![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyszle i obecne mamusie z USA
No i zdjecie domku i widokow dookola domku:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do tego doszly koszty od lekarza (za cala opieke od pierwszej wizyty plus porod i dwie wizyty po porodzie zaplacilam ok 500 $) ... tzn tego nie pokrylo ubezpieczenie.. nie wiem ile wynosila ta suma ogolnie ale na pewno nie 11 tysiecy..... cos ok 1.5 tys o ile dobrze pamietam czyli ogolnie byloby 5.5 tysiaca wliczajac opieke lekarska przez cala ciaze... dodam tylko, ze mialam ekspresowy porod bez zadnych powiklan (z epiduralem) i to na pewno wplynelo na koszty.... w sumie to wiecej teraz szpital od nas zada za listopadowa godzinna wizyte na ER kiedy maly rozwalil sobie dziaslo ... niz za caly porod i nastepny dzien.... tzn ubezpieczenie tam pokrylo prawie wszystko a teraz tylko kilkadziesiat $ ![]() ![]() Czarny Elf super zdjecia i domek.... ale nie wiem czy odwazylabym sie zostac na noc na takim pustkowiu.... ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- wlasnie sie wkurzylam.... juz sie pozegnalam ze swoja idealna srednia... i to wcale nie przez fizyke..... dostalam B+ z mechaniki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2193 |
BAN stały
|
czesc wam
my dzis bylismy z mala u specjalisty....operacja na poczatku sierpnia...pozniej napisze wiecej to na razie mam stresa i nie mam ochoty pisac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Jestem na chwile. Przygotowania do chrztu ida pelna para - dzisiaj jedziemy na zakupy jedzeniowe i nie tylko ![]() Alguien, dziekuje kochana za pocieszenie w sprawie szkoly ![]() ![]() ![]() Ale powiem Ci tak - chyba wykombinowalam moj rozklad. Bede brala Anatomie - 4cr (on campus) Matme - 4cr (on campus) Computer Orientation - 1 cr (on campus) Czyli to juz jest 9 kredytow na campus'ie (musze wziasc ta 1-kredytowa klase, zeby wlasnie dobic do 9-ciu kredytow). I znalazlam kurs online - jest to Biology 115 Nutrition. Na pielegniarstwo potrzebuje Biology 114 (Introduction to Nutrition) i jest to troche nizszy poziom niz Bio115. Ale Bio114 ma tylko 1 kredyt, a Bio115 ma 3 kredyty - czyli akurat to co potrzebuje. Jutro bede dzwonic do tej mojej academic advisor i sie ja zapytam czy mi zalicza to Bio115 zamiast Bio114. Nie powinno byc problemu jak na moje oko, bo przeciez chce wziasc wyzszy poziom niz oni chca. Jesli to wypali, to na jesienny semestr bede miala juz rozklad z glowy. Ale za to czeka mnie ta sama katorga jeszcze na zimowy semestr ![]() Poza tym we wrzesniu czeka nas "wykombinowanie" 15-tu tysiecy, zeby miec na koncie, bo potrzebuje jeszcze ostatni raz przedluzyc I-20. nie mam pojecia jak to bedzie. Az plakac mi sie chce. Jak Ty sie czujesz? Jakies przeczucia na zblizajacy sie porod? kasandra82, wow, to sporo Ci naliczyli za pobyt w szpitalu! Trzymam kciuki, zeby nie przyszedl zaden rachunek do zaplacenia. Matko, koszmar jakis - powariowac idzie z tak droga opieka zdrowotna ![]() leleth, no szkoda, ze tak zawalili Ci GPA. Mam nadzieje, ze zbyt wiele przez to nie stracisz. A co do placenia za porod, to ja sie dziwie, ze Ty tak malo zaplacilas. Wszedzie gdzie czytam o cenach porodu w USA, to nie spotkalam sie z nizsza cena niz 10,000$. Mnie skasowali jakos 11,000$ z malym plusem. Oczywiscie wiekszosc pokrylo ubezpieczenie, ale my mamy do splacenia prawie 3000$. I moj porod tez sie obyl bez zadnych komplikacji. Elfiku, fajnie, ze pobyt ciotki byl taki udany. Szkoda tylko, ze z domu nici. Powiem Ci, ze dopiero na Twoich zdjeciach ten dom wydaje sie malutki. Bo w tym linku co kiedys podalas dom wydawal sie zdecydowanie wiekszy - jeszcze sie smialam, ze prawdziwy zamek ![]() ![]() zuzanna12, biedulko ![]() ![]() ![]() ![]() NaTaLaLa, co u Ciebie? Jak zab? Jak malutka Leah? ![]() ![]()
I treat my patients with compassion, Wearing scrubs is my fashion; I fight sickness with aggression - NURSING is my profession! Edytowane przez schoolcraft Czas edycji: 2010-05-19 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie stresuj sie chrzcinami.... znajac Twoje zdolnosci stwierdzam ze ciasta na pewno beda wysmienite ![]()
![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
Schoolcraft-dom nie taki malutki bo ma 2,685 sq ft.Ale zdjecie zrobilam z daleka bo nie chcialam pokazywac z bliska ciotki itp.Fajny ten domek ale nie dalibysmy rady bo trzeba wszystko dowozic-na razie remontujemy nasz dom i sie pozniej zobaczy czy sprzedamy i kupimy cos innego czy nie...
Fajnie ze sobie ulozylas te lekcje ![]() Co do plackow to sie nie martw bo robisz wysmienite ![]() ![]() Zuzanna-trzymam kciuki za Twoja coreczke ![]() Leleth-to niefajnie z tym GPA-ale moze w nastepnym semestrze nadrobisz? Dziwi mnie ze tak rozne koszty porodow sa-chyba to zalezy od ubezpieczenia albo stanu w ktorym sie mieszka?Nie mam pojecia? Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2010-05-19 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Wtajemniczenie
|
leleth, a co to jest to independent study? Jest dostepne dla zagranicznych studentow?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elfiku, dziekuje ![]() Uciekam, bo pani Evcia sie obudzila i szaleje.
![]() |
#2198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zastanawiam sie czy nie napisac do niego emaila z pytaniem czego dostalam taka ocene... i delikatnie bym wspomniala ze mi zepsul srednia na sam koniec.... z tego co wiem to do jutra mozna zmieniac oceny.... scho0lcraft u nas jest tak, ze piszesz plan co chcialabys w semestrze robic ... idziesz z tym do specjalnego advisor i on Ci udziela zgody i wyznacza ilosc kredytow... jak chcesz ich wiecej to piszesz bardziej rozbudowany plan..... tylko nie jestem pewna czy ta opcja jest dla wszystkich studentow..... ja dostalam nawet dzisiaj oferte takich wlasnie klas z Honor's Program.......mozesz sie popytac....bo wiadomo ze 90% czasu spedzilabys w domu... czasem musialabys sie tylko spotykac ze swoim profesorem zeby Ci pomogl przy Twoim projekcie.... ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Wiecie co zrobilam? napisalam do goscia z mechaniki z prosba o przegladaniecie moich ocen... i wyjasnienie o co mu chodzilo z ta ocena koncowa..... ciekawe czy odpisze ( na 4 maile odpisal raz) .... trzymajcie kciuki ... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2199 |
Rozeznanie
|
leleth to strasznie maly rachunek dostalas, w IL srednia jesli porod jest bez komplikacji to wlasnie 15tys a znajomi mieli z jakimis komplikacjami to im wyszlo prawie 30tys.
no wlasnie co sie dzieje z natalala? ciekawe czy byla u dentysty..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Zadomowienie
|
CzarnyElf ale piekne widoczki
![]() ![]() ![]() W ogole chcialam Ci podziekowac za polecenie tych pedzelkow, uzywam ostatnio do nakladania podkladu i sa super!! Wreszcie nie mam brudnych rak po skonczeniu ![]() Zycze udanych kolejnych dni spedzonych z ciocia ![]() zuzanna na pewno Ci ciezko, ale wszystko bedzie dobrze!! zobaczysz ![]() kasandra no ja wcale sie nie dziwie wielkoscia tego rachunku, takie tutaj produkuja kosmiczne ceny za opieke. Najdrozej wychodzi zostawanie na noc w szpitalu - ile nocy wtedy tam spedzilas? leleth znajac Ciebie to na pewno cos wymyslisz, zeby miec nadal idealna srednia ![]() ![]() schoolcraft rozumiem Cie doskonale, bo tez nawkurzalam sie na swoja szkole... Co do tego rzokladu, co podalas, to wydaje sie sensowny. I jesli matma nie jest Twoim dobrym punktem, to wlasnie lepiej moim zdaniem, ze wezmiesz ja na campusie ![]() Daj znac jutro po rozmowie, co powiedziala Ci ta advisor. Basia masz racje, ceny porodow moga byc porazajace ![]() Jak ja trafilam z tym kamieniem nerkowym do szpitala i chcieli mnie zostawic od soboty do poniedzialku, to wypisalam sie na wlasne zyczenie, bo i tak przez weekend by nic nie zrobili, a na usg czy ktg to moglam specjalnie przyjsc przeciez. No i po co mialam nabijac rachunek zostajac na oddziale, jak wiedzialam, ze i tak nic nie poradza w danej chwili... Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-05-19 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2201 |
BAN stały
|
Hej dziewczynki
![]() W koncu mam chwile.... wiec odpisuje ![]() u nas wszystko ok, zab narazie bolec przestal... takze spokojnie moge dobic do konca okresu ktory jakos sie nie konczy (dzwonilam do gin ale powiedzial zeby sie nie martwic, 1 okres po porodzie+ antykoncepcja).... tylko ja niedlugo na podpachach zbankrutuje bo na tampony tez mam zakaz ;/ ajjj wy tez mialyscie takie okresy? No ale wszem i wobec oznajmiam ze jak tylko sie konczy na drugi dzien ide robic porzadek z zebem ![]() U nas ogolnie wszystko ok, lecimy w piatek na szczepienie, wazonko i mierzonko...cos mi sie wydaje ze moj klusek to tyje nad program, jakas taka ciezka sie robi :P i teraz mozecie mnie zbesztac ale lubie takie pulchne dzieci :P podobno to zle...ale te ich raczki i nozki sa przeslodkie ![]() Nam stuknelo w niedziele 2 miesiace ![]() Ide Was czytnac, bo tylko ostatnia strone przeczytalam.... Ponizej moja 2miesieczna Linijka ![]() Edytowane przez NaTaLaLa Czas edycji: 2010-05-23 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2202 |
BAN stały
|
cudowna jest
a co do okresu to ja tez pierwszy po porodzie plus antykoncepcja mialam dlugi z kuz,,,ze 2 i pol tygodnia sie ciagnal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
BAN stały
|
A tak jeszcze z innej beczki...zaczelam diete w pon....:P i narazie wytrzymuje chociaz ciezko....fakt jest to dieta 13nasto dniowa, pierwszy tydzien jest najgorszy a pozniej juz z gorki...wiec moze za jakies pol roku bede mogla wstawic swoje foto ;P stanelam dzis na wage i bum 1,3 kg w dol
![]() ![]() Jakies 2 lata temu schudlam bardzo duzo, heh tylko teraz nie wiem po co;P dlugo sie nie nacieszylam :P ale zawzielam sie i chociazby mam skonac to wbije sie w przedciazowe jeansy ( bo poki co moge zapomniec:P ) Znalazlam fajna, polska stronke z roznymi dietami...jest tego troche do wyboru do koloru... i niektore calkiem ciekawe ![]() ![]() A no i dalej jestem w poszukiwaniach samopalacza, balsamu brazujacego...skoczylam po zakupy do Shoperite i zaczelam sie mazac roznymi dziwnosciami....i powiem wam ze po kilku godz narazie telko Jergens nie smierdzi typowym samooplaczem....bezzapach owo poki co..wiec pewnie sie zdecyduje...nie chcecie mi pomoc to nie :P:P ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Oooooo naprawde, ja juz sie zaczynalam martwic... bo konca nie widac...a zaraz 2 tydzien ;/ az juz w glowie zaczynalam snuc bajki o anemii... biore konskie dawki witamin, bo jednak o te cholerstwo nie trudno po takim szoku dla organizmu jak ciaza i porod.... ajjjj .... jeszcze zeby tak mozna bylo tamponka uzyc to pol biedy, ale troche tez sie boje....wiec jade z 'pampersami'..mecze sie strasznie bo nigdy w zyciu nie uzywalam podpasek ![]() NIE LUBIE NIE LUBIE NIE LUBIE!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
BAN stały
|
natala wiesz co ja jak tylko dostalam pierwszy okres po porodzie
to tamponow uzywalam..jedynie co to na noc podpaske zakladalam...a pamietam pierwsze 2 okresy to lalo sie ze mnie jak z Niagara Falls ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
BAN stały
|
Dostalo mi sie tez e-knigi od wizazanki z innego watku pt Jezyk niemowlat a druga to Usnij wreszcie....sa naprawde super!!! jak ktoras mialaby ochote to podeslijcie swojego maila to Wam przesle
![]() Lece robic buuuuuuuuuuutle ![]() ---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- Ja mam dokladnie to samo...chociaz mysle ze i Niagara to malo powiedziane.... i przez tamponki nic sie nie dzialo? mi tak naoopowiadali ze to taki strach, infekcje itp ze tam sie wszystko musi oczyszczac jeszcze...a one stoja w lazience i sie tak na mnie patrza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Leleth-no i dobrze ze napisalas emaila-mam nadzieje ze sie uda to zalatwic
![]() Alguien-fajnie ze pedzelki Ci przypasowaly.A co do zdjec to ja je robilam i dlatego mnie nie ma.A ciotka juz rano pojechala ![]() Schoolcraft-jak tam po zakupach? Natalala-ale slicznotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
BAN stały
|
Dziewczyny, w co tu sie ludzie ubieraja na chrzciny? tzn chodzi mi o rodzicow, facet wiadomo...ale kobieta?
Tak pomyslalam o schoolcraft (ciekawe jak ciastaaaa ![]() ![]() Ja osobiscie chrzcin nie bede robic w zadnych restauracjach itp.... ja nie mam tu rodziny, ani jeden osoby, TZ wiekszosc mieszka na FL... ma tutaj kuzynow itp ale taka ilosc spokojnie zmiescimy w domku.... zamowie jedynie catering na te kilka h i to wszystko..... to nie wesele :P a na takie sie tez nie zanosi wiec glowa spokojna ![]() Schoolcraft, od razu zaznaczam zebys nawet nie probowala przez nastepny tydzien wrzucac jakiegokolwiek zdjecia ciasta czy deserku!!!!!! Bo ja sie zdenerwuje :P glodnego nie mozna draznic!!!!!! :P:P:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
BAN stały
|
hey
ja mysle ze jakas sukienke zaje......sta mozesz zalozyc ja mam w czerwcu komunie TZ kuzyna syna i mam taka sukienke fru fru i mam zamiar ja zalozyc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
BAN stały
|
oto ja w sukience
Edytowane przez zuzanna12 Czas edycji: 2010-06-12 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2210 |
Wtajemniczenie
|
Hello!
Jestem na chwile - pomylam okna, pozmywalam naczynia, umylam butelki i teraz na chwile siadam "dychnac", jak to mowi moj maz. leleth, dziekuje za wytlumaczenie co do tej innej opcji nauki, ale obawiam sie, ze to nie przejdzie u mnie... Jak przeczytalam, ze 90% czasu na nauke spedzalam by w domu, to od razu wiedzialam, ze to nie dla mnie. W sensie, ze ja wlasnie sie mecze z tymi 9-cioma kredytami na campus'ie, bo z jakiegos powodu zagarniczni studenci musza na tyle i tyle godzin sie pojawiac na miejscu. Bo gdyby nie to, to pewnie bym wziela polowe klas online. Trzymam kciuki, zeby e-mail cos zadzialal. Swoja droga ja tez napisalam e-maila do tego profesora i wytlumaczylam sytuacje i sie zapytalam czy wogole dalo by rade zatrzymac dla mnie miejsce. Ciekawe czy on wogole odpowie. Wogole to teraz musze sie martwic o to, by na Nutrition wziasc pewnego profesora, bo wszyscy go bardzo chwala i juz chyba z 5 osob mi go polecalo. Ale obawiam sie, ze wszyscy beda chcieli sie do niego zapisac, takze moze byc ciekawie. Alguien, co do matmy, to ogolnie nie jest moim najbardziej ulubionym przedmiotem, ale akurat ten kurs co bede teraz brala juz bralam 1,5 roku temu. I biore go znowu, zeby poprostu sobie przypomniec co nieco, bo tak bede czula sie bardziej pewna. Dlatego tez chcialam matme wziasc online, bo mysle, ze poradzilam by sama majac ksiazke i ewentualnie profesora, by cos podpytac. No ale jak mus to mus - bede jezdzic na matme do college'u. A co do pendzelkow, to mi tez bardzo sie podobaja ![]() ![]() NaTaLaLa, przede wszystkim, to Twoja Leah jest cudowna ![]() ![]() ![]() ![]() Co do okresu, to moj pierwszy okres byl tak jak zwykle - 7 dni. Ale nie raz slyszalam/czytalam, ze dziewczyny maja dlugie pierwsze okresy. Takze nie martw sie, o ile nie masz skrzepow z krwi (takich duzych). Powodzenia z dieta!!! Super, ze waga zaczyna leciec w dol ![]() ![]() Jesli moge, to ja bym chciala ta ksiazke "Usnij wreszcie". Slyszalam, ze jest dobra. A moja mala nie przesypia jeszcze nocy, wiec moze akurat da sie cos wykombinowac ![]() Co do chrzcin, to ja ubieram sukienke i na to zarzucam taka narzute - nie wiem jak to nazwac. I do tego buciki na obcasie ![]() ![]() ![]() ![]() Elfiku, zakupy mozna powiedziec, ze udane. Kupilismy wszystko co trzeba iiii.... wydalismy 450$ ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiscie kupilam tez cos dla siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, ide popatrzec kogo wywala z Idola i bede dalej sprzatac. Milego wieczoru i dobrej nocy ![]() ![]()
![]() |
#2211 |
BAN stały
|
WOW ta sukienka jest super.....tylko hmmm jakby to okreslic moja jedna noga to jak Twoje dwie :P no ale moze po dietce.....ale ogolnie podoba mi sie niesamowicie, super kroj!
Ale fajnie, ze te smieszne garsoniery zarezerwowane tylko dla Polski....:P ja osobiscie siebie w takim kostiumie nie widze, no moze na halloween ;P Bede musiala pomyslec....i pewnie tez jakas sukienesse sobie trzasne...ufff W sumie z chrzcinami nie spieszy mi sie bardzo...nawet wolalabym zeby mala byla troszke starsza....chociaz moja mama to juz mi wyskoczyla jakis czas temu z pytaniem A kiedy chrzciny? ajjj..... poczeka troszke ![]() hehe, schoolcraft, co do kokardki to Linijka ma kilka wlosow dosc dlugich z przodu....okolo pieciu ![]() Podaj mi kochana jeszcze swojego maila to wysle ksiazke...w jednym mailu mam dwie, najwyzej tylko jedna sobie otworzysz... I czekam na fote Twojej kreacji chrzcinowej....tylko i wylacznie Twoja fote nie CIAST!!!!! :P Jeszcze co do wody, to pije pije, oszukuje glod... ale tylko i wylacznie dla tego :P przwyczaje sie po jakims czasie.... wlasnie otworzylam kolejna buteleczke...wiec zdrowko i trzymam kciukasy zeby wszystko poszlo po Twojej mysli z chrzcinami a ludzie nie sprawiali duzych problemow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2212 |
Wtajemniczenie
|
NaTaLaLa, normalnie moj maz mysli, ze zwariowalam
![]() ![]() Wrzucam 2 zdjecia - jedno sama sukienka, a drugie z narzuta. Mam nadzieje, ze sie dopatrzysz chociaz czegos ![]() Uciekam sprzatac. Dobranoc!
I treat my patients with compassion, Wearing scrubs is my fashion; I fight sickness with aggression - NURSING is my profession! Edytowane przez schoolcraft Czas edycji: 2010-12-17 o 04:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
BAN stały
|
Hehehe wariat jestes
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przez Was mi sie chrzcin zachcialo....:P niedobre jestescie!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Wtajemniczenie
|
NaTaLaLa, ciesze sie, ze sukienka Ci sie podoba
![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc - teraz juz na 100%!!! ![]()
![]() |
#2215 |
BAN stały
|
czesc wam
jej mam problem...w zwiazku ze zbilzajaca sie operacja musze olimpie nauczyc pic z kubka nie kapka...bo po operacji nie bedzie mogla pic z butelki ze wzgledu na szwy i od wczoraj sie uczymy kupilam jej kubek NO VALVE czyli bez tego dysku czy jak to sie tam nazywa....i co...dalam jej w tym jej ukochane picie...i co...a nic....ryk na pol osiedla...za chwile znow...znow ryk...no nic dalam jej pic z butli ten sok.....poszlam na spacer zaszlam do sklepu po pileluchy...spojrzalam sila rzeczy na niekapki,,,,znalazlam...j ak w ksztalcie butelki ale ma ten dziubek jak niekapek...kupilam dwa...i co...jest lepiej...tzn,,,,pije nie duzo ale pije...mam nadzieje ze do sierpnia sie nauczy pic z tego a tak przy okazji czy ktos z was uzywal Pamersow Baby Cruisers? teraz weszly jakies cruisesr max...kupilam jej i sa ok...sa dosc cienkie....chlonne tak samo jak Pampers Baby Dry...jedyny minus to to ze sa mocno napachnione czyms w przeciwienstwie do Baby Dry a ja dzisiaj mala zaczynam karmic mlekiem od 6 - 24 miesiecy!!!! u nas cieplo bo ma byc 28 stopni C.....wiec dopijam kawe popsprzatam i na spacerek!!!!!!! caluje was i nie gniewajcie sie jak malo tu bywam leleth jak tam ten final, udalo sie cos wykombinowac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Wtajemniczenie
|
gosc nie odpisuje
![]() nie wiem jeszcze co z fizyka (do dzisiaj ma wystawic oceny) .. wczoraj ocenil jeden z 3 zaleglych raportow z labu i dal mi 100% mimo, ze raport byl spozniony ponad 24 godziny ... wlasnie zajrzalam i mam juz wszystkie oceny z labu - lacznie 97% ![]() Final jeszcze nie jest oceniony.... Sorry, ze pisze tak malo ale zaraz jade do tzta do pracy na piknik ![]() ![]()
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2010-05-20 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
BAN stały
|
leleth zle nie bedzie zobaczysz bedziesz miala swoja srednia,.,,ok ja uciekam sprzatac poki Olimpka spi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale mi sie nie chce dzisiaj isc do pracy(chyba za duzo wolnego mialam bo az 3 dni) Zuzanna,Schoolcraft-ladne te wasze sukienki ![]() Leleth-udanego pikniku ![]() Dziewczyny-slyszeliscie o powodzi w Polsce?Ja sprawdzilam na YouTube i moje rodzinne miasteczko jest zalane...martwie sie tez o siostre(bo Warszawe tez ma podobno zalac) Ray-jak wyglada sytuacja w Warszawie?Z tego co pamietam to Ty mieszkasz kolo Warszawy?Co u Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a teraz najwazniejsze: mam A z fizyki ![]() ![]() sekretarka goscia z mechaniki stwierdzila, ze on rzadko sprawdza emaila i ze najlepiej do niego zadzwonic na komorke... i mu zostawila wiadomosc.... ![]() ![]() jesli to zrobi to znajde go na graduation i pocaluje go w sam srodek jego lysinki ![]() edit: a co do powodzi to mojej rodzinnej miejscowosci (przedmiescie Rzeszowa) prawie nie zalalo mimo, ze przez sam srodek przeplywa dosyc duza rzeka...... jakies mosty w sasiednich miejscowosciach byly zagrozone ale nie bylo zalanych domow......
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2010-05-20 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Wtajemniczenie
|
zuzanna12, odpisalam Ci co do kubkow w klubie
![]() ![]() Elfiku, mam nadzieje, ze z Twoja rodzinka bedzie wszystko w porzadku ![]() ![]() Powodzenia w pracy! Ja mam chwile wolnego, bo dzieciaki spia jeszcze. Takze zycze Wam milego dnia i uciekam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.