Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-21, 16:31   #4051
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

zanim nadrobię
poniżej storczyki na prezent i kwiatki na dzien teściowej
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 16:38   #4052
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Martoolka87 po pierwsze co masz na swojej liście na tydzien przedślubny?
po drugie fajnie jakby sala była fajna i by sie dało utrzymac cene

i laski jutro mam panienski a za tydzien szoook
Stary 2010-05-21, 16:46   #4053
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
i laski jutro mam panienski a za tydzien szoook
szau

a ja na dzisiaj spadam do domu bo wieczorem znowu impreza zawału niedługo dostanę od tego cotygodniowego maratonu z wódka i redbullem pa!
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 16:59   #4054
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
wiecei co. myślałam że jednak moi znajomi mają trochę oleju w głowie aż sobie wchodzę na nk a tu zdjęcie koleżanki z podstawówki stojącej na moście uśmiechniętej od ucha do ucha, poniżej mega dużo wody w wiśle i podpis: "czekamy na wielką wodę ))))"

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość

A zobaczcie to
http://demotywatory.pl/1615378/Sztab-przeciwpowodziowy
Aż nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
Ludzie powariowali

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Moja tez o nic nie pyta a jak ja cos sama powiem to zawsze jest źle-zawsze cos sie nie podoba. Ale zainteresowania żadnego, komletnie o nic nie pyta. A to jakby wesele syna w ogóle ją nie obchodziło. i masz racje to lepiej niz jakby sie wtracala i nas ustawiala, ale od czasu do czasu by mogla zapytac jak przygotowania, czy w czyms pomóc itp.
Slonko Moja teściowa do tej pory nei spytała mnie o NIC co jest związane ze ślubem, weselem..
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
U mnie też moja teściowa nawet nie pyta. Jak jej powiedziałam że sukienke kupiłam to nawet nie spytała jaką. To już bardziej interesują się moim ślubem koleżanki z uczelni. No i też bratowa tż'ta sie interesuje i zaproponowała swoją pomoc w razie czegoś nawet mama tej bratowej się ją pyta jak nam idą przygotowania, a moja kochana teściowa nic. Ale ona tak ma ze wszystkim, jak oni kupili dom to jeździliśmy tam z tż'tem prawie codziennie pomagać w remoncie, a jak my teraz remontowaliśmy, to nawet nie spytali, czy pomóc :/. Ostatnio zadzwoniła po miesiącu nieodzywania się co u nas i czy żyjemy, bo się zaczyna martwić (ojjojjj kochana...)ja z nią rozmawiałam bo tż właśnie lampe wieszał, jak jej powiedziałam że właśnie remont kończymy powiedziała: dopiero? tak długo remontujecie? to sobie pomyślałam, że jakby pomogli to by było szybciej :P ale już nic nie powiedziałam. Normalnie masakra. Jedynie co, to na początku po zaręczynach spytała skąd my tyle pieniędzy sami nazbieramy na wesele i że jak coś to nam pomoże i coś odłoży, po cyzm zaczęła narzekac jak to ona pieniędzy niema bo kredyt spłacają. Nie powiem bo ona jest nawet fajna idzie z nią pogadać jak coś, ale denerwuje mnie ze się nami nie interesuje i w ogóle u nich nie istnieje coś takiego jak np. spotkanie się na kawke w niedziele czy nawet na urodzinach jakiś z rodziną, musiałam tż'ta przyzwyczaić do takich rodzinnych spotkań bo u mnie są nieuniknione. Ale bratowa tż'ta miała to samo z jego bratem, no cóż tak zostali wychowani a teraz my musimy troszke wychpwać ich na nowo wg bardziej rodzinnych zasad
Hehe mam bardzooo podobną sytuację ze swoją teściową.
Ogólnie rzecz biorąc to spoko z niej babka, ale jak czasami coś powie to istna masakra a na dodatek jest strasznym dusi groszemCo czasami przestaje być śmieszne, bo są sprawy za które się płaci i już tak jest i Ona sama tego nie zmieni jak np. zapowiedzi, USCTak już jest i koniec, ale nieeee dla Niej to powinno być za free bo jak to tak Ostatnio zepsuła jej się kosiarka i koszt naprawy wyniósł 81 zł(facet wypisał szczegółowo jakie części kupił, co było zepsute itp.) a teściówka stwierdziła że o boszzzzz jaki drogi ten mechanikA nawet nie wiem czy gość wziął za robociznę z 10 czy 20złDodam że stać ją na takie spore wydatki m.in.
No ale luzik nie będę się stresować jej zachowaniami

Poza tym we wtorek w nocy Moj piesek zmarł

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 17:12   #4055
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
A dlaczego tylko na jeden raz? Nie będziez więcej nosila tej biżuterii?
Może kup taką, którą jeszcze kiedyś zalożysz, a jeżeli wcale nie nosisz to kup tańszą, bo faktycznie 160 zł na cos co potm będzie leżalo w szafie to trochę dużo .....

Acelinka, to Ci powiem,że u mnie jest odwrotnie - u mnie nie ma takich rodzinnych spotkań (albo bardzo rzadko od wielkiego dzwonu) a u TZta bez przerwy obiadki, kawki, spotkania itp .....
Nie znoszę tego .. Gdyby jeszcze to było raz na jakiś czas to ok, ale wszelkie urodziny, imieniny, rocznice itp oznaczaja takie właśnie obiadki ...

TZcik próbuje mnie do tego przyzwyczaić, ale ja naprawdę mam alergię na tego typu spotkania ...

Martoolka, fajnie by było z tą nowa salą, ale na starych zasadach ... a to korkowe to dla mnie w ogole jakiś kosmiczny pomysł ... nie zgodziłabym się na to ...
agawoo u mnie nie jest tego aż tak dużo, od czasu do czasu jakieś urodzinki, w święta jakieś spotkanko, czasami takie odwiedzinki bez większej okazji u mamy lub babci i tyle ja też uważam, że co za dużo to niezdrowo, ale od czasu do czasu idzie się poświęcić

Martoolka, nowa sala super na pewno będzie śliczna, ale pierwszy raz słysze o korkowym, kto to w ogóle wymyślił

A tak ogólnie co do biżuterii to planuję kupić coś, co założę jeszcze kiedyś oprócz ślubu, coś srebrnego i też niezbyt drogiego

ach i pochwale się Wam co wymyśliłam
mam w rodzinie dwa słodkie 2,5 letnie szkraby Dominisie i Mateuszka, będą nam nieśli obrączki do ołtarza, każdy jedną na podusi, a potem będą nam sypać płatki przy wyjściu z kościoła dostrzałam ostrzeżenie od mam, że zamiast płatkami możemy oberwać koszyczkami ale cóż :P najwyżej będzie wesoło

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

Madziulko <przytul>

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-05-21 o 17:25
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 17:35   #4056
madmuazelle
BAN stały

Wpadłam na chwile nadrobiłam i zmykam dalej posiedzieć do ogrodu. Opalałam się,bo jest normalne 30 stopni w słońcu. Choć już opalać się nie będe,bo słońce zaszło.
I wiecie co,wsiadam do naszego autka i coś nam wleciało,ja w lekki pisk,mówie do tż-ta co to wleciało. A tż: biedronka. Biedronki się boisz. No,nie boje się biedronek ale myślalam,że to osa czy inne dziadostwo.
Później do Waszych postów się odniose,póki co ide wstawić pizze
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 17:41   #4057
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe mam bardzooo podobną sytuację ze swoją teściową.
Ogólnie rzecz biorąc to spoko z niej babka, ale jak czasami coś powie to istna masakra a na dodatek jest strasznym dusi groszemCo czasami przestaje być śmieszne, bo są sprawy za które się płaci i już tak jest i Ona sama tego nie zmieni jak np. zapowiedzi, USCTak już jest i koniec, ale nieeee dla Niej to powinno być za free bo jak to tak Ostatnio zepsuła jej się kosiarka i koszt naprawy wyniósł 81 zł(facet wypisał szczegółowo jakie części kupił, co było zepsute itp.) a teściówka stwierdziła że o boszzzzz jaki drogi ten mechanikA nawet nie wiem czy gość wziął za robociznę z 10 czy 20złDodam że stać ją na takie spore wydatki m.in.
No ale luzik nie będę się stresować jej zachowaniami

wspolczuję odejscia pieska, ja pożegnalam juz dwa psiaki...
Stary 2010-05-21, 17:50   #4058
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

CAN`T juz po Mszy na pewno juz jest żonką nanananananana

Madziulka

Martoolka
oooooo ciekawa sytuacja chciałabym widzieć miny tych ludzi do których będziecie dzwonić myślę, ze skoro tak już powiedziała to załatwi Wam ta salę

ale dziś pięknie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:03   #4059
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
zanim nadrobię
poniżej storczyki na prezent i kwiatki na dzien teściowej
Ładniutkie kwiatuszki.
Stary 2010-05-21, 18:06   #4060
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

A tak ogólnie co do biżuterii to planuję kupić coś, co założę jeszcze kiedyś oprócz ślubu, coś srebrnego i też niezbyt drogiego

ach i pochwale się Wam co wymyśliłam
mam w rodzinie dwa słodkie 2,5 letnie szkraby Dominisie i Mateuszka, będą nam nieśli obrączki do ołtarza, każdy jedną na podusi, a potem będą nam sypać płatki przy wyjściu z kościoła dostrzałam ostrzeżenie od mam, że zamiast płatkami możemy oberwać koszyczkami ale cóż :P najwyżej będzie wesoło

Madziulko <przytul>
Dzięki
Co do biżuterii to myślę że jeśli się kupi srebrną nawet za wyższą cenę to zawsze jest możliwośc jej wykorzystania po ślubie, np. święta, Sylwester lub inne wesele. Wydaje mi się że jak się umie fajnie kombinować to biżuteria nawet za parę stówek będzie też wykorzystana 'po' ś. Ja nie mam zamiaru oszczędzać na biżu jakoś mega(noo ale nie wydam na nią też 1000zł czy coś), ale ma być ładna ot taki warunek W sumie kolczyki kupiłam w Kruku, ale muszę zobaczyć przy przymiarce (czyli 9/06) czy pasują:rolleyes :

Cytat:
wspolczuję odejscia pieska, ja pożegnalam juz dwa psiaki...
Ojj to wiesz doskonale co czuję

Lusi-Czy Ty masz jutro jakieś weselicho? Bo pamięć już nie ta

Właśnie zjadłam meksykańskie danie, które zrobiłam sama i pycha wyszło!Więc najedzona będę oglądać PM

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:17   #4061
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ale as z tego Twojego "Pana Biedronka"
Taaa dokładnie.Tak jak mówisz/piszesz nie inaczej
Ananas

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Trzeba było dorzucić koncentratu i zrobić pomidorówkę Albo zamrozić Ja zawsze jak robię rosół, to część później odlewam do drugiego garnka i robię pomidorówę i wieczorem wrzucam do zamrażalnika i rosół i pomidorówę i mam zupki na zaś potem
Tż jadł pomidórówke dwa dni,a ja rosół. Na 3 dzień,czy nawet już na 2 mi zupa już nie podchodzi. :/ Ja lubie na świeżo jeść. Także,dzięki za pomysł , ale u nas to nie przejdzie.

Dobra zmykam na pizze,tż woła więc zmykam.
Do potem

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-21 o 18:18
Stary 2010-05-21, 18:42   #4062
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki
Co do biżuterii to myślę że jeśli się kupi srebrną nawet za wyższą cenę to zawsze jest możliwośc jej wykorzystania po ślubie, np. święta, Sylwester lub inne wesele. Wydaje mi się że jak się umie fajnie kombinować to biżuteria nawet za parę stówek będzie też wykorzystana 'po' ś.
zgadzam się całkowicie

Cytat:
Lusi-Czy Ty masz jutro jakieś weselicho? Bo pamięć już nie ta

Właśnie zjadłam meksykańskie danie, które zrobiłam sama i pycha wyszło!Więc najedzona będę oglądać PM
nie Madzia, po tych majowych następne "dopiero" 12 czerwca

zabrzmiało smakowicie i "ostro" a ja uwielbiam pikantne jedzonko

Stary 2010-05-21, 18:44   #4063
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Can't be perfect staje dziś na ślubnym kobiercu

Kochana życzę Ci wszystkiego co najlepsze.
Mam nadzieję, że promienie słoneczne, które w Twoją stronę wczoraj wysłałam dolecialy i będziecie mieli piękną pogodę
tez sie dolączam do życzen wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Can't zycze Ci udanego slubu i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!

PMki ale sie ciesze ze to juz jutro
wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
caprica6 ale fajnie wygląda ten jeden dzień na suwaczku
Dziewczyny mam dylemat, zastanawiam sie czy warto wydać 160 zł na biżuterię, którą założy sie tylko raz
ale do niczego pozniej Ci nie bedzie potrzebna ta bizuteria? Jak nie no to sie bardzo nie oplaca, ja mysle ze swoja bede nosila normalnie
Cytat:

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
zabrzmiało smakowicie i "ostro" a ja uwielbiam pikantne jedzonko
uwielbiam ostre jedzonko, zawsze nawale tyle pieprzu, ze leje sie ze mnie
Stary 2010-05-21, 19:02   #4064
acelinka
Zakorzenienie

Co tam dziewczynki porabiacie w piątkowy wieczór? Ja robie porządek z bielizną, gupolek ze mnie - żal mi wyrzucić za mały staniczek, bo jest ładny :P

Jakoś mój tż ostatnio dziwnie się zachowuje i niewiem co jest grane :/ może go już dopadł stres przedślubny albo coś, niewiem. Dziwnie sie z tym czuje
Stary 2010-05-21, 19:10   #4065
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Co tam dziewczynki porabiacie w piątkowy wieczór? Ja robie porządek z bielizną, gupolek ze mnie - żal mi wyrzucić za mały staniczek, bo jest ładny :P

Jakoś mój tż ostatnio dziwnie się zachowuje i niewiem co jest grane :/ może go już dopadł stres przedślubny albo coś, niewiem. Dziwnie sie z tym czuje
ale co dokladnie robi? moze ma jakiegos stresa przejdzi mu
Stary 2010-05-21, 19:17   #4066
acelinka
Zakorzenienie

jakiś taki jest oschły w stosunku do mnie i ogólnie, dzisiaj sie "fochnął" na mnie bo poszłam odgrzewać obiad po jakiś 10 minutach, a nie po 5 jak powiedziałam wcześniej, bezsensu nigdy sie tak nie zachowywał niewiem czy coś w pracy nie tak, czy o co mu biega, ale wkurza mnie. Jak mu szybko nie przejdzie to oszaleje od tych jego "widzimisie"
Stary 2010-05-21, 19:33   #4067
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
jakiś taki jest oschły w stosunku do mnie i ogólnie, dzisiaj sie "fochnął" na mnie bo poszłam odgrzewać obiad po jakiś 10 minutach, a nie po 5 jak powiedziałam wcześniej, bezsensu nigdy sie tak nie zachowywał niewiem czy coś w pracy nie tak, czy o co mu biega, ale wkurza mnie. Jak mu szybko nie przejdzie to oszaleje od tych jego "widzimisie"
a moze zapytaj go po prostu o co chodzi, czy ma jakis problem, cos się stało etc..

Stary 2010-05-21, 19:35   #4068
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Co robie w piatkowy wieczór,a no odpoczywam sobie,bo tż wybył z domu. Też ostatnio robiłam porządki w szafie i powywalałam ciuchy,których już nie nosze.Dwa staniki poszły do kosza.

Cytat:
Nie martw się przejdzie mu,bo jak nie to
Stary 2010-05-21, 19:41   #4069
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
a moze zapytaj go po prostu o co chodzi, czy ma jakis problem, cos się stało etc..
poszedł spać.. ja rozumiem że może być zmęczony albo mieć jakiś problem, ale powinien mi o tym powiedzieć... nie jestem wróżką i nie czytam w jego myślach. Jutro pogadamy jak wróci z pracy bo rano idzie na 6. Głupia jestem, on sobie smacznie śpi a ja się przejmuje.

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Co robie w piatkowy wieczór,a no odpoczywam sobie,bo tż wybył z domu. Też ostatnio robiłam porządki w szafie i powywalałam ciuchy,których już nie nosze.Dwa staniki poszły do kosza.

Nie martw się przejdzie mu,bo jak nie to
no jak nie to ;P ja wyrzuciłam 3 ten ładny ale mały zostawiłam...niewiem po co :P

kurde wypaplałam się i mi lepiej

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-05-21 o 19:44
Stary 2010-05-21, 19:49   #4070
201701300931
Konto usunięte

Ja w piątkowy wieczór siedzę i robię listę zakupów na jutro Poza tym jutro lecimy znowu na targi mieszkaniowe - przynajmniej dużo banków będzie, to się możemy o możliwość kredytu dopytać...

Nie wiem, czy się orientujecie, ale w niedzielę są zielone świątki i wszystko pozamykane
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 19:58   #4071
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Slonko Moja teściowa do tej pory nei spytała mnie o NIC co jest związane ze ślubem, weselem..
moja też nic sama z siebie nie zapytała. a wszytsko co ja powiedziałam zostało skrytykowane.

a ja walczę z mgr. promotorka kazała jutro przyjechac między 17 a19. jakbym nie miała nic w sobotni wieczór do roboty zwłaszcza, ze muszę jechać 70 km w jedną stronę;/
a wieczorkiem na ognisko fajnie
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 19:58   #4072
madmuazelle
BAN stały

Dokładnie jak nie,to dostanie baty.
Ja wprawdzie wywalilam dwa,ale trzeci się prosi by go wywalić,bo drut mi wylazł.
Stary 2010-05-21, 20:05   #4073
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość

moja też nic sama z siebie nie zapytała. a wszytsko co ja powiedziałam zostało skrytykowane.

a ja walczę z mgr. promotorka kazała jutro przyjechac między 17 a19. jakbym nie miała nic w sobotni wieczór do roboty zwłaszcza, ze muszę jechać 70 km w jedną stronę;/
a wieczorkiem na ognisko fajnie
ja bym się musiała się wziąć za tego licencjata bo za tydzień muszę oddać całość ognisko super sprawa, też bym sobie poszła w ogóle gdzies bym poszła ostatnio tylko siedzimy w domu jak staruszki dwa :P

madmuazelle... mi zawsze druty wychodzą z tych nafajniejszych ;P
Stary 2010-05-21, 20:08   #4074
madmuazelle
BAN stały

acelinko,ne to właśnie denrwuje jak zacznie mi wyłazić.Nieraz mialam tak,że nie zauważyłam,a potem drut wbijał mi się w ciało Mój błąd,że prałam je w pralce :/ teraz nauczona będe prać ręcznie staniki.

Najadłam się i spać mi się zachciało. A wiecie co z tz-tem dzisiaj kupilismy????Nie wiecie???To Wam powiem. A no kupiliśmy truskawki a do tego bitą śmietane,jutro będzie wyżerka.
Stary 2010-05-21, 20:11   #4075
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Najadłam się i spać mi się zachciało. A wiecie co z tz-tem dzisiaj kupilismy????Nie wiecie???To Wam powiem. A no kupiliśmy truskawki a do tego bitą śmietane,jutro będzie wyżerka.
mniam!
Stary 2010-05-21, 20:27   #4076
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
acelinko,ne to właśnie denrwuje jak zacznie mi wyłazić.Nieraz mialam tak,że nie zauważyłam,a potem drut wbijał mi się w ciało Mój błąd,że prałam je w pralce :/ teraz nauczona będe prać ręcznie staniki.

ja piore staniki w pralce, ale w specjalnym takim woreczku(kupuje sie w normalnym sklepie gospodarstwa domowego) , zeby sie z nim nic nie stało
tez uwielbiam truskawki moj ulubiony owoc .A moja mama mi opowiadala,ze jak bylam malutka, to sie strasznie balam truskawek i ze na ich widok uciekalam
Cytat:
tez bym tak zrobila, jak ma mine dziwna to sie pytam co sie stalo, ale czasem mi nie mowi , a widze ze cos jest nie tak .Wtedy mowie mu , ze chyba okres mahaha. Faceci tez maja swoje jakies tam humorki..

Edytowane przez dziewczyneczka89
Czas edycji: 2010-05-21 o 20:31
dziewczyneczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 20:59   #4077
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
ja piore staniki w pralce, ale w specjalnym takim woreczku(kupuje sie w normalnym sklepie gospodarstwa domowego) , zeby sie z nim nic nie stało
No widzisz,nie pomyślałam o tym,żeby prac staniki w woreczku by nic się z nimi nie stało.Trzeba będzie nabyć

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
tez uwielbiam truskawki moj ulubiony owoc .A moja mama mi opowiadala,ze jak bylam malutka, to sie strasznie balam truskawek i ze na ich widok uciekalam
MMmm,bo truskawki są pyszne,to fakt.
Mówisz,że bałaś się truskawek potwórów Ja nie tyle co się bałam,ale strasznie nie lubiłam bananów jak była mała,to mama je mi dawała z cukrem i wtedy jadłam.

Cytat:
mniam!
Dokładnie.
Stary 2010-05-21, 21:03   #4078
BlackAngel
Adwokat diabła

Cześć tak z wieczorka!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 21:05   #4079
acelinka
Zakorzenienie

truskawki są najlpsze!
Stary 2010-05-21, 21:05   #4080
madmuazelle
BAN stały

black,cześć,cześć Coś taka małomówna. Co tam słychowac???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości