|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
A tak btw to ja też miałam sprzątać łazienkę, a siedzę przed kompem i się obijam tak mi się nic nie chce że szok jakiś... a jak nie posprzątam dziś to najwyżej zrobię jutro... robota nie zając nie ucieknie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
no sa ale po 19 zl za kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zadomowienie
|
u nas po 12zł za kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
uważajcie z tymi truskawkami
one maja niewiele wspólnego z prawdziwymi truskawkami ![]() Czy widziałyście juz u mamy czy babci w ogródku truskawki?? chyba nie ![]() Dwa czy trzy lata temu dostałam uczulenia po takich pierwszych truskawkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
ja pierdykam.. a jak parę lat temu pojechałam na zbiór truskawek to dostawaliśmy po 1zł za łubiankę uzbieraną xD z szypułkami.. a bez 0,80zł xD
Cały dzień na polu, od rana do nocy, tylko z przerwą na obiad. Ból pleców po 1 dniu taki, że wychodząc z pola na wieczór nie mogliśmy się wyprostować tylko takie garbusy szły na wóz i traktorkiem pach, pach, pach do naszej stodoły xD
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-05-21 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, u mnie zrobilo sie pochmurno, wrocilam ze strony, kupilam sobie taka sukienkowa tunike za 9,99zl, sweterek fioletowy za 19,99 i apaszke
![]() Sweterek i apaszka na zdjeciu ![]() Zjadalm sobie obiadke, zamowilam za 10zl, rybka, ziemniaki i surowka ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i następna z truskawkiam ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zadomowienie
|
Cena truskawek faktycznie obłędna... ale hd ma rację te są pewnie szprycowane jakimiś specyfikami i nie mają jeszcze tego niepowtarzalnego smaku truskawek
![]() ![]() Ratunku jakiego mam lenia ![]() Się majówki sypią jedna za drugą już ich 33 jest... ale niektóre przenoszone już 2 tyg
Edytowane przez kashha Czas edycji: 2010-05-21 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny u mnie ściana deszczu ..pompa normalnie
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- na dodatek burza z piorunami ![]() Tż wychodzi do pracy zaraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Truskawki: znajomi,którzy mieszkali przez chwile w Paryżu zatęsknili za polskim kompotem
![]() ![]() ![]() Wyglądało to tak jakby w te truskawki wstrzyknięto barwnik, który pod wysoką temperaturą puścił... Wylali wszystko i przez długi czas nie jedli truskawek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w sumie wskazanie mam od 5 lat, wogole to z moimi ortopedycznymi przejsciami zaden lekarz nie dawal mi nadzieji ze donosze ciaze a tu niespodzianka, jestem w drugiej i jest ok. Mialam zaswiadczenie od hirurga i ginki ze mam miec cc, poszlam sie umowic to zazadali zaswiadczenia od ortopedy, mialam 2 tyg, nikt nie chcial mnie przyjac az taki jeden sie zgodzil i po obejrzeniu zdjecia stwierdzil ze mam isc rodzic sama bo nawet 5 kg urodze :/ No to poszlam. Nie umialo mi sie rozwarcie zrobic, 6 godz probowalam, maly pchal mi sie w kanal rody, ja wymiotowalam z bolu,czulam sie jakby mi miednica pękała a oni ze to kazdego boli. Po jakims czasie moj nie wytrzymal,narobil larma ze przeciez wiedza ze ja po takim wypadku a oni zdziwieni i zaczeli szukac moich danych, przeswietlen a wszystko bylo pobubione bo bylo na panienienskie nazwisko :/ Jak w de ginekolog zobaczyl tu mojego rentega to sie za glowe zlapal i nawet do ortopedy nie musze isc bo tu nikt mnie nie bedzie zmuszal samej rodzic.... aniaa22, papeteria, niezawsze;, itakasia;, wiolek1, Siala_Bala dziekuje za pocieszenie. Juz nie wiem co myslec, nie chce kolejny raz zmieniac pediatrę bo jestemy tym razem zadowoleni ale czumu tak trudno cokolwiek zdiagnozowac.W sumie to juz od grudnia to sie wlecze. Wciaz sie boje ze w koncu wynajdą cos strasznego ![]() ![]() ![]() u nas 23 stopnie, bylam z mlodym 2 godz na dworze,bawilismy sie i sialam ogorki i cukinię a teraz padam na dziub,jaka spiekota :P Edytowane przez muminek88 Czas edycji: 2010-05-21 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() i tak chyba zrobię ![]() druga pralka sie pierze... no i chyba zacznę robić obiad. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biorę się za prasowanie.
![]() |
#1154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam takie zboczenie, że musze truskawke rozkroić na pół i wyjąć ten środek taki dzyndzelek biały ( zwłaszcza w tych odmianach długich) bo inaczej nie tkne ![]() i jak tak rozkrawałam to większość była w środku biała ale chociaż troszke zaspokoiły moją potrzebe ![]() u mnie przed chwila piękne słoneczko a teraz już chmury i zbiera się na deszcz ehhh ta pogoda ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
k....a mać! dopiero wstałam i i tak czuję się wykończona przez moich sąsiadów idiotów... To co oni wczoraj w nocy wyczyniali to było poprostu przegięcie..
Za ścianą u nas w sąsiedniej klatce mieszka kilku studentów... a że juwenalia są, to wczoraj chyba juz po jakiejś imprezce o godz 1 w nocy wrócili do domu i urządzili sobie bibę... ja jestem naprawdę tolerancyjna i jak jest trochę głośniej czasem to jakoś to przebolewam ale teraz to co zrobili to przeszło wszelkie pojęcie.... to że darli się do siebie tak że mnie by po 5 minutach gardło bolało i muzyka na całą parę przez którą się z resztą przekrzykiwali to pół biedy.. ale-uwaga, uwaga, teraz będzie hit sezonu- wynieśli meble z pokoju i zaczęli grać w nim w piłkę nożną, rozumiecie to?? u mnie w pokoju wszystko się trzęsło i co chwile było słychać takie łubudubu nad uchem jakby chciał ktoś łomem ścianę wyburzyć (domyślam się że na ścianie przy której jest moje łóżko była bramka).. pomijam fakt że nie wyniesli z pokoju pustych butelek po piwie które się co chwilę przewracały i dawały straszny huk- co z resztą ich najbardziej bawiło.. wiecie co? ja myślałam że im się to za chwile znudzi, że się zmęczą itd... ale gdzież tam- dawali w tą piłkę jakieś dobre 2 godziny po czym zadzwoniłam na policję i po 15 minutach zrobiło się cicho ![]() ![]() ![]()
#1156 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() U mnie dziś piekna pogoda- rzepak, kwitnie, bez i jeszcze koszą trawę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja robię dziś biszkopt z masą z serków, na to masa ze śmietany i galaretka ![]() ![]() A to dla Was- mama właśnie przyniosła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
pszczółka dobrze zrobiłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo z samego rana bym im drzwi obsmarowała pastą do zębów albo do butów i dziurkę od klucza w zamku zapchała szpilkami! Gnoje jedne! Ciężarną denerwować i jeszcze teksty o relanium rzucać! ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | |
Zadomowienie
|
ja też
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Znam jeszcze bardziej hardkorowe odwdzięczenie się ale ciężarnej nie przystoi... mianowicie.. nakupkać do papierowej torebki... położyć na wycieraczce.. podpalić, zadzwonić do drzwi i uciekać... lokator najczęściej jak zareaguje? Sądzę, że zacznie gasić ...stopą
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki za baty
![]() siala no naprawdę obyło by się bez tasaczka ![]() już jakąś tam wiedze mam.Ale z dwie godzinki jeszcze poświęce. lilka jak leże na boku to mały popukuje od spodu jakby chciał powiedzieć no obróć się bo mi nie wygodnie ![]() Cytat:
![]() karolcia rosniesz mała ![]() pszczolka bardzo dobrze ,ze zadzwoniłas a 200,- to stanowczo za mało ![]() anuszka jak pięknie pasuje do ścian ![]() ![]() BASIENKAW NIE BĘDZIE PRZEZ 2 TYGODNIE NA WIZAŻU. DOSTAŁA BANA TYMCZASOWEGO ZA LINKA DO ALLEGRO W PODPISIE ...NIEDAWNO WYSŁAŁA MI SMSA ale jest jeszcze jej blog i gg także bedziemy mieć jakiś kontakt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
aaaaa ale sypie gradem i do tego burza, papeteria to chyba od Ciebie przyszło co????
![]()
#1164 |
Zakorzenienie
|
U mnie pogrzmiewa i popaduje.. gradu nie widać.. albo przyjdzie zaraz od Ciebie albo mnie jakoś ominie ;]
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
misiulka może
![]() a u mnie już spokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Spoko małemu/małej podobało się bieganie bo później w pociągu dawał/a czadu
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- kurcze nie wiedziałam, ze za takie coś jak basia można dostać bana. Ale przyznam się bez bicia, że za dobrze to ja tego regulaminu nie czytałam... |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |||||
Zakorzenienie
|
Zostawić Was na jedną dobę i już 10 stron. JEstem w połowie.
No tylko, że ja się nie boję bólu...Tylko, że to jakby mięsem tak zdechłym tak szarpał. Blee... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie to było megaprzeżycie. Nawet ostatnio sobie myślałam o tym, jak opowiadali przewodnicy o porodach..i o tym co robiło się z tymi dziećmi. Umarłabym. Cytat:
![]()
![]() |
#1169 |
Zadomowienie
|
dziewczyny ktore kupowały przyborniki do łóżeczek, mam pytanie - co planujecie w nich trzymać?
ja na pewno kupię przybornik na zabawki, bo na razie dzidzia nie ma przewidzianego swojego pokoju więc chciałabym mieć gdzie je chować, żeby nie były rozrzucone po całym mieszkaniu ale zastanawiam się nad tymi typowymi przybornikami z kieszonkami i nie wiem do czego mógłby się przydać... |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Wtajemniczenie
|
No i przyszło do mnie.. ściana deszczu, że prawie nic nie widać...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.