|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
gadulcowe zauroczenie .
gdy kichnę sama mówię sobie na zdrowie . samotność . ona po prostu wybrała samotność dobrze jej z tym .
|
|
#692 | |
|
Raczkowanie
|
Malinowa Girl - cieszę się, że się podoba
Cytat:
-zastanawiałaś się kiedyś, po co są gwiazdy? -nie...nigdy. -spójrz na tamtą, ona chyba została stworzona z myślą o Tobie. Patrzę Tobie prosto w oczy, brakuje mi słów, którymi mogłabym określić tą miłość. Nieważne już, że powiem jak bardzo żałuję tamtych kilku słów. Musnąłeś moje wargi swoimi wargami. Wplotłeś mi w palce swoje palce... teraz mi tego brak. Jesteś księżniczką, uwięzioną w moim sercu.
|
|
#693 |
|
Rozeznanie
|
Istotka z Bajki - moje słonko o mnie pamięta.. jak miło
bajkowa - jeszcze większe <3 dla Ciebie. kochana <333 i przyznam, że nie mam dziś humoru.
dlaczego? może dlatego, że obiad był niedobry. albo dlatego, że jest za ciepło i mokro na dworze ? a może po prostu tęsknię? nie ważne. mam zły humor. nawet powietrze jest jakieś za słodkie. jestem cholerną egoistką i dobrze mi z tym 'uważasz, że ona jest ode mnie lepsza? że jest w stanie zaoferować Ci więcej? bardziej Cię pokochać? jesteś w błędzie. ale nie zamierzam Cię z niego wyprowadzać. zasłużyłeś sobie na to, aby przekonać się o tym na własnej skórze.'
|
|
#694 |
|
Rozeznanie
|
me9so3horny, bajkowa & Drift -
![]() kamisha - pamiętaj .. czekam. ![]() I want to be lost in your favourite blouson. Feel like hug me your smell. Chcę zatopić się w Twojej ulubionej bluzie. Czuć jak otula mnie zapach Twój. It's your move now. Teraz Twój ruch.
|
#695 |
|
Wtajemniczenie
|
Subtelna- dziękuję.
agatka944- również dziękuję, Ty też jesteś wspaniała ![]() najbardziej lubiła moment kiedy kładła się spać , nie dlatego że mogła odpocząć po całym dniu , tylko dlatego że mogła go w końcu zobaczyć.
w sercu są dni, w których łączyło nas tyle. z uczuć obdarta, wina leży po środku, skłamię jeśli powiem, że tego właśnie chciałam. -Mogę Cię o coś prosić.? -Zawsze. -Nie zakochuj się we mnie. -Za późno. -Ale ja mówię poważnie. -Ja też... -On mnie nadal kocha. -Na prawdę w to wierzysz? -Tylko dzięki temu jeszcze nie zwariowałam.
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-05-20 o 19:09 |
|
|
|
#696 |
|
Przyczajenie
|
and if you go, I wanna go with you. and if you die, I wonna die with you.
take your hand and walk away. /i jeśli pójdziesz, chcę pójść z Tobą. i jeśli umrzesz, chcę umrzeć z Tobą. wziąć Twoją dłoń i odejść./ I better learn read between the lines. /lepię nauczę się czytać między wierszami./ even heaven is hell without you. /nawet niebo jest piekłem bez Ciebie./ somewhere deep inside now you realize he's all you need. /gdzieś głęboko w środku nagle uświadamiasz sobie, że on jest wszystkim czego potrzebujesz./ I'm so close to being yours. won't you stay with me? /jestem blisko bycia Twoją. nie chciałbyś zostać ze mną?/ and I'm just standin' there, I can't say a word 'cause everything's just gone. I've nothin'. absolutely nothin'. /i po prostu tu stoję, nie mogę powiedzieć słowa, ponieważ wszystko odeszło. nie mam nic, absolutnie nic./ mam nadzieję, że coś się spodoba. ![]()
|
|
#697 |
|
Rozeznanie
|
Słowa są przerwą między nami Zazdrosne myśli nigdy nie znajdą satysfakcji Zabierasz oddech całkowicie ode mnie Gdy będę ci potrzebna szukaj mnie pod drzewem, do którego będę przywiązywała linę Tam gdzie niegdyś kwitła nasza miłość Gdybym tylko umiała pokazać ci słodycz tej chwili Pokaż mi jak to jest marzyć na czarno-biało Oddycham oddechem życia Słońce zachodzi, my wręcz przeciwnie Słońce wschodzi, my dokładnie odwrotnie |
|
|
|
#698 |
|
Przyczajenie
|
Mieć Twoje najcudowniejsze oczy ... i wiedzieć że należą tylko do Mnie
I całą miłość do Ciebie dałam Jemu ... On umie docenić Wiesz uwielbiam kiedy jesteśmy ze sobą ... kiedy razem sie śmiejemy, płaczemy i przegadujemy , ale najbardziej uwielbiam patrzeć na to jak Ty patrzysz kiedy jestem z tobą, ten twój wzrok, to najcudowniejsze spojrzenie niebieskich oczu... Mam swoje 180 cm wzrostu, niebieskie oczy z rozczochraną czupryną ... i swoją drogą chyba niczego bardziej nigdy nie chciałam...
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
stracone marzenia, zgubione nadzieje i samotne spacery. papieros zapalany za papierosem. i nagle pojawiłeś się ty.
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki wczoraj mi pisał, że kocha, a dzisiaj dowiaduję się, że mam się odczepić
![]() ___________________ najbardziej boli to, że musisz oddać coś co trzymało Cię przy życiu , coś co dawało Ci szczęście.. życie z kimś kogo się nie kocha jest najtrudniejsze. nikt nie wie jak długo będzie kochać, ile czasu nam zostało z ukochaną osobą. Doceniajmy to co mamy, bo gdy się nagle wszystko skończy to zostaje wielki żal.. żyjmy miłością i dla miłości. w następnym życiu będę Cię szukać
Edytowane przez tfojakrulefna Czas edycji: 2010-05-20 o 19:45 |
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
(...)poznać tą prawdziwą miłość to jak zdobyć najwyższy szczyt na świecie .
walczę z przeznaczeniem jak z ogniem .boję się poparzyć . jej usta się śmiały , dusza zanikała. wartość Twoich słów jest nic nie warta . teraz już wie ,że nie warto uciekać od czegoś co się tak bardzo kocha .
|
#702 |
|
Raczkowanie
|
the_end- na zdrówko! Pierwszy raz okradziona, cóż za piękne uczucie! ![]() Dziwna jestem jak na kogoś, kto mówi, że wszystko jest OK. Samotna jak księżyc wśród gwiazd pragnę czasem wiecznie spać. Co dnia tłumię w sobie cały wielki strach Bo wciąż.. kocham i czuję. Choćby nie wiem jak padało, nie dać się zatopić morzu łez. I zapomnij, że jesteś, gdy mówisz, że kochasz. |
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
Mogło być cudownie. Było. Póki grudzień nie wkradł nam się do serc, póki nie zalał zimnym deszczem pragnień, póki nie wyziębił naszej miłości do minus miliona stopni Celsjusza. Nasze chwile nigdy nie były nasze. Nie istniały. Wyblakły. Nie pokocham Ciebie już nigdy i nie pokocham nigdy nikogo bardziej od Ciebie. nigdy, to cholernie dużo czasu... Tak nagle. Z dnia na dzień, rozumiesz? Zaczęłam tęsknić za Twoimi ciepłymi dłońmi, oczami i malinowymi ustami, które wtedy należały tylko i wyłącznie do mnie. W szalonym pędzie życia gubimy ponad miarę cenne perełki czasu, ścigając marzenia niedościgłe, chwytając chwile nieuchwytne... Życie jest takie, jakie niektórzy ludzie wymarzyli. A ja i tak chce usłyszeć bicie Twojego serca.
|
#704 |
|
Zadomowienie
|
` Nie mam pewności, że to co się wydarzyło było prawdziwe. Nie mam jej i nie chcę mieć. Czasami niektóre rzeczy powinny zostać tylko marzeniami.
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
1. Miętowo - jabłkowy szept, którym mnie uraczyłeś...
2. Jem deser. Mama mówiła, że na smutki najlepsze są słodycze... Lód truskawkowy - słodki jak Twoje usta, mandarynki - Twój zapach po kąpieli, czekolada - aksamitna jak Twoja skóra, bita śmietana - delikatna jak Twoje dłonie... Do diabła z deserami! 3. Pozszywaj mnie z kolorowych łatek. 4. Będę Twoją Marilyn Monroe. Tylko tej nocy... 5. Bo wiesz. Tak naprawdę nikt nie może mnie mieć. Nie należę do nikogo, poza samą sobą. I tylko siebie kocham. Ja - cholerna egoistka. 6. Zobaczyłam Cię z nią. Biegłam... Spadłam ze schodów. Pierwszy stopień - złamał się palec, drugi stopień - złamała się kość udowa, trzeci stopień- złamała się ręka, czwarty stopień - złamało się żebro, piąty stopień - najbardziej boleśnie złamało się serce... 7. Podobno jestem wariatką. Maluję usta na czerwono, robię mocne drinki, uśmiecham się sama do siebie i śpiewam na całe gardło. Podobno jestem słodką wariatką. 8. Płoną chodniki, stopy parzą w ucieczce przed Tobą... 9. To było jakby wczoraj. Jedliśmy kokosanki i obiecywaliśmy sobie miłość po grób. Tylko, że ten grób przyszedł za wcześnie... 10. I zawsze rzucając słuchawką po kłótni wiem, że i tak za chwilę zadzwonisz...
|
|
#706 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
<3. kontrastowa0 - po to tu jestem, gwiazdko
_______ ' Uśmiechem możesz pokazać wszystko, zwłaszcza to, jak bardzo Ci na mnie zależy, ale także to, jak bardzo nie chcesz się do tego przyznać. ' ' - Oto mój mały kawałek nieba. - rzekła uśmiechając się do kałuży. ' ' I nigdy nie zapomnę, jak zatrzymywałeś mnie na środku korytarza, tylko po to by mnie przytulić i powiedzieć zwykłe ' cześć '. A przecież nas nic nie łączyło, prawda? ' - twórczość nie moja. ale po prostu się w niej zakochałam.
|
|
|
#707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
< 3 __________________ 'I hope life treats You kind.
And I hope You have all You've dreamed of. And I wish for You joy and happiness.. but above all this, I wish You love.' Mam nadzieję, że życie się łagodnie z Tobą obchodzi. I mam też nadzieję, że masz wszystko o czym marzyłeś.. I życzę Ci radości i szczęścia.. ale ponad to wszystko życzę Ci miłości.
|
|
|
#708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niech się dzieje to co chce.. pozostało tylko godnie znosić ból. Powiedz, czego tak naprawdę chcesz ode mnie? kelner, lampka urojeń dla tej pani. maj i ciepło w kaloryferach W Twojej ciszy mieszka moja. nieosiągalna dla zwykłych śmiertelników. a nazywać Cię moim, to najsłodszy sen jaki znam.. a miłość? miłość wyznawaj mi w każdym spojrzeniu. Wzięłam kajak i popłynęłam do szkoły. mimo wszystko, pomimo niczego...
Zrobię sobię kiedyś zdjęcie z Bogiem . Udowodnię Ci jak mało jeszcze wiesz . Edytowane przez turka24 Czas edycji: 2010-05-20 o 20:21 |
|
|
|
|
#709 |
|
Przyczajenie
|
Piłam , bo chciałam zapić smutki , ale te cholerstwa po jakimś czasie nauczyły się pływać.... Twoje szczęście nie zawsze idzie w parze z czyimś. Lepiej walczyć byle czym niż poddać się z byle powodu. Są takie sprawy w których najbardziej błachy argument ma sens . ; ] ` a gdybyśmy mieli skrzydła? narzekalibyśmy jakie są ciężkie, niewygodne i jak męczące jest latanie, Każda piękna chwila ma swoją datę ważności. |
|
|
|
#710 |
|
Zadomowienie
|
To moje miejsce, tu pogrzebałam swoje tajemnice, tu wieje wiatr, który dyktuje mi cel, moje ulice, tu gdzie ludzie, na których zawsze liczę.
Naiwna wiara dziecka, że gdy się zamknie oczy, to wcale nie jest ciemno. o rety, przesadziłam z Tobą niestety. Umysł twój to mój gabinet, wchodzę tam drzwiami i oknami i kominem Trwamy w jednej czasoprzestrzeni, co znaczy, że nasze zegarki tykają w jednym rytmie goniąc się wzajemnie. Zostaliśmy zaplanowani od podstaw, udoskonaleni przez rękę mistrza rysującego na płótnie osobowości. Ty masz część mnie w sobie, ja Twoją. Uzupełnimy się wzajemnie, gdy nasze spojrzenia zetkną się ze sobą. Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach.
|
#711 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Coraz częściej myślę o wizycie w szpitalu psychiatrycznym. Seksoholik i femme fatale. Cóż za cudowny zbieg okoliczności -.- Czuję się jak mała dziewczynka, którą mama zmusiła do złożenia znienawidzonej sukienki w grochy...
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
kontrastowa0 - proszę, bierz i witam na pokładzie. ![]() prosić niebo o ramię, na którym mogę się oprzeć - to za mało. i nie chce mi się wcale spać.
moje myśli lecą do Ciebie, otulają Cię w remoncie prawdy.
|
|
#713 |
|
Rozeznanie
|
dzięki za wszystkie pochwały Niunie ; * Stajesz na palcach bydoczekać się tego o czym marzysz od ładnych paru lat, by dowiedzieć się że nie jesteś tego warta. Gimnastykuję się, wywijam, wykręcam, zawracam, wychylam się biegnę i zwalniam ... tylko po to by być s z c z e s l i w a ! Są momenty w życiu każdej z Nas kiedy bierzesz butelkę warki, żubra czy po prostu redsa i mówisz, że życie jest do bani, a przyjaciółka upijając łyka mówi chilloutowe " dokładnie" . Bo ja wierze w to, że paląc papierosa z dymem wydychanym z moich płuc uciekają także wszystkie problemy. Takie moje małe urojenie. Zaczęłam się głośno śmiać, to zbieg okoliczności że się odwróciłeś? Nie? A to nie szkodzi mi i tak odpowiada, że spojrzałeś chociaż przez ułamek sekundy. Z całą buzią ciągutek powiem, że życie jest piękne. Jak dasz mi jeszcze cole light uznam, że jestem szczęśliwa. Planów starczy mi na całe życie : 1) nie myśleć o Tobie 2) Zapomnieć Cię 3) Wymazać Cię z pamięci 4) Posklejać złamane serce ... Bo na drodze do miłości powinni stawiać znaki : " Uwaga idiota " . __________________ Włącz kierunkowskaz kiedy skręcasz w drogę do mojego serca <3 ![]() |
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
![]() przyłapuję się na spuszczaniu wzroku, bo onieśmiela mnie choćby samo twoje patrzenie. stoję sobie obok siebie, kopię siebie w nogę by zachowywać się inaczej a ja się patrzę na tą obok i śmieję jej się oczami w twarz "Wyciągać rękę ? Łatwo gdy dobrze się dzieje. W innych wypadkach zapewne duma potrafi ją odgryźć."
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
' Już jako małe dziecko byłam inna, do dzieci które zabierały mi zabawki z piaskownicy, krzyczałam na całe osiedle: kul*wa, kup śobie ! '
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie te godziny, które spędzam z Tobą to pachnący ogród, delikatne światło poranka i fontanna, która śpiewa dla niego... Ty i tylko Ty sprawiasz, że żyję... [G.Moore]
|
#717 |
|
Przyczajenie
|
bo ma to coś i ja patrzę jak to coś marnuje.
|
|
#718 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętaj ! miłość i tak dopadnie.
każdy jej mówił że marzenia się spełniają ale ona nie mogła w to uwierzyć..
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pamięć i wyróżnienia. Nasza kochana Mrs Unfabulous ma problemy ze zdrowiem i niestety nie będzie przez najbliższy czas towarzyszyła nam na opisowym, prosiła, bym Was powiadomiła . Natalko, czekamy na Ciebie .
___ a każdego dnia zabijasz mnie więcej
wkrótce zabijesz też serce Smakowały mu łzy kapiące na dywan i krew w żyłach. nic, tylko mój ból kochał Milczą słowa serce krzyczy a rozumu nie mam.
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
te absurdalne palpitacje serca. automatycznie podniesione kąciki ust i abstrakcyjne stado motyli buszujące gdzieś pod żołądkiem w Twoim zdrętwiałym ciele. tak zachowuje się organizm na widok kogoś, na kim nam zwyczajnie w świecie zależy. stanowczo za bardzo.
z facetami jest jak z ciastkami. wiesz, że Ci szkodzą, ale i tak je jesz. bez opamiętania się nimi delektujesz, a później ponosisz konsekwencje. w przypadku mężczyzn - nieprzespane noce. w przypadku ciastek - dodatkowe centymetry w biodrach. od dzisiaj będę tylko wzruszać ramionami, na każde 'kocham Cię' w moją stronę.wstaję i popijając kawę, obiecuję sobie, że tym razem nie pozwolę na tą chorą władzę, którą masz nade mną. pociągając rzęsy tuszem, przysięgam sobie, że będę dzielna. i uwierz, że dałabym radę Ci odmówić. gdyby tylko, nie wtrącanie się mojego serca, które zmienia tok mojego myślenia, gdy tylko Cię zobaczę. nie mam pojęcia czy to jest kwestia dojrzałości emocjonalnej czy zachorowania na znieczulicę, ale na myśl o Tobie w moich oczach nie stają już łzy rozpaczy, świadczące o tym jak bardzo przez Ciebie cierpię. mam jedynie ochotę rzucić kubkiem mojego ulubionego kakao o ścianę w ramach przepełniającej mnie do Ciebie, nienawiści.otaczają nas miliardy ludzi. powinniśmy zostać wyśmiany, gdy powiemy, że jesteśmy sami. nikt z nas nie jest sam. jesteśmy samotni nie sami. różnica jest nie wielka, ale bardzo znacząca. mamy mnóstwo znajomych, bliższych bądź dalszych. mamy rodzinę, mniejszą lub większą. ale zawsze jest ktoś do kogo możemy się uśmiechnąć, nawet jeśli mamy stuprocentową pewność, że owy uśmiech nie zostanie odwzajemniony. problem tkwi w tym, że zostaliśmy skonstruowani na tyle irracjonalnie, że potrzebujemy drugiej osoby na wyłączność, aby nie czuć się samotnym. jesteśmy egoistami żądając przyjaciół, partnerów. nie zabraniamy im kontaktów z innymi, ale choćby podświadomie oczekujemy od nich uwagi. zrozumienia. pomocy. miłości. pragniemy obdarzyć ich tym samym. kochamy. pomagamy. czasami pomimo woli danej osoby. możemy się oszukiwać, ale każdemu z nas potrzebny jest ktoś, kto odbierze telefon o czwartej nad ranem i cierpliwie wysłucha naszych narzekań na życie.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.