Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-21, 10:06   #901
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Martucha, zapomniałam Ci powiedzieć, że Ty się marnujesz w tym przedszkolu, ty powinnaś w jakimś marketingu pracować i pisać, pisać, pisać. Opis remontu super, rozwalił mnie. Ja bym napisała, że malujemy i koniec, a tu taki wywód!
tz tez mi tak mowi.. ze zaimponowalam mu organizacja i wizja naszego slubu i ze sie marnuje mam zmysl do planowania i wogole organizacji no i jestem 'zwykle" poukladana
no i ze mam jaka firme zalozyc organizatorska albo do jakiegos biura wlasnie marketingowego ale nie ze sie sprzedaje cos i poleca tylko reklamy wymysla.. bo juz tyle hasel co wymyslilam ....
no ale ja wole dzieci a to to moje hobby

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
martucha czyli remont pełną parą,, najważniejszy pokój maluszka
uhum
Stary 2010-05-21, 10:16   #902
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tz tez mi tak mowi.. ze zaimponowalam mu organizacja i wizja naszego slubu i ze sie marnuje mam zmysl do planowania i wogole organizacji no i jestem 'zwykle" poukladana
no i ze mam jaka firme zalozyc organizatorska albo do jakiegos biura wlasnie marketingowego ale nie ze sie sprzedaje cos i poleca tylko reklamy wymysla.. bo juz tyle hasel co wymyslilam ....
no ale ja wole dzieci a to to moje hobby
Hobby..., kochana, majątek mogłabyś na tym zbić! Założyć mini agencję reklamową, albo firmę organizującą śluby i już!

Masz talent, który szybko byś sprzedała!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 10:48   #903
stokrotka24
Zakorzenienie

dzieńdobry
Cytat:
nie moge ;D
a remont sie posuwa zgodnie z planem czyli opisze teraz dokladnie wiec bedzie duzoooo czytania:

stare naklejki sciagnete, co bylo trzeba (czyli miejsca po naklejkach) to zostalo zagipsowane i wyszlifowane, sciany zagruntowane dzis bedzie tz malowal sciany i sufit na bialo i po przymierzamy naklejki.. juz sie ugadalam z przyjaciolka ze jutro bedzie ze mna dokladnie rozplanowac co gdzie jak i co domalowujemy zrobimy tzowi linie horyzontu wymieszamy kolory no i my jutro idzimy z przyjaciolka do kina a tz bedzie malowal zielono niebiesko.. w poniedzialke (albo w niedziele jak niewytrzymam) bedziemy naklejac a od poniedzialku bede uzupelniac to co trzeba bedzie barwnikami rozmieszanymi z farba no i tyle.. bo lozeczko firanki itd troche pozniej

a potem przedpokoj juz wiemy ze bedzie w kolorze koktajl babanowy duluxa, a czarnymi metalowymi dopos tarej maszynie do szycia takiej bedzie maszyna liczaca taka bardzoo stara na scianie nasze slubne foto w wielkiem metalowej ramie itd.. przedpokoj bedzie bardzooo retro tak z mocnymi metalowymi czarnymi dodatkami.. brzmi kosmicznie ale bedzie bosko
mam na pol sciany wielkie lustro ale ono jest wkomponowane na rowno w sciane i mysle jak by mu dorobic metalowa rame... no i bedzie tam mnstwo swiec

a salon.. zobaczymy jak bedziemy stac z kasa bo trzeba bedzie zaczac kupowac wyprawke wiec po calej wyprawce bede juz wiedziec kiedy salon
to szybko sie posuwa wasz remont, idziecei jak burza, mój tz jak robi remiont to ciągnie sie kilka dni

Cytat:
W Krakowie pierwsze słońce!!! Od razu inaczej i ciepło jest!

A ja dzisiaj jestem nie przytomna, byliśmy wczoraj na urodzinach przyjaciela mojego męża, wróciliśmy o 3 rano do domu, a dzisiaj wstawałam już o 6.40 do pracy i umieram. Do tego gdybym wypiła 2 kieliszki mniej wina, to byłoby dużo lepiej - jednak cała butelka wina na jedną moją małą główkę to trochę za dużo

Na razie idę pracować, ale będę Was podczytywać
to nieźle się bawiliście wczoraj

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Rosette i Madzia póki co dziękuję za chęci, dzwonił do mnie tż i mówił że jeszcze są na jednostce, w ogóle jechali pond 7 godzin a do wrocławia jest koło 150km, może więcej ze świętoszowa, ale na pewno nie ma 200km. Wyjechali przed 22 a dojechali na 5 dopiero namarzli się chłopaki w starze. No i dostali prowiant, chlebek, konserwy, czekoladę. Nie zdążyli się dokładnie zebrać i mało kto ma menażki więc do picia tylko woda. No i tż ma jeszcze kanapki co ja mu zrobiłam do pracy i wafelka możę z głodu nie umrze. Zabroniłam mu za to wchodzić do wody aha i miei wiadomość że prawdopodobnie do wtorku tam będą.

Jutro idę na 50 urodziny idę do siostry taty..nie chce mi się w całej tej sytuacji iśc.
bzyczko wsulczucia co do wyjazdu tz, wiem co to znaczy, mój akurat przyjechał z poligonu wczoraj, pewnie niedługo go ściagną spowrotem.
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
wczoraj wam pisalam jaka zmeczona bylam, a wiecie co zrobilam wieczorem?
kolezanka mnie namowila, zeby "IŚĆ" na step
no to poszlysmy
4 kilometry, i pozniej 30 minut killingbrzucha i 30 minut stepu, pozniej poszlysmy, bo mialysmy deski

u mnie dizsiaj cieplutko 20 stopni, parno, duszno i takie superfioletowe chmury klebiace sie na niebie

Agatka jak nie masz pomyslu, to zawsze jaka elegancka spodnica czy sukienka dzianinowa do tego jakas fajowa koszula i git na komuni zawsze pasuje eleganckie, proste ubranie
to nieźle dałyście czadu, podziwiam za wytrzymałaość, ja ostatnio leniuch jestem, pewnie trochę przez tą pogodę
Cytat:
Maju "Boże skrawki" widziałam...tak, ja płaczę na filmach, normalnie tak, że lecą mi łzy i tak jak przy zwykłym płakaniu ja nawet jak oglądałam bajkę "tarzana" to płakałam jak goryl zginął albo jak teraz leci w tv o powodzi to płaczę nad tymi zwierzaczkami...tzn powstrzymuję się ale łzy w oczach mam. Przecież tż by mnie chyba śmiechem zabił jakby się dowiedział że ja nad ślimakiem płaczę.
mi też sie często zdaża płakać na filmach, tylko jakaś scena romantyczna jest, jakaś kżywda się dzieje a ja już ciagnę nosem, tz zawsze tylko na mnie zerka i zadaje mi jakieś pytania i od razu w miom głosie wyczuwa, że jestem wzruszona, płakałam bo zawsze sie ukrywam z tym

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

3 dzień upalny. dzis zakładam sukienkę na ramiączka

mąz przed chwilą pojechał do pracy, wiec i wstałam
łał, super, z emasz taka pogodę u nas dzisiaj w miarę tj koło 15 stopni ale tak ciepło i słoniecznie dawno u nas nie było jak u Ciebie

a ja sie wkużyłam w nocy, śpimy sobie z tz w nocy a tu nagle budzimy sie bo tz dostał smsa, patrzymy a tu jego kolerzanka z pracy sobie smsa napisała, jakies bzdury nieczytelne, co nawet tz nie wiedział co to znaczy. Taka byłam zła, że aż nie mogła przez 2 godziny zasnąć i do 2 w docy sie kręciłam. Rano tz mówił, ze pewnie sie pomyliła ale ja jakoś nie sądzę, myślała, że jest na poligonie a nie w domu to sobie pisała, tylko żeby to było o jakiejś godziwej porze a nie o 12 w nocy ja zazdrośnica jestem, więc dlatego się wkórzyłam, będzie mi jakaś głópia dziewucha wysyłała w nocy smsy do męża

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:11   #904
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Hobby..., kochana, majątek mogłabyś na tym zbić! Założyć mini agencję reklamową, albo firmę organizującą śluby i już!
Masz talent, który szybko byś sprzedała!
myslalam o tym ale:
mini firmy zajmujace sie reklama to nie wypal bo hasla reklamowe zleca sie dzialajacym firma robiacym banery itd albo robi sie konkurs i maja mnostwo hasel a np daja kilka nagrod itd.. a cala reklama zajmuja sie wielkie firmy a ja nie mam ani doswiadczenia ani wyksztalcenia w tym kierunku...

a firma org sluby czy planujaca wystroje juz wabrdziej ale musialabym miec doswiadczenie swoje to malo.. a poki co nikt ze znajomych sie nieremontuje czy niepobiera wiec nie mam komu i jak pomoc
a watpie zeby obcy sie zgodzili nawet za free...

poki co tz planuje tzn to juz troche jest bardziej posuniete.. zaklada cos ze swiadkiem narazie nic nienapisze zeby nie zapeszyc.. bo jego dzialanosc mimo z ejest ok i przynosi zyski to jest jednak to takie niepewne ze szok i chcemy miec jakies "dodatkowe zrodla" wrazie co poki co byle by zarabialo na siebie a potem moze zacznie przynosic zyski
bo tz swoimi robotami naziemnymi owszem swietnie zarobi ale jak jest cieplo pogada itd... no a jak jest tak jak teraz ze teren sie osuwa albo zima.. gdzie nieda sie kopac bo wszytko zamarzniete to jest cienko... bo u nas w kraju to albo leje od pazdziernika do maja albo zimno jak cholera...

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
a ja sie wkużyłam w nocy, śpimy sobie z tz w nocy a tu nagle budzimy sie bo tz dostał smsa, patrzymy a tu jego kolerzanka z pracy sobie smsa napisała, jakies bzdury nieczytelne, co nawet tz nie wiedział co to znaczy. Taka byłam zła, że aż nie mogła przez 2 godziny zasnąć i do 2 w docy sie kręciłam. Rano tz mówił, ze pewnie sie pomyliła ale ja jakoś nie sądzę, myślała, że jest na poligonie a nie w domu to sobie pisała, tylko żeby to było o jakiejś godziwej porze a nie o 12 w nocy ja zazdrośnica jestem, więc dlatego się wkórzyłam, będzie mi jakaś głópia dziewucha wysyłała w nocy smsy do męża
zatuklabym... co to za godzina? tragedia...

no i dupa po sloneczku - zaczelo lac.. ale tak bardzo ze szok... oberwanie chmury...
Stary 2010-05-21, 11:13   #905
kliwia
Zakorzenienie

stokrotka odpisalabym bjaczy, ze o tej godzinie nie zyczycie sobie telefonow. Albo Twoj maz niech wycisza na noc dzwonki. A budzik w komorce na wyciszonym tez dzowni
Ale co za krowa no
Ja to bym poszla i jej nastukala chyba
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:17   #906
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
maja ten czlowiek na tych perfumach, to byl ten mezczyzna wpisany w okrag z leonarda da vinci
no wiem, jaki człowieczek, ale w ogóle nie kojarze, co to może być za zapach?

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
obawiam się że taki zestaw byłby tylko w pakieciku z ptaszkami i mrówkami

Tez się tego obawiam
Cytat:
mi też sie często zdaża płakać na filmach, tylko jakaś scena romantyczna jest, jakaś kżywda się dzieje a ja już ciagnę nosem, tz zawsze tylko na mnie zerka i zadaje mi jakieś pytania i od razu w miom głosie wyczuwa, że jestem wzruszona, płakałam bo zawsze sie ukrywam z tym
romantyczne i płacz? ee...
Na jakiejś masakrycznie smutnej scenie moze jeszcze zrozumiem, na wzruszającej też... ale romantyczne?
Cytat:
no i dupa po sloneczku - zaczelo lac.. ale tak bardzo ze szok... oberwanie chmury...
Stary 2010-05-21, 11:19   #907
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej laseczki

nawet nie ma sie kiedy przywitac tyle pracy

i wszystkow skazuje na to zer jutro tez musze przyjsc

dalej mi neidobrze tym razem po kawie wczoraj po żółtym serze

z mezem dalej nei gadam dzis mu wygarnelam odpowiednio

jade dzis do mamy

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 11:21   #908
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
to szybko sie posuwa wasz remont, idziecei jak burza, mój tz jak robi remiont to ciągnie sie kilka dni
zapomnialam maz nielubi remontow wiec stwierdzil ze codziennie po pracy bedzie robil plan minimum zeby sie szybko wyrobic.. dlatego mam to tak wszytko zaplanowane zeby sie wlasnie niepotrzebnie nieciaglo w czasie
no ale teraz chce robic jeszcze wiecej ale krzycze ze nie ze najpierw pokoj potem przedpokoj.. bo juz sie chcial za niego brac

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
tragedia... leje jak niepowiem co.. takie wielkie krople a juz sie cieszylam ze dzis bedzie ladnie...

a mnie naszlo na kalafior i dzis mam na obiad kalafior z maselkiem i bulka tarta i mlode ziemniaczki
Stary 2010-05-21, 11:30   #909
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

maruś tylko nie o jedzeniu bo znow bede leciec do kibelka

aaaa i wypryszczyło mnie jak 15-letnią smarkule

bozzzzzzzzzze jak mi źle

ps.u mnei dzis słoneczko świeci od rana z małymi przerwami na chmurki w nocy tylko padało

Stary 2010-05-21, 11:39   #910
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
maruś tylko nie o jedzeniu bo znow bede leciec do kibelka

aaaa i wypryszczyło mnie jak 15-letnią smarkule
moze ty w ciazy jestes.. mnie od pierwszych dni wypryszczylo wprawdzie wymiioty mialam od 6 tygodnia.. no ale... moze juz jestes w pozniejszej ciazy czyli okolo 1.5 miecha? co?

martwisz mnie..
zreszta na pocztaku ciazy mialam taka agresje na tz ze szok wszystko mnie w nik wkurzalo (nie wiedzialam ze jestem w ciazy) i kumpela sie smiala z ena bank jestem w ciazy bo ona miala podobna agresje na swojego chlopa wszystko jej przeszkadzalo.. co zwykle sie niedzialo..
a wy tez macie gorsze dni... wiec...

a u mnie kolejna lampka w tunela oswietla nam droge
dostalam kase z zusu kolejny duzy przelew ma byc w przyszlym tyg do tego tzowi dzis zaplacili za wieksza robote no i do konca maja maja termin za nastepna wiec moze z tym naszym remontem i wyprawka nie bedzie tak zle...
tylko trzeba wszystko z glowa rozplanowac zeby na glupoty nie poszlo...
Stary 2010-05-21, 11:47   #911
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
myslalam o tym ale:
mini firmy zajmujace sie reklama to nie wypal bo hasla reklamowe zleca sie dzialajacym firma robiacym banery itd albo robi sie konkurs i maja mnostwo hasel a np daja kilka nagrod itd.. a cala reklama zajmuja sie wielkie firmy a ja nie mam ani doswiadczenia ani wyksztalcenia w tym kierunku...

a firma org sluby czy planujaca wystroje juz wabrdziej ale musialabym miec doswiadczenie swoje to malo.. a poki co nikt ze znajomych sie nieremontuje czy niepobiera wiec nie mam komu i jak pomoc
a watpie zeby obcy sie zgodzili nawet za free...

poki co tz planuje tzn to juz troche jest bardziej posuniete.. zaklada cos ze swiadkiem narazie nic nienapisze zeby nie zapeszyc.. bo jego dzialanosc mimo z ejest ok i przynosi zyski to jest jednak to takie niepewne ze szok i chcemy miec jakies "dodatkowe zrodla" wrazie co poki co byle by zarabialo na siebie a potem moze zacznie przynosic zyski
bo tz swoimi robotami naziemnymi owszem swietnie zarobi ale jak jest cieplo pogada itd... no a jak jest tak jak teraz ze teren sie osuwa albo zima.. gdzie nieda sie kopac bo wszytko zamarzniete to jest cienko... bo u nas w kraju to albo leje od pazdziernika do maja albo zimno jak cholera...

zatuklabym... co to za godzina? tragedia...

Wiesz co, ja bym tego tak łatwo nie odpuściła, bo myślę, że sprawiałoby Ci to sporo satysfakcji - dobra jesteś w tym. Więc jeżeli chodzi o aranżacje, to spróbowałabym opanować jakis program graficzny i tam bym sobie projektowała, później założyłabym mini stronę internetową, gdzie te projekty bym wstawiała. Do tego dołożyłabym jakieś gotowe aranżacje (w tym przypadku Wasze mieszkanie jako pierwsze) i czekała, czy będzie zainteresowanie czy nie.

(to samo proponowałam mojej teściowej, bo jest w tym niesamowita, ale jest chyba zbyt leniwa )

A co do agencji reklamowych, to nie koniecznie łączy się to z wykonywaniem od razu banerów. Ty zajmujesz się wymyślaniem, a zlecasz komuś zrobienie tego. Do tego jakbyś znalazła jakiegoś wspólnika (we dwójkę zawsze raźniej), to myślę, że ruszyłoby to bardzo szybko.

Fajnie, że zakładacie nowy biznes (Twój TŻ zakłada), dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą!

Cytat:
hej laseczki

nawet nie ma sie kiedy przywitac tyle pracy

i wszystkow skazuje na to zer jutro tez musze przyjsc

dalej mi neidobrze tym razem po kawie wczoraj po żółtym serze

z mezem dalej nei gadam dzis mu wygarnelam odpowiednio

jade dzis do mamy
No nie dobrze, że dalej ze sobą nie rozmawiacie. A jak wczoraj, był nieco skruszony, czy uważał, że nie ma o co robić szumu?

Cytat:
dzieńdobry

Cześć! Nie dziwie się, że się wkurzyłaś. TŻ powinien jej coś powiedzieć, że 12 w nocy nie jest dobrą porą na przysyłanie mu smsów

Stary 2010-05-21, 11:54   #912
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
moze ty w ciazy jestes.. mnie od pierwszych dni wypryszczylo wprawdzie wymiioty mialam od 6 tygodnia.. no ale... moze juz jestes w pozniejszej ciazy czyli okolo 1.5 miecha? co?

martwisz mnie..
zreszta na pocztaku ciazy mialam taka agresje na tz ze szok wszystko mnie w nik wkurzalo (nie wiedzialam ze jestem w ciazy) i kumpela sie smiala z ena bank jestem w ciazy bo ona miala podobna agresje na swojego chlopa wszystko jej przeszkadzalo.. co zwykle sie niedzialo..
a wy tez macie gorsze dni... wiec...

a u mnie kolejna lampka w tunela oswietla nam droge
dostalam kase z zusu kolejny duzy przelew ma byc w przyszlym tyg do tego tzowi dzis zaplacili za wieksza robote no i do konca maja maja termin za nastepna wiec moze z tym naszym remontem i wyprawka nie bedzie tak zle...
tylko trzeba wszystko z glowa rozplanowac zeby na glupoty nie poszlo...
słonce raczej watpie zeby w poźniejszej zawsze sie zabezpieczaliśmy
tylko w ten poniedziałek nie ale to celowe było
i watpie zebym zaszła tak szybko i tak szybko mnie wypryszczyło i te mdłości

chociaz cholera wie

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Wiesz co, ja bym tego tak łatwo nie odpuściła, bo myślę, że sprawiałoby Ci to sporo satysfakcji - dobra jesteś w tym. Więc jeżeli chodzi o aranżacje, to spróbowałabym opanować jakis program graficzny i tam bym sobie projektowała, później założyłabym mini stronę internetową, gdzie te projekty bym wstawiała. Do tego dołożyłabym jakieś gotowe aranżacje (w tym przypadku Wasze mieszkanie jako pierwsze) i czekała, czy będzie zainteresowanie czy nie.

(to samo proponowałam mojej teściowej, bo jest w tym niesamowita, ale jest chyba zbyt leniwa )

A co do agencji reklamowych, to nie koniecznie łączy się to z wykonywaniem od razu banerów. Ty zajmujesz się wymyślaniem, a zlecasz komuś zrobienie tego. Do tego jakbyś znalazła jakiegoś wspólnika (we dwójkę zawsze raźniej), to myślę, że ruszyłoby to bardzo szybko.

Fajnie, że zakładacie nowy biznes (Twój TŻ zakłada), dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą!

No nie dobrze, że dalej ze sobą nie rozmawiacie. A jak wczoraj, był nieco skruszony, czy uważał, że nie ma o co robić szumu?

Cześć! Nie dziwie się, że się wkurzyłaś. TŻ powinien jej coś powiedzieć, że 12 w nocy nie jest dobrą porą na przysyłanie mu smsów

a co ty wrócil przed 12 w nocy
jak sie go zapytałam " wydaje mi sie ze miałes do mnei zadzwonic i porozmawiac" to powiedział " nie chciałem sie pokłócić"

a dzis rano mu wygarnełam

Stary 2010-05-21, 11:56   #913
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
słonce raczej
a co ty wrócil przed 12 w nocy
jak sie go zapytałam " wydaje mi sie ze miałes do mnei zadzwonic i porozmawiac" to powiedział " nie chciałem sie pokłócić"

a dzis rano mu wygarnełam
No a jak mu wygarnęłaś, to zareagował jakoś? Czy nadal utrzymuje, że nie chce się kłócić?

Stary 2010-05-21, 12:01   #914
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
No a jak mu wygarnęłaś, to zareagował jakoś? Czy nadal utrzymuje, że nie chce się kłócić?

napisal mi smsa " kocham cie i tesknie sasanko moja"

Stary 2010-05-21, 12:05   #915
martucha84
Zakorzenienie

Gucia0987 hmm nie wiem poki co zostawiam to tak jak jest i robie z wlasna pasja swoje mieszkanie moze kiedys ale niechce wszystkiego na raz zobaczymy jak pojdzie tz z nowym bizensem zeby wrazie co.. niebylo dwoch klap w tym samym czasie bo to nas mocno by szarpnelo...
no i tak naprawde to zawsze chcilam byc logopeda wiec raczej pojdzie zrobic podyplomowke i jakis gabinecik zaloze.. a planowanie itd.. zostawie jako hobby

anika222 nie no poniedzialkowej na bank nie... jakas z ubieglego miesiaca juz predzej... a z mezem.. hmm przeciez mial wracac wczesniej...
Stary 2010-05-21, 12:11   #916
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
gucia0987 hmm nie wiem poki co zostawiam to tak jak jest i robie z wlasna pasja :d swoje mieszkanie moze kiedys:d ale niechce wszystkiego na raz zobaczymy jak pojdzie tz z nowym bizensem zeby wrazie co.. Niebylo dwoch klap w tym samym czasie bo to nas mocno by szarpnelo...
No i tak naprawde to zawsze chcilam byc logopeda wiec raczej pojdzie zrobic podyplomowke i jakis gabinecik zaloze.. A planowanie itd.. Zostawie jako hobby :d

anika222 nie no poniedzialkowej na bank nie... Jakas z ubieglego miesiaca juz predzej... A z mezem.. Hmm przeciez mial wracac wczesniej...
---> k

Stary 2010-05-21, 12:12   #917
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
napisal mi smsa " kocham cie i tesknie sasanko moja"
No jak ładnie

Cytat:
Gucia0987 hmm nie wiem poki co zostawiam to tak jak jest i robie z wlasna pasja swoje mieszkanie moze kiedys ale niechce wszystkiego na raz zobaczymy jak pojdzie tz z nowym bizensem zeby wrazie co.. niebylo dwoch klap w tym samym czasie bo to nas mocno by szarpnelo...
no i tak naprawde to zawsze chcilam byc logopeda wiec raczej pojdzie zrobic podyplomowke i jakis gabinecik zaloze.. a planowanie itd.. zostawie jako hobby

anika222 nie no poniedzialkowej na bank nie... jakas z ubieglego miesiaca juz predzej... a z mezem.. hmm przeciez mial wracac wczesniej...
Ja tam nie naciskam ale uważam, że w tym też byłabyś dobra, a nie neguje, ze z dziećmi też sobie super radzisz Myślę, że zawsze to może być dobrą odskocznią i zawsze będziesz miała czas żeby spróbować.

Jak już otworze w Tychach ten mój biznes (oby kiedyś) to zgłoszę się jako pierwsza nieformalna klientka Tym bardziej, ze ulotki trzeba będzie zrobić, urządzić sale - będziesz miała pole do popisu

Stary 2010-05-21, 12:48   #918
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
stokrotka odpisalabym bjaczy, ze o tej godzinie nie zyczycie sobie telefonow. Albo Twoj maz niech wycisza na noc dzwonki. A budzik w komorce na wyciszonym tez dzowni
Ale co za krowa no
Ja to bym poszla i jej nastukala chyba
mąż ma wyciszony telefon ale wibrator i tak nas obudził

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
no wiem, jaki człowieczek, ale w ogóle nie kojarze, co to może być za zapach?

Tez się tego obawiam

romantyczne i płacz? ee...
Na jakiejś masakrycznie smutnej scenie moze jeszcze zrozumiem, na wzruszającej też... ale romantyczne?

mnie nawet na romantycznych ściska w gardle ze szczęścia płaczę

Cytat:
zapomnialam maz nielubi remontow wiec stwierdzil ze codziennie po pracy bedzie robil plan minimum zeby sie szybko wyrobic.. dlatego mam to tak wszytko zaplanowane zeby sie wlasnie niepotrzebnie nieciaglo w czasie
no ale teraz chce robic jeszcze wiecej ale krzycze ze nie ze najpierw pokoj potem przedpokoj.. bo juz sie chcial za niego brac

mój też nie lubi ale podejście ma inne od twojego, byle tylko opuźnić, a może się samo robi zobaczymy jak u siebie będzie robił

Cytat:

ja tez mu tak powiedziałam, ale on twierdzi, że sie pomyliła bo to co napisała raczej nie było do niego bo niewiedział o co chodzi. Stwierdził, że przesadzam, że raz sie komuś pomyliło a ja już robie z igły widły. W sumie jak kolega wysyłał mu smsy w nocy to nic nie mówiłam, ale jak to dziewczyna to odrazu mi przeszkadza i doszukuję się ukrytych powodów...

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:49   #919
ania20m
Wtajemniczenie

Dziewczyny widziałam że jesteście dobre z anglika, mam do napisania relacje na 150 słów >My last...< i kompletnie nie wiem co napisać pomożecie?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:53   #920
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

mnie nawet na romantycznych ściska w gardle ze szczęścia płaczę
czyjegoś?
Mi się nigdy na filmie nie zdarzyło
(tylko raz w życiu, nad książką... uroniłam łzę )
Stary 2010-05-21, 12:58   #921
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
No jak ładnie

Ja tam nie naciskam ale uważam, że w tym też byłabyś dobra, a nie neguje, ze z dziećmi też sobie super radzisz Myślę, że zawsze to może być dobrą odskocznią i zawsze będziesz miała czas żeby spróbować.

Jak już otworze w Tychach ten mój biznes (oby kiedyś) to zgłoszę się jako pierwsza nieformalna klientka Tym bardziej, ze ulotki trzeba będzie zrobić, urządzić sale - będziesz miała pole do popisu

a jakoś ostatnio mu sie wlączyło i mowi so mnie sasanko ty moja

u mnei znow leje

Stary 2010-05-21, 13:27   #922
bzyczka1
Zakorzenienie

Rosette tż dzwonił i mówił że są na Osobowickiej na wałach, obok mostu i ogródków jakiś...

Całe szczęście póki co usypują wały, 2 km mają zrobić. Tż się cieszy że wysłali go na te wały bo inny siedzą na jednostce i nic nie robią.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 13:27   #923
kliwia
Zakorzenienie

ania napisz My last trip
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 13:37   #924
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałam że jesteście dobre z anglika, mam do napisania relacje na 150 słów >My last...< i kompletnie nie wiem co napisać pomożecie?
moze cos w stylu my last year mozesz opisac slub emocje przygotowywania temat w miare łatwy
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 13:56   #925
bzyczka1
Zakorzenienie

z dedykacją dla Majki naszej

http://demotywatory.pl/465654/POLSKA

Nasz skarb
Stary 2010-05-21, 14:09   #926
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
z dedykacją dla Majki naszej

http://demotywatory.pl/465654/POLSKA
widziałam to - boskie
To tez dobre
http://demotywatory.pl/1446745/Jak-myslisz
http://demotywatory.pl/1582392/Dla-mojej-Krysi
Stary 2010-05-21, 14:14   #927
agus87
Zakorzenienie

jak to jest z tym dopasowaniem grup krwi u siebie i meza??
ja mam 0 RH minu a mąż B RH minus
Stary 2010-05-21, 14:18   #928
bzyczka1
Zakorzenienie

chodzi o rh, czy jest dodatni czy ujemny. Konflikt serologiczny.

Nasz skarb
Stary 2010-05-21, 14:26   #929
agus87
Zakorzenienie

czyli u mnie i meza go nie ma, bo mamy obydwoje ujemny tak ??
Stary 2010-05-21, 14:26   #930
atomufka
Zakorzenienie

witam dziewczyny.U nas tez dzis parno i duszno.
Nikt nie zawuwazyl mojego wczorajszego posta? czy zadna z Was nie prostuje włosów?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości