|
|
#4141 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
Dot.: Everyday Minerals - wspólne zakupy
przypominam sie
![]() EDM próbkowe VII
Można brać: sample, zestawy Try Me, collections, pomadki itp. wolne ok 50$ |
|
|
|
#4142 |
|
Raczkowanie
|
Adusiudu!
Po przejrzeniu wątków dotyczących korektorów proszę o zmianę minta w zamówieniu EDM 46 na- 1. Sunlight Color Corrector (cena nie ulega zmianie)- więc mam nadzieję, że to nie problem |
|
|
|
#4143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma problemu Wolne: 1 miejsce |
|
|
|
|
#4144 |
|
Raczkowanie
|
Ada- proszę jeszcze o:
Angled Brow & Liner Brush- 3,3 $
|
|
|
|
#4145 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamykam zamówienie ![]() Czekam na wpłaty i skladam |
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja poproszę: Multi Tasking Neutral Intensive - 2,5 $ Mint Color Corrector - 2,5 $ Nick Nack - 2,5 $ 2,5+2,5+2,5=7,5$* ?+ ? zł Ile ma policzyć za wysyłkę "od nich" Czy to będzie wliczone w kurs dolara?Bo w Poznaniu chciałabym odebrać osobiście, jeśli nie masz nic przeciwko ![]() Już poprawiam rozliczenia: 2,5+2,5+2,5=7,5$*4,2= 31,5 zł Edytowane przez anntab Czas edycji: 2010-05-22 o 14:29 |
|
|
|
|
#4147 | |
|
|
Cytat:
ostatnio zakładam 4-4,2zł za 1$ (w tym jest już wysyłka z USA) choć nie wiem jak to wyjdzie ... przy obecnym kursie ... dokładne rozliczenie wiadomo ... po złożeniu |
|
|
|
|
#4148 |
|
Raczkowanie
|
Ja poproszę:
1. puder: Natural Reflections Medium Bronzer- 2,5 $ 2. zestaw try me różów: - Pink Shimmer Blush- 5 $ 3. podkład: Try Me - Base - MEDIUM- 5 $ razem 15 $
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratis dodaję odsypki rzeczy, które są dodawane do zamówień wolne 10 rzeczy/ jeśli będzie podkład, lhk, flat,dome blush to proszę o dobranie cienia lub małego pędzelka
|
|
#4150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tak to poproszę: 1.Angled Brow & Liner Brush 3,3$ 2.Dome Blush Brush6,05$ 3.Everyday Eye Smudge Brush3,3$ 12,65*3.3=40,48+3,45=45,2 zł
Uśmiechaj się..., bo nigdy nie wiesz kto może zakochać się w Twoim uśmiechu ![]() Edytowane przez patusia_91 Czas edycji: 2010-05-22 o 21:19 |
|
|
|
|
#4151 |
|
Wtajemniczenie
|
EDM27 próbkowe + rozbiórka Violet And Miss Plum's
Data złożenia: 11.06.2010r. Mój kolor to OLIVE: II wiersz, III kolumna Zamówienie na około 50$ (można brać sample, Collections, Pomadki i balsamy) Przelicznik $ 1$ = 4,35zł (w to wliczona przesyłka do Polski proporcjonalnie do kwoty zamówienia, przelicznik może się zmienić zależnie od kursu dolara) Przesyłka w Polsce to około 6zł polecony priorytet (z kopertą). Na życzenie mogę wysłać ekonomicznym. W Łodzi zapraszam na odbiór osobisty ![]() W rozbiórce są dwa zestawy po 21$ Do rozbiórki 16 cieni i pędzelek. Cienie wychodzą po 1,15$ za sztukę a pędzelek - 2,6$: Ballet Slippers nimrodel Andzia1971 Romance Novel Andzia1971 marcheew Wood Sorrel nimrodel madzior22 Tide Pool kilianna EmilaDz78 Prettier in Pink tasty tini marcheew Rock Anthem nimrodel goldika Net Surfing nimrodel goldika Mystic Night nimrodel goldika Monsoon nimrodel madzior22 Wine Tasting kilianna Andzia1971 Well Being nimrodel madzior22 Dreaming Dandy Andzia1971 EmilaDz78 Free Wheelin’ Denim nimrodel kilianna Anna Karenina nimrodel EmilaDz78 Starlit nimrodel kilianna Smokey nimrodel madzior22 pędzelek Everyday Eye Shadow nimrodel madzior22 nimrodel 5$ -waffle cone -Cypress madzior22 2,5$ -Nutmeg Wolne zostaly cienie po 1,15$ Edytowane przez adusiadu Czas edycji: 2010-06-11 o 21:49 |
|
|
|
#4152 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pędzelek 2.6$ +11 cieni *1.15$= 12.65$ do tego poproszę: Waffle Cone blush sample 2.50$ Razem 17.75$ * 4,35zł = 77,2125 zł Na razie tyle, bo zbankrutuję Najwyżej jeszcze jutro z mamą poprzeglądam i ona coś jeszcze zamówi. Dziękuję!Co do tego bankructwa i poszukiwania pretekstu... Dzień Dziecka niedługo, prawda? Będzie mi łatwiej pieniążki wydać Edytowane przez nimrodel Czas edycji: 2010-05-22 o 22:31 Powód: zmiana zamówienia |
|
|
|
|
#4153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dopisuję Rozliczenie za chwilę w arkuszu się znajdzie ![]() Wolne: 26,5$ |
|
|
|
|
#4154 |
|
Wtajemniczenie
|
Adusiadu dałoby radę rozebrać jeszcze jeden komplet ? Wtedy wzięłabym:
- Pędzelek - Well Being - Wood Sorrel - Smokey - Monsoon i do tego będzie jeszcz jeden sampel cienia ale kolorek podam za chwilkę bo musze się poradzić na plotkowym EDM
|
#4155 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro się za to wezmę, bo dzisiaj już spię Także na spokojnie zastanów się nad kolorkiem
|
|
|
|
|
#4157 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Dopisane. WOLNE 6 miejsc
|
|
#4158 |
|
Rozeznanie
|
Poproszę jeszcze Weekend Getaway sample 2,5$
oraz cień Cypress za 2,5$ +$5 Czekam na info dot. kosztów przesyłki za to zamówienie. Jeśli można, to poczekam również na pełnowymiarowe, bo potrzebuję pędzle. Dziękuję! |
|
|
|
#4159 |
|
keep calm and contour on
|
Faa,
to ja zamiast różu wezmę korektor Multi Intensive ( 8$) -> 4,4$ |
|
|
|
#4160 |
|
Zadomowienie
|
*Insane- chciałabym dołączyć do pełnowymiarowego zamówienia.
Poproszę 2 miejsca: Angled Brow & liner brush- 3,3$ i jeszcze drugi pędzelek też po 3,3 (podam który za chwilkę) Czyli razem 29,37 zł Chciałabym to zamówienie połączyć z próbkowymi 2 i 3- bo jeszcze nie dotarły do Polski- jeśli to oczywiście nie bedzie dla Ciebie problem- ewentualnie je chwilę przetrzymać i wysłać je wszystkie razem.
|
#4161 |
|
Raczkowanie
|
Insane,
mogłabym się dołączyć z jednym podkładem? Poproszę o: Fairly light Neutral a formule MATT dobieram do tego pędzelek Angled Brow Dobrze? : ) Dziekuję! |
|
|
|
#4162 |
|
Raczkowanie
|
adusiadu, ile jest jeszcze do wykorzystania z próbkowego?
chciałabym intensive golden medium $2,50 i jesli jest jeszcze jedno miejsce to też coś dobiorę, ale chyba już nie ma, co? |
|
|
|
#4163 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Przesylka wyjdzie pewnie ok. 6,5-7zł z kopertą ![]() Jak będę robić pełnowymiarowe to dam znać ![]() #EDIT: Alioke, niestety już nie ma miejsca zostały tylko cienie po 1,15$ do rozdysponowaniaWOLNE cienie: 1xBallet Slippers 2xRomance Novel 2xTide Pool 2xPrettier in Pink 1xRock Anthem 1xNet Surfing 1xMystic Night 2xWine Tasting 2xDreaming Dandy 1xFree Wheelin’ Denim 1xAnna Karenina 1xStarlit Edytowane przez adusiadu Czas edycji: 2010-05-23 o 13:23 |
||
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratis dodaję odsypki rzeczy, które są dodawane do zamówień wolne 10 rzeczy/ jeśli będzie podkład, lhk, flat,dome blush to proszę o dobranie cienia lub małego pędzelka
|
|
#4165 |
|
Rozeznanie
|
OK, w razie czego to rezygnuję z sampla Weekend Gateaway
|
|
|
|
#4166 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam bardzo za przeciaganie alen ie mogłam się zdecydować
Bardzo proszę o sampel Nutmeg
|
#4167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyli angled brow i smudge.
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Isi przyjmiesz mnie z tymi rzeczami do jakiegoś zamówienia z pewłnowymiarowymi kosmetykami? Może można to rozdzielić na kilka zamówień?
![]()
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 x Tide Pool 1 x Free Wheelin' Dream 1 x Wine Tasting 1 x Starlit Dziękuję |
|
|
|
|
#4170 |
|
Rozeznanie
|
Faa czy mogę się podłączyć pod zamówienie?
Chciałabym Linen intensive i Sunlight corrector. Jeśli muszę dobrać coś jeszcze to napisz proszę. 6,6 + 1,5 + 4,4 + 1,5 = 14$ x 3,3 = 46,2 zł + 6 zł przesyłka i niedopłata za 42 zamówienie 1 zł = 53,2zł
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

Czy to będzie wliczone w kurs dolara?
dokładne rozliczenie wiadomo ... po złożeniu 

zostały tylko cienie po 1,15$ do rozdysponowania