|
|
#1051 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziś u Was gorąco? Ja nie poczułam, może dlatego, że cały dzień byłam w pracy - rano chłodnawo w dodatku deszcz siąpił i wieczorkiem jak wracałam też już temperatura spadła ![]() Zima Cytat:
2 tygodnie temu padła nam klima w aucie. Wczoraj na szczęście naprawiliśmy, co kosztowało pare stów Cytat:
mam nadzieję, że wały wytrzymają i nie będzie tej masakry co 13 lat temu. Byłam u nich na wakacjach i dobrze pamiętam czym to pachnie woda w domu do połowy okien. Cytat:
|
|
#1052 |
|
Raczkowanie
|
Dopiero teraz zajrzałam na wizaż, żeby zdać relację. Przyszły do mnie Mabel i Pheby i już się nie rozstaniemy!
zmoczoną chusteczką i... gumką do mazania oraz złotawe ślady na Mabel - w większości już usunięte, reszta mało widoczna. Zastanawiam się, skąd te ślady - uchwyciki i wszystko jest w złocie, może gdzieś się farbka zawieruszyła Nieważne, naprawdę mi się podobają i mam nadzieję, że będę nosić je długo. Fotki wrzucę jutro.I zapraszam do skorzystania z mojego nowiutkiego kodu: 33ff6818 Teraz będę czaić się na Elvie
|
|
|
|
#1053 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1054 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I tak kocham mojego czarnego żuczka, nawet jeśli da mi nieźle popalić tego lata ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1055 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Z tymi powodziami to straszne! Niewyobrażalny dramat dla ludzi, którzy tego doświadczają, bardzo współczuję. Niech już tyle nie pada, ale niech będzie trochę chłodniej ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Polecam |
||
|
|
|
#1056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja uwielbiam lato bo przynajmniej nie muszę się jak słoń ubierać
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zostałam bardzo skrzywdzona. Poszłam z długą, pięknie zapuszczoną grzywką na podcięcie. Sięgała mi do nosa mniej więcej (czesałam sie na bok), powiedziałam fryzjerce, że proszę przed brew na lewą stronę, a ona.... zostawiła mi cieniując nierówną grzywkę, długości 4 cm może! z dziurami! Wczoraj nawet nie wchodziłam na forum bo beczałam! nie wiem co teraz mam zrobić, wstydze się wyjść z domu, nawet się wyrównać tego nie da, bo jest za krótko
koszmar
|
|
#1060 |
|
Konto usunięte
|
mam Elvie jeszcze ze starego rzutu i kocham ją.
|
|
|
|
#1061 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- o to ciekawe a co piszą? ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- no to gratulacje ja tez klikne ale chyba w poniedziałek mam nadzieję że jeszcze do poniedziałku będzie ![]() może ktoś skorzysta z kodziku ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
tym bardziej ze musiałaś ją od razu po wyjęciu czyścić ale na całe szczęście jak piszesz schodzi wszystko wiec super oczywiście czekam na fotki ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
a co to za fryzjerka że taka nie umiejąca nic zrobić kurcze ja bym to chyba ją opieprzyła za takie coś i na pewno więcej do niej nie poszła jestem w szoku czemu czasem te fryzjerki nic nie rozumieją co się do nich mówi nawet nie wiem jak ciebie pocieszyć
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włosy odrosną na pewno, ale też się nie dziwię że przeżycie niefajne
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chce mi się egzystować! i jeszcze tż mnie wkurzył, bo nie nade mną wytrząsa, że mam humory!
|
|
|
#1064 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja cały rok narzekam, że jest za zimno czekam na upalne lato, ale u nas to chyba nie możliwe
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba będe chodzić w takiej opasce, jak dziewczyny po chemii....
A włosy swoją drogą wypadają mi nadal, w zastraszającym tempie...Może jestem na coś chora..
|
|
#1066 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
super, oby tylko ci przypasowała
![]() dziękuje za skorzystanie z kodu wczoraj ok 19, jeśli brałaś za pobraniem proszę odezwij się na priv!
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama ma problemy z tarczycą odkąd tylko sięgam pamięcią...
Pojadę na badania w poniedziałek. To już trwa u mnie za długo i za intensywnie, i żadne skrzypy i Belissy nie pomagają ![]() Podejrzewam u siebie jakieś niedobory hormonalne, bo mam zaburzenia miesiączki, ale jak do tej pory nie prowadziłam leczenia, lekarz dał mi jakąś luteinę na wywołanie i nią się ratuję jak potrzeba. Teraz bardzo żałuję, patrząc na siebie i swoje samopoczucie, że nie poszłam do lekarza wcześniej, jak jeszcze nic takiego się nie działo.
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-05-22 o 10:48 |
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
no, ta granatowa jest ciekawa, ale wg mnie zielona piękniejsza
![]() Cytat:
|
|
#1070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może trzeba sprawdzić jajniki w USG dopochwowym? Zaburzenia miesiączkowania mogą być spowodowane zespołem policystycznych jajników. Zawsze warto sprawdzić i wykluczyć |
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Temperaturę powyżej 25 znoszę przez tydzień, później mam ochotę wyjechać na antarktydę
|
|
|
#1072 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do włosów: rozumiem Cię, bo mi się też często zdarzało mówić fryzjerkom jedno, a efekt był inny. Zła fryzura, w której czujemy się źle potrafi popsuc humor na długo, rozumiem to doskonale. Niby taka pierdółka, ale jak codziennie się patrzy w lustro na siebie w "nie takiej" fryzurze, to nie jest to komfortowe. Pocieszeniem jest oczywisty fakt, że włoski już za 2 tygodnie będą dłuższe A na razie może faktycznie jakaś opaska? Teraz są modne i noszą je dziewczyny tak normalnie, jako ozdobę; na lato w sam raz Albo kup kilka różnych wsuwek i może uda się ją jakoś podpiąć - do góry chociażby, jeśli na bok jest za krótka? Albo są takie opaski plastikowe, takie grzebieniowo-zygzakowe, które podpinają włosy i podtrzymują je od góry, przy grzywce właśnie. Wiesz, o co mi chodzi? One są z reguły ciemne, a Ty masz ciemne włosy, więc nie będzie się rzucała w oczy. |
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1074 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Lubię takie typowe polskie lato, jakie było przed tymi zaburzeniami klimatycznymi u nas, czyli temperatura ok. 20 stopni, lekki wiaterek i brak dusznego powietrza. Wtedy jest ok. Wg zapowiedzi podobno w tym roku ma wreszcie takie być
|
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1076 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też nie znoszę upałów, czuję się wtedy źle i mam beznadziejny humor ![]() czasem zastanawiam sie czy oby wszytko ze mną ok, bo ludzie wokół się dziwią jak można nie lubić upalnego lata ale widzę, że nie tylko ja tak mam, więc jestem spokojniejsza
|
|
#1077 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby to była prawda z prognozami chcę już nosić sandałki Tym bardziej, że przez ostatnie 6 lat nie mogłam nic znaleźć( ) a teraz mam 3 pary![]() Cytat:
Ja jeszcze mam dodatkowe pytanie pt. czemu się nie opalasz? Albo: jeju jaka jesteś blada No nie mam syndromu smażenia się na słońcu i lubię być biała(w piegi) chyba w tym roku zrobię sobie tabliczkę z tym napisemKtoś się pytał o kolor alice-jest taki jak na zdjęciach sklepu-ale to nie jest granatowy(nie taki jak w nowej anie) tylko taki kopnięty ciemny niebieski z dodatkiem zieleni
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I rozumiem doskonale. Nie raz zdarzały mi się podobne przygody, niby od lat chodzę do jednego fryzjera z którego jestem zadowolona ale czasem miałam dziwne fanaberie by pójść do kogoś innego i zobaczyć co on/ona wyczaruje. I efekty bywały różne Najlepiej załatwiła mnie koleżanka. Miałam nareszcie wymarzoną grzywkę, pewnie podobną jak Twoja - dłuższą, na bok. Koleżanka cały czas truła, że wyglądałabym cudownie w prostej grzywce. I, że ona mi podetnie. Do dzisiaj nie wiem co mi odbiło, że się zgodziłam. Wyszło jej krzywo, grzywka odstawała pod kątem 90 stopni. Nie wiedziałam jak wrócić do domu, dobrze, że to była zima i założyłam kaptur (w autobusie i tramwaju też ). Potem przez długi czas podpinałam ją do góry milionem wsuwek a potem skruszona pobiegłam po mojego fryzjera by to jakoś ratował, ściął tak, że miałam taką asymetryczną. I jakoś przemęczyłam.Szkoda słów ![]() Trzymaj się Co do upałów, to ja też przyłączam się do fanklubu chłodnego wietrzyku i 20kilku stopni (max). Zieloną, świeżą wiosnę uwielbiam, do tego złotą, ciepłą polską jesień i śnieżną (nie mokrą i wietrzną), słoneczną zimę ![]() A jak chodzi o lato to najlepsze są w nim owoce i pływanie w różnych zbiornikach wodnych
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.

A teraz? 
mam nadzieję, że wały wytrzymają i nie będzie tej masakry co 13 lat temu. Byłam u nich na wakacjach i dobrze pamiętam czym to pachnie 
Nieważne, naprawdę mi się podobają i mam nadzieję, że będę nosić je długo. Fotki wrzucę jutro.

Jedynym elementem który lubię w lecie jest burza
ja uwielbiam lato bo przynajmniej nie muszę się jak słoń ubierać