|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masz gaśnice to zrobię ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Stanęło na tym, ze w sumie z kontekstu, ze jedno musi jakoś zrozumieć drugiego i jakoś przejść do porządku dziennego... w końcu Tż nawet zaczął pytać czy się nim nie znudziłam i czy nie mam kogoś nowego.... Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Dobrej nocy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Wtajemniczenie
|
a ja nastawiłam sobie budzik na walkę
![]() ![]()
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
Co do tych przyjazdow tż w warunkach ekstremalnych to musze Wam powiedziec ze na poczatku u mnie bylo inaczej. Na poczatku zwiazku bardzo zalezalo mi na spotkaniach (nawet za wszelka cene) moj tż nie byl wtedy jeszcze kierownikiem tylko pracowal fizycznie na budowie. wstawal o 5 jechal 80km do pracy pracowal do 17 ciezki powrot, ciezka praca. ale mimo to 2 razy w tygodniu byl u mnie. zmeczony bo zmeczony, ale przyjezdzal. ( a przeciez moglismy czekac na weekend kiedy nie pracowal i widziec sie tylko w weekendy). Ale nie, on za wszelką cene starał mi sie udowodnic, ze mu zalezy i w ten sposob to okazac. (mimo ze czasem przyjezdzal zmarnowany jak trup- pił mocną kawe i po 30minutach zasypial).
Dzis jest inaczej. Juz wiem, ze mu zalezy i nie musi mi tego udowadniac nadzwyczajnym wysilkiem. Tz ma inna prace , na miejscu, ale mimo to czasem wraca zmeczony i ja to staram sie rozumiec. (ja nie pracuje, wiec nie wiem co to znaczy wstawac pracowac - ja spie do 9 ![]() Popieram Paprif calkowicie ![]() edit: jesli chodzi o mnie to ok. w weekend swietujemy urodziny tż. wczoraj go odwiedzilamk, pojechalam do domu o 23 a tz poszedl do kumpli na wodke, wrocil o 1 ( w tym miejscu pozdrowienia dla Rebel ![]() a potem do klubu w ktorym ja z kolezankami sie bede bawić. niedziela w książkach jupiiii ![]() ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-05-22 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ja wstałam wyjątkowo wcześnie tż na szkoleniu, takie coś z rozwoju osobistego ![]() ![]() ciężko mi bez niego, jestem chorobliwie uzależniona ![]() no nic...owsianka, net, kawa i zabieram się za pisanie pracy ![]()
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2010-05-22 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ja z Tze m sie dogadalam ![]() wyszlam do niego do samochodu przed wczoraj w nocy na chwile ![]() kupil sobie nową fure i teraz szczesliwy ![]() a wczoraj po uczelni te sie z nim spotkałam ii był bardzo intensywny wieczór a potem sen ![]() wczoraj dowiedzialam sie ze wujek (35lat) pekl mu krwiak i lezy w spiaczce. moj tata musi teraz wszystko zalatwiac a zona tego wujka nie chce zjechac tu z grecji...
#2436 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widzisz jaki kochany ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- O TY! Czyli jakaś niepewność? Pewnie chodzi, że dla Ciebie to za wcześnie ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Szybko Was nadrobiłam a teraz uciekam i jadę do mojego Pana ![]() ![]() Mam małego kaca, spotkanie klasowe udało się, nie przypuszczałam, że będzie tak fajnie ![]() Byliśmy na karaoke, potańczyliśmy też, super. Miłego dnia, a może i weekendu, bo w sumie nie wiem kiedy do Was zajrzę ![]() Buziole ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ? Ja do swojego Pana nie jadę niestety tylko do książeeeek ![]() Nie wiem czy to prawda czy ploty, no ale już nie będę wątku zaśmiecać moimi domysłami. Ja również życzę wam miłego dnia, wpadnę pewnie później ![]()
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-22 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wy macie cos takiego e jak TZ jakos jest niemily czy cos albo przestaje "kotkowac" to od razu myslicie ze cos jest zle i takie inne domysłY> ? Ze moze sie znudził albo cos?
#2440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2441 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie, nie mam tak. Jestem pewna uczuć Tż do mnie i gdyby taka sytuacja trwała kilka dni to może zaczęłabym się zastanawiać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie odznacza to od razu, że ma mnie dość. ![]() Zresztą jeżeli ja jestem miła dla niego to on jest kochany dla mnie nawet kiedy nastroje są gorsze.
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd więc takie pytania ? Coś znów jest nie tak ? Ja chciałam się troszkę zrelaksować, zjadłam śniadanko, popijam zieloną herbatę ale widzę, że PMS zaczyna dawać się we znaki... ![]()
![]() |
#2444 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też tak mam. Mój Tż teraz nie pracuje, więc nie nalegam na spotkania gdy jest spłukany albo staram się sama znaleźć transport do niego, chociaż u mnie z tym trudniej. Tż mi udowodnił, że kilometry nie mają dla niego znaczenia. Rok temu po tygodniu nie widzenia się, co u nas jest normą, tłukł się autobusem do mnie 2 godziny, był u mnie kolejne 2 i powrót trwał też 2 godziny. Pracował w odległym mieście i kiedy dostał tygodniową wypłatę 1/4 wydał na mnie. Wiedziałam, że pieniądze są mu potrzebne i mówiłam, żeby nie przyjeżdżał, ale się stęsknił ![]() A wcześniej jechał autobusem tylko raz i zarzekał się, że nigdy więcej-ma chorobę lokomocyjną. Edytowane przez KroplaDeszczu Czas edycji: 2010-05-22 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mieliśmy wczoraj małą sprzeczkę, bo miałam atak zazdrości, nie wiem skąd. Miewam takie pretensje o nic praktycznie od czasu do czasu. TŻ idzie w wakacje do pracy (odrabia praktyki), będzie pracował na 3 zmiany, w tym nocna. A ja już jakieś wymysły, że jakieś laski go będą wyrywać. ![]() ![]() Dziś wieczorem jedziemy do galerii, nie wiem co z tym finałem LM. TŻ miał oglądać z kolegami w pubie, ale chyba jednak spędzi wieczór ze mną. ![]() Ja mam pierwsze objawy alergii (a myślałam, że przeziębienie). Męczy mnie kaszel, oczy mi wybałuszyło, pieką mnie, nie mogę się uczyć. ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Zrobiłam sobie wczoraj peeling kawowy. Kawa hazelnut + cynamon + sól + żel pod prysznic pomarańczowy YR. Nieziemski zapach! ![]() Lepsze to niż niejedne drogeryjne specyfiki. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-05-22 o 10:33 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
wszystko jest ok tylko tak mnie jakos tak naszlo przez to ze przez kilka dni było tak dziwnie.
#2447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobilam sobie wczoraj po raz pierwszy - i do dzis sie "macam" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też chyba jestem uzależniona od mojego Tż, a a na pewno od telefonu i sms-ów i rozmów z nim ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() Już chyba nigdy nie kupię żadnego "gotowego" peelingu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Zakorzenienie
|
ja juz 3 razy robilam peeling boskie rezultaty, cudownie sie po nim czuje
![]() Rebel moj poszdl mowił na wódke... okazalo sie ze wypil 4 piwa, bo tą wodke co mieli to ciepla byla i tz nie chcial takiej pić. (chyba dobrze zrobil bo 2 kumpli niezle sie nią struło). A ja jakos spokojnie poszlam spac ![]() ![]() Cytat:
![]() wczoraj 2 dzien i nie zapytalam o sekretareczke ![]() ![]()
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
Mi ostatnio przeszła zazdrość... Tzn jestem zazdrosna, ale zrobiłam się pewna siebie.
TŻ pytał, czemu jestem zazdrosna o Grubaśkę. Ja na to: :O Czy ja jestem o nią zazdrosna? Ona mi do pięt nie dorasta ![]() ![]() Dobrze, że jest ładna pogoda, TŻ za 1,5 godziny po mnie przyjedzie i jedziemy na wieś. ![]()
#2451 |
Zadomowienie
|
kurcze, Zazdrośnice
![]() ![]() ![]() zastanawiam się jak im znaleźć jakieś dziewczyny, może by się czymś zajęli zamiast napastowania TŻ, chociaż jemu się to podoba... eh nie wiem, dziewczyny, przesadzam?
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedziecie do niego na działkę? Sprawdź czy rzeczywiście trawa wykoszona. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak często Twój Tż spotyka się z kumplami? Jak często z Tobą jeździ do nich? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Będzie pracował w magazynie. Niby mnie uspokajał, że tam tylko takie "wiejskie" dziewczyny pracują i nikt go nie będzie zaczepiał, ale ja po doświadczeniach z jego koleżankami jestem przewrażliwiona. ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() Mój też, 3-4 razy w tygodniu siłownia, 2 razy w tygodniu spotkanie wieczorem na piwko, jeszcze w ciągu dnia się widują, bo przecież obok siebie mieszkają. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
Jejku dziewczyny ale mam lenia
![]() Wstałam o 8 uczyłam się przez 2h i dalej mi się nie chce ![]() edit: dobra koniec marudzenia, wracam do książek aha mogę się tylko pochwalić, że dzisiaj przejechałam 8km, pojeżdżę jeszcze wieczorkiem ![]()
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-22 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedziemy najpierw na cmentarz do jego ojca, ale to u nas w mieście, potem właśnie na wieś na cmentarz do mojego dziadka, żeby postawić znicze, no a później odwiedzimy moją babcię ![]()
![]() |
#2457 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
2) codziennie ;] kilka razy dziennie - oni czasem pracują u jego ojca, czesto razem jeżdżą "pozałatwiać jakies sprawy na mieście", potem wieczorem, nawet jak się spotyka ze mną to wracając wstępuje do nich chociaż 10 minut pogadać :| 3) oj często, ostatnio było tak że każde nasze spotkanie było z nimi i tak hmm przez 2 tygodnie, ale się zbuntowałam i już mam spokój od nich przez jakiś czas... kurcze, ja ich lubię, ale bez przesady prawda? Cytat:
![]() ![]() nie wiem czy ja mam już jakieś schizy, ale głupio mi jak TŻ z nimi wszędzie chodzi, bo to takie "psy na baby", zobaczy ładną laskę już podniecenie, bajera i tak non stop
Promise I'm worth it, To hold in your arms, So come on and give me a chance. Edytowane przez mmalinowa Czas edycji: 2010-05-22 o 12:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
ajajajajj ale wczoraj miałam udany piątek ;D
tak w ogóle to witam;*
#2459 |
Zakorzenienie
|
Witam.
![]() Wybaczcie, że się nie udzielam ale śledzę syt. we Wrocławiu w związku z powodzią. U mnie na osiedlu Kozanów już panika i wszystko przecieka. ![]() Ps. Jadę do mojego Tż w końcu ! ![]() ![]() Chyba na noc zostane ![]()
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.