|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
![]() Jakiś hostel wziąć, zapłacić to 20 zł i jest spanie. Albo w akademiku może by coś było ![]() Kto w ogóle się wybiera ? Ja, Ty, Weronika, Kamila, Martyna tam na miejscu jest i to wszystko ? Nie, raczej nie
|
|
|
|
|
#3962 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej ![]() Coś mam zryty humor, chyba sobie pójdę po reddsa -.- ciul na razie nie pójdę, bo mam mokre włosy, ale najwyżej sobie wysuszę. Już nie moge patrzeć na tą moją prezentację
|
|
|
#3963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19469901] ciągle się jaram że mam już wakacje najchętniej wykrzyczałabym to całemu światu haha. i mam ochotę na zakupy. chyba się wybiorę do miasta. miłego dnia !!!! tralalala ;** :[/QUOTE] piękne uczucie, nie ma co. za zdaną maturę! hej;* współczuję Karolinie bólu zębów, mnie też dziś bolą i mi pulsował jeden ząb. u mnie już 20 st.*C, łaa to co to będzie później. chyba pojadę kupić te buty, ale to potem. ![]() moje kłaki, rano, nieczesane
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-21 o 11:56 |
||
|
|
|
#3964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też tak myślę Może jeszcze druga Martyna. Cytat:
![]() Ale mi chodziło o co innego - że nie potwierdzam działaniu Effaclaru np na pryszcze. |
||
|
|
|
#3965 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie to samo dzisiaj czeka. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w poniedziałek po polskim wyruszam do biblioteki po książki. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Reszta Żbików, jedźcie z nami ! ![]() No nie. ![]() ____ Dżem dobry ! Siedzę sobie właśnie na balkonie, z laptopem na kolanach i koktajlem truskawkowym. ![]() No ale zaraz biorę się za czytanie książek do prezentacji, na szczęście mam 4, z czego 1 to Lament.
|
|
#3966 |
|
Wtajemniczenie
|
W sumie ciepło jest i słońce świeci
![]() Kurrrrnaaa mam polski 3 dni wcześniej niż myślałam no zaraz serialnie pójde po tego reddsa.
|
|
#3967 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A powiedzcie mi gdzie te juwenalia będą? Tzn. w jakiej części Gdańska ? To ja poszukam jakiś hosteli i ceny. ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Ja mam w poniedziałek, prezentację po części (lowe Karolinę No ale no stress - 3 dni przede mną.
|
|
#3968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobra pocieszyłaś mnie, bo częśc już umiem O ktorej masz?
|
|
|
#3969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O 14, pierwsza wchodzę. I oczekuję łaskawej komisji. ![]() A ty?
|
|
#3970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie raz ciepło, raz jakaś chmura przejdzie. W co się pakujecie ? ![]() Cytat:
![]() Ale nie będzie nas 6 do spania, będzie nas 5, a Martyna u TŻ pewnie będzie to 4. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3972 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale muszę się zorientować najpierw co wezmę, bo ja zawsze dużo rzeczy ładuję, których potem nie ruszam nawet. I chyba kupię sobie jakąś sukienkę przewiewną, może będzie ciepło. ![]() Poszukam czegoś jak obiad zrobię. A w ogóle na ile my tam jedziemy ?
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
W torbę podróżną, taką wiecie na rączkach, ale raczej większą
![]() Cytat:
![]() Na jedną noc? Więc w sobotę byśmy wróciły. |
|
|
|
|
#3974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo mniejszej nie mam tylko różne walizki, a takich nie będę brać
|
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem mistrzem grillowania gdzie tag <3 fizyka ? Justyna, już jej nie kochasz ?
|
|
|
|
|
#3977 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Bejboszki. ;*
Przebrnęłam przez Wasze wypociny. ![]() Może warto zainwestować w taką z zimnym nawiewem? Skoro musisz suszyć, to.. ![]() Codziennie. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19464036] no Zbiki jestem przeszczęśliwa . zdałam na 13 punktów stres był ogromny. Jeżuu ale się udało. nie mogę uwierzyć że mam wakacje. jaaaacieee . nazbierałam sobie bzu i tak ładnie pachnie teraz. achh aż zyc się chce ![]() [/QUOTE] no i super. ;* też zebrałam sobie bzu, spod okien mojej B., ona patrzyła czy nikt nie widzi, a ja rwałam. [bo już raz zdarzyło się, że ktoś opier.niczył]Cytat:
![]() Też mam! ![]() Najwyraźniej. Cytat:
[nawet jak będzie brzydka.. a co, Żbiki zmienią się w morsy! ]Ja bardzo bym chciała, mam nadzieję, że finansowo wypali, bo jak wspominałam, o kasę od taty prosić nie będę. ![]() Cytat:
[a piżamka szpitalna ;*]Też wezmę. "Druga Martyna" na 80% pojedzie. ![]() Cytat:
![]() Wiesz, w domku 6osobowym równie dobrze można spać w osób 10. ![]() ____ Ale naspamowałyście. Urodziny B. się udały. bardzo fajnie było, prezentu co prawda nie zdążyłam zrobić, ale w weekend będzie. Nie obraziła się, więc.. ![]() Zrobiliśmy wiochę, śpiewając jej Sto lat na cały klub. Wakacje
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-21 o 12:41 |
||||
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie słoneczko, ale za to wczoraj zaczęło się błyskać i Ewa mądra wyłączyła komputer, telefon, tv i w ogóle wszystko co było możliwe, a burzy nie było. ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- czasem lubię swój kolor, a czasem mam wrażenie, że jest nijaki. ![]() ja Ci dam szpitalna z przodu mam pandę na drzewie, lubię takie luźne koszulki.
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja właściwie mam całkiem podobny, wygląda w słońcu na trochę rudy. (Twój też?) też lubię luźne, kiedyś tacie kradłam, teraz od tżta pożyczam.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajajaj ajem jor baterflaj aj nid jor predakszyn bi maj samuraj rozwala mnie to zawsze
|
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czy całe to muszę zaobserwować. ![]() ajajaj
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-21 o 12:51 |
|
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam Ci napisać, że chyba mnie uczulił, bo właśnie czasami tak mam, na niektóre kosmetyki że swędzi, piecze, do tego się błyszczyJa mam prawie identyczny
|
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to jestem typowy rudziel w słońcu. Karolina - ta piosenka.. "I'm a ninja, joł!"
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech mi ktoś powie jak się w to gra ![]() heloł ![]() ja się zaszczelę idę zaraz z domu, bo jeszcze trochę i zwariuję miłego dnia
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie
Jeszcze Wam się pochwalę, czym się wczoraj podjarałam.. obejrzałam trailer SATC2 na YT i wszystko zrozumiałam... Dosłownie rok temu nawet z takich nagrań maturalnych nic nie rozumiałam, a teraz prawie wszystko. Nie wiem, skąd mi się to wzięło, nie oglądałam żadnych seriali, filmów, nic nie słuchałam ![]() Ale się cieszę, muszę sobie coś pooglądać w wakacje, tylko ze względu na angielski... Mam Housa, Californication, zobaczę. w końcu od października mają do mnie gadać na studiach in English
|
|
|
|
#3986 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, wiecie co..
czytam o urynoterapii. [tak, leczenie moczem Podobno daje b. dobry efekt płukanie moczem włosów - stają się błyszczące i miękkie. ] twarzy pomaga pozbyć się trądziku.Rzekomo sprawdzone. I co, która na ochotnika?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-21 o 13:01 |
|
|
|
#3988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poznałaś dużo nowych słówek, uczyłaś się przed maturą, to Ci pomogło. ![]() Cytat:
Podobno żołnierze na wojnie leczyli sobie tym rany. I pomagało. Nie wątpię, że to skuteczne, ale ten zapach..
||
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby sam mocznik z tego uzyskać jakoś to jeszcze jeszcze. przecież są kosmetyki z mocznikiem. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

musimy się ogarnąć razem i dokładnie zobaczyć kiedy i jak.

za zdaną maturę! 

] twarzy pomaga pozbyć się trądziku.