|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak To Zrobic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam Wszystkich ...
Czy ktos moze doradzic jak zrobic taka fryzura jak na załaczonym zdjeciu ,w maire na stałe ...mam proste , cienkie włosy koloru sredni blond z zalotami rudego , bardzo bym chcila uzyskac taki efekt jak na zdjeciu tz delikatne fale , czy połamania niewiem jak to nazwac , niewiem tez czy zrobi trwała czy co ???? Jak równiez moze ktos wie jak uzyskac taki kolor włosów !!!!!! nie wydajac fortuny na farbowanie w salonach... Bede bardzo wdzieczna za wszytkie podpowiedzi p.s czy np. headline .... ? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak To Zrobic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja koleżanka uzyskała podobny kolorek najpierw farbując włosy na taki ciemnorudy ,miedziany kolor ,a potem jak jej się znudził to "rzuciła" sobie czekoladowy odcień na włoski...i wyszło coś takiego jak na Twoim zdjęciu
Ale ta metoda jest dość ryzykowna ,więc nie wiem czy warto tak próbować kombinując ![]() A co do fryza...to może poskręcać włosy w ślimaki ,tylko takie bardzo grube pasma zawijać stosunkowo luźno ,ale to tylko jednorazowy efekt będzie ![]() Buźka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.