etorebka.pl - część IX - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-22, 12:56   #1081
Dominiique
BAN stały

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość

Zieloną, świeżą wiosnę uwielbiam, do tego złotą, ciepłą polską jesień i śnieżną (nie mokrą i wietrzną), słoneczną zimę
A jak chodzi o lato to najlepsze są w nim owoce i pływanie w różnych zbiornikach wodnych
Zgadzam się, zwłaszcza z wytłuszczonym Czereśnie - pycha
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 13:17   #1082
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
nie chce mi się egzystować! i jeszcze tż mnie wkurzył, bo nie nade mną wytrząsa, że mam humory!
Cytat:
Chyba będe chodzić w takiej opasce, jak dziewczyny po chemii....
Bez przesady, to tylko włosy
Ja miałam kiedyś grzywę za krótką i zwijałam ją na bok w "rulonik" tak, że właziły tam nawet najkrótsze włoski Później przypinałam spinką na boku i git majonez
Cytat:
Napisane przez Dominiique
Nie lubię lata Najbardziej lubię kwietniowo-majową wiosnę (ale nie taką gorącą, jak dzisiaj!), wczesną jesień i śnieżną zimę
Mam identyczne upodobania
Nie znoszę gorąca..

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 13:27   #1083
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj zostałam bardzo skrzywdzona. Poszłam z długą, pięknie zapuszczoną grzywką na podcięcie. Sięgała mi do nosa mniej więcej (czesałam sie na bok), powiedziałam fryzjerce, że proszę przed brew na lewą stronę, a ona.... zostawiła mi cieniując nierówną grzywkę, długości 4 cm może! z dziurami! Wczoraj nawet nie wchodziłam na forum bo beczałam! nie wiem co teraz mam zrobić, wstydze się wyjść z domu, nawet się wyrównać tego nie da, bo jest za krótko koszmar

Na pewno nie jest tak zle
To tylko wlosy - odrosna

Dominique, zaczelam sie zastanawiac nad granatowa Ana przez te twoje obrzydliwie sliczne zdjecia

A upalow tez nie znosze
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 13:28   #1084
Dominiique
BAN stały

Widzę, że katalog zaktualizowany, ale nie ma w nim moich zdjęć Any i Tolli z wczoraj...

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość

Na pewno nie jest tak zle
To tylko wlosy - odrosna

Dominique, zaczelam sie zastanawiac nad granatowa Ana przez te twoje obrzydliwie sliczne zdjecia
Piękna jest, kupuj, póki dostepna

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Widzę, że klub antyfanów upałów jest na tym wątku całkiem spory
Stary 2010-05-22, 15:04   #1085
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
U mnie było popołudniowo w słońcu na termometrze 29 stopni... Koszmar.

Z tymi powodziami to straszne! Niewyobrażalny dramat dla ludzi, którzy tego doświadczają, bardzo współczuję.
Niech już tyle nie pada, ale niech będzie trochę chłodniej

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Elvie jest sliczna, ale naprawdę duża Polecam
Aż 29 stopni? Dziś i u mnie słoneczko bardzo ładnie i przyjemnie.
Powodzie są okropne. Szczególnie jak ktoś mieszka blisko rzeki i ma domek na zagrożonym terenie

Cytat:
Wczoraj zostałam bardzo skrzywdzona. Poszłam z długą, pięknie zapuszczoną grzywką na podcięcie. Sięgała mi do nosa mniej więcej (czesałam sie na bok), powiedziałam fryzjerce, że proszę przed brew na lewą stronę, a ona.... zostawiła mi cieniując nierówną grzywkę, długości 4 cm może! z dziurami! Wczoraj nawet nie wchodziłam na forum bo beczałam! nie wiem co teraz mam zrobić, wstydze się wyjść z domu, nawet się wyrównać tego nie da, bo jest za krótko koszmar
Ojej....Dodeczko współczuję....pokombinuj a na pewno da się to okiełznać. Ja rzadko chodzę do fryzjera, bo mam kręcone kudełki. Wysuszę dyfuzorem z dodatkiem pianki, zepnę do góry i fryz gotowy. Mam ciągle taki sam odkąd pamiętam nawet kiedyś się zdenerwowałam na to siano i już stałam gotowa do wyjścia do fryzjera żeby poobcinać ale siłą powstrzymała mnie mama może i miała rację. Jakoś boję się fryzjerów.

Cytat:
To jest moja stała fryzjerka. Od jakiegoś czasu zaczełam tracić do niej zaufanie, ale... miałam zly dzień, i poszłam - by poczuć się ładniejsza. I co? ;( jestem gorzej niż załamana. Nie da się jej przypiąć bo jest za krótka, na środku czoła mam gniazdo wycieniowania - dziurę zwyczajnie mówiąc! wszystko jest krzywe! a ja mam tak cienkie włosy, że nie da się tego nijak ukryć!
nie chce mi się egzystować! i jeszcze tż mnie wkurzył, bo nie nade mną wytrząsa, że mam humory!
a co tej fryzjerce strzeliło? Może nie jest tak źle ale dyskomfort na pewno czujesz, bo nie po Twojej myśli zostało zrobione. Ehhh, właśnie - mówisz a one nie słuchają. Też miałam przyjemność się przekonać. Wybrałam się na wycieniowanie moich długich loków. Mówię jej, żeby ścięła po troszeczkę bo włosy na mokro mam dużo dłuższe a jak wysuszę to się skręcają mocno zwłaszcza po skróceniu. I co? Okazało się, że za krótko wyszło po wyszuszeniu nie mogłam ładnie upiąć do góry. A w rozpuszczonych nigdy nie chodzę. Czułam się łyso.

Cytat:
Chyba będe chodzić w takiej opasce, jak dziewczyny po chemii.... A włosy swoją drogą wypadają mi nadal, w zastraszającym tempie...Może jestem na coś chora..
Opaski są fajne i te plastikowe z grzebyczkiem i te materiałowe. Dasz radę

Cytat:
Moja mama ma problemy z tarczycą odkąd tylko sięgam pamięcią...
Pojadę na badania w poniedziałek. To już trwa u mnie za długo i za intensywnie, i żadne skrzypy i Belissy nie pomagają
Podejrzewam u siebie jakieś niedobory hormonalne, bo mam zaburzenia miesiączki, ale jak do tej pory nie prowadziłam leczenia, lekarz dał mi jakąś luteinę na wywołanie i nią się ratuję jak potrzeba. Teraz bardzo żałuję, patrząc na siebie i swoje samopoczucie, że nie poszłam do lekarza wcześniej, jak jeszcze nic takiego się nie działo.
Tak, idź się pobadaj i będzie wszystko jasne

Cytat:
Mmmmm czereśnie ale nie za czerwone
Stary 2010-05-22, 15:31   #1086
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba będe chodzić w takiej opasce, jak dziewczyny po chemii.... A włosy swoją drogą wypadają mi nadal, w zastraszającym tempie...Może jestem na coś chora..
Kochana nie martw się zakup sporo opasek, spinek, wsuwek itp. I zobaczysz jak będzie ładnie
Niedawno przechodziłam przez podobną traumę - poszłam ściąć proste włosy tak aby uzyskać grzywkę na bok taką dłuższą ... A wyszłam ze zwykłą krótką grzywką ściętą po skosie Ale byłam złaaaaaa
Ale na szczęście przyzwyczaiłam się do tej grzywki - wszystkim się podobała (oprócz mnie na początku ) a potem stwierdziłam, że nawet nie jest źle
Też stosowałam spinki, opaski, podpinałam grzywkę do góry ....
Minęły 4 miesiące i grzywka już jest długa na tyle że wygląda idealnie - tak jak miała być obcięta- więc wreszcie jestem zadowolona
Zobaczysz szybko zleci i grzywki nie będzie bo odrośnie

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Moja mama ma problemy z tarczycą odkąd tylko sięgam pamięcią...
Pojadę na badania w poniedziałek. To już trwa u mnie za długo i za intensywnie, i żadne skrzypy i Belissy nie pomagają
Podejrzewam u siebie jakieś niedobory hormonalne, bo mam zaburzenia miesiączki, ale jak do tej pory nie prowadziłam leczenia, lekarz dał mi jakąś luteinę na wywołanie i nią się ratuję jak potrzeba. Teraz bardzo żałuję, patrząc na siebie i swoje samopoczucie, że nie poszłam do lekarza wcześniej, jak jeszcze nic takiego się nie działo.
Koniecznie zrób badania krwi - zwykłą morfologię + hormony : TSH (tarczyca), sprawdź też poziom żelaza, magnezu we krwi oraz cukier (glukoza) ... Warto robić badania krwi raz do roku - u mnie to norma bo mam anemię i muszę kontrolować stan żelaza i krwinek, ale naprawdę wiele chorób można szybko wyłapać i wyleczyć jak się je wcześnie wykryje właśnie na podstawie krwi ...
Idź szybciutko w poniedziałek - i głowa do góry

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
ale mi smaka narobiłaś mam straszną ochotę na czereśnie
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 15:35   #1087
losek78
Zakorzenienie

grzywki (nawet te krutkie) mają to do siebie ze szybko odrastaja , mialam kiedys taką kruciutka na bok , rosŁa tak szybko ze moglabym ją co 2 tygodnie obcinac , takze dodeczka nie martw sie bo odrosnie ani sie obejrzysz

moja haddi miala miec dzis premiere i pogoda popsuŁa wypad
Stary 2010-05-22, 15:46   #1088
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
grzywki (nawet te krutkie) mają to do siebie ze szybko odrastaja , mialam kiedys taką kruciutka na bok , rosŁa tak szybko ze moglabym ją co 2 tygodnie obcinac , takze dodeczka nie martw sie bo odrosnie ani sie obejrzysz

moja haddi miala miec dzis premiere i pogoda popsuŁa wypad
Pada u Ciebie? U mnie patelnia... tak gorąco
Stary 2010-05-22, 15:53   #1089
losek78
Zakorzenienie

kolo 11 wyszla jakas straszna burza ale przeszla troche bokiem i stoi dalej a ze mialam jechac rowerkiem to strach na taką burze
wczoraj pod sklepem byl taki wicher i deszcz e kobiecie porwalo namiot z ciuchami

no to nie jest normalna pogoda - od miesiąca nie moge sie ruszyc nigdzie dalej bo niestety nie mam swojego auta a komunikacja autobusowa na wsi raczej zerowa jest
Stary 2010-05-22, 16:17   #1090
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Pada u Ciebie? U mnie patelnia... tak gorąco
u mnie też gorąco aczkolwiek chyba zaraz będzie lać bo strasznie duszno jest

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 16:34   #1091
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
To jest ta co kosztuje 500zł? Okropnie wygląda, jak wyciągnięta z gardła żyrafy
Ta torebka kosztuje 500 zł ?? Wygląda jak za 20 zł z bazaru co najwyżej . Ja przyznam, się bez bicia, że zdarzyło mi się wydać 450 zł na torebkę, ale jest to torebka skórzana Ochnik, która po 2,5 roku intensywnego używania wygląda jak nowa i nawet jak jest pusta prezentuje się bardzo fajnie.

Wracając do tematu, trafiłam na któryś z wizażowych wątków i skusiłam się na 3 torebki z etorebka.pl. Na różową Cesi, szarą Habbii szarą Emili. Kupiłam 3 z myślą, że jedną odeśle, ale zobaczymy co będzie, jak już do mnie dotrą . Poza tym chętnie zaopatrzyłabym się jeszcze w turkusową Flavię, bo mam turkusowe skórkowe balerinki, do których by pasowała, jednak na razie za bardzo zaszalałam, no chyba, że jednak coś odeśle, to się pomyśli.
P.S skorzystałam z czyjegoś kodu, ale nie pamiętam z czyjego
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 18:22   #1092
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Ta torebka kosztuje 500 zł ?? Wygląda jak za 20 zł z bazaru co najwyżej . Ja przyznam, się bez bicia, że zdarzyło mi się wydać 450 zł na torebkę, ale jest to torebka skórzana Ochnik, która po 2,5 roku intensywnego używania wygląda jak nowa i nawet jak jest pusta prezentuje się bardzo fajnie.

Wracając do tematu, trafiłam na któryś z wizażowych wątków i skusiłam się na 3 torebki z etorebka.pl. Na różową Cesi, szarą Habbii szarą Emili. Kupiłam 3 z myślą, że jedną odeśle, ale zobaczymy co będzie, jak już do mnie dotrą . Poza tym chętnie zaopatrzyłabym się jeszcze w turkusową Flavię, bo mam turkusowe skórkowe balerinki, do których by pasowała, jednak na razie za bardzo zaszalałam, no chyba, że jednak coś odeśle, to się pomyśli.
Witamy w wątku

I polecamy Flavię, bo jest oryginalna, ładna i pakowna
Stary 2010-05-22, 18:43   #1093
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość

Zgadzam się, ta z TK MAXX jest okropna z Emilli na pewno będziesz zadowolona, a jeśli chodzi o Flavię to polecam ją na kolejny zakup

proszę o skorzystanie z kodu

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-05-22 o 18:54
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 19:29   #1094
dodeczka84
Zakorzenienie

Dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy!!
Stary 2010-05-22, 20:24   #1095
Smarfetka
Zakorzenienie

Dziewczyny, reklamuję Emilkę i napisali, żebym odesłała torebkę ,to odesłałam i teraz oddali mi 94 zł czyli za samą torebkę. Czy koszt przesyłki (podwójnej, bo od nich do mnie, a teraz ode mnie do nich) nie podlegają zwrotowi?
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 20:58   #1096
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, reklamuję Emilkę i napisali, żebym odesłała torebkę ,to odesłałam i teraz oddali mi 94 zł czyli za samą torebkę. Czy koszt przesyłki (podwójnej, bo od nich do mnie, a teraz ode mnie do nich) nie podlegają zwrotowi?
Od Ciebie do nich podlega, ale skoro sama się nie upomniałaś, to nie zwrócili. Napisz maila wraz ze zdjęciem dowodu nadania na poczcie i prośbą o zwrot kosztów. Zwracają wówczas albo na konto bankowe, albo na rabatowe.

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy!!
Po czasie już nie jest tak źle, co?
Stary 2010-05-22, 21:02   #1097
Pauleena
Rozeznanie

Cześć dziewczyny, ostatnio nie zaglądałam na forum bo niestety uczę się do sesji ... Jakieś nowości? Coś ciekawego mnie ominęło?

Buziaki

Yesterday
is a past,
Tomorrow is a mystery
Today is a gift!

Pauleena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 21:03   #1098
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Po czasie już nie jest tak źle, co?
Przyplaskałam to jakoś włosami z góry mocno na lakier. Ale świadomość tego i tak mnie mocno męczy. Koleżanki mnie widziały dzisiaj, i przyznały, że są zaskoczone, że ścięłam tę grzywkę, i że naprawdę skrzywdziła mnie
Stary 2010-05-22, 21:09   #1099
Pauleena
Rozeznanie

Cytat:
Przyplaskałam to jakoś włosami z góry mocno na lakier. Ale świadomość tego i tak mnie mocno męczy. Koleżanki mnie widziały dzisiaj, i przyznały, że są zaskoczone, że ścięłam tę grzywkę, i że naprawdę skrzywdziła mnie
Kochana nie martw się, zanim się obejrzysz to grzywka Ci odrośnie. Niestety wiem jak to jest ... poszłam raz do fryzjera, żeby mi zrobił taką grubą grzywkę na bok, miałam ze sobą zdjęcie i dodatkowo wszystko dokładnie wyjaśniałam. Fryzjerka powiedziała, że wie o co mi chodzi, zaczesała mi grzywę i normalnie bez żadnego cieniowania uwaliłam mi włosy pod kątem 45 stopni ... i tyle!! Jeszcze wzięła 5 złotych!
Wyglądałam jak plastuś! Mówię Wam, jak byłam w przedszkolu to lepiej sobie sama grzywkę obcięłam ... nawet jak kiedyś spaliłam sobie grzywkę to efekt był lepszy

Yesterday
is a past,
Tomorrow is a mystery
Today is a gift!

Stary 2010-05-22, 21:12   #1100
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pauleena Pokaż wiadomość
Kochana nie martw się, zanim się obejrzysz to grzywka Ci odrośnie. Niestety wiem jak to jest ... poszłam raz do fryzjera, żeby mi zrobił taką grubą grzywkę na bok, miałam ze sobą zdjęcie i dodatkowo wszystko dokładnie wyjaśniałam. Fryzjerka powiedziała, że wie o co mi chodzi, zaczesała mi grzywę i normalnie bez żadnego cieniowania uwaliłam mi włosy pod kątem 45 stopni ... i tyle!! Jeszcze wzięła 5 złotych!
Wyglądałam jak plastuś! Mówię Wam, jak byłam w przedszkolu to lepiej sobie sama grzywkę obcięłam ... nawet jak kiedyś spaliłam sobie grzywkę to efekt był lepszy
Też miałam zdjęcie, i też mówiłam. Jeszcze o fryzurze ślubnej rozmawiałyśmy, i że tę grzywkę tak ładnie poprzeplatamy do tyłu głowy i że za krótko nie możemy ciąć bo nie odrośnie. I co wyszło!!!!!? ja się pytam! co???!
Stary 2010-05-22, 21:22   #1101
Pauleena
Rozeznanie

Cytat:
Też miałam zdjęcie, i też mówiłam. Jeszcze o fryzurze ślubnej rozmawiałyśmy, i że tę grzywkę tak ładnie poprzeplatamy do tyłu głowy i że za krótko nie możemy ciąć bo nie odrośnie. I co wyszło!!!!!? ja się pytam! co???!
Nie wiem jak bardzo krótka jest ta Twoja grzywka i jeśli czujesz się z nią źle to spróbuj może coś z nią zrobić. Jakaś przejściowa fryzura, póki jej długość będzie nadawała się do ułożenia, pokazania itp.
Ja np. nosiłam przez jakiś czas grzywkę upiętą do góry (albo i na bok), nawet z krótką grzywką da się to zrobić, trzeba tylko dobrze natapirować włosy i spryskać lakierem, wtedy grzywka stopi się z resztą włosków. Albo kup sobie jakąś fajną opaskę (teraz są modne opaski z kokardkami), a jeśli takie Ci nie odpowiadają, to jakąś prostą, klasyczną Też będzie ładnie wyglądać Głowa do góry

Yesterday
is a past,
Tomorrow is a mystery
Today is a gift!

Edytowane przez Pauleena
Czas edycji: 2010-05-22 o 21:24
Stary 2010-05-22, 21:28   #1102
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Do ślubu jeszcze trochę, odrosnie Ci
Stary 2010-05-22, 21:53   #1103
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak bardzo krótka jest ta Twoja grzywka i jeśli czujesz się z nią źle to spróbuj może coś z nią zrobić. Jakaś przejściowa fryzura, póki jej długość będzie nadawała się do ułożenia, pokazania itp.
Ja np. nosiłam przez jakiś czas grzywkę upiętą do góry (albo i na bok), nawet z krótką grzywką da się to zrobić, trzeba tylko dobrze natapirować włosy i spryskać lakierem, wtedy grzywka stopi się z resztą włosków. Albo kup sobie jakąś fajną opaskę (teraz są modne opaski z kokardkami), a jeśli takie Ci nie odpowiadają, to jakąś prostą, klasyczną Też będzie ładnie wyglądać Głowa do góry
Dziękuję dziękuję
a teraz z innej beczki? chcecie posłuchać jak śpiewa mój TŻ?
jak tak to proszę
http://www.youtube.com/watch?v=pX2SdYxEDpk
tak po cichu nagrałam ;-)
Stary 2010-05-22, 21:57   #1104
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję dziękuję
jak tak to proszę
fajny głos
no, i oczywiście tż bardzo fajny

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 22:00   #1105
Galilea
Rozeznanie

To ja po długim czasie czytania a nie pisania się dołączę do waszych wspaniałych OT:

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Reniu dziękuję za wsparcie
I tak kocham mojego czarnego żuczka, nawet jeśli da mi nieźle popalić tego lata
Ja identycznie ochrzciłam moje autko - też czarny żuczek. Ale klimę mam i jeszcze ciemne szyby z tyłu.

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
Co do upałów, to ja też przyłączam się do fanklubu chłodnego wietrzyku i 20kilku stopni (max).
Zieloną, świeżą wiosnę uwielbiam, do tego złotą, ciepłą polską jesień i śnieżną (nie mokrą i wietrzną), słoneczną zimę
A jak chodzi o lato to najlepsze są w nim owoce i pływanie w różnych zbiornikach wodnych
Na temat upałów mam trochę inne zdanie - potrzebuję do życia też trochę porządnego gorąca i lata - a dlatego, że ten klimat, o którym Wy marzycie: ok. 20 stopni, chłodny lekki wiatr - to ja mam na okrągło od wiosny do jesieni. Taki urok klimatu morskiego. Od wiosny do jesieni ciągle chłodniej niż w reszcie kraju, a tylko zima za to lżejsza. Zawsze jest tak, że u was już np. przekwitają magnolie i jabłonie, gdy u nas nieśmiało dopiero otwierają się pąki. Mając dość tego wietrznego chłodku ok. 20 stopni tęsknię po prostu za porządnym latem i ciepłem.
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 22:03   #1106
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję dziękuję
jak tak to proszę
a on wie, że go na youtube-a wstawiłaś ?

Fajnie śpiewa

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 22:07   #1107
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
a on wie, że go na youtube-a wstawiłaś ?

Fajnie śpiewa
Nagranie jest dla moich koleżanek, bo są nim z lekka oczarowane Wie.
a nie miałam jak im tego wysłać, tylko poprzez nośnik YT
A za oknem mam koncert Wilków. Nawet na dwór nie musimy wychodzić, wystarczy okno uchylić głos Gawlińskiego jest świetny!

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-05-22 o 22:08
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 22:09   #1108
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
Nagranie jest dla moich koleżanek, bo są nim z lekka oczarowane
a nie miałam jak im tego wysłać, tylko poprzez nośnik YT
A co On na to powie, jak sie dowie, że został upubliczniony???
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 22:10   #1109
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Wytrzymaj jeszcze troszkę a niedługo będzie lepiej i nie czesałabym się u tej fryzjerki na ślub. Omijałabym teraz szerokim łukiem

Cytat:
Mówisz, prosisz a one niby wiedzą o co nam chodzi a robią po swojemu! Niedouczone albo wstydzą się powiedzieć, ze nie potrafi tak uciąć .....
A to widzę, że ty zdolniacha jestes i masz zdolności od dziecka

Cytat:
Nie martw się serce, do ślubu kawał czasu - zapuścisz dwie takie grzywy

Cytat:
Dziękuję dziękuję
jak tak to proszę
Ale masz zdolnego przyszłego męża bardzo ładny głos....ehhh czemu mój tak nie śpiewa? Tzn śpiewa ale hihi.

To jakas próba ?
Stary 2010-05-22, 22:11   #1110
Pauleena
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję dziękuję
jak tak to proszę
No fajnie, fajnie śpiewa

Yesterday
is a past,
Tomorrow is a mystery
Today is a gift!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości