|
|
#3961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
jak to?
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Laaaaski, wróciłam!!!
![]() Kredka, fajny avek ![]()
|
|
|
|
#3963 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde dziewczyny co sie z wami dzieje :/
jednej sie psuje, pyta co zrobic druga odpisuje radzi ... trzecia bierze to do siebie zaczyna widziec wady i tez sie rozsypuje ... dziewczyny starajcie sie, nie poddawajcie sie.. zwiazek to trudna rzecz, trzeba byc silnym zeby go utrzymac. nie podejmujcie zbyt pochopnie decyzji ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- szybko cos, i jak?
|
#3964 |
|
Raczkowanie
|
no coz, ciezko jest... w tym wypadku on widzi we mnie ta gorsza i naprawde ma jakis dziwny okres, czepia sie mnie o wszystko... wydaje mi sie ze mnie nie zostawi, po prostu przemysli pare rzeczy, powie mi o nich, ja mu powiem co mysle o nim i ustalimy w koncu jakies zasady...
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
a mi nie ma co sie sypac
ej mozna chodzic na solar jak sie ma @? |
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też takie chce!
Cytat:
Co do kolezanek- nie mam ich za duzo, niektore stracilam inne maja facetow, ktorzy NAPRAWDE TYLKO dla nich istnieja, nikt inny sie nie liczy i mowie tu juz o patologii (gosc robi moja kolzane w bambuko, opowiadal ostatnio na 18 kolezanki jak to "laseczki" do pracy mu sie schodza, ona siedzi obok, ale zlego slowa nie da powiedziec jak sie mu uwage zwroci...), inne jakies zajecia... Ciezko sie zgrac... ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- No bo burza szła... Wogole idac zmoczylam cale skarpety i buty, bo taka "sadzawka" wylała... Przeszlam przez nia, atrze, idzie tż, patrzymy na siebie, troche rozbiegany wzrok, za chwile znowu patrzymy i on sie usmiecha, stanal na przeciwko mnie, mówie do niego "myślisz, ze tego nie widac...?" i wskazalam paclem na jego krocze, a on "Wyczuł swoja panią", rozbawiło mnie to, przytulilismy sie (super pachniał), zwracal sie do mnie tak ładnie, zaczelismy gadac, mówilismy co nas boli, czego od siebie oczekujemy, przeprosilam i wyplulam wszystkie gorzkie słowa, on też. Ale burza nas przegoniła, musielismy sie po jakiejs niecalej godz. rozejsc. Prosił, zebym jutro przyjechala, zgodzilam sie. Obiecalismy, ze jutro siadziemy na przeciwko siebie i pogadamy szczerze w "cztery oczy"... |
|
|
|
|
#3968 |
|
Wtajemniczenie
|
no widzisz ... nie trzeba od razu sie denerwowac
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo
Chyba zbyt impulsywnie reaguje. I wiecie co, zapytałam sie go czy sie przejął a on sie usmiechnał. Powiedziałam "Tak myslalam, pewnie juz sie przyzwyczailes do tego, ze czesto gadam bzdury jak sie wkurze..." A on na to, ze wiedzial, ze sie pogodzimy, ale troche sie bał, ze juz mnie nie pocałuje ani nie przytuli... |
|
|
|
#3970 |
|
Raczkowanie
|
co nie zmienia faktu ze i tak sie stresuje, a nuz mu cos odwali i powie ze juz mnie nie chce... cholera, musze zmienic nastawienie, przestac czasem sie czepiac, mowic mu o wszystkim od razu i jakos sie postarac, tyle razy juz to sobie i mu obiecywalam a dalej nieswiadomie robie to samo...
lily - przynajmniej widzialas sie z nim dzis i od razu sobie wszystko wyjasniliscie... a ja musze czekac do jutra, nawet nie wiem czy jutro sie zobaczymy...
26.12.2008 ![]() Biorę się za siebie ! Edytowane przez Mala_mi18 Czas edycji: 2010-05-22 o 20:16 |
|
|
|
#3971 |
|
Wtajemniczenie
|
poszukam meskich butow bialych adasia albo nike do 300 zl . trampeczki albo cos tam, macie jakies propzycje?
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wakacje sie zblizaja, zero stresow, zero szkoly, noo boski chillout, od razu wam sie zmieni podejscie do wielu rzeczy, nie bedziecie takie nerwowe, wypoczniecie
miesiac wytrzymajcie tylko, poootem bedzie lepiej..;]
|
|
#3973 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa.. widzialam sie dzisiaj z exem :p
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam chodze, tylko opalam się w majtkach
![]() myślę, że to bez znaczenia czy masz okres mnie też się nie ma co psuć
|
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Coffi opowiadaj;d jak tam Wasze relacje?
wgl jak tam się masz po rozstaniu? wgl ile to już czasu minelo?
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
podajcie jakieś strony z fajnymi avami, bo mój się znudził
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Kredzia, a ten łańcuszek to jest całoś? Czy np. klucz mozna tż dać?
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-22 o 20:25 |
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
im do nich blizej, tym bardziej sie wszystko sypie. wlasnie Coffi, opowiadaj !
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz doczytałam, że można...
|
|
|
|
#3981 |
|
Wtajemniczenie
|
no prawie 2 miesiace bedzie ..
wczoraj byly u mnie juwenalia, i spotkalam jego kolegow, tzn zawolali mnie. jeden z nich, G bardzo lubi ze mna rozmawiac, wyzalal sie i w ogole no ale mniejsza o to. ok 23 przyjechal ex, po pracy. no i rozmawial ze swoja przyjaciolka a ja z tym G. pozniej mowie ze ide domu a oni ze tez sie zbieraja, ex powiedzial ze nas odwiezie. odwiozl chlopakow pozniej jedziemy do mnie i po drodze kapcia zlapalismy :p to pol godz siedzimy i zmieniamy te kolo. umowilismy sie na dzisiaj. pojechalismy nad zalew w takie ustronne miejsce, on wzial kocyk i tak sobie lezelismy w ciszy. ani on ani ja sie nie odzywalismy. minela godzina a on tak spojrzal na mnie i powiedzial 'jak mi niewiele do szczescia potrzeba' wracamy do samochodu, i blotko bylo na drodze, on szedl pierwszy. dotknal baerierki drewnianej a tam zywica byla. i nie moglam przejsc wiec podal mi reke, specjalnie dal mi ta klejaca od zywicy i mowi ze mu teraz nie uciekne ze jestem przyklejona i zmuszona byc z nim :p nie no sympatycznie bylo. kontakt mamy dobry, sporo piszemy. nie wiem w ogole jak go traktowac. on nadal kocha, ja tez ... ale serce mowi swoje, a rozum swoje ..
|
#3982 |
|
Wtajemniczenie
|
Potrzebuje pomocy!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Jest ktos dobry z polskiego?> potrzebuje napisac wypracowanie z polskiego na 3 tematy i wybrac jeden i cholera ja nie lubie pisac,nie umiem nie mam zdolnosci,a do tego jeszcze mam zrobic dzienniczek praktyk i nauczyc sie na sprawdzian zchemii bo zadnego w tym semestrze nie pisałam i nauczyc sie na zawodowy bo mam 1,0,0,0,1,1 ...bosko ![]() : jak tak dalej pojdzie to nie zdam![]()
|
|
|
|
#3983 | |
|
Wtajemniczenie
|
'dotyk twoj i niczego juz nie jestem pewien'
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
|
|
#3984 |
|
Raczkowanie
|
Coffi - nie znam Twojej historii, ale moze warto dac mu szanse ?
Nie jestem dobra z polskiego, ale dawaj, postaram sie jakos pomoc
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Coffi- nie ma juz szans?
Ent- dawaj, cos może pomoge! |
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Coffi a Ty bys chciala z nim byc czy juz na pewno wiesz ze nie, bylo minelo itd? bo wiesz, ze ludzie sie zmieniaja.. czas robi swoje, rozstanie tez.. wiem, ze cos tam bylo chyba, ze pil i w ogole.. nadal taki jest jak kiedys? tzn niekoniecznie w stosunku do Ciebie, tylko ogolnie, jak jest sam, z kolegami, gdy Ciebie nie ma w poblizu ?
|
|
#3987 |
|
Wtajemniczenie
|
no zmienil sie .. znalazl prace dzis mowil ze chcialby zeby mu umowe przedluzyli, sprzedalby samochod wzial kredyt kupil nowy, ojcu kredyt splacal i by wychodzil na swoje .. a tak to nie jest pewien nie moze nic dzialac bo ma umowe tylko na 3 miesiace.
tak pil, ale wiem ze jakbym byla z nim to by przestal bo on jest w stanie dla mnie to zrobic i tym bardziej bym go pilnowala by bylo ok. problemem jest moja rodzina. nienawidza go jak sie z nim spotykam to po kryjomu, zeby nikt nie widzial nas. bil sie z moim bratem i w ogole .. .moj brat mowi ze on sie zachowuje jak pajac, kiedys nas przylapal jak sie calowalismy, ja nie mialam bluzki i sie wkur....moja mama go slucha, i jeszcze dodaje ze on 23 lata a pracuje za 1500 i nie studiuje. moja rodzina jest ambitna, moj brat jest rok starszy od niego a robi licencjat z prawa ma prace, moj drugi brat 3 lata starszy od niego a zrpbil magistra z ekonmii na 5 ma super prace zone we wrzesniu bedzie mial ..
|
#3988 |
|
Wtajemniczenie
|
to sa tematy do wybrania
temat 1: Poeta w romantyźmie. Scharakteryzuj wizję twórcy na podstawie poznanych tekstów romantycznych. temat2: Jakich refleksji o człowieku dostarczają poznane przez ciebie teksty romantyczne. temat3: który z poznanych przez ciebie bohaterów romantycznych jest najbliższy współcześnie żyjącemu pokoleniu młodych. na białoooooooooooo No i do tego lektory to były nieboska komedia,pan tadeusz,dziady czesc 3,pan tadeusz,kordian i cierpienia mlodego wertera W trzeba 1 wybrac wiec to chyba najlepsze...ale ja zadnych z tych lektór nie czytalam..cholera na 1 semestr mialam 4,a teraz? 2/3 ledwo... |
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_wi...id=12205&zid=3
Dodałam wieszaczek ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Ja bym brala ostatni temat i pisala o werterze... |
|
|
|
#3990 |
|
Wtajemniczenie
|
jak cos to PW!!!!!!!!!!!
ze jakby weszla kobita zeby nie zczaila w necie tegoo |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

miesiac wytrzymajcie tylko, poootem bedzie lepiej..;]