|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz-masz , wyższa półka
*Róż Rouge Bunny 036 Orpheline, śliczny nasycony róż, dość intensywny i ożywiający
i ten róż smashboxa ![]() oddam bardzo dużo! z wishlisty mam tylko filtr biotherm do mordki spf 50, jeszcze nie otworzyłam. poza tym mam czym kusić. bardzo mi zależyyyyy
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Przyszłam popatrzeć na Smashbox'a
![]()
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za smashboxa heartbreaker?
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19416884]Ja również miałabym ochotę
![]() - Auriga - Flavo-C serum - nowe - Auriga - Flavo-C serum forte - nowe[/QUOTE] Witaj, u Ciebie znalazłam *Cienie Guerlain 408 Jeu d'Ombrelles , użyte kilkanaście razy, z całym kompletem pacynek , kartoników, itp. *Kryolan-odsypka(połowa z 20g) pudru transparentnego TL 9, jaśniutki beż,super matuje, *La Prairie-odsypka(duża) pudru nr 01 translucent *Róż Rouge Bunny 036 Orpheline, śliczny nasycony róż, dość intensywny i ożywiający Zdecyduj co byłabyś chętna wymienić Mam też kila rzeczy poza wątkiem, napisz co by Cię ew. interesowało ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post19501003 |
|
|
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czekam na Twoje propozycje wymiankowe, tak właściwie to jestem teraz na etapie kompletowania paletki cieni Maca, jeden mam , szukam jeszcze 3, jednego ciemnego grafitu, delikatnego rozświetlacza i różu, wszystkie bezdrobinkowe, satynki, bez perły ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- już, już ![]() niestety pudrów mam pod dostatkiem, flakoników zresztą też, więc podziękuję ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Niestety nic nie znalazłam |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19502492]Futrzaczku filtra już nie szukam, wczoraj kupiłam, zaraz usunę z wish
czekam na Twoje propozycje wymiankowe, tak właściwie to jestem teraz na etapie kompletowania paletki cieni Maca, jeden mam , szukam jeszcze 3, jednego ciemnego grafitu, delikatnego rozświetlacza i różu, wszystkie bezdrobinkowe, satynki, bez perły[/QUOTE] nie mam akurat wymianki na chwilę obecną, więc kusiałam tym co mam, poza tym mam spory zbiór , z którego mogłabym coś oddać, maczkow na zbyciu na chwilę obecną nie mam
|
|
|
#99 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zbiór masz bardzo ładny ale i szalenie duży, nie masz problemu typu czym się dziś umaluję?, ja bym chyba do pracy nie mogła wyjść
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19504721]Oki, nie upieram się przy maczkach, proponuj proszę, a może masz pustą paletkę po jedynce Diora, szukam pilnie
Zbiór masz bardzo ładny ale i szalenie duży, nie masz problemu typu czym się dziś umaluję?, ja bym chyba do pracy nie mogła wyjść [/QUOTE]nie mam pustej jedynki niestety a wiesz, że owszem, mam problem, dlatego co jakiś czas tworzę sobie kuferek z rzeczami, które lubię w danym okresie a jak mi się znudzą to wymieniam na co innego może paletka YSL love? to puderek i róż? albo może czarny sopelek Guerlaina? nie wiem w jakim departamencie makijażowym szukać
|
|
|
#101 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() czerni do oczu nie używam na fotkach widzę taką czterokolorową paletkę, to smashbox, prawda?daje tylko błysk czy kolor też? wchodziłaby w rachubę
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19505067]Nie nie jeśli róż to tylko mocny-różowy, w tej kwestii mamy takie same upodobania
![]() czerni do oczu nie używam na fotkach widzę taką czterokolorową paletkę, to smashbox, prawda?daje tylko błysk czy kolor też? wchodziłaby w rachubę [/QUOTE]ooo... nie mam smashboxa nigdzie może mowisz albo o Shiseido albo o Clarinsie? na którym foto to jest? cztery kolorki to róż, zieleń, fiolet i żółć?
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
mocno różowy róż to ja wydaję
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#104 | |
|
Konto usunięte
|
pingwinie gdzie ??
masz tyle kramików że się gubię ![]() ale raczej nie za kokietkę,uwielbiam ten jaśniutki rozświetlacz i jestem gotowa zostawić całość dla niego a może znasz zastępstwo? ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
drugi rząd,3 i 4 fotka |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
o kokietce niew myslałam
![]() to shimmer BB Rose intensywny róz z połyskiem, można stopniować kolor tu foto http://old.wizaz.pl/forum/showthread...8#post19408868 to sobie go wydłub i daj mi reszte, bo rozświetlacze mam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-05-22 o 19:57 |
|
|
|
|
#106 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale BB to pewnie same drobiny i perła? czy się mylę? już taką przerabiałam -Laury Mercier, masakra po prostu |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
wklej proszę link do zdjęcia, bo nie mogę znaleźć tej fotki
![]() obejrzę raz jeszcze Twoją wishlistę i może coś wymyślę
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
drobin nie ma a błysk jest taki minimalny
nie ma podobieństwa do LM ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Clarins baza pod podkład Eclat Minute Instant Light nr 00,nowa chyba o tym jeśli ona też matuje ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#109 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak się nazywa kolor tej BB ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=61352 |
||
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiu - to shimmer brick glo minerals, bardziej błyszczący niż kolorowy, mogę cyknąć foto na ręce.
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Rose
a to nie chce bazy ale BB chętnie oddam
|
|
|
|
#112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- dużo koloru daje? co byś ewentualnie chciała? |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
grrrrrrr
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19507459]do jutra będziesz miała nowe pomysły
[/QUOTE]nie mam wyjścia
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Dusia daje tyle koloru ile chcesz, może być delikatny a może być mocny
tak jak róże chanel można fajnie stopniowac najchętniej to burgundowego YSL ![]() bo ombrelek to nie oddasz ![]() ale dogadamy sie w tej sprawie
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo mi sie podoba Kokietka. Czy moge prosic o jakas szersza wishliste?
Z mocnorozowych rozy mam Glo Minerals .edit: mam jeszcze nowe to Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-05-23 o 00:59 |
|
|
|
|
#118 | |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19508093]Bardzo mi sie podoba Kokietka. Czy moge prosic o jakas szersza wishliste?
Z mocnorozowych rozy mam Glo Minerals .edit: mam jeszcze nowe to[/QUOTE] jam , za pielęgnację podziękuję, chwilowo nie szukam z róży to ma być mocny róż w rodzaju makowego Dollymix, za kokietkę chętnie przyjęłabym Rodriquez For her edp ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
tuszu burgunda szukasz na wypróbowanie czy nówki, bo już wypróbowałaś ![]() nie szukaj fioletu YSL, szukaj fioletu Clarinsa 03, jest świetny ja od wielu lat używam tylko kolorowych tuszy i przerobiłam wiele marek i półek zawsze wracam do Clarinsa
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
ja nigdy nie tykałam tuszu Clarinsa, dzieki za info
![]() a YSL używam od lat
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19515664]jam , za pielęgnację podziękuję, chwilowo nie szukam
z róży to ma być mocny róż w rodzaju makowego Dollymix, za kokietkę chętnie przyjęłabym Rodriquez For her edp ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- muszę poszukać jakichś fotek poglądowych tego BB, bo kolor może być ok ale boję się perły, bo to jednak bardziej rozświetlacz niż róż tuszu burgunda szukasz na wypróbowanie czy nówki, bo już wypróbowałaś ![]() nie szukaj fioletu YSL, szukaj fioletu Clarinsa 03, jest świetny ja od wielu lat używam tylko kolorowych tuszy i przerobiłam wiele marek i półek zawsze wracam do Clarinsa [/QUOTE]Niestety Rodrigueza nie posiadam. To nie moja bajka. Poza tym posiadam tylko to, co w watku. Na dniach bede miala jeszcze Acqua Di Gio 50 ml. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-05-23 o 15:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.