|
|
#781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
...Że to w głowie się nie mieści
Jak prześlicznie jesz naleśnik... Jak jesteś sama, to jesteś sama, a jak tylko zjawi się w Twoim życiu jeden mężczyzna, to natychmiast pojawia się następny... a wszystko dlatego, że oczy Ci się błyszczą bardziej niż wtedy kiedy byłaś sama. to co raz dotknięte albo ujrzane, nigdy nie może zostać zapomniane i zajmuje wszystkie myśli, doprowadzając Cię do obłędu... Tylko brakuje nam odwagi żeby podążać za marzeniami...za znakami... Moje ulubione zakończenie? On idzie do Niej, a Ona do siebie Dziś wyjdziesz ze mną i nie spytasz o kierunek odnaleźć, zrozumieć, polubić siebie- niemożliwe - Powiedz 'Kocham cię' i popatrz mi się prosto w oczy . - Ale dlaczego .. ? Ty przecież wiesz że jaa , że ja.. - Że ty .. Umiesz świetnie kłamać . Tak wiem Dla niej wszystkie dni były jednakowe... po trzydziestce zastanowię się dopiero, dlaczego nie powiedziałam Ci jakim byłeś draniem. Życie i dupa jest jedno. Z obu trzeba korzystać. Nie ma w życiu nic tak pewnego jak "Kevin sam w domu" w święta! możesz zachować mój obraz w sercu, lub po prostu zapomnieć . - tak wiem, łatwiej zapomnieć .. Jakiekolwiek byłoby źródło mej głupoty, jeszcze się nie wyczerpało - Na pustyni jest się trochę samotnym. - Równie samotnym jest się wśród ludzi. Jeszcze wstydem palą policzki. |
|
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
poczułam chłód, który z minuty na minutę coraz bardziej ogarniał moje ciało .. przesiąknięta euforią "jesteś bezpieczna w moich ramionach" - słowa, jak krople wody obijające się o studnie , wznieciły uczucia w sercu. deszcz ucichł i wstało słońce, oko zapłakało małym potokiem to nie wiosna, ale pole namawiało nas do pocałunków. dzięki tej cieczy z mojego oka, piórka w poduszcze zamieniły się w minimalne rybki. Gdybym miała wybrać sobie wieczność, z bogato urządzonej wystawy, z kolorowym "minus 100%" wybrałabym wieczność z Tobą , bo inne wieczności w których Cię nie ma są wiecznie do dupy
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#783 |
|
Rozeznanie
|
myszka23101 -
turka24 jej cieszę się ;* ja ciebie już dawno zauważyłam i krade twoje cuda bajkowa - moje najjaśniejsze słoneczko <3 'uśmiechaj się do samej siebie, idąc przez ulicę. niech przechodni zastanawiają się, czy właśnie urwałaś się z zakładu zamkniętego czy jesteś zwyczajnie szczęśliwa.' 'Pomimo, że każda chwila radości trwa niezmiernie krótko,
a później znika, zawsze pozostawia za sobą trwałą nadzieję i jeszcze trwalsze wspomnienie.' najgorsze są te noce, kiedy wiem, że ty jesteś z nią. a jeszcze niedawno to mnie 'kochałeś' 'być zazdrosną o faceta, który ma dziewczynę jest dosyć absurdalnym uczuciem. ale ostatnimi czasy, tylko owe czuje. same absurdy w moim sercu. w podświadomości też się przewijają.'
|
|
#784 | ||
|
Zadomowienie
|
;****************
w karmelu
![]() Cytat:
Cytat:
________________ - O mamo! To takie trudne, jak na szesnastolatkę! - Nie rycz, szesnastolatko, bądź świadoma swego najlepszego wieku i nie kochaj się, nie schrzań młodości złotko. przed lustrem poranny blues, w nocy od płaczu spłynęły kocie oczy Najgorsze jest to, że nie potrafię się od Ciebie uwolnić. Nie piszę z Tobą od roku, jeżdżę innym szkolnym autobusem, zmieniłam wspaniałe towarzystwo na rzecz nudnych kolegów. Mimo to, cholerny magiku, siedzisz mi uporczywie na umyśle. Od czasu do czasu zamarzę, by i Tobie zasłonić tak świat, jak Ty to robisz. wolałabym pokój bez ścian, z oknem na drzwi Tej nocy miałam sen. Prosiłeś, bym nie odchodziła. Zapłakałeś z takim patosem, że uchwyciłam się nadziei, że kiedyś tak będzie. Wybacz, choć byłoby to dla Ciebie bolesne, dla mnie cudowne marzenie. czy wesoła Kathy była napięta?
|
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ;****************
.może po prostu idź i to napraw.
|
|
#786 |
|
Rozeznanie
|
myszka23101 - Padam i wstać nie chcę u Ciebie w podpisie?cóż za zaszczyt ... ; * . TwojaKokaina - Oj chyba ja Ciebie częściej <3 + MissSunset , Chocolaaate - okradam <3 ![]() Balansuję na krawędzi swoich uczuć i marzeń. Zaloguję się jeszcze raz na stronie ` życie` i poszukam promocji szczęścia, bo ostatnio mi się ono skończyło. mam dość specyficzne pytanie: Na cholerę ja się w to pakowałam? Różnie bywa, różnie też ludzie cierpią. W ostatnim czasie zaczęłam się zastanawiać co ze mną nie tak i wiesz co odkryłam? Ja jestem w porządku to z tymi kopiami godności coś nie tak. I mają tupet nazywać się ludźmi. Bo co dla niektórych powinni znaleźć inne określenie niż homo sapiens, to obraza dla takich ludzi jak ja . Ile dzieli miłość od nieszczęścia ? Kilka dni, kilka spojrzeń i jedna kobieta, która może spie^&szyć wszystko. Znasz uczucie kiedy tętnice zaciskają się w supełek, a płuca zamieniają się w gąbki pochłaniające dym? Nie? No to nie zakochuj się bo to na prawdę dziwny stan. - Brakuje mi ciepła ... - To dokręć kaloryfer ! Mogłam bym stworzyć cała filozofię cierpienia i opublikować ją 199 tomach + atlas złamanych serc w zestawie . Budujące są słowa " szmata z Ciebie" . - Ty się zakochałaś ( ... ) ! - Wow, geniusz się znalazł |
|
|
|
#787 |
|
Wtajemniczenie
|
HoneyIloveYou- dziękuję Kochanie.
myszka23101- dziękuję. Jeśli kogoś nie lubisz, to nawet sposób, w jaki trzyma łyżeczkę doprowadzi Cię do szału. Ale jeśli ktoś, kogo darzysz sympatią wywróci Ci na kolana cały talerz jedzenia, nawet nie zwrócisz na to uwagi.
Czekam na spełnienia sny. kiedy się uśmiechasz...rób to tylko dla mnie. Powiem krótko i na temat. Z mojego życia to ty już wypi#$%^&*% ! ohh, yeah, w podskokach ! Nie ma łatwych kobiet. Zdarzają się tylko mężczyźni mniej lub bardziej przekonujący. Dwulicowość facetów mnie przeraża. Powoli zaczynam rozumieć, dlaczego tyle kobiet to lesbijki. ![]() jestem wredna, mam nawroty bezczelności co 3 sekundy i nie lubię się dzielić. wystarczający powód, żebyś dał sobie spokój. A kiedyś będę tak odważna, że na ulicy będę pytać dresów, czy chcą wpi#$%^& W pokoju stali w trójkę: ona, on i jemu To nie tak, że jestem wredna, zła i niedobra. Ty po prostu nie zasłużyłeś na to aby poznać moją słodycz. Złamać wszelkie zasady. Robić coś, co by do głowy wcześniej nie przyszło. Smakować życie. Mieć głęboko w du&*^ opinię chorej publiczności naszego życia.
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, czemu moje serce ma ciche dni.
Bo nigdy cię nie widuję, I nigdy nie dzwonisz. Chcę być przy tobie, Tylko po to, żeby cię trzymać. Być tam, kiedy upadniesz. |
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
z/w ogarniam życie.
boję się każdego następnego dnia swojego życia, nigdy nie wiadomo co się wydarzy, jedyne czego się nie boję to Twoja miłość. oczami wędruję po Twoim ciele. każdy Twój dotyk powoduje ciarki na moim ciele. chciałabym ujrzeć Twój żal w sercu, za ten błąd który popełniłeś, Twoje oczy, gdy mnie przepraszasz oraz Twoje łzy, kiedy mówię Ci "spie.rdalaj" . czasami trudno uwierzyć, że odchodzi od nas ktoś, kto jest dla nas wszystkim. bagno, jedno wielkie bagno, tak.. Ty nim jesteś, wciągasz mnie w swoją miłość jak w bagno. czasami jest zbyt ciężko kroczyć ścieżką miłości.. hej, bądź silna. od dzisiaj jesteś wolny, mówisz - masz. stanę w centrum miasta z karteczką na której będzie napisane "szukam osoby, która mnie pokocha taką jaka jestem". Spotkałam go, był jak z mych snów, zakochałam się.. Odwzajemniał swoje uczucie, miałam z nim iść na imprezę urodzinową kumpla, nie mogłam, bo miałam ważny test w szkole, puściłam go samego, następnego dnia nie mogłam się do niego dodzwonić, po kilku godzinach dostaję od niego smsa "Zdradziłem Cię z Twoją najlepszą przyjaciółką, to nie Ciebie szukałem na resztę swojego życia, żegnaj". W tym momencie wszystko przestało dla mnie istnieć.. Ot tak, miłość.. Potrafi być ślepa, a przyjaźń jeszcze bardziej. dziki seks w przebieralni z dobrym kumplem. niby Cię kocha, a dołki pod Tobą kopie.
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
MissSunset - dobrze! <3
___ najważniejsze mieć klasę, trzymać fason, nawet jeżeli serce rozpacza, niech nie widzą, jaka jestem słaba natrętne hasło; kocham Cię dręczy mnie na każdym kroku zdobądź mnie niebanalną pasją jestem perfekcyjnie drobiazgowa, więc nawet nie podchodź mam awersje do promowania miłości, opartej na nijakiej podstawie.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-05-21 o 22:34 |
|
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
Paralogiczna - tak samo jak Ty w moją kradzież, tak ja nie wierzę, że ktoś może mieć taki talent. znów okradam
![]() a bajkowej & xsxs chyba nie muszę już nic pisać? Wy wiecie impresion znowu znikła? ![]() *
bo chociaż pożarlibyśmy się w całości, nikt nie powie, że nie ma w nas miłości. jesteś jak taft, dobry na każdą pogodę ![]() nie chcę Cię podpuszczać, ale mnie nie pocałujesz ![]() bo czasem największy bezsens zmienia się w coś o ogromnym znaczeniu. jak to możliwe, że znajomi nie zauważyli, że używam nowej farby do włosów, że kupiłam nową bluzkę, a tak łatwo odgadują, że mi na Tobie zależy? może następnym razem nie dzwoń do mnie tylko umów się od razu z moimi cyckami? i nawet moje niesforne włosy lepiej mi się układają, gdy jesteśmy umówieni. zawsze uwielbiałeś robić mi niespodzianki.. jednak z tym odejściem przesadziłeś. nie mam zamiaru się dla nikogo zmieniać - mówiłam od początku, Kochanie. pomiędzy jednym a drugim pocałunkiem zatęsknisz za mną, dobrze o tym wiesz. a kiedy zacznie Ci brakować naszych magicznych kłótni i uroczych bójek, wiedz, że mogę się teraz żreć z innym. ![]() tak, jestem zołzą, ale przecież właśnie za to mnie kochasz, misiek. albo mnie akceptujesz, albo c'est la vie słońce. pokażmy wszystkim, że się mylą i potrafimy być szczęśliwi. bo pakować się w to, to jak w gów.no butem, serio.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-05-21 o 18:11 |
|
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
Wystarczy że ubiorę do miniówki szpilki a włosy rozpuszczę i trochę upiększę się makijażem a ty już będziesz na mnie inaczej patrzył, zrozumiesz że mnie pragniesz . Wystarczy że spojrzysz na mnie tymi swoimi oczami i nic wokół się nie liczy . Moja miłość do Ciebie skończy się gdy w lipcu spadnie śnieg . Dziś czuję że mogę polecieć pod niebiosa na skrzydłach naszej miłości . OoOo. a to za co?
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
-Daj mi!
-Co ci dać? -Miłość!
|
#794 |
|
Raczkowanie
|
-Kochałaś Go? -Nie ja po prostu uzależniłam się od niego i dlatego każdy dzień bez niego przeradza się w pragnienie powrócenia do tamtych dni gdy miałam Go tylko dla siebie -Widziałam Go -I co? -chciałam sprawdzić czy nadal tak na mnie działa i wiesz co? w drodze powrotnej nic nie widziałam -zakochani zawsze są ślepi na otaczający ich świat -nie rozumiesz mnie, to nie była miłość tylko łzy - Czemu siedzisz na chodniku? -bo niebo jest piękne -a ja? -a ty jesteś mój (ten dialog wzięty z mojego życia, wiem że jest to bez sensu )
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-21 o 18:36 |
|
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
xsxs-Ja słoneczko a Ty perełka
;*może być ? ![]() poprostuAsiss-tak tak ja wiem ! MissSunset-kradnę ! ![]() Odejdź. Nie chcę Cie tu. Masz się wynosić. Nie potrzebuję Ciebie i tej Twojej 'miłości' Spierd*^!. ! Śmieszny to jesteś Ty udający że coś dla Ciebie znaczę Wcale Cię nie potrzebuję. Nauczę się w końcu jakoś żyć bez serca Do niej będziesz mówił teraz 'Kotek' To ona będzie teraz Twoja Ją będziesz całował i przytulał na dobranoc To jej będziesz wysyłał milion sms-ów dziennie Ale ja mam jedno pytanie. Dlaczego ? Siedząc na ławce przed blokiem z papierosem w ręku i tanim winem. Zastanawiała się czy on tak naprawdę ją kochał. Czy nadal za nią tęskni tak jak ona za nim. Dlaczego akurat jej dał te nieprzespane noce. Dopuszczała myśl że już dawno o niej zapomniał ale jakoś nie umiała w to uwierzyć. Chciała te wszystkie myśli wyrzucić ze swojej głowy. Ale nie umiała.Myślała że zapomni z czasem ... No to teraz ja Ciebie zranię. I dokopie Twojemu sercu całując się z innym ! Jeśli Ci to nie odpowiada to się pi.*! Teraz jej będziesz wkładał rękę w majtki mówiąc jak bardzo ją kochasz ? ![]() Ja Ci daje paczkę żelek a Ty idziesz ze mną na koniec świata Zaprowadzę Cię do świata rozkoszy i fantazji Dzwonisz do mnie częściej niż kiedykolwiek teraz, kiedy wszystko jest skończone Plastikowe serce z dodatkiem sztucznej miłości Wiem że kiedyś pewnego dnia będziesz mnie szukał Nie mogę zapomnieć kiedy spojrzał na mnie i płakał. Powiedział że coś się w jego sercu łamie .. ![]()
|
#796 |
|
Wtajemniczenie
|
Paralogiczna - no to okradamy się wzajemnie
Narazie jest mi dobrze jak jest. Nie potrzeba mi uczucia co zawładnie moim sercem. Staram się zrozumieć twoją miłość, jak kochana chce być. Dziś już skończyło się to co łączyło nas, nie ma nic co powinniśmy dzielić między sobą.
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam się dlaczego to akurat ciebie musiałam tak dogłębnie poznać i dlaczego akurat ty okazałeś się moją bratnią duszą?
|
|
|
|
#798 |
|
Raczkowanie
|
Pomiędzy ścianami nieba
Ciało i rozum w permanentnej niezgodzie Dostać się do wnętrza Twego serca Zanurzona w Twym zapachu miłości "wiecznie przeciwko sobie" ręką rozganiam ciemność, ledwo dotykam ziemi wilgotnym szeptem przytul mnie Nie tracę zmysłów kiedy cię zobaczę Tylko zamknięta w sobie się otworzę na Ciebie spokój spływa do oczu Chwyć mnie za rękę, spadam na dno swej moralności Rozpadam się na kawałki, posklejaj mnie Na tęczy widzę Twoje kolorowe sny Ocean niespełnionych wymagań Odchodzisz kiedy brakło mi sił, aby żyć
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
za talencik złotko
_____________ ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył...? patrzę w górę i nie widzę nieba. Powoli przyzwyczajam się do Twojej nieobecności... ile to już dni jesteś jak kwiat ? -happysad |
|
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
pójdziesz ze mną za rękę przez tęczę ? chodź, zakochajmy się w sobie bez pamięci. szczęście ma wiele kolorów. najpiękniejszy jest kolor twoich oczu. |
|
|
|
#801 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna - Nie bądź taka skromna ^^ cuda tworzysz
![]() * * *
Tamten dzień rozdzielił nas na zawsze Tamten dzień oszukał moją wyobraźnię Jeden ruch, rozdzielił nas na wieki Jeden gest, był niepotrzebny nie zaprzeczysz Dziś przeklinam każdą z chwil w których wywołałam łzy, Żałuję moich słów które zadały Ci ból, Nieważne jest już nic gdy nie mogę z Tobą być, Nieważny cały świat gdy bez Ciebie żyć tu mam, Bez Ciebie nie mam gdzie podążać w moim śnie, Bez Ciebie jest mi źle, wszystko staje się tłem Podążać z Tobą chcę, jednak ciągle boję się Wykonać pierwszy ruch by odzyskać Cię znów. Wiem że nadejdzie ten dzień w którym spełni się mój sen W którym będzie znowu tak jakby narodził się świat Na nowo będę kraść Twych oczu jasny blask Na nowo będę Ci upiększać każdą z chwil. * * * Wiem, że długie ale to urywki tekstu jednej z moich ulubionych ostatnio piosenek. Jula & Fabisz - Tamten dzień ja znikam 'na chwilę.' Wesele. ![]() .
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-05-21 o 20:00 |
|
|
|
#802 |
|
Rozeznanie
|
<3
Primadonna
- zabieraj ile wlezie. A co do avatara to mam jeszcze parę równie boskich więc jak cuuś to pisz na profilu maila a Ci podeśle. ![]() Przełknęła jego odpowiedź jak gorzką pigułkę.
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
to samo g,wno tylko dzień inny.
samotność to morderca.
|
|
#804 |
|
Przyczajenie
|
uwielbiała być w Jego ramionach. uwielbiała to ciepło, które od Niego biło.
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
jest moją lampką przy łóżku, herbatką karmelową, ołówkiem w piórniku, pierścionkiem na ręce, porannym uśmiechem i bałaganem w głowie
- Co robiłeś zanim mnie poznałeś? - Czekałem na Ciebie. jeden papieros na uspokojenie myśli. drugi na opanowanie tętna. trzeci na zapomnienie. następny, który już nawet nie działa instynktownie zapalam i zaciągam się by czymś zająć lubię spać, gdy jest mi źle. Mogłabym przespać, życie. Czuję Twój smak słyszę jak Ci bije serce Czujesz mój dotyk i to serce mówi jeszcze
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłeś ranę w sercu
teraz sypiesz sól mamy nowy wątek ![]() nie dowierzam z waszej prędkości. nadrabiam od początku
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma już Ciebie , największa strata .. Nienawidzę za to siebie , życia i całego świata ...
Na języku słowo kocham kładę. To lepsze niż czekolada. Nie ma mnie bo zapomniałeś jak kochać. - Poproszę kawę z mlekiem . - coś jeszcze? - tak tego pana w niebieskiej koszulce ;] A jego oczy to skarb , a serce to marzenie To obłęd sercowy . - narysowałam Ci serce ekierką - ekierką? przecież tak się nie da - da się ! Jak się kocha to wszystko się da - `cholernie ` lubię to słowo , a Ty jakie słowo lubisz? - ` kocham ` - a ja Cię cholernie kocham , widzisz ? Uzupełniamy się skarbie. Lubię gdy odwracasz się udając, że szukasz kogoś w tłumie, a patrzysz na mnie ; *
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
Paralogiczna - beszczelnie biore na podpis.
dreams_x33 , Kinderka13 - Okradzione talenty ! toogether93 , myszka23101 - kreskowa - ![]() _________________________ __________-- to wszystko nie jest takie proste, jakby mogło się wydawać. co z tego, że przyznam się, jak bardzo potrzebuję drugiej osoby? nic. przecież nikt, nie podaruje mi miłości, tylko dlatego, że mi jej brak. jeżeli miłość, to tylko reakcja zachodząca w mózgu, to oznacza, że jestem upośledzona. bo nie potrafię kochać. i teraz otwarły Ci się oczy. teraz, kiedy mnie udało się zapomnieć, wszystko jakoś poukładać, posklejać, wracasz jak gdyby, nigdy nic, po raz kolejny robisz mi burdel z podświadomości, bez żadnych skrupułów. obiecuję zająć się zbawianiem świata. ale to od jutra, bo dzisiaj muszę zając się sobą. własnym sercem i uczuciami, które są równie abstrakcyjne, jak oddychanie bez udziału powietrza. zaczęła krzyczeć, z przepełniających ją, negatywnych emocji. rzuciła o ścianę, kubkiem kawy, który rozbił się na drobne kawałeczki, zostawiając plamę na białej farbie. rzucała wszystkim co wpadło jej w ręce. była rozdarta, nie mogąc uwierzyć, że to wszystko spotyka ją po raz kolejny. że znów, zakochała się bez odwzajemnienia. po raz kolejny, równie naiwnie. po raz kolejny, w skończonym sukinsynie. - dlaczego tak na mnie patrzysz? - spytał. - patrzę, bo żyjesz. - odpowiedziała. - i co w tym dziwnego? - nic. prócz tego, że się zarzekałeś, że beze mnie żyć nie potrafisz. że umrzesz, jeżeli odejdę. że po za mną życia, nie widzisz. - wybuchnął szyderczym śmiechem, nachylając się wyszeptał jej do ucha. - kłamałem, maleńka. słowo 'kocham', we wczorajszym sms'ie, tłumaczy, zbyt dużym promilem alkoholu we krwi. a ja głupia, łudzę się, że był chociaż w niewielkim calu, świadom tego co wystukuje w klawiaturę telefonu. nie muszę być pod wpływem alkoholu, ani żadnych grzybków halucynogennych, aby stanąć na balkonie w środku nocy i zacząć krzyczeć do nieba, jak bardzo Cię kocham. założyłam sobie gumkę, recepturkę na nadgarstek. za każdym razem, gdy o Tobie pomyślałam, strzelałam sobie nią z całej siły w dłoń. miałam nadzieję, że to poskutkuje. mój nadgarstek ocieka krwią, a Ty nadal jesteś głównym tematem moich przemyśleń. podbiegła do niego i przytulając najmocniej jak potrafi, wykrzyczała 'ja Ciebie też'. gwałtownie zsunął jej ręce, ze swoich pleców i odpowiedział. - jak masz na drugie? naiwność? stojąc z pistoletem w ręku, postanowiła wyzabijać każde ze swoich uczuć. nie wiedziała jednak, gdzie ma celować. strzeliła w serce, naiwnie wierząc, że to coś zdziała. niestety nie pomogło. nasłuchując swego ustającego tętna, nadal czuła jak bardzo go kocha. przez całą noc, zaciskam swoją pięść na poduszce, krzycząc Twoje imię przez sen. budzę wszystkich w mieszkaniu. starają się mnie obudzić, nie wiedząc co się ze mną dzieje. budząc się cała zapłakana, tłumaczę, że nic mi nie jest. nie chce wyjść na zdesperowaną, mówiąc o nieodwzajemnionej miłości. widząc Cię z jedną z największych szkolnych dziwek, tylko pokiwałam głową z niedowierzaniem. uwierz, że nie czułam smutku czy rozczarowania. ja po prostu poczułam się poniżona. zamieniłeś mnie na kogoś, kto codziennie stoi pod latarnią i jeszcze potrafisz się tym szczycić. usiadła na brzegu piaskownicy i pijąc tanie wino prosto z butelki, oszukiwała samą siebie, że wcale jej nie zależy. nie po raz kolejny. nie, znów za bardzo. wiem, że te absurdalne motylki w moich brzuchu, po dostaniu sms'a od Ciebie, nie są słuszne. wiem, że wiąże się z nimi wiele konsekwencji. nieprzespane noce, złamane serce i inne tego typu. mimowolnie się zatracam. zapominając, że nic z tego nie będzie. zapominając, że jesteś szczęśliwy z inną.
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
samotność malowana palcem na zaparowanej szybie I znów wstanę rano...Pociągając tuszem rzęsy, powiem do siebie: Jesteś gotowa, by ponownie się rozczarować Ona ma dobre serce, tylko trochę zamurowane przez wydarzenia z przeszłości. -Jeśli chodzi o mnie i Boga, to nasze stosunki sa kiepskie. -Nie wierzysz w niego? -Nie, generalnie nie wierze w mezczyzn. Najłatwiej rozmawia się z nieznajomym.. Najtrudniej z osobą, którą chcemy poznać. Prawda jest przykrym ,gorzkim lekarstwem. Kto nie łyka dobrowolnie temu grozi przymusiwe karmienie... Miłość-wszędzie jej pełno,a każdemu jej brak...
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
Skarby dzięki za pochwały
-Już wiem czego chcę najbardziej na świecie ! -No czego? -Ciebie Umiem tylko ranić więc jeżeli chcesz zachować swoje serce w całości to zapomnij że kiedykolwiek istniałam . -Czemu siedzisz na schodach? -Bo tylko tu moje życie się zatrzymuje i mogę spokojnie pomyśleć o tym co ja jeszcze robię na tym chorym świecie Czemu tak uzależniłeś mnie od siebie ?
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

u Ciebie w podpisie?