|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Konto usunięte
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
kupiłam dziś lody Bruno. na opakowaniu wyglądają na duże jak Magnum, a są małe. ale smaczne, kwaskowate.
![]() poza tym kupiłam: *Rafaello-róża *moskitiera na okno *obrzeże trawnikowe *jabłka zielone i standardowe produkty. Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2010-05-20 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Raczkowanie
|
polecam z Biedro orzeszki ziemne z taką chrupiącą otoczką o smaku papryki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzisiaj moje małe zakupy: -pomidorki -cytryny -ogórek zielony -słonecznik łuskany -śliwki suszone -duże zielone jabłko ![]() ![]()
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
agrestowy?? czy on jest bardzo słodki?? bo się tak zastanawiam , keidyś kupiłam o smaku kiwinie wiem czy fruvita ale strasznie słodki był nie dałąm rady całęgo zjeść ![]() mów brat próbował i mówił że calkiem smaczne zwłąszcza czekoladowe<?> Jak zaszłam dziś do nie swojej Biedrony to przy stoisku z tymi koszami co sa różjne"gadżety" tak zacapiło tymi trampkami że szok, strasznie smeirdzace one. ale ładne te marynarskie chyba najładniejsze z nich wszystkich. ![]() Beata jakoś we wczesniejszych postach któraś z koleżanek pisała włąsnie ile się mieśc iw róży , niestety nie pamietam ![]() *pierogi z miesem< dobree ![]() ![]() ![]() * orzeszki paprykowe <w posypce nie skorupce ) dla mnie jeszcze LEPSZE niż te "hitowe" ![]() *ciasteczka mini herbatniki BETI od wiek wieków na drobą pzregryzkę ![]() *kawa 2w1 *ręcznik kuchenny Milla <4 rolki> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
fruvita z agrestem lub z rabarbarem, mniam mniam, jogurt jest słodki, owoce kwaskowe. Pyszny też jest jogurt ze słonecznikiem (nie pamiętam czy to fruvita).
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się, że widziałam dziś w biedro chyba dwie nowości
![]() ![]() U mnie tych orzeszków w skorupce był cały karton, ale nie kupiłam, bo by mnie kusiło ![]() są jeszcze u Was wiejskie lekkie z piątnicy?
#700 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Rozeznanie
|
fruvity nie są aż tak bardzo słodkie. fakt, jabłko z rabarbarem jest wyśmienite
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Raczkowanie
|
Już po pierwszej próbie tego sosu czosnkowego. Dośc specyficzny smak- szybko mam go dośc. Nie jest najgorszy, ale chyba nie odkryłam niczego, do czego idealnie pasuje. Na kanapce z serem był poprostu do przełknięcia..
Takie mam odczucia. Próbowałam ich i na jakiś czas się zbrzydziłam do paluszków- to były poprostu paluchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Konto usunięte
|
Beata, Rafaello kosztuje 6.49, są w nim 2 4paki.
![]() dziś jeszcze złapałam 2 6paki batoników Fitness czekolada&pomarańcza |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
czy ktoś kupił trampki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam - ale te z zeszłej oferty. Normalnie noszę 38, te kupiłam 37, a 36 było prawie dobre - dziwna rozmiarówka.
Aha i zegarki przecenili u mnie na 10 zł , no to wzięłam
![]() |
#706 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Mam niebieskie trampeczki!
![]() Rozmiary rzeczywiście skopsane - 37 było trochę za małe a 38 znowuż za duże ![]() Jak poszłam do B. ok. godz. 18.00 to zostały już tylko niebieskie, czerwone i fioletowe. Rano były podobno wszystkie kolory, moja mama kupiła sobie te marynarskie. Ciekawa jestem jak wyglądały na żywo różowe w kratkę, kupiła je któraś? I chciałabym polecić ciasto francuski z jabłkiem za 1,55zł. Jest przepyszne ![]()
#708 |
Zakorzenienie
|
kiedys sie do Was przylaczalam
![]() Kupilam dzis w Biedronce ... -balsamy 3 w komplecie rozne 250 ml Dove-15,99zl. -Nivea 400lm (chyba) plus maly (100 chyba)tez w komplecie za 14,99 -Oczywiscie popcorny ktore uwielbiam ![]() -I ostatnio nabylam sliczne 3 doniczki,dwie czarne i rozowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Przyczajenie
|
Ktoras z Was pytala o kaszki Delicata... Moj TŻ uwielbia wszystkie smaki, zajada sie nimi bardzo czesto, ale ja osobiscie nie polecam kaszki o smaku waniliowym (czy tam smietankowym). Taka kompletnie nijaka, jak dla mnie bez smaku.
Kupilam dzisiaj maslanke straciatella, extra ![]() Polecam tez Princessy arachidowe 7 szt za 3,79, nie moglam sie oprzec hehe A co do lodow Swirus, to u mnie byl tylko smak "2 czekolady", wiec nie bralam, bo jakos nie jestem przekonana do lodow czekoladowo-czekoladowych :-/
#710 |
Raczkowanie
|
a ja dziś po raz pierwszy jadłam te nowe lody Seleccao o smaku Rochery i się w nich zakochałam, dawno nie jadłam tak pysznych lodów, mniaaaaam!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() GOśka T. no co się dziwić że śmierdzi jak to guma. W sklepie obuwniczym przy trampkach też śmierdzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Marudziara
|
Ja oczywiście jak zawsze spóźniony zapłon mam jutro wybieram się na zakupy do biedronki, mam nadzieję że trafię na te czarno białe marynarskie chociaż watpię :/
#713 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() osobiście polecam jogurt naturalny "Tola". ma tyle samo kcal co ten z Danone, a tańszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Oglądłam te trampki i były wszystkie wzory i rozmiary ale jakoś nie spodobały mi się. Te poprzednie były lepsze a te takie dziecinne. Ale co kto lubi
![]() Przetestowałam ostatnio: - lody Rochery... pyszne śmietankowe lody z chrupkami ryżowymi ![]() - herbatniki pełnoziarniste Bonitki, nie przepadam za herbatnikami a te są bardzo smaczne - jogurt pieczony banan z orzechami laskowymi - okropnie słodki, wylądował w koszu |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
też kupuję tę Tolę, jest duży i dobry ale zazwyczaj dodaję trochę gęstego soku owocowego i wtedy to już w ogóle rozpusta. Poza tym często używam go zamiast śmietany (lżej i zdrowiej). Próbowałam dzisiaj, jeśli o jogurtach mowa gruszkowego z pestkami dyni z serii babie lato i jak dla mnie dobry. Co do paluszków to nic nie pobije beskidzkich ser i cebulka-smak, niedawne moje odkrycie ale chyba ich nie ma w biedronce (może jeszcze nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja Toli używam tylko zamiast śmietany - do tego celu nadaje się moim zdaniem bardzo dobrze. natomiast do jedzenia jak jogurt nie bardzo, bo taki strasznie gęsty. Choć kiedyś go tak też jadałam. A paluszki serowo-cebulowe albo bekonowe też uwielbiam. Zawsze mówiłam, że solone byłyby dużo lepsze, gdyby usunąć wszystkie grudki soli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
ups..chyba tę Tolę przechwaliłam..zjadłam pół dużego opakowania i coś mi złowrogo bulgocze w żołądku!! łakomstwo nie popłaca jak widać nawet w zakresie dietetycznych produktów
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
kupilam dzisiaj szczoteczki do zebow z biedronki i sa naprawde fajne. A mam porownanie z tymi firmowymi.
A i podobal mi sie czarny polar. Jednak obawiam sie niskiej jakosci. Ktoras z Was kupila? Edytowane przez Rena Czas edycji: 2010-05-21 o 00:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
polara nie miałam ale ktoś wcześniej na wątku marudził, że szmatka z niego się zrobiła o ile pamięć mnie nie myli
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Rozeznanie
|
Ja kupilam ten polar, faktycznie jest cienki ale co z niego bedzie to zobaczymy po praniu..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.