![]() |
#1321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
nie sluchaj tego co mówie , wsłuchaj się w moje myśli !
obecny ![]()
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() A coś o tym,że jestem na obozie wojskowym w Ustrzykach i że świetnie się bawie? z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Raczkowanie
|
EjjSenioritta- świetne
![]()
![]() |
![]() |
#1324 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ustrzyki-obóz wojskowy! Super zabawa w super towarzystwie ![]() To jest to, co kocham- obóz wojskowy. Żołnierz z powołania :P Na obozie wojskowym ![]() Nie wiem :/ ![]() ![]() A coś o tym, że mimo, że on ma inną i z nią jest, sypia i w ogóle wiecie to mnie pocałował i mimo że było słodko to nie rozumiem czemu to zrobił....i nic nie rozumiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
![]() ![]() ![]() mogłybyście coś zdziałać.? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1327 | |
StrongHeart25
|
Cytat:
Ajj wszystkie mi sie podobają !! świetnee trafiłaś w 10-tkę
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
heej
![]() mam prośbę,a właściwie to 2 prośby ![]() 1. coś o powodziach...[ mnie na szczęście nie zalało, ale dookoła jest pełno wody i mało brakowało... ] 2. że pewien chłopak, który dotąd mi się podobał ostatnio strasznie mnie wkurzył i mam go w du.pie ![]() z góry dziękuje, talenciary ![]()
![]() |
#1329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
' jednym słowem nie zrobisz tego, co zamierzałeś. ' ' twoje towarzystwo jest dla mnie najważniejsze. czemu tego nie czujesz, do cholery?! ' od dzisiaj żyję hasłem: seks, pieniądze, czekolada! ' miało być tak fajnie. tak z tobą. ' nie rzucaj słów na wiatr, jeśli nie wiesz dokąd je zaniesie. ' nie wiem, może coś. ![]()
![]() |
![]() |
#1330 | |
StrongHeart25
|
Cytat:
- Topimyy się ! ? mam to szczęście że ja nie. ( takie żeby rozwiać czarne myśli troche chociaż)
- Mamy darmowy basen nad gołym niebem ! , woda prosto z nieba. - Kurdee.. wsiąkła by ta woda już. Mam jej dość! - Od tych ulew nabieram wodowstrętności. -Leje leje i wylać się nie może ;/ - Pieprzone ulewy! Chyba nie bardzo co? - Koleś, za późno na co kolwiek. Mam Cie w dee,;pp - Czas minoł. Twój czas. Nie interesujesz mnie. - Zbyt czasu było, zbyt dużo czasy przepościłeś w bagno. ratuj sie sam. - No cóż czasem i kobieta musi wbić mężczyźnie nuż w serce. - wiem że to boli no ale wy więcej nas ranicie. też chyba nie zbyt ;/ ...
![]() |
![]() |
#1331 |
Zakorzenienie
|
vicky_ - to może ja dam takie moje naj. właściwie nie moje no ale cóż :PP [ tu wielkie uznanie dla autorek]
![]() Mogę być pierwszą .. albo ostatnią .. ale nigdy nie JEDNĄ z wielu Zrobiłam misiowi serduszko,aby też poczuł ból. Oddałam mu wszystkie moje paranoje,myśli bezsensowne,marzenia nierealne,niczyją miłość.Teraz będę patrzeć jak umiera.Powoli,w cierpieniu i bólu serduszka, którego wcześniej nie było. zgubisz się w moich oczach A Ty przyjdź i dorysuj kogoś obok mnie, abym wiedziała, że zawsze jest ktoś kto mnie kocha.. abrakadabra. bo podobno czaruje. albo jestem czarująca. jakoś tak. Ogrzać niebo marzeniem
![]() |
#1332 |
BAN stały
|
Ciesze sie,ze opisy sie komus przydaly
![]() Teraz ja mam prosbe : Potrzebuje opisow o imprezach,alkoholu,poczaw szy od tych o "BAUNSACH" konczac na tych typu "Cisza wokol i vodka,ktora nadal parzy w usta" Najlepiej jakby byly z opisow hh . ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja napiszę kilka swoich ulubionych, niektóre być może już pisałam na wizażu ![]() ![]() ' Dookoła ludzie chcą mnie oceniać. Nie widzą serca nie widzą duszy, Nie widzą tego co w mej głowie huczy, Co moje usta mówią, a co moje odbierają uszy. ' "Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie " ' Kobieta nie zawsze wie, czego chce, ale zawsze wie, czego nie chce. ' ' Dobre dziewczynki robią złe rzeczy, bo zmusza je do tego sytuacja. ' ' Jeżeli czegoś nie wolno a bardzo się chce... To można ' ![]() "gdy nie masz nic do stracenia do zyskania masz wszystko..." ' Czy gwiazdy świecą tylko po to, aby każdy mógł znaleźć swoją? ' ' Może czasem warto odwrócić się za siebie? Może na czerń głęboką upadła choć jedna kropla bieli...? ' ' wczoraj - to historia, dziś - to dar, jutro - wielka niewiadoma' ![]() ' niewidomi śnią, niemi myślą, głusi czują...a Ty czy patrząc - widzisz...? ' ' Dotykając Nieba nie zapomnij, ze stoisz na Ziemi ' 'Kazdy ma swoje jazdy, przecież nie każdy czyn musi być rozważny' ‘...są w życiu chwile, w których trzeba podjąć ryzyko i dać się ponieść szaleństwu.’ ' ...W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.... '
![]() |
![]() |
#1334 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=vicky_;19459320]ponaawiam!
![]() Dlaczego malinowa mamba jest akurat malinowa ? xd uśmiecham się tak szeroko, z nieśmiałością w oczach niepodobną do mnie .. Zamiast żyć na bogato i żyć jak szmata, wolę skromnie i z klasą doceniać wartość świata. Wrażliwy? Czuły? Delikatny? Weź sprawdź, bo może to kobieta Istnieje coś takiego jak dietetyczna czekolada? I nawet przeznaczenie nie wygra z ludzką głupotą… Nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam prośbe . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kochane...
Potrzebuje opisów o paczce przyjaciół bardzo zgranych i o tym, że fochy i widzimi się niektórych osób tą paczkę rozwala. Mogą być dosłowne i takie nie do końca. PLISSSSSSS
![]() |
#1336 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1337 |
dream big
|
Dziewczyny macie może jakieś opisy o urodzinach? O tym, że zamierzam się dobrze bawić, że nikt ich nie zepsuje tak jak w zeszłym roku itp.? Z góry dziękuję
![]()
![]() |
![]() |
#1338 |
Raczkowanie
|
Heeej dziunie xD ^^
Mam prośbę co do opisu potrzebuję coś niedojrzałego... coś np. o tym, że w każdym siedzi zwierzak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pooozdrawiam ; ***
![]() |
#1339 |
Przyczajenie
|
Prośba.!
Już była taka ale nie mogę jej znalezc i chyba nikt za bardzo nie pomógł ;( opisy dla koleżanki zawierające najlepiej słowo :blondyna takie o sobie. bo jest blondynką i pewna osoba ciągle tak do niej pisze ty blondyno i ze mysli ze jest najlepsza i wgl. takie z kpiną ;d i dumą ;D Coś w tym stylu: tak. jestem blondyna ![]() masz coś do mnie.? ha.! twój problem. ![]() z mojej strony tylko kpina ![]() bo tylko to udało mi się wymyślec na poczekaniu ;[ Wierzę w was ;*
Jesteś diamentem w piasku.. ![]() różą na blokowiskach ![]() . ostatni drink , ostatni kufel , kolejny flirt .. '.Pfii^^ PięknO w NiedOskonałOści^_^ ![]() Edytowane przez Kocham_zelkiii_x3 Czas edycji: 2010-05-20 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1340 | |
BAN stały
|
Cytat:
wole byc cukierkowa blondyna niz zgorzkniala czarnula . faceci wola blondynki,zazdroscisz ? ... tych blond kosmykach, czego chcesz? cos nie pasuje ? to zmykaj swiat wedlug blondynki pelen zazdrosnych larw wokol . zazdrosc Cie zrzera , nie masz czego skrytykowac , wiec krytykujesz kolor wlosow buahahah blond power i w dupie reszta ![]() ee ja nie wiem ![]() ![]() Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-05-20 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1341 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
hardcore ma moc i ty musisz w nim tonąć. ja będę cała Twoja, Ty będziesz moim panem... nie jestem pewna, czy to mialas na mysli, mowiac "ostre"^^ EjjSeniorita trudno stłumić żar ust, gdy w głowie szumi od wódki powiedz, po co na**banemu piękne miasto nocą? bo życie, kochanie, trwa tyle, co taniec... vicky_, ja lubię np.: to wciąż za mało, moje serce, żeby żyć... dziesięć pięter i ciemność. spójrz, uśpiłam już trwogę. ot - opętana Tobą gie en i e wu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1342 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuję . Więcej więceej ![]()
![]() |
![]() |
#1343 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1344 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1347 |
Raczkowanie
|
![]() a teraz może ja będę mieć taką malutką prośbę ![]() macie jakieś takie opisy tak po prostu o szczęściu, o tym, że ważna jest tylko chwila? ![]() ![]() byłabym wdzięcznaaa ![]() ![]()
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ' najwyższy czas schować smutek w kieszeń, optymistycznie patrzeć na świat i żyć hasłem carpe diem! ' chwile szczęścia którymi się cieszymy, przychodzą niespodziewanie. to nie my je chwytamy, ale one nas chwytają .' ' it's the happieness inside that you're feeling. it's so beautiful it makes you wanna cry... ' marzenie o szczęściu jest mego szczęścia częścią...' nie wieem. ![]()
![]() |
![]() |
#1349 |
Rozeznanie
|
myleek:
Łapię chwile ulotne jak ulotka. Ulotne chwile łapię jak fotka. Chwile szczęścia którymi się cieszymy, przychodzą niespodziewanie. To nie my je chwytamy, ale one nas chwytają Życie jest piękne dzięki chwilom które nigdy się nie powtórzą Chwile, gdy różową słomką popijamy szczęście W kolorach tęczy, tańcząca wśród kropki nowojorskiego deszczu Tam, gdzie anioły czytają mi bajki Żyj przy mnie choć chwilę, ja tą chwilą będę żyć (z różnych źródeł) ![]()
![]() |
#1350 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki poprosiłabym coś na temat zauroczenia w chłopaku , tylko nic z tekstów typu kocham Cię ..... chciałabym coś subtelnego o tym zelubię spędzać z nim czas ...typu- Całowali sie bezwstydnie widząc tylko siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.