Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-21, 11:20   #1141
kashha
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
a mi moj mezus kupil truskawki i wlasnie sobie wcinam ze smietana i cukrem ale pycha
Już są truskawki... ja też chce!!

A tak btw to ja też miałam sprzątać łazienkę, a siedzę przed kompem i się obijam tak mi się nic nie chce że szok jakiś... a jak nie posprzątam dziś to najwyżej zrobię jutro... robota nie zając nie ucieknie

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:22   #1142
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

no sa ale po 19 zl za kg
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:30   #1143
ola_k11
Zadomowienie

u nas po 12zł za kg
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:31   #1144
hd2005
Zakorzenienie

uważajcie z tymi truskawkami
one maja niewiele wspólnego z prawdziwymi truskawkami
Czy widziałyście juz u mamy czy babci w ogródku truskawki?? chyba nie

Dwa czy trzy lata temu dostałam uczulenia po takich pierwszych truskawkach
Dermatolog ostrzegała przed takimi sztucznie pędzonymi owocami.

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:31   #1145
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
u nas po 12zł za kg
ja pierdykam.. a jak parę lat temu pojechałam na zbiór truskawek to dostawaliśmy po 1zł za łubiankę uzbieraną xD z szypułkami.. a bez 0,80zł xD

Cały dzień na polu, od rana do nocy, tylko z przerwą na obiad. Ból pleców po 1 dniu taki, że wychodząc z pola na wieczór nie mogliśmy się wyprostować tylko takie garbusy szły na wóz i traktorkiem pach, pach, pach do naszej stodoły xD

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-05-21 o 11:33
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:44   #1146
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Witajcie, u mnie zrobilo sie pochmurno, wrocilam ze strony, kupilam sobie taka sukienkowa tunike za 9,99zl, sweterek fioletowy za 19,99 i apaszke
Sweterek i apaszka na zdjeciu
Zjadalm sobie obiadke, zamowilam za 10zl, rybka, ziemniaki i surowka NA DESRE TRUSKAWKI
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 11:59   #1147
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość

Nowych.. jakoś ciężarne nie mają takiej siły przebicia A i z wózkiem będzie raczej ciężko.. chyba, ze wezmę jakąś inną mamuśkę z wózkiem na podryw .. na przykad w markecie.. na pozorowaną stłuczkę i wtedy "ojoj, prawie na siebie wpadłyśmy.. może kawka?"
dobry pomysł hehe ja bym chciała mieć jakąś znajomą z małym dzieckiem bo w sumie jak che gdzieś wyjść czy się spotkać to zazwyczaj z kuzynka ale ona pewnie już ma dość gadania na jeden temat a jakbym znała jakąś mamuśke w realu to bym mogła razem z nią i do piaskownicy i na spacer z wózkiem no ale trudno

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
ja musze dziś zakuwać nt elektrolecznictwa z fizykoterapii...poprosze o małe baciki na zachętę bo jeszcze nie otworzyłam zeszytu
ja muszę kolejna mapke konturową ostatnio zaliczyłam świat teraz europe mam jutro. i standardowo jeszcze nie zaczęłam wieczorem sie pewnie wezme ale ja mam duzo szczescia więc licze, że znowu się uda zaliczyć

Cytat:
wczoraj jak szlam na wizyte to przed przychodnia spotkalam inna ciezarowke. z brzuchem 2x wiekszym od mojego na rowerze przyjechala i nawet zmeczona nie byla za bardzo. a ja kawalek przejde i zasapana jak ja bym chciala sie tak czuc zeby na rowerze moc jezdzic...
nie wolno jezdzic na rowerze !!!!! ze względu na wstrząsy można jedynie na stacjonarnym a na zwykłym nie,wszędzie o tym piszą

Cytat:
Muszę dziś:

-poprasować
-wstawić pranie
-odkurzyć, umyć podłogi
-pomyć sanitariaty
-zrobić obiad
-upiększyć siebie (mam na mysli maseczki, paznokcie itp.)

Niech mnie ktoś kopnie!!! Nic mi się nie chce
hmmm nie przesadzasz :P ja bym to rozłożyła na 3 dni

Cytat:
Potrzebuję Waszej rady. Wybieram właśnie pościel, TŻowi wszystkie się podobają i powiedział żebym sama zdecydowała - FACET!!!

Na początek kupię tylko 2 komplety, bo może dostanę od szwagierki jakieś a w razie coś dokupić to nie problem.
Jeden komplet na pewno ten (niebieski, misie na chmurce)
http://www.allegro.pl/item1035708433...z_haftami.html

A drugi muszę wziąć jakiś z wypełnieniem i ten sprzedawca ma takie typy:
- z aplikacją w postaci serca, wybralabym kremowy, lub w zielone paseczki
http://www.allegro.pl/item1030578332...cja_serca.html
- z wzorami, wybrałabym marzycieli w błękicie lub owieczki ecru lub drabinki z misiami na kremowym tle lub żyrafki ecru
http://www.allegro.pl/item1046784715...65_wzorow.html
ja bym wzieła w zielone paseczki

Cytat:
a mi moj mezus kupil truskawki i wlasnie sobie wcinam ze smietana i cukrem ale pycha
aaaa gula robisz

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Witajcie, u mnie zrobilo sie pochmurno, wrocilam ze strony, kupilam sobie taka sukienkowa tunike za 9,99zl, sweterek fioletowy za 19,99 i apaszke
Sweterek i apaszka na zdjeciu
Zjadalm sobie obiadke, zamowilam za 10zl, rybka, ziemniaki i surowka NA DESRE TRUSKAWKI
no to super cena i ładniutkie
i następna z truskawkiam
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 12:01   #1148
kashha
Zadomowienie

Cena truskawek faktycznie obłędna... ale hd ma rację te są pewnie szprycowane jakimiś specyfikami i nie mają jeszcze tego niepowtarzalnego smaku truskawek chociaż już 2 razy zdarzyło mi się w zimie kupić te z marketu jakieś hiszpańskie czy cosik ale to smak nie ten... stało przy truskawkach a jednak inne a nasze słoneczka nie miały to pewnie jeszcze nie dojrzały...

Ratunku jakiego mam lenia

Się majówki sypią jedna za drugą już ich 33 jest... ale niektóre przenoszone już 2 tyg

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:

Edytowane przez kashha
Czas edycji: 2010-05-21 o 12:04
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:05   #1149
papeteria
Zakorzenienie

Dziewczyny u mnie ściana deszczu ..pompa normalnie

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

na dodatek burza z piorunami
Tż wychodzi do pracy zaraz

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:09   #1150
hd2005
Zakorzenienie

Truskawki: znajomi,którzy mieszkali przez chwile w Paryżu zatęsknili za polskim kompotem Kupili w markecie duże truskawki i zaczęli gotować. Truskawki zrobiły się białe a woda czerwona
Wyglądało to tak jakby w te truskawki wstrzyknięto barwnik, który pod wysoką temperaturą puścił...
Wylali wszystko i przez długi czas nie jedli truskawek

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:09   #1151
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
jak kobieta w 8 miesiącu traci dziecko, a ono nie ma wad, to coś jest nie tak, to jakiś lekarz powinien za to odpowiedzieć !!!
a miałaś wskazanie do CC? Było wskazanie do CC i lekarz kazał rodzić SN??
u jednej wiem ze w 8 msc wykryli ze jakas wazna kosc sie nie rozwija w głowce i potem po paru dniach dzidzia zmarla, tej w 5 msc dziecko sie pepowina udusilo a ta ostatnia to nie wiem chyba cos przy porodzie wczesniejszym...

ja w sumie wskazanie mam od 5 lat, wogole to z moimi ortopedycznymi przejsciami zaden lekarz nie dawal mi nadzieji ze donosze ciaze a tu niespodzianka, jestem w drugiej i jest ok. Mialam zaswiadczenie od hirurga i ginki ze mam miec cc, poszlam sie umowic to zazadali zaswiadczenia od ortopedy, mialam 2 tyg, nikt nie chcial mnie przyjac az taki jeden sie zgodzil i po obejrzeniu zdjecia stwierdzil ze mam isc rodzic sama bo nawet 5 kg urodze :/ No to poszlam. Nie umialo mi sie rozwarcie zrobic, 6 godz probowalam, maly pchal mi sie w kanal rody, ja wymiotowalam z bolu,czulam sie jakby mi miednica pękała a oni ze to kazdego boli. Po jakims czasie moj nie wytrzymal,narobil larma ze przeciez wiedza ze ja po takim wypadku a oni zdziwieni i zaczeli szukac moich danych, przeswietlen a wszystko bylo pobubione bo bylo na panienienskie nazwisko :/ Jak w de ginekolog zobaczyl tu mojego rentega to sie za glowe zlapal i nawet do ortopedy nie musze isc bo tu nikt mnie nie bedzie zmuszal samej rodzic....

aniaa22, papeteria, niezawsze;, itakasia;, wiolek1, Siala_Bala dziekuje za pocieszenie. Juz nie wiem co myslec, nie chce kolejny raz zmieniac pediatrę bo jestemy tym razem zadowoleni ale czumu tak trudno cokolwiek zdiagnozowac.W sumie to juz od grudnia to sie wlecze. Wciaz sie boje ze w koncu wynajdą cos strasznego

u nas 23 stopnie, bylam z mlodym 2 godz na dworze,bawilismy sie i sialam ogorki i cukinię a teraz padam na dziub,jaka spiekota :P

Edytowane przez muminek88
Czas edycji: 2010-05-21 o 12:12
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:26   #1152
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
hmmm nie przesadzasz :P ja bym to rozłożyła na 3 dni

ja bym wzieła w zielone paseczki
no wiem wiem ale wczoraj mialam zacząć i mi się nie chciało :/ poza tym jak sprzątam to lubię wszystko na błysk oczywiście TŻ znów się na mnie rozzłości... albo powiem że mama wsio zrobiła

i tak chyba zrobię

druga pralka sie pierze... no i chyba zacznę robić obiad.
Stary 2010-05-21, 12:26   #1153
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Dziewczyny u mnie ściana deszczu ..pompa normalnie

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

na dodatek burza z piorunami
Tż wychodzi do pracy zaraz
To zaraz pewnie i u mnie będzie, bo się pochmurało.
Biorę się za prasowanie.
Stary 2010-05-21, 12:34   #1154
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Truskawki: znajomi,którzy mieszkali przez chwile w Paryżu zatęsknili za polskim kompotem Kupili w markecie duże truskawki i zaczęli gotować. Truskawki zrobiły się białe a woda czerwona
Wyglądało to tak jakby w te truskawki wstrzyknięto barwnik, który pod wysoką temperaturą puścił...
Wylali wszystko i przez długi czas nie jedli truskawek
dokładnie ja jak kupowałam niedawno to też takie były !!
ja mam takie zboczenie, że musze truskawke rozkroić na pół i wyjąć ten środek taki dzyndzelek biały ( zwłaszcza w tych odmianach długich) bo inaczej nie tkne
i jak tak rozkrawałam to większość była w środku biała ale chociaż troszke zaspokoiły moją potrzebe

u mnie przed chwila piękne słoneczko a teraz już chmury i zbiera się na deszcz ehhh ta pogoda ;/
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:41   #1155
pszczolka87
Zadomowienie

k....a mać! dopiero wstałam i i tak czuję się wykończona przez moich sąsiadów idiotów... To co oni wczoraj w nocy wyczyniali to było poprostu przegięcie..
Za ścianą u nas w sąsiedniej klatce mieszka kilku studentów... a że juwenalia są, to wczoraj chyba juz po jakiejś imprezce o godz 1 w nocy wrócili do domu i urządzili sobie bibę...
ja jestem naprawdę tolerancyjna i jak jest trochę głośniej czasem to jakoś to przebolewam ale teraz to co zrobili to przeszło wszelkie pojęcie....
to że darli się do siebie tak że mnie by po 5 minutach gardło bolało i muzyka na całą parę przez którą się z resztą przekrzykiwali to pół biedy.. ale-uwaga, uwaga, teraz będzie hit sezonu- wynieśli meble z pokoju i zaczęli grać w nim w piłkę nożną, rozumiecie to?? u mnie w pokoju wszystko się trzęsło i co chwile było słychać takie łubudubu nad uchem jakby chciał ktoś łomem ścianę wyburzyć (domyślam się że na ścianie przy której jest moje łóżko była bramka).. pomijam fakt że nie wyniesli z pokoju pustych butelek po piwie które się co chwilę przewracały i dawały straszny huk- co z resztą ich najbardziej bawiło.. wiecie co? ja myślałam że im się to za chwile znudzi, że się zmęczą itd... ale gdzież tam- dawali w tą piłkę jakieś dobre 2 godziny po czym zadzwoniłam na policję i po 15 minutach zrobiło się cicho tam przez chwile słychać było jakies głośne komentarze typu "jak im głośno to niech sobie relanium wezmą" i tym podobne... dosłuchałam się jeszcze że 200 zł mandatu dostali, hehe a potem chyba spać poszli a mnie tak łeb dzis boli że masakra.... teraz nie będę czekać napewno tylko za każdym razem będę dzwonić na policję to się może nauczą.. bo nie wyobrażam sobie takiej sytuacji jak będzie małe dziecko
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:44   #1156
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

cześć dziewczyny

U mnie dziś piekna pogoda- rzepak, kwitnie, bez i jeszcze koszą trawę uwieeeelbiam takie zapachy Dziś byłam w mieście wypłacić kasę i musiałam biec na pociąg Złamałam 3 przepisy- 2 razy na czerwonym świetle i raz przez tory biegłam haha dobrze, ze obyło się bez mandatu Na szczęście zdążyłam na pociąg, ale czerwona byłam jak burak

Ja robię dziś biszkopt z masą z serków, na to masa ze śmietany i galaretka Jak wyjdzie to wkleję zdjęcie później

A to dla Was- mama właśnie przyniosła
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 12:47   #1157
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

pszczółka dobrze zrobiłaś
Stary 2010-05-21, 12:48   #1158
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
k....a mać! dopiero wstałam i i tak czuję się wykończona przez moich sąsiadów idiotów... To co oni wczoraj w nocy wyczyniali to było poprostu przegięcie..
Za ścianą u nas w sąsiedniej klatce mieszka kilku studentów... a że juwenalia są, to wczoraj chyba juz po jakiejś imprezce o godz 1 w nocy wrócili do domu i urządzili sobie bibę...
ja jestem naprawdę tolerancyjna i jak jest trochę głośniej czasem to jakoś to przebolewam ale teraz to co zrobili to przeszło wszelkie pojęcie....
to że darli się do siebie tak że mnie by po 5 minutach gardło bolało i muzyka na całą parę przez którą się z resztą przekrzykiwali to pół biedy.. ale-uwaga, uwaga, teraz będzie hit sezonu- wynieśli meble z pokoju i zaczęli grać w nim w piłkę nożną, rozumiecie to?? u mnie w pokoju wszystko się trzęsło i co chwile było słychać takie łubudubu nad uchem jakby chciał ktoś łomem ścianę wyburzyć (domyślam się że na ścianie przy której jest moje łóżko była bramka).. pomijam fakt że nie wyniesli z pokoju pustych butelek po piwie które się co chwilę przewracały i dawały straszny huk- co z resztą ich najbardziej bawiło.. wiecie co? ja myślałam że im się to za chwile znudzi, że się zmęczą itd... ale gdzież tam- dawali w tą piłkę jakieś dobre 2 godziny po czym zadzwoniłam na policję i po 15 minutach zrobiło się cicho tam przez chwile słychać było jakies głośne komentarze typu "jak im głośno to niech sobie relanium wezmą" i tym podobne... dosłuchałam się jeszcze że 200 zł mandatu dostali, hehe a potem chyba spać poszli a mnie tak łeb dzis boli że masakra.... teraz nie będę czekać napewno tylko za każdym razem będę dzwonić na policję to się może nauczą.. bo nie wyobrażam sobie takiej sytuacji jak będzie małe dziecko
Jak ja bym tam wpadła to by im się odechciało.. z wałkiem do ciasta w ręce, z pianą na ustach i ****ikami w oczach!
Albo z samego rana bym im drzwi obsmarowała pastą do zębów albo do butów i dziurkę od klucza w zamku zapchała szpilkami! Gnoje jedne!
Ciężarną denerwować i jeszcze teksty o relanium rzucać!

Stary 2010-05-21, 12:50   #1159
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Jak ja bym tam wpadła to by im się odechciało.. z wałkiem do ciasta w ręce, z pianą na ustach i ****ikami w oczach!
Albo z samego rana bym im drzwi obsmarowała pastą do zębów albo do butów i dziurkę od klucza w zamku zapchała szpilkami! Gnoje jedne!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 12:58   #1160
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Biorę się za prasowanie.
ja też

Cytat:
Stary 2010-05-21, 13:02   #1161
Siala_Bala
Zakorzenienie

Znam jeszcze bardziej hardkorowe odwdzięczenie się ale ciężarnej nie przystoi... mianowicie.. nakupkać do papierowej torebki... położyć na wycieraczce.. podpalić, zadzwonić do drzwi i uciekać... lokator najczęściej jak zareaguje? Sądzę, że zacznie gasić ...stopą

Stary 2010-05-21, 13:08   #1162
papeteria
Zakorzenienie

Dziewczyny dzięki za baty
siala
no naprawdę obyło by się bez tasaczka
już jakąś tam wiedze mam.Ale z dwie godzinki jeszcze poświęce.
lilka jak leże na boku to mały popukuje od spodu jakby chciał powiedzieć no obróć się bo mi nie wygodnie
Cytat:
Cały dzień na polu, od rana do nocy, tylko z przerwą na obiad. Ból pleców po 1 dniu taki, że wychodząc z pola na wieczór nie mogliśmy się wyprostować tylko takie garbusy szły na wóz i traktorkiem pach, pach, pach do naszej stodoły xD

karolcia rosniesz mała slicznie
pszczolka bardzo dobrze ,ze zadzwoniłas a 200,- to stanowczo za mało
anuszka jak pięknie pasuje do ścian a to za bieganie

BASIENKAW NIE BĘDZIE PRZEZ 2 TYGODNIE NA WIZAŻU.
DOSTAŁA BANA TYMCZASOWEGO ZA LINKA DO ALLEGRO W PODPISIE ...NIEDAWNO WYSŁAŁA MI SMSA

ale jest jeszcze jej blog i gg także bedziemy mieć jakiś kontakt

Stary 2010-05-21, 13:13   #1163
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

aaaaa ale sypie gradem i do tego burza, papeteria to chyba od Ciebie przyszło co????

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 13:15   #1164
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
aaaaa ale sypie gradem i do tego burza, papeteria to chyba od Ciebie przyszło co????
U mnie pogrzmiewa i popaduje.. gradu nie widać.. albo przyjdzie zaraz od Ciebie albo mnie jakoś ominie ;]

Stary 2010-05-21, 13:21   #1165
papeteria
Zakorzenienie

misiulka może
a u mnie już spokój

Stary 2010-05-21, 13:22   #1166
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
hahahaha! wiesz... byłam bliska temu żeby tam pujść.... ale po pierwsze byłam już w piżamce a to sąsiednia klatka a po drugie stwierdziłam że pewnie nic by to nie dało i tylko bym się jeszcze bardziej zdenerwowała... a i tak moje dziecko dawało mi wtym czasie popalić bo się denerwowało razem z mamusią... poza tym z jełopami nie ma co dyskutować... a po słuchaniu ich rozmów czasami (chcąc nie chcąc trudno i ch nie usłyszeć) to za mądrzy ludzie nie są... teraz za każdym hałasem będę dzwonić na policję i nie będę się szczypać... gnoje jedne....
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 13:34   #1167
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:

anuszka jak pięknie pasuje do ścian a to za bieganie
Spoko małemu/małej podobało się bieganie bo później w pociągu dawał/a czadu

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

kurcze nie wiedziałam, ze za takie coś jak basia można dostać bana. Ale przyznam się bez bicia, że za dobrze to ja tego regulaminu nie czytałam...
Stary 2010-05-21, 13:37   #1168
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Zostawić Was na jedną dobę i już 10 stron. JEstem w połowie.
Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
to szarpanie nie boli czujesz tylko jak dziwnie sie trzesiesz
No tylko, że ja się nie boję bólu...Tylko, że to jakby mięsem tak zdechłym tak szarpał. Blee...

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
kto ze mną pójdzie jutro na lody?? wkurza mnie to że wszyscy pracują i brakuje mi towarzystwa i..... nie myślałam ze to powiem, ale brakuje mi trochę pracy z chęcią bym do niej wróciła na te 2 miesiące
Chodź pójdziemy w poniedziałek ?

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
w hahsie 260 zl, ja ide do darmedu na bogurodzicy i tam 200 zl chca.
Tak mi się też zachciało 3D/4D i muszę to przemyśleć, bo jednak kasy trochę szkoda...
Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Siala_Bala to nie problem gdy TŻ jest w domu... problemem jest jak jesteś sama, dziecko głodne, płacze płacze płacze... i nie możesz nic zrobić... nie możesz nigdzie się ruszyć, jechać i wogole.
To wzywasz taksiarza, mówisz mu co chcesz i jedzie do apteki

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Coś ostatnio nie potrafię się wbić tutaj w wątek za mało mnie, a potem wejdę, odezwę się i znikam bo nie potrafię się wczuć
To się nie wbijaj tylko bądź z nami .
Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Muzeum Auschwitz-Birkenau.
Dla mnie to było megaprzeżycie. Nawet ostatnio sobie myślałam o tym, jak opowiadali przewodnicy o porodach..i o tym co robiło się z tymi dziećmi. Umarłabym.

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
O własnie już dawno miałam o to pytać. Zadaniem takiego gorsetu jest co? Bo ja do końca nie wiem? Połozna nam mówiła, żeby raczej w czasie połogu nie nosić gorsetów czy pasów. Wiem, że moja mama nosiła takie majtasy obciskające po ciąży. Ma 51 lat i brzuszek nastolatki.
Z tego co wiem, to takiego pasa w połogu nie zakłada się, ponieważ można spowodować zawinięcie się macicy, która nadal jest rozciągnięta i trochę potrwa jej zmniejszanie się. Ale po tym wszystkim jak najbardziej jestem na tak

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 13:46   #1169
ola_k11
Zadomowienie

dziewczyny ktore kupowały przyborniki do łóżeczek, mam pytanie - co planujecie w nich trzymać?

ja na pewno kupię przybornik na zabawki, bo na razie dzidzia nie ma przewidzianego swojego pokoju więc chciałabym mieć gdzie je chować, żeby nie były rozrzucone po całym mieszkaniu ale zastanawiam się nad tymi typowymi przybornikami z kieszonkami i nie wiem do czego mógłby się przydać...
Stary 2010-05-21, 13:57   #1170
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

No i przyszło do mnie.. ściana deszczu, że prawie nic nie widać...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości