Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-20, 22:49   #1681
Claris
Zakorzenienie

Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
jaaaaa, super pomysł
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Claris, a butki turkusowe I do tego turkusowe margaretki
Tylko kurde gdzie takie fajne kolorowe buty znaleźć
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Niebieski, taki ciemny, nasycony i do tego zawilce niebieskie w bukiecie zawilce mają bodajże jeden z najpiękniejszych niebieskich kolorów wśród kwiatów i są teraz bardzo modne wśród florystów
A dostanę je z początkiem października? Ja się tam na kwiatach zupełnie nie znam, nie wiem do kiedy kwitną
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 22:51   #1682
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Bo miało być to zdjęcie na kubek, a nawet po przycięciu obawiam się, że nie będzie widać tekstu A na trawce można było zrobić z dużego zbliżenia Ech, tak to jest, jak chłopak ma władzę nad sprzętami...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 22:52   #1683
frezyjka85
Zakorzenienie

Claris mnie się bardzo podobają różowe.... ale u mnie będzie dużo dekoracji w czerwienie więc pomyślę nad soczystymi czerwonymi butkami

uciekam Mysie spać słodkich snów - śnijcie o Misiach

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Bo miało być to zdjęcie na kubek, a nawet po przycięciu obawiam się, że nie będzie widać tekstu A na trawce można było zrobić z dużego zbliżenia Ech, tak to jest, jak chłopak ma władzę nad sprzętami...
to poproś, żeby jeszcze raz zrobil.....

a co? kto się takim prezentem chce oświadczać ?
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 22:54   #1684
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
A dostanę je z początkiem października? Ja się tam na kwiatach zupełnie nie znam, nie wiem do kiedy kwitną
To czy kwitną to nie ważne. W przemyśle florystycznym konkretne kwiaty są dostępne często nawet okrągły rok. Nie wiem czy wiesz np. że goździki z hodowli są przechowywane w chłodniach nawet pół roku w stanie ściętym, zanim trafią do sprzedaży (!!!). A zawilce właśnie pod koniec lata i na początku jesieni kwitną, więc problemu nie powinno być. Jakbyś była zainteresowana to mogę przy okazji zapytać mojego promotora o to - on jest zawodowym florystą z tytułami, więc wie najlepiej
W linku właśnie zawilce niebieskie. Piękne są
http://www.1er-jardin.com/IMG/cache-...1_-350x277.jpg

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
uciekam Mysie spać słodkich snów - śnijcie o Misiach
Dobranoc
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 22:59   #1685
Claris
Zakorzenienie

frezi mi też się rózowe podobają, ale chyba znaleźć różowe ładne to cięzko będzie

Znalazłam na stronie ryłki jakie mi się podobają
Stary 2010-05-20, 22:59   #1686
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

Katastrofa

Mój brat miał mi zrobić fajowe zdjęcie na trawce. I gdzie zrobił? Na bzie I nici ze zdjęcia

Claris, a butki turkusowe I do tego turkusowe margaretki
noo, szkoda, bo zwalone to foto faktycznie. nie zdąży zrobić nowego?

lecę spać, dobrej nocy

a pomysł z butami i bukietem może też podchwycę kiedyś, bo bardzo mi się podoba
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 23:00   #1687
Claris
Zakorzenienie

rain to fajnie skoro tak

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 23:06   #1688
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Nic nie zrobi, bo na razie posiadam ja kapselek Ech, a pogoda trawce nie sprzyja. Więc chyba powinnam wymyśleć coś innego

Claris, te buciki ładne są, te z kokardką

Burza A ja się panicznie boję burzy i jestem sama na mieszkaniu

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-05-20 o 23:13
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 23:11   #1689
Claris
Zakorzenienie

Cytat:

Claris, te buciki ładne są, te z kokardką
Ciekawe czy w ryłce by były, też mi się podobaja chyba najlepiej
Szkoda, że z tym kapselkiem tak wyszło, na trawce byłoby miodzio no i świetny pomysł

Dobranoc
Stary 2010-05-20, 23:12   #1690
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Pokażę, tylko z tego co wiem na pierwszej przymiarce nawet nie zobaczę sukni, krawcowa mi będzie przykładała materiał tylko Pod koniec czerwca mają dzwonić z salonu i umówić się na przymiarkę. Kurcze wypadałoby mieć już buty na tej przymiarce, a ja nie mam pomysłu jakie, czy białe, czy kolorowe, bo chyba bardziej skłaniam się ku kolorowym, no i nie mam czasu teraz nigdzie łazić za butami, bo muszę się uczyć do obrony i do tego czasu jestem uziemiona
moja siostra chce miec buty wsciekły róż
a sukienke ma taka: http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...ck-basera.html
tylko ze na tych zdjeciach w necie ona szału nie robi. na niej wyglada slicznie tak seksownie i zmysłowo...
Stary 2010-05-20, 23:18   #1691
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
A ja też dziś miałam słońce - cały dzień

Pamiętasz co mi pisałaś jeszcze niedawno? No. To teraz ja Ci powiem, że się pogodzicie szybciej niż myślisz
ja też miałam cały dzień słoneczko

Kochanienapewno sie MOŻE pogodzimy jak sie zobaczymy a teraz przez te dni to bedziemy pisać do siebie jak obcy

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hej, jestem. Wysłałam Tżta pod prysznic, żeby do Was zajrzeć. Fryz mam taki jak poprzednio, kolor wcale nie tak drastycznie inny. Zeszłam z tej matowej czerni do ciepłej gorzkiej czekolady/brownie. Coś takiego: http://www.lorealparis.com.au/img/l1...62/HCo1_24.jpg. Foci dziś nie będzie, bo jest strasznie ciemno.
to czekamy jutro na zdjecie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze dwa zdjęcia wstawiam , jedno takie poruszające aż smutek się zbiera jak tak patrzy ....
piekny piesek

Cytat:

W ogóle to się muszę pochwalić jaką piękną książkę dostałam od rodziców na urodziny
http://www.agroswiat.pl/p,pl,3048,at...rajobrazu.html
Marzyłam o niej
super prezent

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość

ostatnio mówiłam, że nie chciałabym jeszcze zamieszkać z TŻ, teraz musiałam no i powiem Wam, że teraz jak jestem już u siebie to mi go bardzo brakuje
to jednak chcesz go na meża?

Cytat:
Widziałam dzisiaj powódź. Dzizas żeby ta fala która ma nadejść do Wrocka była mała, się boję
ja też sie boje tym bardziej,że straszą,że wały mogą nie wytrzymać jak długo bedzie przepływała ta fala..nawet 4-5 dni

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

na pewno się pogodzicie nie smuć się....
no nie wiem

Cytat:
Patrzcie

Cytat:
Już po burzy ....
A ja muszę drugi raz iść do banku odblokować konto żeby tylko ta baba nie poznała bo nie była za miła , żeby ktoś inny był noooo
mówili na tvn24 ,że są problemy z bankami i ludzie dzwonią i nie wiedzą co sie dzieje bo jakieś awarie są może to przez to tak masz?

Chrześniak mnie rozbawił ciągnął mnie za włosy i oderwałam sie od wszystkich złych myśli ale i tak mi źle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 23:25   #1692
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Nic nie zrobi, bo na razie posiadam ja kapselek Ech, a pogoda trawce nie sprzyja. Więc chyba powinnam wymyśleć coś innego
A może wysiej rzeżuchę na takim większym talerzu ? Będzie ładnie zielono i szybko urośnie
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
moja siostra chce miec buty wsciekły róż
a sukienke ma taka: http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...ck-basera.html
tylko ze na tych zdjeciach w necie ona szału nie robi. na niej wyglada slicznie tak seksownie i zmysłowo...
A mi się i na fotkach ta suknia bardzo podoba
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Chrześniak mnie rozbawił ciągnął mnie za włosy i oderwałam sie od wszystkich złych myśli ale i tak mi źle
Będzie dobrze zobaczysz
Stary 2010-05-20, 23:28   #1693
madziamacius8786
Zakorzenienie

Rain Kochana jesteś a Twojej mamie minął już szok ?
Stary 2010-05-20, 23:31   #1694
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Rain Kochana jesteś a Twojej mamie minął już szok ?
No powiedzmy, że zaczęła się do mnie odzywać i nawet się śmiała z czegoś co powiedziałam... parę dni pewnie minie.
Chrzestna moja zadzwoniła jak co roku mi złożyć życzenia, ja jej sprzedałam newsa a ona potem zadzwoniła do mamy i ją zwyzywała od teściowych A mama na to "czekaj, no czekaj, też ciebie to czeka za parę lat " (chrzestnej córka kończy podstawówkę ).
Stary 2010-05-20, 23:55   #1695
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie zbiorniki napełniają, ja nie wiem? A zdjęcia na Opatowicach, koło Trestna i Mokrego Dworu.

A co do śmietnika to co ta baba chrzani, że ona płaci skoro to miasto płaci i powinna się cieszyć, że taka młoda osoba i segreguje, bo innych ludzi nie obchodzi co tam wolno rzucać i wpychają pieluchy, zdechłe kury itp
No tata mi mówił że w tv mówili że pod Wrocławiem (na Dolnym Śląsku) coś napełniają/spuszczają
Cytat:
naj a ja skumałam, ze skimos wyrzucała plastiki do kubła od plastików i baba sie pultała ze ona za to płaci, co jest nieprawda
Tak było
Cytat:
Może o to chodzi, że lokatorzy płacą za częstotliwość wywożenia śmieci i im szybciej się napełnia pojemnik tym gorzej dla nich
Wiem bo u mnie była taka sytuacja, że mieliśmy sklep w kamienicy na parterze i gościu się wycwanił, bo miał swój osobny, zamykany na kłódkę pojemnik ale wrzucał śmieci cichaczem do naszego "lokatorskiego", przez co wzrosła składka na wywóz śmieci. U nas to w ogóle same cwaniaki... nie raz jest tak, że ktoś wrzuci do kubła na śmieci karton po telewizorze albo czymś podobnym NIE ROZŁOŻONY albo krzesło w całości I zaraz cały pojemnik zawalony
Oni mają taką betonową budkę ze śmietnikami i ona jest na klucz. A obok niej stoją pojemniki do segregacji. I ona się konkretnie o nie pluła.
Cytat:
Az zadzwoniłam do tżta wszystkiego się wywiedzieć i mi powiedział, że ludzie za te kosze od segregacji nie płacą, tylko miasto/gmina płaci z podatków. Unia wprowadziła takie wymogi, że kosze muszą stać i baba od skimosa bezpodstawnie się pulta
Dziękuję czyli wyrzucam dalej u niej

Też mnie to uderzyło że zamiast się cieszyc że się segreguje (a jestem ciekawa czy ona tak dokładnie segreguje) to ta wrzeszczy. Chciałam się wrócic i zapytac jej gdzie ten pojemnik jest podpisany następnym razem tak zrobię, o!

TŻ jednak przyjechał normalnie z pracy i oglądaliśmy Jeźdźca bez głowy, zaraz idziemy spac bo ledwo patrzymy na oczy ale za to oboje mamy już weekend do niedzieli

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 23:55   #1696
pagka
Wtajemniczenie

Claris ja mam taki sam pomysł na buty Tylko ja myślę o ciemnym fiolecie albo granacie

Crozee śliczna ta suknia
Stary 2010-05-20, 23:55   #1697
madziamacius8786
Zakorzenienie

Rain czyli jest dobrze okres buntu minąl

Ide spać . Dobranoc
Stary 2010-05-20, 23:56   #1698
skimos
Zakorzenienie

Rain sukienki bardzo fajne co wkleiłaś a i pomysł z butami pierwszorzędny!
Jeju też chcę się poemocjonowac z wami ale do czerwca czasu nie będę miała

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 00:04   #1699
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
TŻ jednak przyjechał normalnie z pracy i oglądaliśmy Jeźdźca bez głowy, zaraz idziemy spac bo ledwo patrzymy na oczy ale za to oboje mamy już weekend do niedzieli
Bardzo fajny film
Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Rain sukienki bardzo fajne co wkleiłaś a i pomysł z butami pierwszorzędny!
Z butami to akurat Claris pomysł Ja na razie myślałam o srebrnych butkach Ale w ogóle ja to zaczynam zawsze od końca - strój na bal absolutoryjny też zaczęłam kompletować od butów

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

Ustawiłam sobie bibliografię do magisterki w porządku alfabetycznym i spadowywuję spać. Dobranoc kochane moje Zazdrośnice
Stary 2010-05-21, 02:16   #1700
Ilsa Lund
Zakorzenienie

spóźnione życzenia dla rain wspaniale musi być narzeczoną, prezent na te urodziny miałaś wymarzony
Cytat:
Pisałam dzisiaj statystykę. Masakra! z 1,5 godziny ot tak, zmniejszyły nam czas do godziny, bo im się siedzieć nie chciało... Nie zdążyłam zrobić 2 zadan (suma pkt = 7), zrobiłam 4, z których mogę mieć max 13, a żeby zaliczyć potrzebuję 12,5 pkt, więc liczę, że nigdzie się nie kopnęlam
myślę że z racji zmniejszonego czasu dadzą wam mniej punktów możliwych do zdobycia i zaliczenia
Cytat:
No ja piernicze..umyłam sobie włosy,chciałam spłukać szampon i czekam na tą ciepłą wode i czekam..a tu sama zimna..mama wpada i mówi,że prąd wyłączyli i musiałam zimną wodą spłukać szampon brrrr
i dobrze, zimna woda do spłukania włosów zamyka łuski i włosy się ładnie świecą
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Popieram! Ślub to ślub i każdy może zrealizować swoje marzenia i wyglądać tak jak chce. Tak samo do kościoła można iść w garsonce. Nikt nikogo nie wyrzuci.
Conajwyżej jakiejś ciotce zrobi się słabo.
no ale welon w USC ? można ale to by wyglądało głupio
Cytat:
ja to mam przeboje z tym bankiem no
najpierw byłam w bankomacie ponoć wpisałam zły pin ... a pisałam dobrze i mi konto zablokowano musiałam iść do banku
teraz chciałam na stronę interentową się zalogować bo mam też dostęp i mi zablokowali , przez telefon też mi konto zablokowali i co znów muszę iść do siedziby
po co mi przysyłają kod który nie działa co ?
przecież źle nie wpisuje noooo
kurde co jest bo zaraz oszaleje
ja na początku też miałam jajca bo w mBanku napisali mi jakiś wstępny kod dostępu i jak się zalogowałam po raz pierwszy to był komunikat że teraz mogę zmienić ten kod. Stwierdziłam że skoro mogę to nie muszę i sobie zostawię taki jak był a okazało się że jednak trzeba było i nie miałam go ustalonego więc musieli mu resetować wszystko
Cytat:
w ogóle wiecie, czytałam gdzieś wypowiedź dziewczyny, której mężczyzna oświadczył się w nocy, obudził ją po prostu i zaprowadził do wyszykowanego stołu z przekąskami (kij, że niezdrowo jeść w nocy) i świecami i się oświadczył - to dopiero zaskok
ja bym jednak nie chciała być wyrwana w środku nocy, lepiej jakby czekał do 11 aż się obudzę
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
laski, słyszałyscie jakies opinie o unimil skyn???
kupiliśmy jedno opakowanie w marcu chyba, on nie miał żadnej różnicy w odczuwaniu, ja też nie, za to materiał jest normalnie jak worek foliowy i chyba to coś czym jest wysmarowane jest drażniące bo za pierwszym razem nie mógł... ogólnie nie kupuj a tak w ogóle to miałaś zachowywać czystość i dostaniesz po łapach

ej dziewczyny jak było cudownie !!! Zachowywał się bardzo grzecznie, otwarcie, żartowaliśmy sobie, piliśmy i jedliśmy potrawy z grilla, kolega mi teraz go chwali na gg że jest sympatyczny nigdy jeszcze przy ludziach taki nie był, z każdym razem coraz bardziej się rozkręca no i też po alkoholu zrobił się całuśny, z czego chętnie korzystałam oj warto mu było przebaczyć bilard bo teraz się bardzo starał.

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-05-21 o 02:19
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 05:36   #1701
Zwies
Zakorzenienie

Wstałam, ale chyba nie miało to sensu - 2h opóźnienia, czyli pociąg może będzie o 8 :P
Zresztą pada, chyba zimno jest :/

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 04:56 ----------

Wszyscy śpią? Jeszcze?

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 07:02   #1702
_Remedios
Zadomowienie

w Krakowie przedziera się słoneczko!~!!!!!:ju pi:
Stary 2010-05-21, 08:01   #1703
najfajniejsza
Zakorzenienie

hej ho
jem śniadanko i do pracy lecę

u nas bez słońca, ale i na deszcz się nie zanosi. za to w nocy była straszna burza. :/
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 08:10   #1704
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
hej ho
jem śniadanko i do pracy lecę

u nas bez słońca, ale i na deszcz się nie zanosi. za to w nocy była straszna burza. :/
hej
brrrr nie lubię burz

u nas już zaszło...
Stary 2010-05-21, 08:13   #1705
magda2109
Zakorzenienie

Hej Kochane

Jak wychodziłam o 6 z domu to też u mnie było słoneczko. W pracy już nie było, ale widzę, że powoli się przejaśnia. Może będzie OK...

Taaak mi się chce spaaać... Zasypiam na siedząco... A jeszcze tyle godzin...
Stary 2010-05-21, 08:35   #1706
upadly_aniol00
Zakorzenienie

U mnie w nocy kolejna burza była
Ale za to dziś słoneczko

o 12 może zobaczę się z TŻ i po pracy przyjedzie do mnie czyli o 22,30

Ale mnie głowa boli
Stary 2010-05-21, 08:37   #1707
_Remedios
Zadomowienie

ja na szczęście mam dzisiaj wolne..... teraz wykańczam projekt, potem muszę dokończyć 4 rozdział licencjatu, a po południu świętowanie z TŻtem
Stary 2010-05-21, 08:37   #1708
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
spóźnione życzenia dla rain wspaniale musi być narzeczoną, prezent na te urodziny miałaś wymarzony

no ale welon w USC ? można ale to by wyglądało głupio
Dziękuję za życzenia

A co złego jest w welonie do USC? I dlaczego ma głupio wyglądać?
Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
w Krakowie przedziera się słoneczko!~!!!!!:ju pi:
W Szczecinie daje pełną parą
Stary 2010-05-21, 08:42   #1709
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za życzenia

A co złego jest w welonie do USC? I dlaczego ma głupio wyglądać?

W Szczecinie daje pełną parą
Ja nie widzę nic głupiego w tym tylko raczej normę , każda Panna Młoda chyba chce wystąpić w pięknej białej sukni
i to nie ma znaczenia czy w kościele czy w USC .
Poza tym teraz dużo ludzi decyduję sie tylko na ślub cywilny , jeśli nie ma się zamiaru brać kościelnego to nie widzę w tym problemu aby w białej sukni stanąć w urzędzie .
Stary 2010-05-21, 08:46   #1710
raingirl
Zakorzenienie

Kontynuując wczorajszą imprezę...
Sanrioo, z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego co najlepsze - zdrowia, miłości i powodzenia we wszystkim, za co się zabierzesz. Niech Ci się pospełnia kilka marzeń - tych największych - kilka mniejszych niech zostanie (choćby do przyszłego roku), żebyś miała o czym marzyć Urodzinowe buziaki
A tak w ogóle to życzę Tobie, żebyś miała dzień urodzin taki przyjemny jak ja wczoraj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości