam remont i brak dostepu do komputera
goniciee dzisiaj mało bo nie mam czasu #
uśmiech bez twarzy. jednorazowa miłość. posłuchaj... szepnę Ci do ucha historie z której nie ma dobrych wspomnień. wybiła szara godzina. to tylko jedna dawka była a już ją zabiła. najlepsze dni uciekają nam właśnie dziś. |
|
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki całkowity brak weny..
przepraszam ; < życie zawodzi .. coś się kończy coś zaczyna .. --------------------------------------------------------- kamisha - bajkowa - nydee - keeendy - z innej bajki - CaMa - latin - najcudowniejsze. ! -zdecydowanie. Pewnie o kimś zapomniałam PRZEPRASZAM. --------------------------------------------------------------- i co mam Ci napisać ? że tak bardzo tęsknie ? że analizuję wszystkie wspólne chwile ? że tak bardzo tęsknie za czasami, kiedy udawałam obrażoną, a Ty bez słowa przytulałeś mnie najmocniej jak umiałeś i czekałeś , aż mi przejdzie ? że wciąż powtarzam sobie w głowie nasze ostatnie zdania ? że żałuję tego co się stało ? że.. że Cię kocham ? i nie twierdzę że Cię kocham albo coś w tym stylu, chociaż to bardzo możliwe . Lubię po prostu gdy jesteś i śmiejesz się gdy ja się śmieję, płaczesz gdy ja płaczę i przytulasz gdy mówię że tak cholernie mi źle.. naprawdę zabolało, wiesz? to co wydawało się być przeszłością, znowu uderzyło mnie w twarz. gdy dusiłam się płaczem zrozumiałam, że ta przeszłość wciąż we mnie żyje Żałuję, że pozwoliłam Ci odejść, a jednocześnie cieszę się, że Cię przy sobie nie zatrzymałam.. Na pewno lepiej byłoby mi, gdybyś był tutaj, bo byłabym szczęśliwa, ale źle byłoby tamtej, z którą jesteś teraz, bo ona odgrywałaby tą rolę, którą przydzielono mi.
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
Pozwól, że twoje milczenie nazwę monologiem.
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
bo rozumiesz... potrzebuję mocnego kopniaka, od losu, od Ciebie. moje serce dzisiaj śpi. decyzje podejmuje rozum. kiedy sen trwa dłużej niż noc, męczę się wciąż widząc Ciebie. zamiast płyt kupujesz kartę pamięci, w twojej głowie coraz mniej się zmieści. nie czujesz kiedy urywa ci się film, nie kochasz, nie odpływasz. + dziękuję za pamięć. ;*
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-06-03 o 13:31 |
|
|
|
#643 |
|
Marudziara
|
trzech dobrych kumpli –
miara, wiara, wstyd „bogate wnętrze” w głupcu tyle właśnie siedzi „materiałoznawstwo” (wytrzymałość osobnicza)
|
#644 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny, nowa jestem
![]() śledzę ten wątek od bardzo dawna i postanowiłam że też coś napiszę ![]() pod powiekami cisza czy wiesz jak to jest stać w ruinach po kolana ? czasem trzeba pozwolić by marzenia uciekły i nawet ten przerażający wiatr nie jest w stanie rozwiać moich wątpliwości pamiętam te noce kiedy razem snuliśmy NASZE marzenia pamiętam te noce kiedy razem śniliśmy ten sam sen
|
|
#645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jejkuuu _________________ 'If I should stay I would only be in Your way, so I'll go.
But I know, I'll think of You every step of the way.' Jeśli zostałabym, byłabym tylko przeszkodą na Twojej drodze, więc odejdę . Ale wiem, że będę o Tobie myśleć na każdym kroku swojej drogi..
|
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
witam, jestem nowa.
wiem, że nie dorastam Wam do pięt, ale trudno, dodam coś swojego ^^ pijana tańcząc na stole śpiewałam jak bardzo Cię kocham. ideał? nie rozśmieszaj mnie, gdyby był idealny wybrał by mnie! |
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały, bo coś tam mi mignęło.
____ wieczorem spotykali się i razem nasłuchiwali odgłosów sowy. wszystko wydaje mi się takie obojętne. wszystko z wyjątkiem ciebie. |
|
|
|
#648 | |
|
Raczkowanie
|
Primadonna,Aur0ra, -okradam
Cytat:
Dziękuję skarbię, ja cb też okradam z Twojej twórczości. Paralogiczna - Zdajesz sobie sprawę że to nie możliwe? ![]() Miło mi to słyszeć ___ Kocham Cię od zawsze i na zawsze.
Tylko Ona wiedziała dlaczego przestał się uśmiechać. Powiedz mi jak to jest, widzimy się codziennie, wszędzie razem chodzimy. Jesteśmy nierozłączni i wiemy o sobie wszystko. Więc czemu jeszcze nie zauważyłeś że patrzę na Ciebie inaczej. Czemu nie zauważyłeś że Cie kocham .
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Koktajle z małych błędów iwyłączone światła. Jowisz świeci tak jasno, a Ty mówisz „mała, zwolnij!”. Lubię te ciemne oczy i wiem że boją się ciemności. Nie schlebiaj sobie, słodziutki.
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
nie wyobrażasz sobie co czuję w te samotne czwartki, które przecież wybieram sobie sama. nie wiesz do cholery, co mogę myśleć nie czując zapachu papierosów, którym jesteś przesiąknięty, nie widząc twojego cudownego skupienia przerywanego co jakiś czas niesłyszalnym `ku%#$` wypowiadanym w myślach. Nie zrozumiesz mojego ironicznego uśmiechu, który pojawia się gdy spoglądam na Twoje zdjęcie. (...) przecież zupełnie sama zadecydowałam o tym czwartku bez ciebie, bez papierosów. zasada pierwsza: mamy siebie za siebie, bez zbędnych kilometrów słów. i need a man. i need you. and roses need... potrzebuję mężczyzny. potrzebuję ciebie. i róże potrzebują...
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-05-20 o 14:52 |
|
|
|
#651 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe czy ty byś się nie rozpłakała.
Coś co dla nas może się wydawać porażką dla innych może być wielkim sukcesem.
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Fear not the flame my love's candle.
[Strach nie zgasi mojej świecy milosci.]
|
#653 |
|
Raczkowanie
|
Prawdziwa miłość. Tylko ja dam ją Tobie.
Siedemnastoletnia królowa własnego dramatu. Perfekcyjna jedynie w swej niedoskonałości.
|
#654 |
|
Rozeznanie
|
z innej bajki - chyba pierwszy opis, który mi ukradłaś.
xJoyx - ahhh i jak dobrze poszło? a oczywiście wkroczyłaś w wielkim stylu, że pokradłam Oooo coś kłamczujesz tu ! kreskowa- w moim świecie wszystko jest możliwe ![]() + TwojaKokaina, drift, Martusssia Patrząc w kawiarni na dzbanuszek stojący z różami na moim stoliku poczułam, że na stoliku obok te różyczki są jakoś bardziej szczęśliwe . Może dlatego, że przy stoliku obok siedziała szczęśliwie zakochana para? Od kilku lat słońce w moim świecie, świeci jakoś inaczej. Skrzypiące drzwi symbolizujące nagłe rozstanie, cicho miauczący kot opowiadający o rozłące. Pluszowy miś zawsze wydawał mi się smutnym pluszakiem, bo tylko On zostawał po tej wielkiej miłości, tylko On. Telepie się z zimna chociaż na dworzu + 20 . Zimno wewnętrzne zaczyna pochłaniać mój cały organizm. I znowu zacząć się uśmiechać. Preferencje na łamacza serc masz doskonałe. Szanse na miłość ? Ewentualnie nieodwzajemnione. Ewentualnie za kilka lat, ewidentnie bez sensu. _________________________ Bo gdy jest źle zawsze mogę liczyć, że Oni otworzą swe ramiona i otulą słodkim słowem, które jest idealne do danej sytuacji/ mianowicie Linkin Park |
|
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
to moje życie. moje bagno i sama się z niego wydostane ! nie patrz się tak na mnie. prowokujesz mnie do pocałowania Ciebie a przecież wiesz , że nam nie można . miłość z gazety . cofnąć się w czasie i nie wypowiedzieć tych słów . brak weny .
|
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
mój gram prawdy, na kilogram Twojego kłamstwa.
imponujące. -ja, tylko chciałbym.. -to nie chciej. wiem ze nie wroci, a ktos probuje mnie przkonac. urlopować moje uczucia czy zwolnić? lepiej wymigaj się przed tym zdarzeniem.
|
|
#657 |
|
Przyczajenie
|
Something 'bout you caught my eye, Something moved me deep inside...
Coś zatrzymało na Tobie mój wzrok Coś poruszyło mnie głęboko w środku... 'Przy twoim uśmiechu lampa błyskowa wysiada ; D! |
|
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
wyschło moje morze radości
miejscowa kretynka odrzekła z ochotą: albowiem Cię kocham, tutejszy idioto tak, to już minęło.tak bardzo się starałam żeby minęło więc musiało. ostatnie pół roku było jak odwyk. Odwyk bez niego. to tak jakbyście narkomanowi zabrali here. Nic mi nie pozostało do powiedzenia. nie ma już więcej knucia gier Jest kilka miejsc, gdzie wczoraj nie istnieje. Kilka takich miejsc, gdzie nie czuję się ścigana przez napisy na murach.
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
You killed hope.
Both although with my last breath I raised it, I brought round and I resuscitated, she didn't wake up... Zabiłeś nadzieję. I choć ostatkiem sił podniosłam ją, cuciłam i reanimowałam, nie obudziła się...
|
|
#660 |
|
Przyczajenie
|
Hej, po raz kolejny.! Wczoraj udało mi się stworzyć coś nowego.!
A chciałam jeszcze powiedzieć, że większość z Was tworzy takie piękne opisy, że wiele z nich sobie pożyczyłam.! Teraz nawet nie będę wymieniać, które z Was najbardziej lubię bo jest tutaj Was naprawdę sporo.! Uwielbiam czytać waszą twórczość.! ;D - Kiedyś wszystkie wsomnienia,
spakuje w walizkę i wystawię za drzwi. - Życie zabawki już mi się znudziło, teraz wracam do prawdziwego życia. - Czy widziałeś, jak łamie się gałąź.? Tak właśnie łamało się moje serce, za każdym razem, kiedy nie miałeś dla mnie ani chwili czasu. - Jesteś jak czekolada, na twarzy szybko wywołujesz uśmiech. - Gdy byłeś małym chłopcem, chciałeś zostać strażakiem, chciałeś pokazać, jaki to odważny jesteś. A teraz? Teraz nie potrafisz spojrzeć mi w oczy i powiedzieć, że to koniec... Jesteś zwykłym tchórzem.! - Myślisz że jestem silna i wytrzymam wszystko? To dlatego wystawiasz mnie na próbę? Mylisz się, nie jestem twarda, jestem wrażliwą romantyczką, a nie robotem na baterie. - Oko zachwycasz, usta zajmujesz, uszy słowami wypełniasz, nos zapachem zaskakujesz, a serce sobą radujesz.! - Nie mów tylko, że kochasz, Mów, że potrzebujesz, Mów, że tęsknisz, Mów, że ptragniesz, Mów, że myślisz, Mów, jeśli to prawda... - Nie ważne jak, Nie ważne gdzie, Nie ważne kiedy, Ważne w kim zakochałeś się.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

dzisiaj mało bo nie mam czasu

COMA