|
|
#3811 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Ja mama wadę na lewe oko o,5 na prawe 1,5 i astygmatyzm
![]() niby mam okulary (już 3 lata) ale czasem mnie w****iają i ich nie noszę, ale jak wczoraj zapomniałam do szkoły to myślałam, że umrę.
|
#3812 | ||
|
Zakorzenienie
|
wysłałam zapro
![]() Cytat:
![]() ja też mam, ale nie nosze;p zakłądam je tylko wtedy kiedy mnie oczy bolą haha:d Cytat:
dajcie spokój i nie wypowiadajcie zadnego słowa zwiazaanegoo ze szkołą ![]() fajki wczoraj zgubiłam stwierdziłysmy z przyjaciółka ze idziemy sie same na.je.bać i nawet Z. sie zjawił- ja już sie czuje przesladowana
|
|
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
ja po śniadanku ^^ dopiero :P
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam nie widziałam ale widziałam msca gdzie płynęły malutkie rzeczki a teraz jest całe pole w wodzie jakby jezioro :O |
|
|
|
|
#3815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogóle to siema Śmierdziuchy! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Z reszta wkurza mnie, wiecie co znowu sie stało?! Moja wspaniala "przyjaciolka" była u niego znowu, a jego mama do tż taki tekst: bede was obserwowac i zaraz po M. zadzwonie! I pisze do niego sms, zwraca sie do niego "Krysiu" wczoraj jak jechalismy autem po szkole z jej niedoszlym, ja siedzialam z przodu, tż z tyłu, to napisala mu sms, czy da jej stare struny do gitary... I jeszcze powiedziala, ze na moja 18 przyjdzie na chwile, bo jej towarzystwo nie odpowiada i nie bedzie sie z nim bawic. Chyba jej powiem zeby wcale nie przychodzila 40 zł za jedna osobe piechotą nie chodzi... ![]() Babcia mojego tż ma chyba z -10, a mama to z -8... A tż z -2,5... To chyba u nich rodzinne... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-22 o 12:04 |
|||
|
|
|
#3816 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam iść z moim na imprezę na całą noc... sam mi mówił ze idzie na noc.. no to spoko wykłóciłam się z rodzicami i pozwolili mi iść na noc. po czym on ze będzie do 2 bo mu rodzice nie pozwolili.w****iłam się bo samej mi się tam nie chce zostawać..i idzie sam...mam go gdzieś.. traktuje mnie jak powietrze. a wczoraj mówi żebym przestała już odgrywać scenki a ja "nie ma mowy.nie myśl ze jak zwykle szybko zmięknę"
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
lily jakaś nienormalna ta twoja przyjacviółka ;d
|
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koncu alko działa chyba znieczulająco troche Dzisiaj też mnie boli, ale też bede pic 'Z' to Zenek czy Zbyszek? ![]()
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmunt.
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Anetka, ja skopjuje, to co wczoraj Kredzi na gg pisałam:
(+lekkie poprawki) u mnie bylo wszystko swietnie, przedwczoraj zabookowalismy oboz do bulgarii itp. ale od wczoraj jest tak beznadziejnie, normalnie tak sie rozryczalam w szkole, pozniej w domu, no ciagle placze,obiecal, ze pogadamy wieczorem, umowimy sie co do weekendu itp. ale wogole sie do mnie nie odzywal ani nic, puszczalam mu bomby, pisalam itp. a on nic, dopiero po 23 odpisal, ze jest zmeczony i ze przeprasza... Powiedzialam mu, ze ja tez padam na ryj ale czekalam na niego... No i zapytalam, co jutro robi to odpisal, ze kosi trawe. Napisalam mu, ze ide na matme, a pozniej mnie nie ma i zobaczymy sie w poniedzialek, zapytal, czy nie mozemy sie widziec w niedziele, odpisalam tylko "NIE!". Nie radze sobie w szkole, zamiast poprawiac oceny to ja je jeszcze zanizam, wywalilam komputer do innego pokoju, uczylam sie, no robie wszystko, a jest tak beznadziejnie z ta nauka, nie moge mic zadnej 2, ewentualnie jedna z matmy albo niemieckiego, ale tylko jedna, jeszcze z fizyki mi wychodzi wogole nie mam w nim oparcia, wszystko ma w dupie, calym wyjazdem ja sie zajelam, to ja biegalam po biurach, to ja go namowilam, on nawet nie raczyl isc wczoraj z moja i jego matka zeby zarezerwowac bo silownia jest wazniejsza, napisal matce jego oczekiwania, ktora wybiera oferte i tyl wczoraj tez mial isc na zasrana silownie, ale spotkal kolege, ten go namowil zeby do niego pojechal, a my zawsze po tej silowni (ja mam basen) wracamy razem, zawsze to szansa zeby się widziec dluzej, chcieli mnie podwiesc, powiedzialam, ze sama pojde, ale sila mnie zapakowali do auta i zawiezli do babci, pisalam mu i dzwonilam ze bede czekać, ale on odpisal, ze wroci sam i wogole a w dodatku knuje za moimi plecami cos z moja "przyjaciolka"ona znowu do niego przychodzi, dzisiaj pisala mu jakies sms mowi do niego "Krysiu i Krysiu" ja juz nie wytrzymuje Wiem, ze ostatnio chciala kupowac z nim prezent dla mnie, ale matka tż mu zabroniła ![]() ![]() (ona jest po mojej str. zna wszystko, cala sytualcje, bo jej raz w sklepie mówiłam...), ale mysle, ze to tylko pretekst zeby isc do niego, ciagle mu sms pisze, ach po co ja jej dawalm ten numer, ale wtedy go potrzebowala na serio w waznej sprawie, a teraz to wykorzystuje. Dzisiaj pewnie tez pojdzie do niego, bo jest ładna pogoda, zrobi sobie spacerek ![]() ![]() Emdz, to juz chyba nie jest moja przyjaciolka, przyjaciolki sie tak nie zachowuja ![]()
|
|
|
|
#3821 |
|
Wtajemniczenie
|
sądzę, że to jest Zdzisław;d
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myśle, ze to Ziemowit albo Ziemomysł
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Weszłam własnie na ksiege imion i o moim tż to co napisali, to w 95% sie zgadza, ze jest rodzinny i broni tradycji, ze ma talent do jezyków (!!!)- klasa jezykowa (ang. 6, niem. 5, pol. 5), jest wrażliwy i delikatny, ale pisze, ze nie ma wyobrazenia artystycznego, a własnie że mój ma, przeciez gra na gitarze (całkiem nieźle jak na samouka) i pięknie rysuje
|
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie rodzina ze strony dziadka
![]() Zenobiusz!
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Może to Zachariasz?
|
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Już przestańcie z tymi wymyślnymi imionami, mówie wam że to po prostu Zygmunt!
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynyy, proszeeee.;d;d
swoja droga sama chcialam spytac co to za Z..?
|
|
#3827 |
|
Zadomowienie
|
Lily to jest straszne. "kosi trawe"? skad ja to znam... mnie denerwuje jedno. Mój ma dziewczyne(czylimnie) chodzi do LO,wiec ma wiecej nauki... a rodzice mu dają bardzo duzo pracy... a jego bracie. jeden w podstawówce(brawie gim) a drugi w gimnazjum(2).. i oni nic nie robią. ostatnio jeden skosił trawe to ojciec jego powiedział ze sie napracował za cały rok.. zal.. moj tz mówi ze po nich bedzie musiał poprawiac.. dlaczego.. niech sie czegos nauczą... zawsze ma głupie wymówki.. mowi mi ze nie mogł zadzownić (puścic nawet strzały zebym oddzwoniła) i nie wie dlaczgo bo ma 60 gr.. a pozniej patrzxe a to sie da i sie wykrecał ze to nie chodziło o kase tylko ze nie mogł wtedy. załosne.
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, dokładnie! Mój zapiepsza w tym domu jak samochodzik, wszystko robi- od stawiania ogrodzenia po opiekowanie sie 2,5 letnią siostra. Jego matka w ogrodzie to tylko kwiatki szadzi i je podlewa, a ojciec tez troche pracuje. I jeszcze kiedys TŻ powiedzial mi, po okazaniu mojego niezadowolenia, ze rodzice go utrzymuja i wykarmiaja wiec on "musi sie im jakos odwdzieczac", wiec z pokora robi te wszystkie glupie prace, a oni mu nawet nie chcieli tych wakacji wykupic, dopiero po miesiacu zmiekli, wiec wykorzystalismy choc jego ojciec dalej jest zly, ostatnio jak podwozil moja matke, to cos tam gadał, ze daleko, ze gorąco... No cóż, ludzie maja rozne mentalnosci i poglady, ja wole jechac na ladne wakacje niż malować sciany, co z tego, ze sciany beda na 5 lat, a wakacje to tylko 2 tyg. Tych scian ze soba nigdzie nie zabiore, a ładne wspomnienia beda zawsze i wszedzie. A mój tż okropnie broni swojej rodziny, wrecz przeadnie. Ja nigdy nie mowie mu, ze cos mi sie nie podoba, np. w zachowaniu jego starych, ale mowie np. czy ty musisz to robic, albo czy twoj tato tego nie moze zrobic... A on zawsze ich broni i sie im podporzadkowuje... |
|
|
|
|
#3829 |
|
Zadomowienie
|
U mnie jest to samo. Mówi mi ze jest mu zal matki która sie źle czuje i takie tam... Po czym wraca z wycieczki z młodszym bratem i idzie na impreze do znajomych.. To widze jak jej bardzo źle.Rozumiem rodzicom trzeba pomagać,ale czemu tlyko on ma to robić... Kosic trawę. myc auto,kopać ziemie itp.
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny narzekacie a przynajmniej pracowitych będziecie miały w domu!
|
|
|
|
#3831 |
|
Zadomowienie
|
Ta już to widzę... tak to mówi mi się ma dużo nauki czy pracy w ogrodzie a jak do niego dzwonie to co ? "jestem na dworze","gram w kosza" więc to nie o to też chodzi...
Bo to,że będzie pracowity to spoko.jak jak się teraz przepracuje i później będzie chciał wolności i się rozleniwi...
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Anetka a ty dalej jestes z tym Tomkiem?
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie... A jeszcze moi rodzice mowia, ze on taki dobry, pomaga im i wogole, a nie to co my (ja i moja siostra), a my przecież robimy co nam kaza, ja wywalam smiecie, myje naczynia i sprzatam w pokoju, moja siostra prasuje i myje lazienke...
U mojego tż też rodzice imprezuja, chodza do sasiadow i zapraszaja jakis ludzi na grilla, ciagle maja jakies imprezy rodzinne, faworyzuja małą siostre. Jasne, ona potrzebuje wiecej uwagi, ale jak sie kupuje wielki prezent bez okazji małej, to drugiemu dziecku tez wypada dac jakis maly drobiazg... Mnie tak wychowywali, ze jak jedno dziecko ma urodziny, to drugiemu daje sie jakis drobiazg, zeby przykro nikomu nie bylo przykro, a np. na gwiazdke byla taka akcja, ze mala dostala paczke wielkosci pudla po wielkim telewizorze, a moj tż breloczek i koc, krem do twarzy... Lubie mame tż, bo z nia sie fajnie gada i lubi mnie, daje czasem dobre rady... z ojcem tz prawie wcale nie gadam tylko czasem. Moj tato plotkuje ze swoim bratem o mojej kuzynce (myslalam ze o mojej mamie, ale mi sie cos nie zgadzalo), ze ma humory jak dziecko, jest konfliktowa i nie chce pomoc mojej babci, a jest na miejscu. Kiedys potknela sie o psa i ryczala, ze po co psa ktos tu dal i wogole na wujka sie wydarla, ze po co wogole psa przywoził... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- moja matka tez tak gada... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Gadalam z moim tż wkurzyl mnie, napisalam mu sms, ze go nienawidze! |
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
miejsce się znajdzie zawsze
![]() pan Hilary xD zgubił okulary
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Jem pierogi i rycze...
|
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieee nie nie;d napisałam w galeri przy zdjeciu jak ma na imie to sobie sprawdzcie;p haha
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
eee kongo oszukalas naaas!!
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Kongo- nabrałaś naaaas
|
|
|
|
#3839 |
|
Wtajemniczenie
|
o jaaaaaaaaaaaa a już miałam nadzieje, że będziemy się śmiały z jego imienia
![]()
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam u fryzjera scieniowac wlosy
![]() Musialam fryzjerke zmienic bo moja sie wyprowadzila a byla taka zaj.ebista ![]() Siadlam na fotel i taka przerazona bylam, ze obetnie mn ie i bede wygladala jak pol nieszczescia Ale nawet mi sie podoba ![]() Kupilam w modo bokserke za 19zl ![]() Ide zaraz sie uczyc bleee musze lekture przeczytac ... nie-boska komedie;/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

ja po śniadanku ^^ dopiero :P