|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Dziewczyny coś mało rozgadane dziś
![]() Ja jutro mam 2 egzaminy ![]() ![]() Z TŻtem jak na razie bardzo dobrze, oboje się staramy ![]() Mandy, cieszę się, że miło spędziłaś dzień ![]() ![]() EJ, nie złość się ![]() ![]() Ech...a mi włącza się PMS ![]()
#2222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do egzaminów w sobotę mam 2 i ledwo na jeden umie ![]() A co do kłótni to eeee.....za późno trochę bo już to jest fakt dokonany ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Dzięki evelineau
![]() ech....nie fajnie wyszło,trudno ![]()
![]() |
#2228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EJ, nie złość się, zobaczysz w końcu TŻta i cała złość Ci przejdzie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Coca dzięki
![]() ![]()
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() E.J no niefajnie ale nie wiesz dokladnie dlaczego nie przyjedzie, nie denerwuj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Ja też tak mam , że jak tęsknie to od razu robię się wredna.
Jak mam PMS jak teraz to w ogóle ![]() Ale jak już mam TŻta przy sobie to cała ta złość znika, umiem być silna i stanowcza w mojej złośliwości jak on jest daleko, wytęskniona jak już go mam nie myślę o kłótniach ![]() W sobotę opijamy ze znajomymi nasz 1 rok z TŻtem ![]() (Chociaż to dopiero we wtorek, ale na tygodniu nie ma balowania). ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() Albo właśnie wyżywać się do upadłego. Albo uznać , że na mnie krzyczy.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tak jak ja, juz tu pisalam, ze raz powiedzial mi, ze cos zle odlozylam i sie rozplakalam, albo umiem cala noc mowic, ze mnie nie kocha bo x lat zrobil cos nie tak, potem o 2 w nocy to samo bo zasnal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Dziękuję, brawa rzeczywiście mi się należą ![]() ( I pokoja nagroda Nobla za tę moją anielską cierpliwość i te rzeczy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Nawet TV jest przeciwko mnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2237 |
Wtajemniczenie
|
Ja może i nosiłabym wyższe, gdyby mój TŻ był wyższy
![]() ![]()
#2238 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Lecę na film Dobrej nocy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane
![]() Zostawiam coś na poprawe nastroju....Własnie czytałam tekst o Pudzianowskim i jego walce z Sylvia.Przeczytajcie sobie, co jeden z forumowiczów napisał... Robiłem kiedyś z Pudzianem na budowie To było tak. Pudzian przychodził do roboty i nic nie robił, tylko siedział i siedział, kiedy ja musiałem tyrać. Rozumiem można dzień się poopie....ć ale nie non-stop jak to on potrafił. Zdenerwowawszy się pewnego razu mowie do gościa, ej Pudzian weź się do roboty albo pojadę ci po pensji (tak tak tak, dobrze się domyślacie, byłem jego kierownikiem-brygadzistą).Pudzian spojrzał na mnie i jak by go zamurowało, patrzy i patrzy i tak wymiana spojrzeń trwała ze 3 min, po czym spuścił głowę zaczął jeść swoje sterydy. Myślę sobie- pewnie głodny jest, niech się naje i pewnie będzie robił. Przychodzę za 1h a on ćwiczy workami z cementem na biceps. Tego było za wiele i mówię, ej koleś albo robisz albo cię zwalniam. Pudzian powoli położył worek na ziemie i niczym rozjuszony bizon zaczął napierać w moją stronę wyprowadzając przy tym cale serie nieskoordynowanych ciosów i low kicków. Nie myśląc wiele po ocenieniu dystansu między mną a nim szybko przeanalizowałem sytuacje i zgodnie z moim instynktem zawodowego żołnierza (nie chwaląc się ale jestem też komandosem, ale z rangi przeprowadzanych ścisłe tajnych operacji międzynarodowych nie mogę powiedzieć, że jestem wyspecjalizowanym komandosem tajnej jednostki międzynarodowej do zwalczania zagrożeń zagrażających światu, praca budowlańca to taka przykrywka)szybko przystąpiłem do kontrofensywy wyprowadzając obrotowe kopnięcie z wyskoku na jego głowę, kiedy to uderzenie go oszołomiło przewróciłem go na ziemie i zastosowałem potrójną dźwignię w parterze połączoną z duszeniem w celu obezwładnienia i uspokojenia agresora. Po chwil, kiedy już się uspokoił i wiedziałem, iż strach nie pozwoli mu na kolejny taki wybryk, co do mojej osoby powiedziałem- robisz czy mam cię zwolnić. Wtedy on znowu zaniemówił i idzie w moim kierunku z wyciągniętymi rękami. Zdziwiło mnie to i myślę- czy mój instynkt zawodowego żołnierza z tajne, elitarnej międzynarodowej organizacji do zwalczania zagrożeń zagrażających światu mnie zawiódł po raz pierwszy podczas tylu ekstremalnych sytuacji???, ale jednak po chwili dostrzegłem, ze Mariusz płacze, a szedł w moim kierunku, aby rzucić mi się na szyje i wypłakać. Płakał tak kila minut, w końcu spytałem, co go tak dręczy, a On na to:''STASIU JA NIE UMIEM TYNKOWAĆ''. Rozpłakał się znowu i zjadł dwa listki metanabolu, odchodząc powiedział:''będę siłaczem''. Wtedy było mi go szkoda, bo nawet nie potrafił tynkować, ale teraz odczuwam satysfakcje, bo gdyby nie ja to pewnie dalej by siedział na budowie i nic w życiu nie osiągnął, a dodatkowo ja jako budowlaniec ( przykrywka tajnego, elitarnego komandosa) odkryłem w sobie dodatkowe zdolności menagerskie, bo w końcu można śmiało powiedzieć, ze to dzięki mojej pomocy się tak wypromował. Dokładnie tak mniej więcej to było. Uśmiałąm się do łez.... ![]() MIŁEGO DNIA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
imprezka byla udana, nie siedzialam dlugo poplotkowalam za wszystkie czasy. tz (ech jak on to robi?) byl nadzywczaj spokojny. wyslal mi tylko 3 smsy. "Kocham Cie Skarbie. Badz grzeczna i baw sie dobrze" potem za jakies 2h "jak tam impreza sie kreci?" i na dobranoc "dobranoc"
![]() Zadnych pretensji ze poszlam, zadnej kontroli, zadnego wypytywania kto jest ile wypilam, czy duzo gadam z facetami ![]() dzis z tż ide do kina na książe persji (?)wczesniej do mamy tż na plotki. Mandy prosze Cie dla wlasnego dobra nie planujcie niczego ![]() Mandy skupcie sie na was dzis i teraz. Zadnych planow co bedzie (o zgrozo!) za 2-3 lata. Zyxcze Powodzenia! Lagunaa ty jestes dla mnie hardcorem ![]() ![]() Rebel zdrówka ![]() ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-05-21 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wróciłam do domu, nieoczekiwanie... odwołali mi zajęcia na uczelni z powodu zagrożenia powodziowego...długo nie czekając wsiadłam z tż w samochód i przyjechałam... nie wiadomo co będzie dalej ![]() W nocy przez moje miasto przeszła ulewa i straszna burza.To na razie tyle z newsów- co u mnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej, ja już w pracy..
![]() ![]() Jak dobrze że już prawie weekend... ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekaj az sie spotkacie i wtedy zapytasz go o to zachowanie. Wyjasni Ci wszystko, spokojnie ![]() Cytat:
Mysle to samo co kamila: Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W takim związku czułabym się jak "pod stałym nadzorem" i choć też lubię wiedzieć co u tż to bez przesady, nie można wchodzić komuś na głowę. Mandy trzymaj się tego co napisała Kamila. Pamiętasz, że jeszcze przedwczoraj pisałaś, że Tż znów Ciebie wystawił ? ... że się nie spotkacie itp? Ciągle jakieś niejasne sytuacje bo on jedzie tutaj, albo robi coś tam. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie boisz sie ze on sie do takiej sytuacji przyzwyczail? ze jemu tak wygodnie? ze raz na jakis czas sie spotkacie "pomiziacie" a i tak on ma wolną ręke. co on ci mowi w rozmowach? gadaliscie cos o Was? czy jest mozliwy powrot? czy chcecie tego? czy jestescie kumplami? (no raczej do zadnych czulosci z kumplem nie powinno dochodzic). Jak Wy to widzicie? Ty chcialabys wrocic?
![]() |
#2249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
Laguna, ja tak zmienie temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.