|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tamtym roku byłam tydzień w Warszawie i spałam w przedszkolu ![]() tzn. nie w samej, a na jakimś zadupiu i codziennie rano wstawałam, wsiadałam w pociąg i miasto. |
|
|
|
|
#4203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
?
|
||
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fak jea.
Sprzątałam swój pokój 4 godziny. Ale jest odpicowany. Książki wyniosłam, ale mam miejsca. Mariola Zaczyńska 'Dogonić króliczka' śmieszna taka. ![]() Co Ci się śni? Cytat:
![]() Żartuję. Cytat:
Jeszcze raz napiszę. Będzie więcej znaków w poście. Mariola Zaczyńska 'Dogonić króliczka'
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
I ja i ja;D
Słońca mam dzisiaj dośc, leżałam na balkonie, pomyślałam, że fajne słoneczko i nikt się nie oburzy jak zdejmę bluzkę i się poopalam się trochę, co prawda nie oburzył się nikt ale całe plecy mnie teraz pieką i są brązowiutkie , tak samo nogi, ale tylko z tyłu, więc tył już mam opalony a przód bialutki z jednej strony fajnie że się szybko opalam ale z drugiej jak łatwo sobie opalic kształty bluzek czy spodni ![]() Cytat:
25
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo kiedyś miałam rękę odbitą na nodze, cała noga brązowa, tylko na udzie taka biała dłoń, na szczęście szybko się wyrównało ;P Grzmi już. Oczywiście pogoda utrzymać się nie mogła, ech. Ale i tak idę ![]() Najwyżej piorun mnie zabije. Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-05-22 o 16:23 |
|
|
|
|
#4209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ile ja bym dała, żeby mieć z opalaniem tak jak Ty niestety, u mnie to wygląda 'troszkę' inaczej. Najpierw spalam swoją białą skórę na bordowo, piecze mnie piecze, potem po wielu dniach mordęgi zaczyna brązowieć i przy okazji schodzi mi skóra -.- o matko, nigdy nie zapomnę jak płynełam jakimś jachtem a potem, jak już gdzieś dopłyneliśmy, nagle zorientowałam się, że tak mnie zarąbiście spaliło, że schowałam się gdzieś w krzakach w lesie (cienia szukałam), przykryłam ręcznikiem, myślałam że mam udar i nawet nie miałam jak wyjść i zjeśc taką ryyybę a wszyscy mówili że była taaaka dobra
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mimo, że jestem blondynką, oczy mam też jasne szybko się opalam, od razu na brąz. Skóra mi może ze dwa razy w życiu schodziła. A lubię to, jak schodzi
|
|
|
|
|
#4211 | |||
|
Zakorzenienie
|
masz szczęście, że mnie wtedy nie było!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie mówiłam wam jak u mnie o 4 rano lać zaczęło ![]() nie dość, że mnie to obudziło to jeszcze w ogóle się nie ścieminiło, było jasno.miałam wrazenie, że ktos wiadrem mi na okno leje wodę. od parapetu nawet sie nie odbijały krople. i taaak wiaaałooo ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jest własnie niesprawiedliwość. Ale chyba mam to po rodzicach. Moja mama to w ogóle mistrz opalania -.- Jak opala nogi, to zazwyczaj takie paski (i to nawet równe) jej się robią: jeden pasek biały, drugi różowy. Ja też lubię tą schodzącą skórę Dobra lece, ciaoo Wam
|
|
|
#4213 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
sama poluję na jakieś sandłaki, może rzymianki, ale tylko do spodni/spodenek.Cytat:
![]() Kochanie, ale oni to z reguły chcą takie jak do dowodu Dołącz im gratis Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19497803]no i przed chwilą pokłóciłam się z przyjaciółką. . chyba inaczej interpretujemy przyjaźń aż chce mi się ryczeć.edi: Martyna a gdzie zrobimy to ognisko ? Ja Ci dam ryczeć! Zaraz Cię zgarnę na gadu Martyna tam mieszka u Tżta, no nie? Mówiła coś kiedyś o niepotrzebnych, starych zasłonach. To przy okazji je spalimy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Hardcorem to będę, jeśli to ogarnę ![]() Wiesz, jak zabrzmiało... Ale rozumiem Cię, już teraz robię wszystko, żeby moje wakacje tak nie wyglądały nie mówię, żeby nie zapeszać, ale chyba się coś uda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jem dietetyczną pierś z kurczaka z jeszcze bardziej dietetyczną marchewką i jabłkiem ![]() ![]() Byłam z tatą oglądać Wartę i Jeziorsko. Nie jest fajnie, nie wiem, jak oni to zmieszczą, a fala zaraz będzie w Sieradzu ludzi tam ewakuują...
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-05-22 o 16:53 |
|||||||||
|
|
|
#4214 | ||
|
Zakorzenienie
|
http://komixxy.pl/74527/Za-salata-Superesie-Papier-sie-
Cytat:
![]() Cytat:
A teraz? Opalam się na brązowo, a skóra mi nie schodziła już z 9 lat.
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tamtym roku jak opalilam sobie dokold od bluzki to tam mi juz zostalo i z anic nie moglam wyrownac(na szczescie to byl koniec wakacji).
Pogryzly mnie strasznie komary. Mam wielką gule na ręku
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie nie opalam, jeydnie nogi, ale też z wysokim filtrem. Po pierwze, chciałabym być biała, uwielbiam bladą skórę, pasuje mi, po drugie łątwo mnie poparzyć. Nie podoba mi się mocno opalona skóra. Dziś na dworze byłam posmarowana 50 i tak cały czas jest.
Tylko ludzie tego nie potrafią zrozumieć, ciągle słyszę "weź się opal" ![]() Nogi smaruję balsamem,ale tak d elikatnie, jdnak lepiej wyglądają opalone, niż różowe,z krostkami, skóre na nogach mam tragiczną.
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z natury jestem blada, dosc szybko sie opalam ale i szybko bledne. Poza tym uzywam kremow z kwasami wiec twarzy nie powinnam opalac.
|
|
|
|
#4218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co to za dieta ![]() U mnie już po fali na całe szczęście.. Posprzątałam cały pokój Jak tu pusto bez książek, zeszytów, wypracowań itd
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jechałam kiedyś od siebie do Wrocławia (no w sumie do Milicza) i było spokojnie nigdy mi się nic nie przytrafiło w pociągu, a naprawdę dużo jeżdżę ![]() siada się z babciami albo jakimiś kobietami po 40. (najpierw trza zapytać dokąd jadą ) i wiooo![]() nie będę w sumie na miejscu, też muszę dojechać 260km bo przecież wracam do domu w poniedziałek ![]() a co do opalania, to ja szybko i na brązowo, ale taka uroda
|
|
#4220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To wtedy będzie problem ![]() Jeśli chodzi o opalanie to ja też w sumie szybko, ale nie lubię się opalać.
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się z Wami tym podzielić. Leżę ze śmiechu.
![]() <Ja> Fajnie jest miec zone chemistke <Ja> Ona robi obiad, ja wpadam do kuchni a ona z tekstem: <Ja> - Przeprowadz dysocjację jonową chlorku sodu w podwyższonej temperaturze w rozpuszczalniku polarnym posiadającym wiązania wodorowe. <Ja> - Że co? <Ja> - Posol wodę na makaron?
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ty co wymyslilas? jaka dietetyczna dieta ![]() ja jem czipsy ![]() straszna ta powódź. mi tata tylko opowiadał jak tam nad Wisła. no i tyle co w tv widziałam... |
|
|
|
|
#4223 |
|
Rozeznanie
|
co jakiś czas wchodzę i odpisuję po jednym poście na temat, o którym właśnie rozprawiacie
odnośnie opalania hmm .. już się przyzwyczaiłam do pytań o mój stan zdrowia, nawet lekarze się dziwią, bo generalnie choćbym spędziła nie wiem ile czasu na opalaniu, z filtrem 50, bez filtra, obojętnie co robiła, to i tak jestem biała ani włoskie ani greckie słońce mnie nie załapało,a co dopiero polskie ...zawsze będę biała i właściwie się do tego przekonałam, gdy poznałam TŻ czyli na początku gimnazjum .. wcześniej chodziłam w długich spodniach całe lato, bo wstydziłam się pokazać moje białe nogi .. cały czas słyszałam, a idź na solarium, a opal się, zlewasz się ze ścianą, wyglądasz jak jakiś kosmita, a wszystko to, bo reszta chodzi opaleni, a ja jak się wyróżniam to jestem inna a od tych pięciu lat nauczyłam się paradować w szortach, mini i tym podobnych i właściwie nie obchodzi mnie to co inni sądzą, jak się nie podoba to nie patrz, przynajmniej nie jestem taka jak wszystkie laski spędzające pół życia na opalaniu i solarium teraz jestem dumna z mojej jasnej karnacji, o! |
|
|
|
#4224 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nawet najprostszą czynność można opisać tak, by wyglądała na bardziej mądrą
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-05-22 o 18:57 |
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, że lepiej, dlatego tak robię
![]() już na bio i chem mam chętną osobę ![]() kurna, wkurzyłam się na brata chcę jechać we wt. do dziadków, a w domu żadnej torby podróżnej nie ma brat wszystko pozabierał ;] trzeba będzie coś w poniedziałek kupić wrrrrrrr, palant jeszcze mnie wyśmiewa na gg ;] ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() trzeba zapamiętać xD istny demotywator dla anty-chemików
|
|
#4226 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
.już nie płaczę, niewarto. haha. to by dopiero było Cytat:
.co za Tż ![]() .Cytat:
Cytat:
hej , hej ;* ale dzisiaj lało ;o. zalało nam trochę garaż. a ja oczywiście z bratem zrobiliśmy sobie z tego frajdę no i była burza . powietrze od razu zrobiło się przyjemniejsze.
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-05-22 o 19:58 |
|||||
|
|
|
#4227 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19497803]to kupiłam ten szampon, jednak to wcierkę śmierdzącą oby ![]() hej, hej ;* wróciłam z miasta. ale gorąco jest . czuję jakby było lato .no i przed chwilą pokłóciłam się z przyjaciółką. . chyba inaczej interpretujemy przyjaźń aż chce mi się ryczeć.edi: Martyna a gdzie zrobimy to ognisko ? Relacjonuj co i jak z włoskami ![]() Ostatnio to jakoś słyszałam.. Cytat:
Cytat:
NIE KUŚ ZŁA KOBIETO! *** Skończyłam skinsów. Dwa ostatnie odcinki Znacie jeszcze jakieś dobre brytyjskie seriale?Mam trzy konkursy makijażowe z youtube i myślę, co by sobie tu zmalować - może mnie któraś zainspiruje tu:p 1. 'Słodkości' 2. W stylu Cristiny Aguilery. 3. Świat wróżek. Jak będzie pomysł to krzyczeć ;p |
||||
|
|
|
#4228 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Poszukam.
![]() Aa nic.. brzydkie rzeczy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A wiecie co mi tata kiedyś kazał robić jak byłam mała ?! gdy mu schodziła skóra, to ja uwielbiałam ją ściągać i tak siedziałam przy jego plecach, i się bawiłam. Cytat:
Ja dziś jadłam b.dietetyczne kanapki z chleba razowego, na których było więcej zieleniny niż chleba. ![]() Cytat:
Dziewczyny, muszę się Was coś poradzić. Znalazłam genialną [wg mnie] sukienkę w TS, podoba mi się niesamowicie, tż zrobił mi zdjęcie w przymierzalni. Poradźcie - jest ołrajt czy powinnam schować te balerony pod kiecką do ziemi? tylko szczerze.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-22 o 20:16 |
||||
|
|
|
#4229 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
super wyglądasz i nie wiem gdzie Ty widzisz jakieś balerony
|
|
|
|
|
#4230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Inne butki bym dała i perfekt jest
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

?
Ale jest odpicowany.

. chyba inaczej interpretujemy przyjaźń 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)