|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cześc
![]() Na początek życzenia. ![]() CAN'T BE PERFECT dziś Twój/Wasz Wielki dzień,więc życze Wam Dzwony biją jak szalone, Marsz weselny w uszach brzmi. Młody mężu przytul żonę, Niechaj cała ziemia grzmi. Młoda żono przytul męża, Twej miłości barwny kwiat. Nie potrzeba Wam oręża, U stóp macie cały świat. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-21 o 11:44 |
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Can't najlepszego!
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj naj naj dla can't
Niech to będzie najpiękniejszy dzień w Twoim życiu, a każdy następny jeszcze piękniejszy ![]() |
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
wiecei co. myślałam że jednak moi znajomi mają trochę oleju w głowie aż sobie wchodzę na nk a tu zdjęcie koleżanki z podstawówki stojącej na moście uśmiechniętej od ucha do ucha, poniżej mega dużo wody w wiśle i podpis: "czekamy na wielką wodę
))))"
|
|
|
|
#4025 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zobaczcie to http://demotywatory.pl/1615378/Sztab-przeciwpowodziowy Aż nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
|
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję ze to fotomontaż
|
|
|
|
|
#4028 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nawet to lepiej,niż miałabym narzekać,że przyszła teściowa nas ustawia co mamy robić. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to mówią "lepiej późno, niż później..."
|
|
#4030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i że jej syno wróci na łono
|
|
#4032 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj zrobiłam stosik zdjęć
Dowód, prawko, paszport, dyplomy... Koleś na początku myślał, że to do świadectwa maturalnego, a nie na ukończenie studiów Za godzinę jadę odebrać...I będę miała wesoły poniedziałek: pobudka o 4:30, o 5:30 pociąg, o 11 przyjeżdżam na miejsce, jadę do USC po odpisy aktów małżeństwa, potem do UM złożyć wniosek o dowód, potem do starostwa powiatowego złożyć wniosek o prawo jazdy. Potem na chwilę do domu i spowrotem do miasta na spotkanie ze świadkową. A we wtorek o 10:43 wracam tutaj
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki,
w koncu troche sloneczka widac , przynajmniej u mnie pisze cichaczem z pracy, chcialam złozyc zyczenia Can't be perfect wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia Danaeee84 niezle, ale zalatwisz i bedzie z głowy, ja dopiero w srode zanioslam wniosek o dowod a prawko moze w poniedzialek pojde zalatwic
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2010-05-21 o 13:07 |
|
|
|
#4034 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ze jestem postrzegana jako złodziejka ukochanego synka![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Danaee ale będziesz miała pracowity dzien mnie zmiana dokumentów strasznie przeraża no ale trzeba będzie wsyztsko pozmieniac Cytat:
u nas słoneczka nie widać ale nareszcie jest ciepło
|
|
#4035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas było ładnie a teraz popadało
|
|
#4036 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja ciagle mam nadzieję, ze to mi się tylko tak wydaje i to nieprawda
|
#4037 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ludzie to mają nieźle narąbane w głowach.
|
|
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Can't be perfect wszystkiego naj naj najcudowniejszego na Waszej nowej, wspaniałej drodze życia
Dla Młodej Pary!Cytat:
na pewno to będzie cudowny dzień !
|
|
|
|
|
#4039 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co racja,to racja. ![]() Cytat:
Z tym,że podupadła na zdrowiu i w ogole,więc bratowa tz-ta twierdzi,że po niej nie widac tego że się cieszy,ale że się ponoć cieszy. To fakt,masz racje Twoja teściowa ( moja też ) mogłaby się choć zapytać/zainteresowac. ![]() Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-21 o 13:37 |
|||
|
|
|
#4040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedyną osobą która ślubem się interesuje z tej rodziny jest bratowa tżta. Jest naprawdę fajną kobietką w wogóle zawse jak mnei widzi to pyta jak przygotowania itp. a reszta nic zero tematu. już sama nei wiem co mam o tym myśleć. ale naprawde mi przykro zwlaszcza jak cos pwoiem to jest zle-godzina, ze poprawiny sa, ze zespól za drogi, że sami wsyztsko zaklepalismy-wszytsko zostało skrytykowane a pomocy z ich strony żadnej(i nie chodzi tu bynajmniej o kasę)
|
|
#4041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ci ludzie są naprawdę nienormalni! Cytat:
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też moja teściowa nawet nie pyta. Jak jej powiedziałam że sukienke kupiłam to nawet nie spytała jaką. To już bardziej interesują się moim ślubem koleżanki z uczelni. No i też bratowa tż'ta sie interesuje i zaproponowała swoją pomoc w razie czegoś nawet mama tej bratowej się ją pyta jak nam idą przygotowania, a moja kochana teściowa nic. Ale ona tak ma ze wszystkim, jak oni kupili dom to jeździliśmy tam z tż'tem prawie codziennie pomagać w remoncie, a jak my teraz remontowaliśmy, to nawet nie spytali, czy pomóc :/. Ostatnio zadzwoniła po miesiącu nieodzywania się co u nas i czy żyjemy, bo się zaczyna martwić (ojjojjj kochana...
|
|
|
|
|
#4043 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
|
|
#4044 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale Can't ma piękną pogodę na ślub ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() Czyli dziś już dwucyfrowy wynik ![]() Dzięki Cytat:
Cytat:
Albo zamrozić Ja zawsze jak robię rosół, to część później odlewam do drugiego garnka i robię pomidorówę i wieczorem wrzucam do zamrażalnika i rosół i pomidorówę i mam zupki na zaś potem ![]() Cytat:
Będę tylko go musiała chyba folią bąbelkową obwinąć i włożyć do jakiegoś kartonu, żeby się nie uszkodził po drodze To daj znać jakby co ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Dzięki I widzę, że na córeczkowym masz nowy opis - no to wygląda na to, że Ala nieźle będzie tańcować na weselu ![]() Cytat:
Ja wydam na swoją około 150 zł (o ile kupię bransoletkę), ale na pewno wynoszę ten zestaw na wszelkie większe uroczystości, a same kolczyki to nawet częściej
|
||||||
|
|
|
#4045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia w załatwianiu papierkowych spraw ![]() Piszecie o swoich rodzinkach, to ja też napiszę - u nas nikt się nie interesuje za bardzo naszym ślubem, ale nam to jest na rękę, bo przynajmniej nam się nikt nie wtrąca. Za wszystko płacimy sami i wszystko (oprócz samochodu) załatwiamy sami. I dobrze mi z tym, bo jak wesele się uda, to będę wiedziała, że sobie na to zapracowaliśmy ![]() Zaraz Wam jeszcze napiszę wiadomość, która dla mnie jest hitem miesiąca, ale najpierw muszę naskrobać życzenia dla Can't ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Życzonka dla Can't i jej Męża ![]() Dzisiaj ślub Wasz, Państwo Młodzi, w takim dniu się zawsze godzi życzyć szczęścia dni rozlicznych i gromadki dzieci ślicznych. Tylko one sprawić mogą, że nad życia trudną drogą, posród smutków, zawsze, wszędzie słońce Wam świeciło będzie. ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- A teraz hitowy news: Być może będziemy mieli wesele na innej sali niż planowaliśmy ![]() Najlepsze jest to, że dziś rozdamy ostatnie 4 zaproszenia A teraz uzasadnienie i szczegóły dla chętnych: Pojechaliśmy dziś na naszą salę uzgodnić jakie będą kolory falban na bokach stołów (bo nie chcieliśmy bordo, bo by się nam z fuksją gryzło no i chodziło o oto jaką mamy później dekorację zamawiać w kwiaciarni) i kilka innych pierdołek. Po odpowiedzi na nasze pytania pani zdradziła nam słodką tajemnicę, że już otworzyli swoją nową salę, większą i bardziej elegancką i że jest opcja przeniesienia naszego wesela na tamtą salę Tamta kolorystyka by mi znacznie bardziej odpowiadała, bo ściany są ecru z jakimiś fioletowymi elementami, więc nawet bym dekoracji na fuksjową nie zmieniała. No i tam jest opcja stołów okrągłych bądź standardowych prostokątnych do wyboru. jest jedno "ale" - różnica w cenie. Na "starej" sali mieliśmy płacić 110 zł za osobę, a tam jest 130 i do tego korkowe 5 zł od butelki. Po przeliczeniu jakieś 1700 zł więcej byśmy zapłacili. Tyle, że pani jest tak miła, że chce zagadać z szefową, żeby nam przenieśli wesele tam, ale na warunkach starej umowy i po starej cenie, bo i tak na sierpień teraz chętnych nie znajdą (przynajmniej tak sądzę, że taki jest powód) W środę pojedziemy obejrzeć tą nową salę (bo wcześniej TŻtowi nie pasuje przez pracę) i wtedy się dowiemy czy szefowa się zgodziła na starą cenę. Tak więc trzymajcie mocno kciuki, bardzo Was proszę
|
||
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
mmm Martoolka87 super by bylo jakby was przeniesli na starych zasadach, moze rzeczywiscie troche klopot z zaproszeniami ale wszystko jest do zrobienia, bede trzymac kciuki
![]() kurcze jeszcze 1,5 h w pracy, chce juz do domku
|
#4047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może kup taką, którą jeszcze kiedyś zalożysz, a jeżeli wcale nie nosisz to kup tańszą, bo faktycznie 160 zł na cos co potm będzie leżalo w szafie to trochę dużo ..... Cytat:
Nie znoszę tego .. Gdyby jeszcze to było raz na jakiś czas to ok, ale wszelkie urodziny, imieniny, rocznice itp oznaczaja takie właśnie obiadki ... TZcik próbuje mnie do tego przyzwyczaić, ale ja naprawdę mam alergię na tego typu spotkania ... Martoolka, fajnie by było z tą nowa salą, ale na starych zasadach ... a to korkowe to dla mnie w ogole jakiś kosmiczny pomysł ... nie zgodziłabym się na to ... Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-05-21 o 15:28 |
||
|
|
|
#4048 |
|
Zadomowienie
|
Zależy jak daleko ta sala, bo jak blisko starej, to żaden kłopot. Tylko obdzwonicie ludzi i powiecie, że wesele w innym miejscu, podacie nazwę, adres i już
![]() Gorzej jakby goście musieli z tej racji przejechać dodatkowych 100 km Wtedy to, przypuszczam, byłby poważny problem dla większości
|
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Marta bierzcie tą większą, to i tak taniej niż u mnie
|
|
|
|
#4050 |
|
Konto usunięte
|
Odebrałam zdjęcia
Coś dziwnie dużo mi ich dali... W sumie za 22 zdjęcia dałam 88zł więc nie tak źle Plus oczywiście płyta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

))))"

dla teściowej
bo jak nie to

Za godzinę jadę odebrać...
Jak nei znajdę tu w okolicy, to byłaby Ci bardzo wdzięczna!!!