My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-21, 23:28   #181
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

anastazja a pewnie ze lotniskowa dawno tam nie bylam bo az tydz temu wiec musialam

susett u mnie w lumpkach te co znam to ostatnio bylo po 15zl za stuke!!

kurde...ale przerabane patrzec na takie cos...na szczescie nigdy nie mialam okazji i obym nie miala...ja to sie od razu dygam po takich incydentach...

a ja na wieczor panienski chyba ide w sierpniu wiec informacje tez mi ise przydasza tylko ja chcialam zamowic limuzyne dla mlodej i troche sie pobujac po miescie i dopiero do klubu

Aga!!! NAJLEPSZEGO zdrowka,zdrowka i jeszcze raz kasy zeby ci sie wiodlo w zyciu prywatnym, zebys osiagnela swoj sukces bez jojo wyrywala samych najfaniejszych kolesi i niiiigdy nie tragfiala na skonczonych dupkow!!

Edytowane przez xxolushiaxx
Czas edycji: 2010-05-22 o 00:12
xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 07:23   #182
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Aga wszystkiego najlepszego!! osiągnięcia wymarzonego celu bez jojo, wyrwania wielu chwastów i mega miziańska i samych szóstek w szkole:par ty:
u mnie na śniadanie na szybko kanapka z serem
teraz jestem na uczelni i właśnie popijam kawkę, nie za dobra ale ważne żeby kofeina była
u mnie zapowiada się piękny słoneczny dzień, mimo że zapowiadają burze
miłego dnia robaczki
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 08:15   #183
Sunsett
Zakorzenienie

Dzień dobry

Na początek , Aguśśśśś wszystkiego najlepszego Najlepszych ocen w szkole, najpiękniejszego i najlepszego faceta na świecie , wymarzonej wagi bez jojo , kupy kasy i wiecznego uśmiechu na buzi

U mnie na śniadanko kaszka manna waniliowa i jedna kromka z twarogiem i pomidorkiem .
Podobnie jak u Anastazji , u mnie też dzisiaj zapowiada się piękny dzień O 7 było już 14 stopni ,a na niebie nie widać żadnych chmurek Więc dzisiaj na pewno zakładam do szkoły jakieś sandałki na obcasie, bo już prawie czerwiec ,a ja ani raz nie byłam nigdzie w takich butach , przez te deszcze... Więc trzeba korzystać, póki można

Teraz idę ogarnąć trochę pokój i robię się na bóstwo , koło 11 muszę wyjechać z domu

Ciekawe, jak tam nasza Nadziejka po imprezie

Miłego dnia i duuużo słoneczka ślicznotki
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 09:29   #184
Anastazja86
Zakorzenienie

ja już po egzaminie był nawet trudny...nie cierpię angielskiego jeszcze jeden egzam z tego przedmiotu przede mną

no i pogoda się zrypała..jest ciepło ale pada deszcz...nie jakoś mocno ale pada
teraz wypiję znowu kawkę i zbieram się na pociąg..muszę zdążyć na 11 do domu bo provident ma przyjść dzisiaj zapłacę babce 200 zł i koniec spłacania i już nigdy więcej providenta
Stary 2010-05-22, 09:48   #185
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ja już po egzaminie był nawet trudny...nie cierpię angielskiego jeszcze jeden egzam z tego przedmiotu przede mną

no i pogoda się zrypała..jest ciepło ale pada deszcz...nie jakoś mocno ale pada
teraz wypiję znowu kawkę i zbieram się na pociąg..muszę zdążyć na 11 do domu bo provident ma przyjść dzisiaj zapłacę babce 200 zł i koniec spłacania i już nigdy więcej providenta
Ano faktycznie, zapomniałam , że Ty dzisiaj egzamin miałaś mam nadzieję, że zdany

Nasłuchałam się dużo złego o tym Providencie , podobno oprocentowanie mają kosmiczne
A u mnie w dalszym ciągu pogoda cudo Pościel mi schnie na balkonie, ahh jak ja tak uwielbiam !

Właśnie wyszłam z wanieny i muszę sobie brwi powyrywać, bo wyglądam jak cyt. "Gargamel"
Stary 2010-05-22, 10:42   #186
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Ano faktycznie, zapomniałam , że Ty dzisiaj egzamin miałaś mam nadzieję, że zdany

Nasłuchałam się dużo złego o tym Providencie , podobno oprocentowanie mają kosmiczne
A u mnie w dalszym ciągu pogoda cudo Pościel mi schnie na balkonie, ahh jak ja tak uwielbiam !

Właśnie wyszłam z wanieny i muszę sobie brwi powyrywać, bo wyglądam jak cyt. "Gargamel"
Provident to największy szajs jaki może być...oddajesz prawie 200 % co za ścierwo, niestety musieliśmy wziąć tą kasę bo mieliśmy zadłużone mieszkanie bo TŻ wtedy nie pracował i nie było wyjścia a na żaden kredyt nie było co liczyć, no bo nikt nie miał umowy mimo że ja pracowałam..ale na zlecenie no w każdym razie wzięliśmy 1000 zł bo tylko tyle się dało, bo byliśmy nowymi klientami, a do spłacenia mieliśmy ponad 1800 rata wynosiła ok 43 zł tygodniowo, jako że ja spłacałam tego providenta dawałam po 50 zł na tydzień czasami po 100, często było mi ciężko bo pieniądze się kończyły a miałam odłożone na spłatę ale wiedziałam że nie mogę tego wydać..zostały nam 4 tygodnie po 50 zł ale dzisiaj wpłacę 200 zł i niech ta babka mi się już więcej na oczy nie pokazuje tak w ogóle to w moim mieście strasznie dużo ludzi bierze tego providenta, ta babka co zbiera pieniądze ma taki segregator z rachunkami i tam jest chyba z 300 kartek na takie małe miasteczko to jest szok...i mówiła że my najładniej spłacamy bo jeszcze się nie zdarzyło żebyśmy nie zapłacili, a opowiadała że ludzie potrafią przez dwa miesiące mówić tydzień w tydzień że nie mają pieniędzy na spłatę
co do brwi to ja też muszę wyrwać bo Gargamel to mało powiedziane
ja już w domku, zabrałam się z koleżanką autem
czekam na tą babkę z providenta i biorę się za sprzątanie i pranie bo pełna pralka ciuchów, a najśmieszniejsze że 3/4 to ciuchy TŻ
Stary 2010-05-22, 11:42   #187
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Aguśka-sexu sexu sexu sexu sexu sexu.szczęścia i miłości!!

Anastazja-na pewno zdałas A co do providenta to sąsiada wziela na komunie córki,6 lat temu i do tej pory spłaca

Sunset-ja bym poszła na ten panienski prezent w stylu majtki fikuśne można nawet w zwykłym carrefure kupićapociągi zawsze mozna zadzwonić na informacje i babka Ci powie co z pociagami szkoda marnowac taką impreze

wróciłam i wczesnie wstałam bo o 11 mama mówi ze mnie to tylko na imprezy wysyłać bo nie spię pół dnia Niestety Go nie było przeleciałam pare razy klub w zdłóż i szerz ale zero może i dobrze bo byłam ładnie zalana innego sobie upatrzyłam,tańczył koło mnie a ja tam się ocierałam o niego jak pies o rozjechana żabe na ulicy ale jakiś gosciu się z nim miejscami zamienił i do mnie zarywał! pozniej usiadł w naszej loży,ale jakąś laskę w niej zarywał to se dałam spokój,ale jak się później okazało to jak wychodził to podobni stanął koło naszej loży,poatrzał się i pomachał mi a ja tego nie widziałam bo akurat byłam odwrócona i gadałam z koleżanką a taki fajny był,taki w sam raz a trudno płakać nie będę
w każdym bądź razie wybawiłam się,spiłam się lekko przed wejsciem wino zesmy obalily,pozniej na rozruch 2 piwa,a pozniej to ja już sama nie wiem co ja piłam,jakieś drinki,piwa,wina ,wszytsko ale jeden plus ze wszystko wytańczyłam i do domu wróciłam prawie trzeźwa powiem Wam, że jestem mega zadowolona z tych nowych butów może nie są najładniejsze,ale bardzo wygodne! pierwszy raz zdażyło mi się,żebym przetańczyła cały wieczór bez stękania,że mnie stopy bolą

właśnie zjadłam serek wiejski i wypiłam herbatkę,bo mnie gardło nawala jak nie wiem
Stary 2010-05-22, 12:49   #188
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
Aguśka-sexu sexu sexu sexu sexu sexu.szczęścia i miłości!!

Anastazja-na pewno zdałas A co do providenta to sąsiada wziela na komunie córki,6 lat temu i do tej pory spłaca

Sunset-ja bym poszła na ten panienski prezent w stylu majtki fikuśne można nawet w zwykłym carrefure kupićapociągi zawsze mozna zadzwonić na informacje i babka Ci powie co z pociagami szkoda marnowac taką impreze

wróciłam i wczesnie wstałam bo o 11 mama mówi ze mnie to tylko na imprezy wysyłać bo nie spię pół dnia Niestety Go nie było przeleciałam pare razy klub w zdłóż i szerz ale zero może i dobrze bo byłam ładnie zalana innego sobie upatrzyłam,tańczył koło mnie a ja tam się ocierałam o niego jak pies o rozjechana żabe na ulicy ale jakiś gosciu się z nim miejscami zamienił i do mnie zarywał! pozniej usiadł w naszej loży,ale jakąś laskę w niej zarywał to se dałam spokój,ale jak się później okazało to jak wychodził to podobni stanął koło naszej loży,poatrzał się i pomachał mi a ja tego nie widziałam bo akurat byłam odwrócona i gadałam z koleżanką a taki fajny był,taki w sam raz a trudno płakać nie będę
w każdym bądź razie wybawiłam się,spiłam się lekko przed wejsciem wino zesmy obalily,pozniej na rozruch 2 piwa,a pozniej to ja już sama nie wiem co ja piłam,jakieś drinki,piwa,wina ,wszytsko ale jeden plus ze wszystko wytańczyłam i do domu wróciłam prawie trzeźwa powiem Wam, że jestem mega zadowolona z tych nowych butów może nie są najładniejsze,ale bardzo wygodne! pierwszy raz zdażyło mi się,żebym przetańczyła cały wieczór bez stękania,że mnie stopy bolą

właśnie zjadłam serek wiejski i wypiłam herbatkę,bo mnie gardło nawala jak nie wiem
o matko 6 lat spłacać ja spłaciłam w równo 30 tygodni i dla mnie to długo, a w założeniu miałam spłacać 40 tygodni..
ważne że impreza się udała i kiedy idziesz następny raz? wybawiłaś się, nogi nie bolą i wróciłaś trzeźwa do domu, czego chcieć więcej
ja ogarnęłam prawie wszystko jeszcze tylko odkurzyć i umyć podłogi
Stary 2010-05-22, 13:00   #189
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
o matko 6 lat spłacać ja spłaciłam w równo 30 tygodni i dla mnie to długo, a w założeniu miałam spłacać 40 tygodni..
ważne że impreza się udała i kiedy idziesz następny raz? wybawiłaś się, nogi nie bolą i wróciłaś trzeźwa do domu, czego chcieć więcej
ja ogarnęłam prawie wszystko jeszcze tylko odkurzyć i umyć podłogi
ona się porządnie zadłużyła,bo komunie wywaliła z taką petą,że wsyscy myśleli,że to duże wesele to się nie dziwie,że nadal spłaca

następny raz? za tydzien teraz nie będe sobie załowała ani trochę!

a ja właśnie zjadłam obiad mama zrobiła dzisiaj moje ulubione jedzonko pierogi z serem i cynamonem i do tego kapusta gotowana zasmażana wiem ze mało dietetyczne ale zjadłam tylko 3 pierogi i 2 łyzki kapusty mniam mniam

chyba jednak mam kaca,bo kurde suszy mnie tak,że nie mogę nadążyć przynosic sobie picia wypiłam juz 2 litry wody i z 3 herbaty
Stary 2010-05-22, 15:07   #190
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
ona się porządnie zadłużyła,bo komunie wywaliła z taką petą,że wsyscy myśleli,że to duże wesele to się nie dziwie,że nadal spłaca

następny raz? za tydzien teraz nie będe sobie załowała ani trochę!

a ja właśnie zjadłam obiad mama zrobiła dzisiaj moje ulubione jedzonko pierogi z serem i cynamonem i do tego kapusta gotowana zasmażana wiem ze mało dietetyczne ale zjadłam tylko 3 pierogi i 2 łyzki kapusty mniam mniam

chyba jednak mam kaca,bo kurde suszy mnie tak,że nie mogę nadążyć przynosic sobie picia wypiłam juz 2 litry wody i z 3 herbaty
to faktycznie musiała wziąć mnóstwo kasy aż dziwne że jej tyle dali..
no i dobrze, trzeba się wyszaleć
ważne że smakowało
to ładnie sobie popiłaś, ja też sporo piję ale nie aż tyle
Stary 2010-05-22, 15:26   #191
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
to faktycznie musiała wziąć mnóstwo kasy aż dziwne że jej tyle dali..
no i dobrze, trzeba się wyszaleć
ważne że smakowało
to ładnie sobie popiłaś, ja też sporo piję ale nie aż tyle
też się właśnie dziwie,ale oni to w ogóle rodzina kredytobiorców.Oboje są na rencie,nie pracują a wożą się audi a4 ich synek tez nowiuśką polóweczką jeździ a wszystko na kredyt

smakowała i to bardzo

już kolejną butelkę wody obaliłam

byłam się wyżyć w ogródku odchwaszczałam truskawki 3 grządki opędzlowałam, mamie zostawiłam 2 bo myślałam,że tam uschnę,bez picia i na słońcuale tyle ziemi pod paznokciami to ja jeszcze nie miałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-22, 15:52   #192
agusia814
Zadomowienie

JESTEM! trzeźwa już!

I na wstępie dziękuję Wam za życzenia! Jesteście kochane

Gała Nie tylko Ty popiłaś
Kupiłam wczoraj ok. 40 piw i wydałam trochę kasy I jeszcze później wódka była, niektórzy zioło palili... Ale opłacało się wydać tą kase, bo było za***iście Najpierw z koleżankami wypiłyśmy browarki, a potem zeszła się jeszcze jakaś ekipa . W sklepie nawet dostałam czekoladę na urodziny i za to, że tyle piw kupiłam . Później wszyscy śpiewali mi sto lat, nawet prezencik dostałam I oczywiście z każdym musiałam sobie fotki zrobić I mój były nawet przyszedł... I oczywiście na***ał się i gadał jak bardzo mnie kocha itp... I wgl dziwnie się zachowywał. Chciał pokazać jaki on jest zabawny i jak umie się dobrze bawić. A to nie jest w jego stylu tak cwaniakować. Nawet mu to nie wychodziło Nie wiem przed kim się chciał popisać. A jeszcze koledzy mnie wycałowali I kłócili się kto ma siedzieć i kto dostanie buzi Taka głupia sytuacja, ale jednak miło mi było, że tak mnie lubią. I były mojej koleżanki się chyba podwalał trochę... Bo cały czas się przytulał do mnie i chciał zdjęcia ze mną. I co chwile też całował mnie w policzek. Nawet na pożegnanie mnie pocałował. Mój były też mnie pocałował! Ale tak w usta po prostu... Nie wiem, co on sobie myśli. I jeszcze jeden kolega też mnie pocałował w usta. A on ma dziewcznę, moją znajomą. I następny kolega tak w policzek tylko mnie całował co chwilę. No i hm.. brat mojego byłego, z którym byłam jakies 2-3 lata temu, pchał mi ręce w cycki No to z***ałam go nieźle i mnie przepraszał później. Frajer
Ale ogólnie wycałowali mnie wszyscy Lubie to eszz

Anastazja To przetrenowanie. Musisz odpocząć ok. tydzień. Bo biegałaś codziennie i nadwyrężyłaś sobie mięśnie. Też to miałam
Sunset Trzeba się bawić! Ja bym poszła na ten wieczór panieński

A przed chwilą byłam pobiegać skacowana. Ale dałam radę. Później ok. 18-19 też idę pobiegać znowu.

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki

Edytowane przez agusia814
Czas edycji: 2010-05-22 o 16:00
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 15:54   #193
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
też się właśnie dziwie,ale oni to w ogóle rodzina kredytobiorców.Oboje są na rencie,nie pracują a wożą się audi a4 ich synek tez nowiuśką polóweczką jeździ a wszystko na kredyt

smakowała i to bardzo

już kolejną butelkę wody obaliłam

byłam się wyżyć w ogródku odchwaszczałam truskawki 3 grządki opędzlowałam, mamie zostawiłam 2 bo myślałam,że tam uschnę,bez picia i na słońcuale tyle ziemi pod paznokciami to ja jeszcze nie miałam
no to świetnie się ustawili, nie ma to jak żyć na kredyt
jak to się mówi porwałaś się z motyką na słońce
swoją drogą zazdroszczę słoneczka bo u mnie co chwilę deszcz pada
ja już posprzątałam, zjadłam obiad(kurczaka) i teraz idę do rodziców
Stary 2010-05-22, 16:03   #194
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość
JESTEM! trzeźwa już!

I na wstępie dziękuję Wam za życzenia! Jesteście kochane

Gała Nie tylko Ty popiłaś
Kupiłam wczoraj ok. 40 piw i wydałam trochę kasy: I jeszcze później wódka była, niektórzy zioło palili... Ale opłacało się wydać tą kase, bo było za***iście Najpierw z koleżankami wypiłyśmy browarki, a potem zeszła się jeszcze jakaś ekipa . W sklepie nawet dostałam czekoladę na urodziny i za to, że tyle piw kupiłam. Później wszyscy śpiewali mi sto lat, nawet prezencik dostałam I oczywiście z każdym musiałam sobie fotki zrobić I mój były nawet przyszedł... I oczywiście na***ał się i gadał jak bardzo mnie kocha itp... I wgl dziwnie się zachowywał. Chciał pokazać jaki on jest zabawny i jak umie się dobrze bawić. A to nie jest w jego stylu tak cwaniakować. Nawet mu to nie wychodziło: Nie wiem przed kim się chciał popisać. A jeszcze koledzy mnie wycałowali: I kłócili się kto ma siedzieć i kto dostanie buzi:Taka głupia sytuacja, ale jednak miło mi było, że tak mnie lubią. I były mojej koleżanki się chyba podwalał trochę... Bo cały czas się przytulał do mnie i chciał zdjęcia ze mną. I co chwile też całował mnie w policzek. Nawet na pożegnanie mnie pocałował. Mój były też mnie pocałował! Ale tak w usta po prostu... Nie wiem, co on sobie myśli. I jeszcze jeden kolega też mnie pocałował w usta. : A on ma dziewcznę, moją znajomą. I następny kolega tak w policzek tylko mnie całował co chwilę. No i hm.. brat mojego byłego, z którym byłam jakies 2-3 lata temu, pchał mi ręce w cycki No to z***ałam i mnie przepraszał. Frajer :
Ale ogólnie wycałowali mnie wszyscy Lubie to eszz

Anastazja To przetrenowanie. Musisz odpocząć ok. tydzień. Bo biegałaś codziennie i nadwyrężyłaś sobie mięśnie. Też to miałam
Sunset Trzeba się bawić! Ja bym poszła na ten wieczór panieński

A przed chwilą byłam pobiegać skacowana. Ale dałam radę. Później ok. 18-19 też idę pobiegać znowu.
no to ładnie,żescie popili ale ciesze się,że Ci się urodzinki udaly
Cytat:
no to świetnie się ustawili, nie ma to jak żyć na kredyt
jak to się mówi porwałaś się z motyką na słońce
swoją drogą zazdroszczę słoneczka bo u mnie co chwilę deszcz pada
ja już posprzątałam, zjadłam obiad(kurczaka) i teraz idę do rodziców
no dosłownie ale może pozniej znowu pojde,bo nie mam co robic i juz dupa mnie boli od siedzienia

to nie zazdroszcze u mnie na słonku spokojnie z 27 stopni jest

miłego dnia

ja własnie uraczyłam się serkiem wiejskim i sałatką z selera,jajka,polowy pomidora i kukurydzy ale skończył mi sie keczup musiałam jesc suche
Stary 2010-05-22, 18:27   #195
Sunsett
Zakorzenienie

Nadziejko no to super, że impreza się udała Co prawda trochę szkoda, że go nie było, no ale z tego co piszesz wynika, że się nie nudziłaś A on będzie innym razem Może faktycznie był zmęczony po meczu, albo nie zdążył dojechać... Co się odwlecze , to nie uciecze

Aguś to fajnie, że urodzinki się udały I jeszcze raz 100 lat

Ja właśnie niedawno wróciłam ze szkoły, tzn byłabym wcześniej ,ale musiałam jeszcze polatać po sklepach

Na wieczór panieński nie idę , postanowione . Żałuję jak 150 , ale niestety z imprezy wróciłabym pewnie o 5 i pijana, a po 6 już musiałabym wyjechać chcąc zdążyć na ćwiczenia. Niby to tylko ćwiczenia, ale tego przedmiotu nie czaję, a za jakiś czas z niego też będę mieć egzamin. Koło południa mam kolosa z angielskiego , a o 15 ten najważniejszy egzamin , który muszę zdać.
Jak sobie pomyślę, co mnie ominie, to żal mi dupę ściska, ale mam za sobą jedno powtarzanie semestru i więcej nie chcę...
Rozdarta jestem strasznie, bo z drugiej strony to panieński przyjaciółki jakby nie patrzeć , no ale co ja poradzę... One wszystkie będą tam pijane jak bąki , a przecież ja nie będę siedzieć i patrzeć, bo bym ku.wicy tam dostała...
No nic, nadrobię sobie na weselu
Właśnie zjadłam obiad , makaron z sosem TRochę odpocznę i pojadę do koleżanek na plotki
Stary 2010-05-22, 18:51   #196
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Nadziejko no to super, że impreza się udała Co prawda trochę szkoda, że go nie było, no ale z tego co piszesz wynika, że się nie nudziłaś A on będzie innym razem Może faktycznie był zmęczony po meczu, albo nie zdążył dojechać... Co się odwlecze , to nie uciecze

Aguś to fajnie, że urodzinki się udały I jeszcze raz 100 lat

Ja właśnie niedawno wróciłam ze szkoły, tzn byłabym wcześniej ,ale musiałam jeszcze polatać po sklepach

Na wieczór panieński nie idę , postanowione . Żałuję jak 150 , ale niestety z imprezy wróciłabym pewnie o 5 i pijana, a po 6 już musiałabym wyjechać chcąc zdążyć na ćwiczenia. Niby to tylko ćwiczenia, ale tego przedmiotu nie czaję, a za jakiś czas z niego też będę mieć egzamin. Koło południa mam kolosa z angielskiego , a o 15 ten najważniejszy egzamin , który muszę zdać.
Jak sobie pomyślę, co mnie ominie, to żal mi dupę ściska, ale mam za sobą jedno powtarzanie semestru i więcej nie chcę...
Rozdarta jestem strasznie, bo z drugiej strony to panieński przyjaciółki jakby nie patrzeć , no ale co ja poradzę... One wszystkie będą tam pijane jak bąki , a przecież ja nie będę siedzieć i patrzeć, bo bym ku.wicy tam dostała...
No nic, nadrobię sobie na weselu
Właśnie zjadłam obiad , makaron z sosem TRochę odpocznę i pojadę do koleżanek na plotki
pewnie,że tak ale postanowiłam,że musze ograniczyć rozmyślanie o nim bo tak to bede go szukała na siłe,a tak nie chce zdjęcia ukryje głeboko w folderach, na strone klubu tez nie bede wchodzic to moze mi przejdzie

oj szkoda,no ale jasne jak bys nie miała zdążyc i to eszcze na egzamin tyo nie ma co odbijesz sobie kiedy indziej a tak to z nami dzisiaj posiezisz

byłam dokonczyc te truskawki,jestem upaprana nie miłosiernie,ale na razie się nie kąpię,bo brat powiedział,że zaraz do niego przyjada na quadach i będę mogła sobie pojeździć
Stary 2010-05-22, 18:56   #197
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie,że tak ale postanowiłam,że musze ograniczyć rozmyślanie o nim bo tak to bede go szukała na siłe,a tak nie chce zdjęcia ukryje głeboko w folderach, na strone klubu tez nie bede wchodzic to moze mi przejdzie

oj szkoda,no ale jasne jak bys nie miała zdążyc i to eszcze na egzamin tyo nie ma co odbijesz sobie kiedy indziej a tak to z nami dzisiaj posiezisz

byłam dokonczyc te truskawki,jestem upaprana nie miłosiernie,ale na razie się nie kąpię,bo brat powiedział,że zaraz do niego przyjada na quadach i będę mogła sobie pojeździć
Oj wątpię , czy Ci się to uda Tzn. może akurat masz silniejszą wolę i jesteś bardziej konsekwentna w swoich postanowieniach ,ale ja też próbowałam nie myśleć o D , próbowałam nie bywać w miejscach w których on bywa ... no i nie da się Obsesja jest silniejsza Zaraz będę jechać do koleżanek i nie byłabym sobą, gdybym odmówiła sobie rundki po mieście z nadzieją, że może akurat gdzieś tam będzie....

Nawet jeśli bym zdążyła, to nie byłoby czasu nic się poduczyć, a na pewno miałabym kaca jak stąd do Paryża, więc nie byłabym zbyt rozgarnięta. A w dodatku ten egzamin mam z tą samą babą, która mnie usadziła, więc lepiej pojadę...

O jaaa ,ale Ci zazdraszczam ! Uwielbiam quady ! No to baw się dobrze Tylko uważaj tam na siebie
Stary 2010-05-22, 19:04   #198
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Oj wątpię , czy Ci się to uda Tzn. może akurat masz silniejszą wolę i jesteś bardziej konsekwentna w swoich postanowieniach ,ale ja też próbowałam nie myśleć o D , próbowałam nie bywać w miejscach w których on bywa ... no i nie da się Obsesja jest silniejsza Zaraz będę jechać do koleżanek i nie byłabym sobą, gdybym odmówiła sobie rundki po mieście z nadzieją, że może akurat gdzieś tam będzie....

Nawet jeśli bym zdążyła, to nie byłoby czasu nic się poduczyć, a na pewno miałabym kaca jak stąd do Paryża, więc nie byłabym zbyt rozgarnięta. A w dodatku ten egzamin mam z tą samą babą, która mnie usadziła, więc lepiej pojadę...

O jaaa ,ale Ci zazdraszczam ! Uwielbiam quady ! No to baw się dobrze Tylko uważaj tam na siebie
oj wiesz,ale Ty miałas jaki kolweik kontakt z D,wiesz,że mu się pdobasz i może cos z tego być,a ja jestem w wielkiej nie wiadomej wiec sama rozumiesz

nooo to dobrze,że jednak nie psozłaś,nie ma co ryzykowac odbijesz sobie na pewnoe

ja uciekam za godzinke będę
Stary 2010-05-22, 19:24   #199
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
oj wiesz,ale Ty miałas jaki kolweik kontakt z D,wiesz,że mu się pdobasz i może cos z tego być,a ja jestem w wielkiej nie wiadomej wiec sama rozumiesz

nooo to dobrze,że jednak nie psozłaś,nie ma co ryzykowac odbijesz sobie na pewnoe

ja uciekam za godzinke będę
No niby tak , ale i tak wszystko utknęło w martwym punkcie i nie wiem, co on sobie o tym wszystkim myśli i w ogóle , więc poniekąd sytuacje podobne

No to jeszcze raz baw się dobrze Ja też pryskam na plotki , niebawem będę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-22, 20:05   #200
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No niby tak , ale i tak wszystko utknęło w martwym punkcie i nie wiem, co on sobie o tym wszystkim myśli i w ogóle , więc poniekąd sytuacje podobne

No to jeszcze raz baw się dobrze Ja też pryskam na plotki , niebawem będę
może i też racja no nic,ja w każdym bądź razie robie akcja odkochiwanie się

a to miłego plotkowania

ja wróciłam z 15 minut temu nie pojezdziłam za długo bo się coś tam w jednym psuło,czasami gazu mi nie łapał więc stwierdziłam,że żadna taka przyjemność i wróciliśmy

teraz jem sobie sałateczkę i herbatke wypije no i musze sie pazuraki zająć
Stary 2010-05-22, 20:17   #201
Anastazja86
Zakorzenienie

Sunset- szkoda że nie idziesz, ale jak masz egzamin to faktycznie lepiej być..miłego plotkowania
Nadziejka- uwielbiam quadyzazdroszczę jeździłam parę razy i było cudownie

u mnie na kolację kanapki z serem, pomidorkiem i szczypiorem
byłam na zakupach i trochę nakupowałam bo jutro u mnie sklepy zamkniętejuż mnie to wkurza powoli, co chwilę jakieś święto..
byłam na solarium ale nie spotkałam tego przystojniaka za to przede mną była na łóżku jakaś tłusta baba i się ubierała z 20 min
właśnie wyszłam z wanny i siedzę z waxem na włoskach i maseczką nawilżającą na buźce
jak zmyję waxa z włosów to biorę się za paznokcie
Stary 2010-05-22, 21:24   #202
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Sunset- szkoda że nie idziesz, ale jak masz egzamin to faktycznie lepiej być..miłego plotkowania

byłam na zakupach i trochę nakupowałam bo jutro u mnie sklepy zamkniętejuż mnie to wkurza powoli, co chwilę jakieś święto..
byłam na solarium ale nie spotkałam tego przystojniaka za to przede mną była na łóżku jakaś tłusta baba i się ubierała z 20 min
właśnie wyszłam z wanny i siedzę z waxem na włoskach i maseczką nawilżającą na buźce
do mojego brata czesto przyjkezdzaja z nimi do naprawy i czasmi brat pozwala mi się przejechać

widze spa

ja zrobiłam sobie pzazurki,wykąpałam się, nakremowałam wiec ejstem czysciutka i pachnąca
Stary 2010-05-22, 22:04   #203
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
do mojego brata czesto przyjkezdzaja z nimi do naprawy i czasmi brat pozwala mi się przejechać

widze spa

ja zrobiłam sobie pzazurki,wykąpałam się, nakremowałam wiec ejstem czysciutka i pachnąca
ale masz fajnie ja najczęściej jeżdżę latem na quadach, jak znajomi przyjeżdżają nimi nad jezioro, mój kolega miał rok temu wypadek na quadzie właśnie w drodze nad jezioro, zderzył się z autem i miał połamane żebra i krwiaka wielkości piłki do kosza, od tego czasu jeżdżę tylko po lesie
no zrobiłam sobie takie małe spa
opiłowałam pazurki i nałożyłam odżywkę
a jakie mam teraz włoski po tym waxie zaje.iste

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-22, 22:07   #204
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
może i też racja no nic,ja w każdym bądź razie robie akcja odkochiwanie się

a to miłego plotkowania

ja wróciłam z 15 minut temu nie pojezdziłam za długo bo się coś tam w jednym psuło,czasami gazu mi nie łapał więc stwierdziłam,że żadna taka przyjemność i wróciliśmy

teraz jem sobie sałateczkę i herbatke wypije no i musze sie pazuraki zająć
Ja też zrobiłam postęp , bo zrobiłam rundkę po mieście tylko jak jechałam w tamtą stronę, a z powrotem już pojechałam skrótem do domu, bo i tak było dość późno i nie chciało mi się stać na światłach
No to trochę szkoda, że nie pojeździłaś, ale może będzie jeszcze okazja
A jaką masz sałateczkę ? Moja mama zrobiła z brokułów i piersi z kurczaka

Cytat:

Kurcze, to szkoda, że nie widziałaś ciasteczka Ale może następnym razem się uda
Ojj to widzę salon piękności dzisiaj Kurcze mi też by się przydało, przed tym weselem muszę kilka godzin spędzić w łazience, bo jakoś tak ostatnio mi czasu brakuje dla siebie

W ogóle to byłam u koleżanek i pożyczyłam sobie sukienki na to weselicho Mam już i na pierwszy dzień i na poprawiny, tylko nie wiem , w której pójdę w jaki dzień
Jedna jest super, tylko strasznie mnie opina i trochę się co do niej waham ,ale wygląda bardzo ładnie. Na dniach wstawię zdjęcia, to ocenicie fachowym oczkiem

A teraz skończę pisać ściągi i coś się pewnie pouczę
Stary 2010-05-22, 22:18   #205
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
ale masz fajnie ja najczęściej jeżdżę latem na quadach, jak znajomi przyjeżdżają nimi nad jezioro, mój kolega miał rok temu wypadek na quadzie właśnie w drodze nad jezioro, zderzył się z autem i miał połamane żebra i krwiaka wielkości piłki do kosza, od tego czasu jeżdżę tylko po lesie
no zrobiłam sobie takie małe spa
opiłowałam pazurki i nałożyłam odżywkę
a jakie mam teraz włoski po tym waxie zaje.iste
ooo kurde,to miał duzo szczescia

tez musze tego waxa sobie zakupić ale i tak zauważyalm dużą zmianę po timoteiu bo sa takie mięsiste i lsiące
Cytat:
Ja też zrobiłam postęp , bo zrobiłam rundkę po mieście tylko jak jechałam w tamtą stronę, a z powrotem już pojechałam skrótem do domu, bo i tak było dość późno i nie chciało mi się stać na światłach
No to trochę szkoda, że nie pojeździłaś, ale może będzie jeszcze okazja
A jaką masz sałateczkę ? Moja mama zrobiła z brokułów i piersi z kurczaka

Kurcze, to szkoda, że nie widziałaś ciasteczka Ale może następnym razem się uda
Ojj to widzę salon piękności dzisiaj Kurcze mi też by się przydało, przed tym weselem muszę kilka godzin spędzić w łazience, bo jakoś tak ostatnio mi czasu brakuje dla siebie

W ogóle to byłam u koleżanek i pożyczyłam sobie sukienki na to weselicho Mam już i na pierwszy dzień i na poprawiny, tylko nie wiem , w której pójdę w jaki dzień
Jedna jest super, tylko strasznie mnie opina i trochę się co do niej waham ,ale wygląda bardzo ładnie. Na dniach wstawię zdjęcia, to ocenicie fachowym oczkiem

A teraz skończę pisać ściągi i coś się pewnie pouczę
a mam taka mają zwykłą,jajko,pomidorekkuk urycza,szczupiorek i ze nie miałam keczupu to dodałam przyprawę do gyrosa i kefiru trochę i było zjadliwe

teraz zjadłam jabłkoale taak bardzo mnie ssało w brzuchu

ooo to czekamy na zdjęcia

bidula z tą nauka

wywaliłam wszytsko co z nim zwiazane ale teraz mnie koleżanki szantażują,że mam do niego napisać,bo jak nie to on to zrobią i tak nie napiszę wiec nie ma nawet o czym mówić!
Stary 2010-05-22, 22:37   #206
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ooo kurde,to miał duzo szczescia

tez musze tego waxa sobie zakupić ale i tak zauważyalm dużą zmianę po timoteiu bo sa takie mięsiste i lsiące

a mam taka mają zwykłą,jajko,pomidorekkuk urycza,szczupiorek i ze nie miałam keczupu to dodałam przyprawę do gyrosa i kefiru trochę i było zjadliwe

teraz zjadłam jabłkoale taak bardzo mnie ssało w brzuchu

ooo to czekamy na zdjęcia

bidula z tą nauka

wywaliłam wszytsko co z nim zwiazane ale teraz mnie koleżanki szantażują,że mam do niego napisać,bo jak nie to on to zrobią i tak nie napiszę wiec nie ma nawet o czym mówić!
No tak , nie było ketchupu, to było tylko zjadliwe
Nie przejmuj się jabłkiem, znając Ciebie to pójdziesz spać po północy , więc zdążysz strawić

No ja też na Twoim miejscu bym nie pisała Jeśli mówisz,że zdarzają się miejsca, w których się spotykacie, to ja bym cierpliwie czekała na okazję, aby się poznać I lepiej, żeby one też dały spokój z pisaniem za Ciebie, bo w moim odczuciu ośmieszyłyby Cię przed nim i tylko pogorszyły sprawę
Stary 2010-05-22, 22:45   #207
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No tak , nie było ketchupu, to było tylko zjadliwe
Nie przejmuj się jabłkiem, znając Ciebie to pójdziesz spać po północy , więc zdążysz strawić

No ja też na Twoim miejscu bym nie pisała Jeśli mówisz,że zdarzają się miejsca, w których się spotykacie, to ja bym cierpliwie czekała na okazję, aby się poznać I lepiej, żeby one też dały spokój z pisaniem za Ciebie, bo w moim odczuciu ośmieszyłyby Cię przed nim i tylko pogorszyły sprawę
tez im tak powiedziała,w ogóle nie wiem co to za głupi pomysł!nie lubię czegos takiego,a one o tym dobrze wiedza,ale kit z nimi...

no predzej niz 12 to chyba się nie położe,chociaż zaczynam się łamać powoli
Stary 2010-05-22, 22:56   #208
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
tez im tak powiedziała,w ogóle nie wiem co to za głupi pomysł!nie lubię czegos takiego,a one o tym dobrze wiedza,ale kit z nimi...

no predzej niz 12 to chyba się nie położe,chociaż zaczynam się łamać powoli
No ja też nie lubię Mam nadzieję, że skuteczni wybiłaś im ten pomysł z główek

No tak, bo Ty przecież po nieprzespanej nocy Mnie też już coś zbiera i pewnie zaraz pójdę się położyć, bo po 5 pobudka :/ bleee
Stary 2010-05-22, 23:03   #209
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No ja też nie lubię Mam nadzieję, że skuteczni wybiłaś im ten pomysł z główek

No tak, bo Ty przecież po nieprzespanej nocy Mnie też już coś zbiera i pewnie zaraz pójdę się położyć, bo po 5 pobudka :/ bleee
też mam taka nadzieję,bo jeśli by to zrobiły to bym z domu do końca zycia nie wyszła

nie zazdroszcze;/

ja chyba jednak pojde spac

oczy mi się kleją

dobranoc
Stary 2010-05-22, 23:07   #210
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
też mam taka nadzieję,bo jeśli by to zrobiły to bym z domu do końca zycia nie wyszła

nie zazdroszcze;/

ja chyba jednak pojde spac

oczy mi się kleją

dobranoc
Ja też już się położę, jeszcze sobie coś poczytam pod kołderką
Dobranoc , kolorowych i kosmatych
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości