etorebka.pl - część IX - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-20, 23:48   #901
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
To piesek Asi
ja o torebke pytalam

edit.
haha zaraz sie posikam ze śmiechu... ale ja głupia jestem
myślałam, że torebke porównałyście do spaniela

w każdym razie torebke już znalazłam http://raramodo.pl/51,tove.html
iii zamówiłam ją ... TŻ mi urządził dzień dziecka

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2010-05-21 o 00:05
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 08:07   #902
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
ale fajna , skąd ?

Pies boski .... Twój ?
Torebka jak już wiesz z Raramodo, ale na zdjęciu jest stara wersja Tovi. Teraz jest nowa, ma troszkę inny układ kolorów i wykończenie

A piesek, a raczej sunia moja W rzeczywistości wygląda jeszcze bardziej spanielowato, ale albo jest niefotogeniczna albo ze mnie taki kiepski fotograf, że nie umiem tego uchwycić Mimo to wrzuciłam, bo wydaje mi się, że chociaż trochę i na tym zdjęciu swoją rasę przypomina

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Pies cudny

A torebka ze zdjęć wcale nie jest bardzo duża
A dziękuję
No właśnie moim zdaniem też Tovi nie jest jakaś strasznie duża, ale jeśli dla którejś z dziewczyn już tak, to uprzedzam - Essi klasyczna jest dużo dużo większa I o ile o tej jeszcze niekoniecznie, to o tamtej można już spokojnie powiedzieć, że jest ogromna

Cytat:
ja o torebke pytalam

edit.

Misztrz Nie ma to jak dogadanie
Pochwal się koniecznie zdjęciami jak dostaniesz torebkę!

A wracając do etorebki, to mnie się zamarzył jakiś brązowy kuferek i zaczynam myśleć o Alice Jak myślicie?
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 08:10   #903
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
A wracając do etorebki, to mnie się zamarzył jakiś brązowy kuferek i zaczynam myśleć o Alice Jak myślicie?
dobry pomysł

spanielka urocza
Stary 2010-05-21, 08:12   #904
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Mój K. właśnie stwierdził, że Haddi jest obciachowa
Nie zna się Haddi nie jest na żywo jakaś zachwycająca, ale na pewno nie obciachowa i bardzo pożyteczna Ja to chyba jestem jakaś wredna, ale bym na Twoim miejscu specjalnie mu na złość kupiła, bo mi nikt nie będzie mówił, co mam nosić
Stary 2010-05-21, 08:15   #905
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
ja o torebke pytalam

edit.

Mnie się ona nie podoba przez te łatki wolałabym dwa te jasne kolory jak już

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 08:39   #906
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Właśnie my się nim zajmiemy Zrobimy mu kokardkę z echm no wiecie z czego Oduczy się tak brzydko mówić

Cytat:
Póki co dodaję zdjęcia mojej spanielki, bo widziałam, że o nich wcześniej pisałyście
Śliczna

Bardzo proszę o korzystanie z mojego kodu

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 09:10   #907
karton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość

Wiesz co, może rzeczywiście tak nie można na UJ, może jest jakiś zapis w regulaminie czy coś, ale ja bym napisała podanie i przedstawiła sprawę, że masz po prostu bardzo daleko, a kierunek bardzo Cię interesuje ( a sama pisałaś, że jest tylko na studiach zaocznych, więc siłą rzeczy nie możesz mieć takich samych praw jak student dzienny, nie zależy to tylko od Twojego widzimisie) i że chcesz studiować akurat na tej uczelni z wieloletnimi tradycjami itp. Oczywiście jeśli się zdecydujesz Na 100 % jest taka możliwość, tylko pewnie trzeba uderzać do kierownika akademika lub do działu socjalnego, a nie do samej "góry"- oni najlepiej się będą orientować w temacie. No i na samym początku roku może być z tym problem, bo niektórzy mają przydzielony akademik a ostatecznie się nie kwaterują, przez jakiś czas figurują i pokoje zajmują, ale później jest już luźniej
Też miałam studiować na UJ, ale ostatecznie wycofałam dokumenty
jakiś pomysł to jest, nie powiem
nawet poszukałam i namierzyłam jakiś dom studencki gdzie mogą też sypiać studenci zaoczni i wieczorowi za 25zł/dobę, a przynajmniej tak to działało w tym roku akademickim.

obawiam się, że jednak nic nie będzie z Krk, rozmawiałam z rodzicami i w sumie potwierdzają sprawę oczywistą - czyli, że nie ma to większego sensu, to całe dojeżdżanie, płacenie za zaoczne, dojazdy pociągiem długie, noclegi...
pewnie skończy się na Turkologii, która też w Poznaniu podoba mi się najmniej () bo tylko w Pzn jest tak bardzo skoncentrowana na innych językach turkmeńskich, kazachski, mongolski... (wtf?)
Turecki + np arabski, perski - ok, ale w kazachskim ukrytego sensu nie widzę. O mongolskim nie wspomnę.
Na arabistykę się nie dostanę bo to tak samo jak z sinologią czy japonistyką.

Trudne te studia cholernie, wiadomo - nauka dzień w dzień. I statystycznie połowa odpuszcza po drodze a ja już 2 razy do studiów podchodziłam i jestem "stara" i czuję presję. Dodatkowo nie wierzę w siebie i jakoś trudno mi już sobie mówić, że dam sobie radę
No nic, zobaczymy.

<wybaczcie ten monolog, wiem, że nie ma to nic wspólnego z etorebką i tym bardziej nikogo nie interesuje "moja historia" >

Wracając to torebek, to dzisiaj po wstaniu uświadomiłam sobie, że mamy piątek i zapowiadaną sporą porcję zdjęć i od razu humor mi się poprawił

Edytowane przez karton
Czas edycji: 2010-05-21 o 09:11
karton jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 09:35   #908
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
nawet poszukałam i namierzyłam jakiś dom studencki gdzie mogą też sypiać studenci zaoczni i wieczorowi za 25zł/dobę, a przynajmniej tak to działało w tym roku akademickim.

obawiam się, że jednak nic nie będzie z Krk, rozmawiałam z rodzicami i w sumie potwierdzają sprawę oczywistą - czyli, że nie ma to większego sensu, to całe dojeżdżanie, płacenie za zaoczne, dojazdy pociągiem długie, noclegi...
pewnie skończy się na Turkologii, która też w Poznaniu podoba mi się najmniej () bo tylko w Pzn jest tak bardzo skoncentrowana na innych językach turkmeńskich, kazachski, mongolski... (wtf?)
Turecki + np arabski, perski - ok, ale w kazachskim ukrytego sensu nie widzę. O mongolskim nie wspomnę.

Trudne te studia cholernie, wiadomo - nauka dzień w dzień. I statystycznie połowa odpuszcza po drodze a ja już 2 razy do studiów podchodziłam i jestem "stara" i czuję presję. Dodatkowo nie wierzę w siebie i jakoś trudno mi już sobie mówić, że dam sobie radę
No nic, zobaczymy.

<wybaczcie ten monolog, wiem, że nie ma to nic wspólnego z etorebką i tym bardziej nikogo nie interesuje "moja historia" >

Wracając to torebek, to dzisiaj po wstaniu uświadomiłam sobie, że mamy piątek i zapowiadaną sporą porcję zdjęć i od razu humor mi się poprawił
Nie to żebym odczuwała jakąś niezdrową ciekawość Twoimi studiami () , ale my tu robimy takie off topy, że to głowa mała, a ja to już w ogóle (), więc jak najbardziej pisz o tym o czym chcesz- co X głów to nie jedna, a może akurat ktoś będzie mógł Ci pomóc?

Czasami tak jest, że sytuacja wygląda beznadziejnie, ale nie ma się co zrażać. Skoro interesuje Cię jakiś kierunek, który będziesz studiowała z przyjemnością to ja myślę, że warto zacząć ( nawet jeśli jest trudny). Może ta Turkologia w Poznaniu nie będzie taka zła?

Co do presji to wiem o czym piszesz Ja mam dwa lata do tyłu, moi rówieśnicy są na drugim roku studiów właśnie, a ja nawet 1 nie skończyłam. Po liceum miałam przerwę, bo nie dostałam się na te studia na które chciałam i stwierdziłam, że na byle jakie nie ide i koniec. Za rok dostałam się, ale miałam wypadek i jestem na urlopie zdrowotnym i tyle mojego studiowania A jestem na medycynie, więc wiem o czym piszesz ( nauka dzień w dzień, cholernie trudny kierunek) i w perspektywie mam jeszcze minimum 6 lat harówy Dasz radę, grunt to w siebie wierzyć no i jeśli kierunek jest interesujący to już w ogóle lepiej idzie, bo nie ma chyba nic gorszego niż męczyć się na " nie swoich" studiach.

Stary 2010-05-21, 10:22   #909
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jestem rok do tyłu, ale jakoś na moim kierunku są osoby w różnym wieku Powiem, że mi się "chciało" uczyć jeszcze w zeszłym roku. Ostatnie chęci zużyłam na egz. licenjacki a teraz to tak
Jak nie spróbujesz to będziesz żałować, więc trzymam kciuki i daję kopa

Cytat:
Nie to żebym odczuwała jakąś niezdrową ciekawość Twoimi studiami () , ale my tu robimy takie off topy, że to głowa mała, a ja to już w ogóle (), więc jak najbardziej pisz o tym o czym chcesz- co X głów to nie jedna, a może akurat ktoś będzie mógł Ci pomóc?
My nie robimy OT wskaż mi chociaż jeden

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-05-21, 10:25   #910
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Nie zna się Haddi nie jest na żywo jakaś zachwycająca, ale na pewno nie obciachowa i bardzo pożyteczna Ja to chyba jestem jakaś wredna, ale bym na Twoim miejscu specjalnie mu na złość kupiła, bo mi nikt nie będzie mówił, co mam nosić
ja na moim TŻ polegam jesli chodzi o kwestie mody bo chociaz sam ubiera sie okropnie to na modzie damskiej sie zna i juz nie raz mnie uratowal przed modową gafą

ciekawe co powie na haddi ? bo jeszcze nie widzial , a dzis ma przyjsc moja haddi śliwkowa - jak mi sie spodoba forma, ksztaŁ i pojemnosc to i moze szarą kupie

kocham torebki wielkosci mabel - zobacze jak bedzie z pojemnoscią hadi , podoba mi sie tez lisbeth , ostatnio zauwazylam ze lubie torebki na dlugim pasku ,

mabel ciągle nosze na tym dŁuzyszym pasku i trzyma sie dobrze , ma co prawda niewielki otarcia na rączkach , takie jak któras wizazanka pokazywala na fotkach u mabel fioletowej - ale jest to po stronie wewnetrznej a torebka jest ciemna i nie jest to widoczne bardzo (torebk a mi pasuje wiec na razie tego nie bede reklamowac)

zapraszam do korzystania z mojego kodu
Stary 2010-05-21, 10:31   #911
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, to koniecznie pochwal się zdjęciami
Także na ramieniu i przedramieniu
Ciekawa jestem jak wygląda na żywo w nowym ustawieniu kolorów - sama też chyba ją kliknę
Ale już myślę nad wymówką dla TŻ bo w tym tygodniu kupiłam już dwie - i każda była tą ostatnią

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 10:37   #912
karton
Zakorzenienie

Cytat:

Czasami tak jest, że sytuacja wygląda beznadziejnie, ale nie ma się co zrażać. Skoro interesuje Cię jakiś kierunek, który będziesz studiowała z przyjemnością to ja myślę, że warto zacząć ( nawet jeśli jest trudny). Może ta Turkologia w Poznaniu nie będzie taka zła?

Co do presji to wiem o czym piszesz Ja mam dwa lata do tyłu, moi rówieśnicy są na drugim roku studiów właśnie, a ja nawet 1 nie skończyłam. Po liceum miałam przerwę, bo nie dostałam się na te studia na które chciałam i stwierdziłam, że na byle jakie nie ide i koniec. Za rok dostałam się, ale miałam wypadek i jestem na urlopie zdrowotnym i tyle mojego studiowania A jestem na medycynie, więc wiem o czym piszesz ( nauka dzień w dzień, cholernie trudny kierunek) i w perspektywie mam jeszcze minimum 6 lat harówy Dasz radę, grunt to w siebie wierzyć no i jeśli kierunek jest interesujący to już w ogóle lepiej idzie, bo nie ma chyba nic gorszego niż męczyć się na " nie swoich" studiach.
Cytat:
Ja jestem rok do tyłu, ale jakoś na moim kierunku są osoby w różnym wieku Powiem, że mi się "chciało" uczyć jeszcze w zeszłym roku. Ostatnie chęci zużyłam na egz. licenjacki a teraz to tak
Jak nie spróbujesz to będziesz żałować, więc trzymam kciuki i daję kopa
Macie rację, trzeba jakoś przebrnąć przez trudne początki i inne rzeczy z cyklu 'zakuć-zdać-zapomnieć'.
Szkoda, że na filologiach po prostu nie uczą języka tak jak to się normalnie robi, tylko właśnie tych wszystkich dupereli językowych - no ale byłoby za pięknie I dlatego to studia a nie kurs językowy, wiem wiem.
Chciałabym znaleźć w sobie więcej samozaparcia i myśli "ja wam pokażę!" by w sytuacji gdy na zajęciach wszyscy robią minę i - powiedzieć "eee tam... jakoś to będzie, dam radę to ogarnąć", zamiast "o kurczę, nic nie rozumiem, to nie dla mnie...".

Co do bycia ileś-tam do tyłu to w sumie ja jestem chyba już 4 lata do tyłu w stosunku do ludzi, którzy teraz będą zaczynać studia
w LO miałam rok przerwy na zdrowotny, potem dostałam się na właśnie turkologię, po 2 tyg dowiedziałam się, że mam szansę na fajną pracę za granicą i wyjechałam na 2 lata, wróciłam we wrześniu, zaczęłam obsługę ruchu turystycznego prywatnie, nastąpiła ogólna załamka (nie tyle chodziło o to, że sobie nie radziłam - bo to było ok, tylko cała sprawa z powrotem itp...) i znów lipa.

Niby wiem, że ludzie studiują w różnym wieku i, że studia nie uciekną. Ale jakoś tak dziwnie się czuję i nieswojo. Już tak było na turystyce, wróciłam, po pracy - już bardzo daleka od tematów typu matura czy 100dniówka i zostałam małym alienem, który obserwuje sufit gdy inni plotkują na korytarzu

Ucchhhhh.
Jedna pociecha, że w Instytucie gdzie mają zajęcia orientaliści jest naprawdę sporo fajnych ludzi (tak mi się przynajmniej wtedy wydawało) więc może nie wszystko jeszcze stracone dla mojego życia towarzyskiego
Stary 2010-05-21, 10:38   #913
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
My nie robimy OT wskaż mi chociaż jeden
No dobrze, już dobrze- nie ma off topów

Stary 2010-05-21, 10:55   #914
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Flavia się wygina jak jest tylko np książka postawiona. Jak jest napakowana bardziej to się wyrównuje
Właśnie my się nim zajmiemy Zrobimy mu kokardkę z echm no wiecie z czego Oduczy się tak brzydko mówić

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
możliwe, w sumie ten dół nie jest usztywniony jutro się temu przyjrzę
Ja mam flavie i rzeczywiście dół sie troche wygina, ale staram sie zawsze tak ja zapełnić ze da sie to zniwelować
Cytat:

fajniutka! Ide obczaić tą stronę

Edytowane przez kunia1
Czas edycji: 2010-05-25 o 10:27
kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:03   #915
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Czaję się na Jerry powoli - Haddi nie kupię bo kokarda mi się nie podoba, sprawdzałam tylko TŻa jakby zareagował Ale z tą niepraktyczną (w sensie małą), wyjściową (w sensie śliczną) to mnie pozytywnie zaskoczył

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
ja na moim TŻ polegam jesli chodzi o kwestie mody bo chociaz sam ubiera sie okropnie to na modzie damskiej sie zna i juz nie raz mnie uratowal przed modową gafą
Ja również Kiedyś zjechał mój ulubiony zestaw na rozmowy kwalifikacyjne O dziwo zmieniłam strój i po pierwszej rozmowie w nowym zestawie dostałam pracę. Pewnie to zbieg okoliczności ale od tamtej pory często się przed nim zakręcę z pytaniem czy dobrze wyglądam

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 11:09   #916
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Torebka jak już wiesz z Raramodo, ale na zdjęciu jest stara wersja Tovi. Teraz jest nowa, ma troszkę inny układ kolorów i wykończenie

A piesek, a raczej sunia moja W rzeczywistości wygląda jeszcze bardziej spanielowato, ale albo jest niefotogeniczna albo ze mnie taki kiepski fotograf, że nie umiem tego uchwycić Mimo to wrzuciłam, bo wydaje mi się, że chociaż trochę i na tym zdjęciu swoją rasę przypomina

A dziękuję
No właśnie moim zdaniem też Tovi nie jest jakaś strasznie duża, ale jeśli dla którejś z dziewczyn już tak, to uprzedzam - Essi klasyczna jest dużo dużo większa I o ile o tej jeszcze niekoniecznie, to o tamtej można już spokojnie powiedzieć, że jest ogromna

Misztrz Nie ma to jak dogadanie
Pochwal się koniecznie zdjęciami jak dostaniesz torebkę!

Mi się ta Tovi bardzo spodobała - zdecydowanie moje kolory
A piesek oczywiście śliczny

Co do Alice to ja ją mam i polecam , na pewno Ci się spodoba

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Oj, to koniecznie pochwal się zdjęciami
Także na ramieniu i przedramieniu
Ciekawa jestem jak wygląda na żywo w nowym ustawieniu kolorów - sama też chyba ją kliknę
Ale już myślę nad wymówką dla TŻ bo w tym tygodniu kupiłam już dwie - i każda była tą ostatnią
A mi TŻ sam zaproponował zakup torebki

Fotki oczywiście wkleje

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-05-21, 11:24   #917
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór dziewczynki Zawitałam znowu do Was, bo cierpię ostatnio na niedosyt torebkowy i czas chyba zacząć myśleć o jakiejś nowej z etorebki

Troszkę Was ostatnio podczytywałam, a jako że zostałam wspomniana, to i pozwolę sobie się wypowiedzieć

Dokładnie tak Essi była naprawdę bardzo duża. Tak jak ja lubię duże torby i praktycznie nie ma za dużych dla mnie, tak z tą, czułam się śmiesznie A z tego, co pamiętam, to Ty jeszcze drobniejsza jesteś ode mnie więc już w ogóle..

Ja nad Jali tak długo się wczoraj zastanawiałam (właśnie wanilia czy granat), że mnie ktoś uprzedził z zakupem Dostałam jednak wiadomość, że nowa dostawa ma być za tydzień więc mam jeszcze trochę czasu na zastanawianie się

Wrzucam zdjęcia Tove z modelką (zapożyczone ze stylio ) dla zobrazowania wielkości. I Essi była przy niej naprawdę dużo większa

A wrzucimy, wrzucimy

Póki co dodaję zdjęcia mojej spanielki, bo widziałam, że o nich wcześniej pisałyście
Asiu piękny piesek

Co do Essi to mam na prawde spory dylemat... Niby już podjęłam decyzję wczoraj,że biore jednak mniejszą ale mam jeszcze upatrzoną karmelową torebkę w Top Secret, nie byłoby problemu gdyby nie zniżka do tego sklepu bo normalnie ta torebka kosztuje 120 zł (wiec w tym wypadku wolałabym Essi) lecz po zniżce tylko 89 zł (i strasznie ta cena mnie kusi)

Jutro pójdę do Top Secret jeszcze raz obadać tę torebkę,żeby podjąć ostateczną decyzję...

Odnośnie Jali to lepiej już nic nie mówie bo podoba mi się praktycznie każdy kolor ale,ze beżową i czerwoną torebkę już mam to wybieram pomiędzy granatem i wanilią... Ale powiem szczerze,że troche boje się tych kolorków... Zależałoby mi,żeby to był jaśniejszy granat niż w nowej granatowej Anie z etorebki... a jeśli chodzi o wanilie to mam obawy,że bedzie biała... ehh

Ale tak jak napisałaś mamy jeszcze czas na myślenie skoro torebki zniknęły ze strony

Mam jeszcze pytanie odnośnie Tove - ona z przodu i z tyłu jest inna? Bo na jednym zdjęciu jest jeden podłużny pasek czarny a na drugim już dwa mniejsze, tak jakby odwrotnie

A odnośnie etorebki to przez Ciebie znów mnie kusi Alice
Chciałam zamówić w pierwszej kolejności Haddi i własnie Alice, ale gdy weszła Imogene to zrezygnowałam z Alice... Jednak po głębszym zastanowieniu Imogene nie bedzie do mnie pasowała wiec co? Znów chcę Alice

W dodatku jutro wybieram się na maraton po Wrocławskich Zarach w poszukiwaniu tej Twojej torebki khaki (angielskiej zieleni ) wiec jeśli ją znajde to pewnie wróci ze mną do domu...

5 torebek w ciągu tygodnia to chyba jednak mała przesada...
(a może jednak nie? )
Stary 2010-05-21, 11:50   #918
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
Asiu piękny piesek

Co do Essi to mam na prawde spory dylemat... Niby już podjęłam decyzję wczoraj,że biore jednak mniejszą ale mam jeszcze upatrzoną karmelową torebkę w Top Secret, nie byłoby problemu gdyby nie zniżka do tego sklepu bo normalnie ta torebka kosztuje 120 zł (wiec w tym wypadku wolałabym Essi) lecz po zniżce tylko 89 zł (i strasznie ta cena mnie kusi)

Jutro pójdę do Top Secret jeszcze raz obadać tę torebkę,żeby podjąć ostateczną decyzję...

Odnośnie Jali to lepiej już nic nie mówie bo podoba mi się praktycznie każdy kolor ale,ze beżową i czerwoną torebkę już mam to wybieram pomiędzy granatem i wanilią... Ale powiem szczerze,że troche boje się tych kolorków... Zależałoby mi,żeby to był jaśniejszy granat niż w nowej granatowej Anie z etorebki... a jeśli chodzi o wanilie to mam obawy,że bedzie biała... ehh

Ale tak jak napisałaś mamy jeszcze czas na myślenie skoro torebki zniknęły ze strony

Mam jeszcze pytanie odnośnie Tove - ona z przodu i z tyłu jest inna? Bo na jednym zdjęciu jest jeden podłużny pasek czarny a na drugim już dwa mniejsze, tak jakby odwrotnie

A odnośnie etorebki to przez Ciebie znów mnie kusi Alice
Chciałam zamówić w pierwszej kolejności Haddi i własnie Alice, ale gdy weszła Imogene to zrezygnowałam z Alice... Jednak po głębszym zastanowieniu Imogene nie bedzie do mnie pasowała wiec co? Znów chcę Alice

W dodatku jutro wybieram się na maraton po Wrocławskich Zarach w poszukiwaniu tej Twojej torebki khaki (angielskiej zieleni ) wiec jeśli ją znajde to pewnie wróci ze mną do domu...

(a może jednak nie? )
Mi też się Jali podoba , ale jestem ciekawa jak ona się w rzeczywistości układa.
Śliczna jest ta kawowa i waniliowa

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-05-21, 12:12   #919
anah
Zakorzenienie

Cytat:

No nic, zobaczymy.
bede trzymać kciuki za wytrwalość
nie pisz, ze jestes za stara. ja miałam 2 lata w plecy na studiach z powodów zdrowotnych i róznych komplikacji...

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
kocham torebki wielkosci mabel - zobacze jak bedzie z pojemnoscią hadi , podoba mi sie tez lisbeth , ostatnio zauwazylam ze lubie torebki na dlugim pasku ,
ja mam ochotę na lisbeth ale na razie nie kupuję choc ma fajną cene, bo nie chce uchodzic w domu za torebkowa maniaczkę jak jeszcze czarna lisbeth się ostanie, to fundę ją sobie pod koniec lipca, na imieniny

Cytat:
(a może jednak nie? )
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:20   #920
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
A mi TŻ sam zaproponował zakup torebki

Fotki oczywiście wkleje
Niesamowitego nasz tego TŻ

to czekam na Twoje fotki - myślę, że zadecydują u mnie czy kupić czy nie kupić Zamówiłaś to wersję czarno-beżowo-kremową? Ja w sumie zastanawiam się jeszcze nad tą z granatem i szarością - ale chyba w sumie beż ładniejszy

Cytat:
Mi też się Jali podoba , ale jestem ciekawa jak ona się w rzeczywistości układa.
Śliczna jest ta kawowa i waniliowa
Mnie też się podoba - ale boję się o to, czy te boki nie będą zbytnio odstawać
I jeszcze myślę o kopertówce Linea - w wersji czarnej ma pojawić się w przyszłym tygodniu
eh - za dużo tych torebek

Cytat:

(a może jednak nie? )
respect

Edytowane przez assicka
Czas edycji: 2010-05-21 o 12:21
assicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:22   #921
kali765
Zakorzenienie

Co do Raramodo to o Tove myślę już od dawna ale tam rabatów nie ma może poproszę TŻ

Wiecie co? Dzisiaj siedzę w autobusie ... patrzę i.. Moja Alice ma jakieś zacieki nie da się tego uchwycić na zdjęciach ale ja to widzę
Stary 2010-05-21, 12:26   #922
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
(a może jednak nie? )
gdzie tam
Stary 2010-05-21, 12:33   #923
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Niesamowitego nasz tego TŻ

to czekam na Twoje fotki - myślę, że zadecydują u mnie czy kupić czy nie kupić Zamówiłaś to wersję czarno-beżowo-kremową? Ja w sumie zastanawiam się jeszcze nad tą z granatem i szarością - ale chyba w sumie beż ładniejszy

Mnie też się podoba - ale boję się o to, czy te boki nie będą zbytnio odstawać
I jeszcze myślę o kopertówce Linea - w wersji czarnej ma pojawić się w przyszłym tygodniu
eh - za dużo tych torebek

respect
Tez tak uważam

Powoli go nastawiam na Jali. Ma sie pojawić pod koniec przyszłego tygodnia

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-05-21, 12:34   #924
martini.
Zakorzenienie

Cytat:

Niby wiem, że ludzie studiują w różnym wieku i, że studia nie uciekną. Ale jakoś tak dziwnie się czuję i nieswojo. Już tak było na turystyce, wróciłam, po pracy - już bardzo daleka od tematów typu matura czy 100dniówka i zostałam małym alienem, który obserwuje sufit gdy inni plotkują na korytarzu
Wiesz co, ja zaczynałam drugie studia będąc na 5 roku pierwszych (i to jeszcze z rokiem opóźnienia, bo zaraz po maturze się nie dostałam). Różnica między kolegami moimi jest różna (bo dla niektórych też to jest 2 kierunek), więc waha się od roku do sześciu lat nawet. Ale czy jest strasznie? Jest różnie. W zależności od osoby. Jest trochę dystansu, ale z niektórymi się porządnie zakumplowałam. I takie życie. Więc nie ma co się nastawiać, bo tak samo, jak możesz się z nikim nie dogadać z rówieśników, tak możesz znaleźć super ludzi od siebie młodszych.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:35   #925
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Co do Raramodo to o Tove myślę już od dawna ale tam rabatów nie ma może poproszę TŻ

Wiecie co? Dzisiaj siedzę w autobusie ... patrzę i.. Moja Alice ma jakieś zacieki nie da się tego uchwycić na zdjęciach ale ja to widzę
Zacieki? Moje alusie mają na skórce takie hm jak to ująć. Faktura nie jest jednolita o tak powiem. Są miejsca gdzie to widać(ale tylko pod pewnym kątem).

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-05-21, 12:55   #926
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Zacieki? Moje alusie mają na skórce takie hm jak to ująć. Faktura nie jest jednolita o tak powiem. Są miejsca gdzie to widać(ale tylko pod pewnym kątem).
No właśnie coś takiego. Na dole mam jakby jaśniejszą tą skórkę a ku górze robi się ciemniejsza

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Jej takiego prezentu się nie spodziewałam

Dziękuję za skorzystanie z kodu o 13.48
Proszę pochwal się zakupem
Stary 2010-05-21, 12:56   #927
Nankaa
Raczkowanie

Jest moja szara Alice Za kilka minut będą zdjęcia, jak tylko odpakuję, oglądnę itp ;p A tak narazie:

Baaardzo proszę o korzystanie z mojego nowiutkiego, świeżutkiego, kodu!!: 9149efe5

Nankaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 13:00   #928
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Ktoś skorzystał z mojego kodu a do tej pory jeszcze nie dostałam żadnej informacji o zasileniu

Wizażanko jeśli brałaś za pobraniem proszę odezwij się na PW
Stary 2010-05-21, 13:01   #929
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nankaa Pokaż wiadomość
Jest moja szara Alice Za kilka minut będą zdjęcia, jak tylko odpakuję, oglądnę itp ;p A tak narazie:

Baaardzo proszę o korzystanie z mojego nowiutkiego, świeżutkiego, kodu!!: 9149efe5

będe miala co oglądac wieczorem

także poprosze o korzystanie z mojego kodu. Dawno nikt nie korzystał
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 13:04   #930
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nankaa Pokaż wiadomość

no to czekamy na fotki

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości