|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Coffi które wiązane?
takie jasne?
|
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Czuje sie taka... pusta. Taka beznadziejna. Nawet nie mam na palcu obrączki.
Co mam zrobic? Mam mu kazac przyjsc kolo 18 i isc pogadac? Czy kazac mu przyjsc zeby zabierał swoj bajzel? |
|
|
|
#3903 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zrywam to dla mnie powinno byc,koniec na zawsze,a nie przy klotni och zrywam i zaraz wracam...Zerwanie to powinna byc ostatecznosc Cytat:
Facet potrzebuje spokoju,ochloniecia,a Ty jesteś dla niego jak bluszcz.... Za dużo robisz...a w tym za malo on dostaje,bo dostaje duzo,ale nie to co facet lubi...Faceci wolą miec wiecej swobody,a nie tysiaca sms ze kocham,codziennosci w szkole i jeszcze w weakendy...I jeszcze traktowali jak synkowie co wszystko pod buzie mu podstawiasz jak sama piszesz i dajesz siebie kiedy chce to za przeproszeniem ma jeszcze szparke na zawolanie..Dlatego tez mogl przestac Cie szanowac,bo dostawal wszystko,w zamian sam malo daje,do tego jeszcze slyszy pretensje,a polowy z tych rzeczy facet nie potrzebuje,np ciaglych sms ze kocha sie go,czy zamartwiania o zdrowie...Facet sie wtedy wkurza,bo woli byc chory i pokazac ze sie zdrowiem nie przejmuje,niz np byc opatulony i jeszcze np koledzy widza jak dziewczyna mu o zdrowiu gada to sie beda smiac ze pantofel... Facet potrzebuje swobody a nie prezencikow,smskow... Nie obraz sie,ja na prawde nie chce zle...sama wiem to bo im wiecej dawalam im wiecej sie plaszczylam tym bylo gorzej...Po prostu trzeba sie starac aby nie krytykowac Go za wszystko bo wtedy bach on bedzie czul sie osaczony i zadne zapewnienia milosci i prezenciki nic tu nie dadza... On musi czuc sie wolny a nie opatulony i czuc ze jest kims waznym nie koniecznie poprzez slodkie slowka,ale to jak Go szanujesz i on ciebie.. Nie wiem Ty patrzysz teraz z klapkami,że to on jest zly i tylko On,ale popatrz ile razy juz z nim zrywalas...myslisz ze on czuje sie bezpieczny w tym zwiazku? on widzi ,że nawet jak i zerwiesz to na drugi dzien pobiegniesz ,pomiziacie sie i bedzie wszystko dobrze...zawsze tak bylo i zapewniam ,że tak tez bedzie ,jutro lub za tydzien,ale bedzie...On ma Cię na smyczy,a Ty jestes na jego zawolanie...niby mowisz ze mu nie odp,ale jednak mowisz ze pewnie przyjedziesz do niego... Niestety szkoda,ze ludzie nie moga na chwile wyjsc ze swojej osoby i spojrzec na zwiazek z boku ![]() Nikt nie chce dla Ciebie źle,ale wina ZAWSZE lezy po obu stronach Edytowane przez Enticing92 Czas edycji: 2010-05-22 o 15:45 |
|||
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
pogadać.
|
|
|
|
#3905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i co? wroci wieczor z happy endem ,historia sie powtorzy ,a ani ona ,ani on nie zrozumieja nic... Bo co z rozmow ktorych byly setki...Zerwala a znow to ONA pisze,zeby przyszedl i pogadac,wiec znow wymieklas... Pisalas ze nie bedzie tak ze znow polecisz,a nie minelo pol godziny a piszesz o rozmowie...Nawet nie macie jak odpoczac od siebie,bo kurna chodzicie do jednej klasy |
|
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Ent- czyli mam mu mowic "Dobrze K. niech cie te jajka dalej bola od tygodnia, po co isc do lekarza, najwyzej nie bedziemy miec dzieci..." albo byc bezinteresowna na jego milosne sms, jego zmartwienia...?
|
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
mam takie same bokserki różową , turkusową i podobną białą
ale płaciłam 19,90 foch! ;p i tak do niego wrócisz bo nie będziesz mogła żyć z myślą, że może się zainteresować inną laską.
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaleźć tak jak wyżej kogoś normalnego bo przy tym gościu wariowałaś, co za dużo miłości to nie zdrowo, ale nie wyobrażam sobie jak teraz będziesz chodzic z nim do klasy, m.in dlatego według mnie związki klasowe to głupota. Przesłodzone to trochę Lil było ...
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Kumpela mnie na piwo wyciaga, hm...
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Ent brawka za ten monolog nie koniecznie w skierowany w stronę Lily , ale w ogólnym znaczeniu
twierdzę tak samo, a mnie nikt nie rozumie chłopacy twierdzą, że jestem ewenement / wyjątek ^^
|
|
#3912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A powiedz ,a on taki strasznie interesowny na twoje zmartwienia? jak widac nie.... Ty przy nim nie jestes szczesliwa,zastanow sie czy chcesz te mlodziencze lata zmarnowac ,a potem zalowac wszystkiego ?.. |
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzialam takie kolory ladniutkie Takie pastelowe ale postawilam na universalna;pp
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Gadalam z kumpela, powiedziala mi kilka cennych rzeczy. Mowi, zebym sie z nim nie spotykala dzisiaj, a jesli nie wytrzymam to zebym mu powiedziala i wysluchala jego i sie zastanowila czy na serio chce z nim być...
Z piwa zrezygnowalam, bo sie dowiedzialam ze bedzie tam laska ktorej nie lubie. A moze pojsc, odreagowac, dawno nigdzie nie wychodzilam z samymi babami... KUR WA, co ja narobiłam!!! A co do klasowego zwiazku, to my jestesmy w klasie jak znajomi, takze... ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- To samo powiedziala moja kolzanka... |
|
|
|
#3915 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wrocisz w skowronkach,albo w postawieniami,ze teraz tak nie bedzie itp ze zaczniecie sie starac..slyszalam to tysiac razy Ale twoje zycie,twoja sprawa...szkoda mi juz slow bo sama musisz to zrozumiec...ja zrozumialam i teraz czuje sie szczesliwa...obwinialam go za wszystko,ale teraz wiem i widze,że to byl w wiekszosci moj glupi blad....przez to on sie zmienil,przez to nie jest taki kochany jak byl,ale ja bylam gorsza,ale to jego obwinialam jak cos zrobił...a teraz? jest cudownie... sa gorsze dni,ale jestem szczesliwa Cytat:
![]() No ja sie tego na wlasnym przykladzie nauczylam... Polecam Ci lily ksiazke faceci sa z marsa a kobiety z wenus moze by Ci troche pomogla |
||
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z jednej strony dobrze, że z nim zerwałaś z drugiej nie wyobrażam sobie być na twoim miejscu i widziec jak on np spotyka się z tą twoją durną 'przyjaciółka' wiem jak to boli bo to przeżywałam ;/
|
|
|
#3917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Napisalam mu ze o 18 bede czekac pod klatka, a on, ze czemu ja nie przyjde do niego jak mam sprawe...
Wiec mu kazalam isc w moja strone ja bede isc w jego...
|
|
|
|
#3919 |
|
Zadomowienie
|
spoko ...
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
I tak sie pogodzimy predzej czy pozniej, jak juz pisalyscie... Nie chce wracac w skowronkach, chce tylko pogadac, powiedziec mu, co mnie boli, ze jesli chce byc ze mna niech tez cos z siebie da. Nie klocilismy sie prawie 2 miesiace, jakos moze być dobrze, jakos mozemy sie szanowac i kochac...
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
To jest chore, widziałam już setki takich sytuacji, ale mnie nigdy nikt nie słucha ... Tak samo było z 'przyjaciółkami' jedna tkwi w toksycznym związku, druga ma dziecko, a trzecia właśnie zerwała z gościem, który spokojnie mógłby już myśleć o małżeństwie .
|
|
#3922 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3923 |
|
Zadomowienie
|
też tak miałam. nie kłóciłam się i teraz nagle bum !
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Lil a moze daj mu czasu. Moj po tych 5 tyg kiedy mnie nie bylo, wczoraj mi powiedzial, ze wie ze moglby mnie stracic a nie chce, dlatego tak diametralnie sie zmienil!
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
też tak uważam
EMdz - o mamiś ![]() Cytat:
ja do łóżka poszłam z moim exTŻem po 2miesiącach znajomości, i byliśmy razem 1,5roku. więc to nie kwestia tego.. mój związek kłótnie wymęczyły. |
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, nie mowmy juz o mnie, i tak podle sie czuje
![]()
|
|
|
|
#3927 |
|
Wtajemniczenie
|
botki takie czarne.
ide na dwor wieczorem was poczytam ogarne to wszystko buzial
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3929 |
|
Rozeznanie
|
dzisiaj było słonce, upalnie - do 13 a potem burza deszcz, grad :O a teraz ani nie pada ani słońca nie ma
![]() ide dzisiaj na 18stke ale jakoś ochoty nie mam ;o zostało 20 dni szkoły ;] Emdz fajne te buty, ;d Coffi boska sukienka
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Ej mam problem.
Moi rodzice dostali zapa na wesele brata ciotecznego mojej mateji. I napisali ze zapraszaja rodzicow wraz z dziecmi (??) Kurde czy dziewczynie ktora nie ma 18 lat nie daje sie zapa z osoba towarzyszaca? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

takie jasne?

twierdzę tak samo, a mnie nikt nie rozumie 

Wiec mu kazalam isc w moja strone ja bede isc w jego...