![]() |
#4951 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() lea trza będzie chyba następną część wątku dzisiaj założyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja klachy posądziłam o kluski ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |||
Rozeznanie
|
Dzień dobry w ten (nareszcie) słoneczny dzionek
![]() Wczoraj wieczorem mnie wizaz wywyalal jak chcialam napisac, mam nadziej że dzis dam rade... [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19461615]no i Buzaiczek urodziła!!! ![]() ![]() ![]() ![]() sms: O 17:20 przyszła na świat sn Wiktoria ![]() i kolejny sms: Maleństwo na razie śpi przy mnie, jest to najpiękniejszy dzień w moim życiu, powoli dochodzi do mnie, że jestem mamą. Teraz najgorsze to zrobić pierwsze siusiu i nakarmić, bo jeszcze mała nie chce cyca. Buziaki i powodzenia. Skoro Wktoria urodziła się w swoje imieniny, to może mój dzidek jutro zechce wyjść z brzuszka... ![]() ![]() już pędzę z wieściami, sms od szaji: Agatka od dziś ssie jak wściekły ryś ![]() ![]() [/QUOTE] gratulacje dla Buziaczka ![]() ![]() ![]() ![]() i dla Szaji za udana laktację ![]() Lea oby twój tymus nie był tak uparty jak jego braciszek i wyszedł szybciutko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Extra włoski ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To odpoczywaj kochana, bo kiedy jak nie teraz? Ja zaraz zbieram sie z małżem na zakuki, pranko wczoraj zrobiłam, białe koszulki i kaftaniki sie suszą, na szcześie na dwór dziś mozna wywiesić, a ja strasznie nie lubie takiego "ukisniętego" pranka tylko takie jak wiaterek przewieje...ale wiem, że nie każdy ma taka mozliwość. Jadę kupic pieluchy i tetrowe i pampersy i jakis pajac na 56 bo ma tego sporo, ale wieksze, tak mi odradzali kupowania malutkich, że wczoraj wpadłam w panike, że nie mam... Wiec tymczasem kochane, miłego dnia ![]() Kardashi - jeszcze 40 pare, bo to chyba do 5000, wiec może wróci do tej pory...
Zosia ![]() 26.06.2010 Edytowane przez kasiaaX Czas edycji: 2010-05-21 o 09:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Raczkowanie
|
ja sie zawijam tymczasem , wieczorem dam znac co tam znowu na wizycie o lekarza... milego dzionka
|
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tylko parę rzeczy na 56,bo tak sobie myślę,że mój urodzi się duży ![]() Udanych zakupów ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() Ciekawe jak się mają szaja z Agatką i kropka z Danielkiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez i Kropka ciekawa jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19465598]świetna jest!!! ![]() ![]() zmykam spać, dobranoc.[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zadomowienie
|
Kochana do 5000 jeszcze ok 40 wiadomości....Mam nadzieję,że nas nie zamkną...
lea wracaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam nadzieje, że zlecą ze mnie jak po rynnie ![]() Cytat:
![]() Intuicja mojego małża mówiła, że córa będzie później a teraz się modli aby zdążyć przyjechać do Polski na czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a jaaa witam Was w piękny majowy poranek/południe ![]() właśnie wcinałam zapiekanki z zamiarem przytycia, ale chyba nic z tego ![]() Nie wiem gdzie to wszystko ucieka- a mówię Wam jem sporooo ![]() może w cycki? ![]() ![]()
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
kasiaaX - w świętokrzyskim mam familię
![]() ![]() Może powinnam założyć wątek "Przygarnij Siala_Bale" ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19469075]
EDIT: my dziś zaczynamy 40tc. ![]() EDIT: biankaaa urodziła synka- Wita. Szczegółów na razie nie znam, ale jak poznam, to doniosę. ![]() ![]() Gratulacje dla bianki i Wita ![]() Cytat:
![]() Niebo się przejaśnia, idę powiesić pranie.
![]() |
#4965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozbieram wszystkie i na końcu trasy zrobimy mother-fucke... father party ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() szaju jednak matka natura wykarmi Agatkę ![]() Cytat:
![]() gratki kolejnego tygodnia ![]() łaaaaaaaa hahhahahaa jaki czadzik!!! [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19469075] EDIT: my dziś zaczynamy 40tc. ![]() EDIT: biankaaa urodziła synka- Wita. Szczegółów na razie nie znam, ale jak poznam, to doniosę. ![]() super lea, ![]() no i ładnie kolejna mamusia urodzial ![]() ![]() ja musze sie pozalic..... jestem dzis po koszmarnej i dlugiej nocy... spokojnie nie brzuszkowe sprawy... wieczorem dopadla mnie jak cichy zabojca okropna migrena... jak ja tego nie nawidzeeeee.......... cala noc prawie nie spalam.... musialam wstawac bo mialam nudnosci ale bez wymiotow......... jak zapalalam swiatlo to bylo najgorzej......... juz mi sie wyc chcialo z tej bezsilnosci.... rano jak wstalam wcale nie bylo lepiej, teraz po sniadaniu ktore wmusilam w siebie jest nieco lepiej, ale jeszcze calkiem nie przeszlo........... do tego moj kocur co za upiorne zwierze mam w domu........ chodzil w nocy po mieszkaniu i wyl kij wie na co.... i od rana coraz bardziej ... oj pojda jajeczka na smietnik.... pojda.... echh taka piekna pogoda a na mnie ciagle slonce dziala jak na wampira... moze do wieczora przejdzie..... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | ||
Zadomowienie
|
![]() po tatusiu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() super sobie pospałas. Moja tylko dwa razy spala od 23 do 3. Obecnie budzi sie co 2,5 h w nocy. W dzien spi po 20 minut. Cytat:
![]() hehe, nie wiem ak jej sie to udalo. Moze zbiera futro na zime ![]() ![]() ![]() Kardashi, idz ze babo juz rodzic ![]() Lea tez. I wasze dzieci bym juz obejrzala ![]()
![]() |
#4968 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kotkowi się coś w główce pomerdało może ![]() ![]() Laski u mnie lato ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | ||||||
Zadomowienie
|
Dzień Dobry!
Widzę, że szopy pracze dziś wreszcie przystąpiły do działania ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19461615]:ja dopóki dzidek będzie w pampersach będę zakładać mu body ![]() Lub tylko body- np. latem.[/QUOTE] Dziękuję za wszystkie porady o ubrankach ![]() ![]() Gratulacje dla Bianki i Wita! Gratulacje dla Buziaczka i Wiktorki! Piękne wieści... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19461615]: O 17:20 przyszła na świat sn Wiktoria ![]() Skoro Wktoria urodziła się w swoje imieniny, to może mój dzidek jutro zechce wyjść z brzuszka... ![]() Agatka od dziś ssie jak wściekły ryś Strasznie śmieszna malpka z niej! a jutro wychodzimy. [/QUOTE] Lea kciukasy trzymam ![]() Czyli Sahara się skończyła u Szaji ![]() Cytat:
![]() Kardashi, biegaj po tych schodach... Bo Cię wszystkie przegonimy ![]() Cytat:
![]() Twoja córeczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zapraszam na kawę (Anatolka), mam też jeszcze połowę wafla z masą kajmakową, podzielę się Też nie wiedziałam, ale tak obstawiałam podobnie ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może w tym roku ... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Rozeznanie
|
tak, to jego pierwsza wiosna w zyciu
![]() ostatnia partia dzidziusiowych ciuszkow czeka na wyprasownie ![]() ale pewnie do porodu dokupie jeszcze ![]() mam chcice na trrruskawki a tu jak na zlosc nigdzie nie moge kupic od kilku dni.... jakies ciasto bym zrobila.... a wogole jutro zaczynam 36 tydzien!!!!!!!!! ale jazda, jak to szybko leci... |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
jamaica - współczuję.
![]() może kot też ma migrenę, że tak wył? ![]() u nas też się przejaśniło i ociepliło. pojechałam zakupy zrobić, bo w niedzielę będzie wszystko pozamykane. i wiecie co? o mało nie spowodowałam wypadku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stwierdził, że jak wróci dziś do domu, to prześledzi sytuację i zdecyduje, kiedy jechać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze 3 panie przede mna ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Słoneczko, 25*, bezchmurne nieeboo ![]() Tylko co z tego jak mi się z łózka nie chce ruszyć ![]() Cytat:
![]() i graty za 36 tydzień.. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Konto usunięte
|
cześć dziewczynki!
widzę że po Szai kolejne się rozpakowały, gratuluję yolanda9, szalony Buziaczek, biankaaa ![]() ja miałam niefajną przygodę ze szpitalem... przedwczoraj na wizycie kontrolnej ginka dopatrzyła się coś za wysokiego tętna, więc dostałam skierowanie do szpitala. no i tam ktg, usg, i tak dalej. ale ze względu na brak wolnych miejsc na patologii odesłali mnie do innego spzitala, a tam znowu to samo. na szczęście do wieczora nam się wszystko unormowało i stwierdzili, że możemy iśc do domu, tylko jutro mam się znowu stawić. no i tak wczoraj i dziś znowu zaliczyłam badania. na szczęście wszystko jest ok, ale cały czas będę pod kontrolą. tylko z tych nerwów chyba cały czas mam brzuch jak napompowany i za bardzo w miejscu usiedzieć nie mogę. z dobrych wieści, moja "mała" urosła do 2800g (przypomnę że kruszyna 6 tygodni temu ważyła niecałe 1600 ![]() no i torba jakby co spakowana w każdej chwili gotowa do wyjazdu ![]() chyba sobie poczytam na odstresowanie co tu napłodziłyście, bo widzę że wątek zmierza do zamknięcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no uwazaj kobieto na drodze, ja to ostatnio mam totalne odmóżdżenie, ide po zakupy i niewiem co mialam kupic... oczywiscie polowy rzeczy zapomne... w domu to samo, cos mam zrobic pilnego zajme sie czyms i zapominam a pozniej na szybko .nadganaim... echhh emerald to sie wymeczylas na tych badaniach caly dzien... ale slicznie ci mala rosnie ![]() Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-05-21 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
ODMÓŻDŻENIE - dokładnie
![]() skończyło się na pisku hamulców i klaksonie, ale poczułam się jak rasowa blondynka... Zielone Świątki zdaje się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak kiedyś sobie wjeżdżam na rondo a tu z prawej centralnie na mnie sunie autobus! Panika w oczach i moich i kierowcy jak się zorientował co zrobił... na szczęście zdążyłam dać po hamulcach bo by mnie wkiprował na tę górkę kwiatową co ją na rondzie posadzili i bym tam zawisła podwoziem xD Wtedy po raz pierwszy w życiu poczułam, że można się posr**ać ze strachu, na szczęście zwieracz w pełni sprawny xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.