|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
20/20.
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z czemu musisz ? |
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Piszę do ludzie na nk, którzy studiują Automatykę i Robotykę, bo przecież progów nie łaska podać
i siedzi biedaczek sam i mu smutno to muszę mu znaleźć, że te progi są jednak małe albo ich w ogóle nie ma.Właśnie kumple dzwonił, czy nie jedziemy na Juwenalia UŁ. Gdyby nie mój niemiecki jutro o 10 upssI jeszcze taaak się podjrałam bo ja od 5 r.ż. na pytanie "kim chcesz zostać?", mówiłam "prawnikiem". I tak patrzę z ciekawości na stronę UŁ, a tam się matma liczy jako pierwszy przedmiot bez polskiego R bym raczej nie dała rady, ale jakbym za rok poprawiła... Głupia ja, siedzę i myślę
|
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
czijo :brawo:
U mnie jest pełno ofert do barów, ale takich wieczornych. A ja 14 km do miasta, chyba musiałabym w tym barze spać. Poza tym, nie moge przebywać w dymie
|
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Wiemy, wiemy
![]() Bo mój <3 B. robi ognicho. Ale to wiadomo, jak nie będzie lać Bo jak będzie, to będziemy tylko pić ![]() chiddy, znasz takie ewenementy, które studiują prawo i jeszcze jakiś kierunek? Czy to już trzeba mieć naprawdę nie po kolei w głowie, żeby o tym myśleć?
|
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo my wszystkie na to ognisko wpadniemy |
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Bo tego.. znów na bilardzie byłam. ![]() Ale dziś już nie było tak fajnie. W ogóle, to dostałam uczulenia na dekolcie i tż kazał mi kupić wapno. Zastanawiam się, po ilu użyciach to może pomóc? [kłaniam się w stronę chemiczek najbardziej ] Póki co łyknęłam jedną tabletkę, jutro rano wezmę kolejną. Ale swędzi niemiłosiernie.I w ogóle, to dzwonili dziś do mnie, mam szkolenie w poniedziałek do call center. Chyba wezmę tą pracę. Jeśli to to, co myślę, to będę miała ok.1000zł + premię.A Justyna, prawnikiem ? teraz jest dużo prawników. edit: wcięłam się ofc , ale.. nie mam siły cytować. ;*[ale przeczytałam wszystko ! mogę udowodnić! ]
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-21 o 22:55 |
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Kamila go nie chce
|
|
|
|
|
#4090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19489116] pewnie ze stresu i nie regularnych posiłków ;/ . a ta fryzjerka pyta się czy jakaś przyczyna może jest, może ciąża. a ja tak na nią : pewnie tak, minie Ci Cytat:
Cytat:
![]() a ja waxa ubóstwiałam swego czasu, bardzo mi pomógł, ten stary taki, niepolski, posądzony o nasilenie wypadania ![]() i nie śmrdział mi ani trochę. za to ten seboradin lotion masakrycznie śmierdzi i w ogóle trudno mi się go używa, bo nie mam z psikaczką ![]() dałam sobie spokój z nim... |
|||
|
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
star, ja na uczulenie to kiedyś 6 tabletek wypiłam na raz
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- aa,zapomnaiłąm,a to ważne! te wcierki tylko w skórę głowy.
|
|
|
|
#4092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tż jakby sie tak późno dowiedział to by bylo już z fochem, czemu wczesniej nie powiedziałam ![]() taki okres w życiu, że człowiek przypomina sobie o marzeniach z dzieciństwa, nie ?na prawie pewnie historii sporo? ja przypomniałam sobie o psychologii, architekturze... kiedys to mi sie wydawały bardzo ciekawe kierunki... teraz też z resztą. Cytat:
![]() po paru uzyciach zadziała, to zależy... |
||
|
|
|
#4093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam kolegę, który studiuje dziennie prawo na UŁ i dziennie filozofię na UŁ, mało tego działa w samorządzie studenckim i nie ma w ogóle czasu dla dziewczyny, ale on jest nienormalny ;D ale ja też mam trochę nie po kolei ![]() na administracji jest samo prawo, te same przedmioty co na prawie z tymi samymi wykladowcami plus filologia, niektórzy się za łeb łapią ;D myśl, myśl od myślenia wcale głowa nie boli od pracy boli byłam w pracy i wyszłam z takim bólem głowy (uwielbiam pół dnia we wrzasku i krzyku, a dźwięk dzwonka na lekcję i przerwę słyszę ciągle nawet jak w domu jest cisza jak makiem zasiał weszłam na uczelnię, zaczęłam myśleć, pisać, rozwiązywać kazusy z prawa pracy i mi ból głowy przeszedł LOL
|
|
#4094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem taka pierwsza myśl, że za rok bym napisała polski R i wzięła drugi kierunek, ale nie wiem, czy to w ogóle osiągalne tylko tak - takie marzenie z dzieciństwa ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Parodia, i on Ci śmierdzi?
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Ja mam chyba jakiś dziwny zmysł zapachu
|
|
|
|
#4096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Tżtowi już lepiej ![]() Ja zapomniałam... Bo nie chciałam mu mówić, jak jeszcze niepewne, bo by było, że mam 500 pomysłów na minutę ![]() Właśnie ja w podstawówce, gimnazjum mam mętlik.Martyna, przede wszystkim zlokalizuj gada, co Cię tak urządził! I wywal, bo inaczej to chyba nie przejdzie ![]() Cytat:
![]() A w jakiej szkole pracujesz, tzn liceum.podstawówka? ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po 1 roku na studiach odechce Ci się matury i w ogóle podejdziesz do niej tak mega olewająco, wręcz z kpiną "Phiiii, matura dla mnie? Z palcem w d..." ![]() co do WAX-u, mi nie pomógł
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi się zapach podobał,ale na włosy nie działał ;D
|
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Pomogło?
![]() po prostu, pograliśmy w bilard 2h i się zebraliśmy.. nic specjalnego. ![]() wczoraj pogadaliśmy, pośmieliśmy się, dziś jakoś wszyscy zmęczeni byli. no niech zadziała JUŻ, bo nie zasnę. Cytat:
![]() Polski R bez fakultetów dość trudno napisać..tzn. chodzi mi o to, że dobrze, gdy ktoś Ci powie, na co masz zwracać uwagę, są pewne elementy, które właściwie zawsze trzeba uwzględnić w pracy, powie Ci, jak masz analizować polecenia, itp., itd.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#4100 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie ten tytuł nie mam pomysłów. Cytat:
Te wizy mnie wkurzają. Cytat:
przyda nam się na forum, jakąś poradę zasięgniemy. Koleżanka chciała składać na studia prawnicze, ale stwierdziła, że nie ma pleców i będzie jej ciężko zrobić aplikację. ![]() Cytat:
Zawsze to jakaś kasa i wcale nie mała.
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
jak rano wstałam to nie było
ale nie wiem,czy taka ilośc jest zdrowa.
|
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mam go wywalić? [Ty chyba miałaś na myśli kosmetyk? ]
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#4103 |
|
Zadomowienie
|
Na Polibudzie nie znam osoby, która studiuje dwa kierunki.
Mój brat studiuje zaocznie na PŁ inżynierię bezpieczeństwa (on też jest nienormalny , jest po prawie i jest 13 lat starszy ode mnie, ma żonę i dwójkę dzieci i zachciało mu się odmładzania na studiach once again ;D), co semestr mówi, że 'gorzej już być nie może..' ;D A ja uczę w Podstawówce i w Gimnazjum lecz nie w państwówce a w prywatnej tylko wynajmują sale w państwowych (filia)
|
#4104 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zaraz wszystko przeanalizuję ![]() wiemy .jesteś zdolny Zbik Cytat:
|
||
|
|
|
#4106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie z tym odechcianiem... z tych osób, które zadeklarowały się w moim LO, że poprawiają maturę, chyba tylko połowa przyszła a np dziewczyna z równoległej klasy, z biol-chemu za rok chce pisać matmę R, bo jednak w tym kierunku chce studiować. Chłopak z zeszłorocznego humana też z nami pisał rozszerzoną matmę. Ludziom się o 180' zmienia ![]() Mi odwrotnie... włosy miałam po nim takie fajne, lejące się. ![]() Cytat:
![]() Rozumiem. Jeśli będę miała z matmy i ang, tyle ile liczę, to nawet duży wynik z tego polskiego nie jest potrzebny, sam przelicznik jest duży (x1 P i x3 R). |
||
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
przerobiłam podwiązkę na gumkę do włosów
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wczoraj jak wracałam do domu miałam bąbla na dekolcie po ugryzieniu, a dziś się obudziłam ze swędzącą wysypką. pewnie od tego.
|
|
|
|
#4109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justyna ma dużo pomysłów na siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym powybijała, podziwiam nauczycieli ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19489989] [/QUOTE]Oj, B. o tym nie wie
|
|||
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z P nawet nie ma co startować.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

to muszę mu znaleźć, że te progi są jednak małe albo ich w ogóle nie ma.
bo ja od 5 r.ż. na pytanie "kim chcesz zostać?", mówiłam "prawnikiem". I tak patrzę z ciekawości na stronę UŁ, a tam się matma liczy jako pierwszy przedmiot
bez polskiego R bym raczej nie dała rady, ale jakbym za rok poprawiła... Głupia ja, siedzę i myślę 

teraz jest dużo prawników.