|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
No i po fizyce!
Uwazam ze byla stosunkowo trudna i głupia! Ale mimo to jestem zadowolona
|
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
To dlatego tak mało truskawek Ci przyniósł - bo nie mógł udźwignąć więcej.
![]() Cytat:
)Mi mój kupuje tylko jogurty i koc. Co za tata. Hahaha. ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Biorę się za oglądanie Malowanego Welona, podobno bardzo ciekawy film kostiumowy. [a pogodą się przechwaliłam, właśnie zaczęło padać. ale na spacer w każdym bądź razie zdążyłam pójść. ]
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() musze mu to wybaczyć ![]() O na interii jest czat z JKM.
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrów Go i niech szybko wraca do zdrowia.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Fay9_...ayer_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=hqujk...layer_embedded Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-05-20 o 16:06 |
|
|
|
#3756 |
|
Konto usunięte
|
Żbiki zdałam.
. mogę się napić ![]() idę się cieszyć gdzieś . wrócę później i Was nadrobię ;*
|
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19454367]Żbiki zdałam.
. mogę się napić ![]() idę się cieszyć gdzieś . wrócę później i Was nadrobię ;*[/QUOTE]to super! ![]() [a na ile? ]
|
|
|
#3758 | |||||
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19454367]Żbiki zdałam.
. mogę się napić ![]() [/QUOTE] A ja z tobą ! Justyna - jestem pewna, że poszło ci świetnie ! ![]() Czuję już wakacje, czuję wakacje ! Jeszcze tylko polski i koniec ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
Poszło mi lepiej niż myślałam - 80% ![]() Utylizacji co prawda nie miałam, ale prezentacja o gatunkach na wyginięciu i materiał stymulujący o hałasie i jego źródłach. Ja chciałabym francuski doszkolić, bo podstawy jakieś tam mam. ![]() Potem by było szkoda jakbym zapomniała. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A to najważniejsze. ![]() Cytat:
|
|
#3759 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.a jakie pytania dostalas dot. ptaska ?Cytat:
Cytat:
.pozniej takze doszla mnie mysl, ze to egzamin dojrzalosci i to MOJ, wiec chce sie sprawdzic. moglabym miec pozniejsze wyrzuty sumienia itp. a po co mi to .Cytat:
|
||||
|
|
|
#3760 |
|
Zadomowienie
|
Jestem już po ustnym polskim, na szczęście mam to już za sobą
|
|
|
|
#3761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ziema żywych trupów ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19454367]Żbiki zdałam. . mogę się napić ![]() idę się cieszyć gdzieś . wrócę później i Was nadrobię ;*[/QUOTE] głowa mnie boli,jechałam do domu i słońce mi prosto na głowę świeciło. Gorąco dziś u mnie a ubrałam się tak dość ciepło. Obkupiłam się trochę w drogerii tj. żel pod prysznic [5 lat się z siostrą zastanawiałyśmy jaki kupić] , tusze (2 w cenie 1), żel do twarzy (do tego gratis tonik z garniera) i kupiłam ten podkład rimmela co Beata rekomendowała.
|
|
#3762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bo źle, teraz się zastanawia, czy będzie miał 30%
![]() Cytat:
Wzięłam, ale takich nie umiałam ![]() Siebie już też przerażam ![]() Cytat:
A jak w szkole, mówią, że łatwa czy trudna?Jestem ciekawa, jak progi ![]() Mój mi dzisiaj marchewkę, jabłko i rodzynki. Ale to wg instrukcji mamy, nie wiem, czy się liczy... Tak, to mi zawsze jogurty naturalne kupuje i myśli, że przejem taki ilości. To sam je ![]() Lecem ![]() Cytat:
No widzisz.. ![]() ![]() Ja jestem jeszcze bardziej gÓpia. Wczoraj mówiłam, że chcę 70-80. Teraz liczę, liczę, wkurzam się na wszystkich ekspertów, że tak wolno. Poniżej 80 nie powinnam zejść, jeszcze zależy jak klucz. Jednego zadania nie jestem pewna, bo nie widzę błędu w swoim rozumowaniu, a w komentarzach większość pisze inaczej To niby 82% przy takim ostrym sprawdzaniu. Ale i tak jestem wściekła, że takie błędy porobiłam, że szok ![]() Ale zarejestrowałam się na PWr (nawet im zdjęcie wysłałam, a niech się cieszą ). Na PW mogę się zalogować, dopiero jak im wpłacę. Naaa pewnoooo I tak składam tylko na PŁ. ![]() I jakoś mi się humor przez to poprawił
|
|||
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() póki co wszystkie z rozszerzenia miałyśmy 16pkt. jak jeden MONŻ. ![]() uu-ła. brzmi ciężko. ![]() ale horrory to ogólnie nie dla mnie. Justyna - 82% to świetny wynik przecież.
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze brawa dla wszystkich zdających dzisiaj cokolwiek Żbików
Wróciłam, ale musze spadac z kompa bo siostra się drze że chce ![]() Kupiłam 4 lakiery, niebieski takie jak jabłuszko Marty, turkus, fioletowo-różowy itaki oczodajny pomarańczowo-różowy. Fak je na więcej mi kasy nie stykło Ale ja tam jeszczę wrócę, sasasasa
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale te moje błędy będę się modlić o naćpanego egzaminatora i korzystny klucz |
|
|
|
|
#3766 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie macie świetne wyniki z ustnego egzaminu z polskiego a ja 13 punktów, no niby nie jest tragicznie ale chciałam lepiej
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, majaczę, idę już od tego komputera.
![]() Marta, mnie by z taką ilością lakierów z domu wyrzucili to Ty pisałaś o tym tworzeniu szarego lakieru?
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
z matur ustnych,angielski "Twój kolega kradnie popielniczki. Jakie jest Twoje zdanie na ten temat? Zaproponuj alternatywne rozwiazanie"
|
|
|
|
#3769 | ||
|
Zakorzenienie
|
. mogę się napić ![]() idę się cieszyć gdzieś . wrócę później i Was nadrobię ;*[/QUOTE]![]() gratsy. Cytat:
![]() To przybij ![]() Cytat:
Kamila pisała chyba, ciekawy patent. Jaka sflaczała jestem, cały dzień leżę, głowa mnie boli. |
||
|
|
|
#3770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze Karolina prawi- to FIZYKA, więc nawet ponad 70% to świetny wynik. [ja bym miała ze 2% może ale frajda, może podejdę za rok do pisania fizyki bez żadnego przygotowania? edit: o, przypomniało mi się, jak 2l. temu pisali u mnie w szkole próbną maturę z fizyki. na 35osób bodajże zdały 2. i potem do examu w maju przystąpiło chyba mniej niż 10 os.nie wiem, o czym to świadczyło - o złym poziomie nauczania fizyki u mnie w szkole? o ich luzackim podejściu? [bo to był jeszcze listopad czy grudzień chyba]? Cytat:
ale tak na serio?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-20 o 18:49 |
||
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, mam to stad: http://www.gtam.info/ang/gda/ wiec roznie moze być
|
|
|
|
#3772 |
|
Wtajemniczenie
|
Sytuacja powodziowa w moim mieście coraz lepsze, więc jest ok
Dziewczyny, bo tak się zastanawiam czy nie zamówić sobie takiego zestawu do keratynowego prostowania włosów Na all drogie, no ale dziewczyny na zamówieniowym robią zbiorowe z ebaya i wyjdzie taniej, bo jeden zestaw na kilka osób starczy. Efekt utrzymuje się 3-5 miesięcy..Tylko, że mama mi mówi, że mam proste włosy, no i nie wiem Jak myślicie ? Zaraz ponadrabiam
|
#3773 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Proszę mi tu napisać jak Ci poszło, ile miałaś pkt i w ogóle co miałaś! ![]() aa już doczytałam ile miałaś punktasów ;d ![]() Cytat:
No co, ja weszłam Justyna nie jesteś gÓpia i nie rób tu problemu, bo jak Cie zaraz spałuje. Będziesz miało duuużo procencików, a głupie błędy są zawsze i proszę mi się tutaj nie przejmować! Cytat:
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-05-20 o 19:29 |
|||
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Żbiczki ;*
dojechałam. kurna, tyle tych stron, że nadrabiać będę wieki, ale to zrobię tylko tak: 1. Dziewczyny, gratuluję matur 2. Justyna, zaraz CI wpieretego za to stękanie. ja bym nie miala z fizyki R 5%. 3. Martyna, dostałaś tą pracę w CTO? (na pewno pisałaś, ale nie dogrzebię się teraz do tego, a chcę wiedzieć, aczkolwiek zaraz będę szukać ) no i ze spraw bieżących. pogoda zarąbista, gorąco, słoneczko świeci.. idziemy z Tż na spacer na Klif jakoś jak już chłodniej troszkę będzie. no i ogólnie nawet jeszcze się nie rozpakowałam bo dwie godziny kimałam, a teraz Tż śpi to go nie będę rozpraszać. lowe was ;* póki śpi to poczytam was,co tam ostatnio naprodukowałyście
|
#3776 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Świetny wynik jak już ![]() Cytat:
|
|
#3777 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Wcześniej tylko Was podczytywałam, ale chyba wreszcie się odezwę. Też pisałam fizykę i cóż, jestem trochę załamana. Zrobiłam tak idiotyczne błędy, że aż wstyd (np. nie przeczytałam, że w tym wzorze h jest w km i wynik napisałam w metrach... ). I im dłużej przeglądam odpowiedzi, tym więcej potencjalnych błędów u siebie znajduję. A większość znajomych była bardzo zadowolona z fizy, super im poszło i uznali tę maturę za bardzo prostą. Tym głupiej się czuję. :P
|
#3778 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazdroszczę![]() Nie chcę Ci zepsuć humoru, ale widziałam na forum już 2 osobę z Twoją tęczową owieczką ![]() Cytat:
![]() To i tak jesteś dobra, że fizykę zdawałaś ![]() Nie patrz na innych, nie warto, ja zawsze sie załamyałam, jak coś dla mnie było trudne a wszyscy twierdzili 'ale prooste'. Dla każdego proste jest co innego.
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-05-20 o 19:07 |
||
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo, pokaż włosiaki
i zapraszam na forum włosówe. Też kiedyś prrostowałam włosy
|
|
|
|
#3780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

]

I tak składam tylko na PŁ. 
Ale ja tam jeszczę wrócę, sasasasa