|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Jeszcze zanim pojadę na uczelnię chciałabym złożyć życzenia naszej Capricy i jej Mężowi:
Spełnienia dziesięciu najpiękniejszych marzeń, dziewięciu lokajów wyłącznie dla siebie, ośmiu niedziel w miesiącu, życia w siódmym niebie, szóstki w Dużym Lotku, pięciu pociech ślicznych, czterech wozów, codziennie trzech chwil romantycznych, dwóch, za to wspaniałych, wielkich posiadłości i jednej prawdziwej, cudownej miłości. |
|
|
|
#4112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Dzień Doberek
Cytat:
A co do bukietu Ja też będę mieć fioletowy i myślę że jeśli jeszcze masz rude włosy to będzie świetnie! Wiesz co jedna PM 2009 miała rude włosy i do tego taki piękny zielony bukiecik i wyglądała super! Może poszukaj jej zdjęć gdzieś na forum, bo wiem że wklejała. Sama chyba nawet zapisywałam ![]() Cytat:
![]() luskap-trzymam kciuki za wyniki egzaminu Caprica-POWODZENIA!!!To będzie Wasz dzień, więc wykorzystajcie to w 100% ![]() Mnie obudziło dzisiaj cudne słoneczko Zaraz się szykuje i jadę na zakupy żywieniowe a może przypadkiem znajdę buty ślubne
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2010-05-22 o 10:04 |
||
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Caprica!
Przyjmijcie w tym dniu serdeczne zyczenia, Niechaj się spełnią wasze marzenia, A w waszych sercach niech miłość zagości, Ona jest spełnieniem wszelkiej szczęśliwości ;* |
|
|
|
#4114 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w zyciu nie jadlam banana z cukrem ale wiecie co polecam? banana w skórce naciac na srodku, w to naciecie wlozyc czekolade, potem na 10min do piekarnika w sreberku i jest Cytat:
pewnie sie juz nie mozesz doczekac![]() Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=Martoolka87;1949258 9 Oj chyba będę musiała zainwestować w takie woreczek [/QUOTE]fajna sprawa Jesli sie nie myle, to moja mama w tym rajstopy pierze, ale nie jestem pewnaIde sie uczyc, a taka piekna pogoda milego dnia
|
|
#4115 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Capri,dziś ślubujesz ![]() Życze Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. ![]() Niedawno wstałam,tż kosi trawe.A ja mam chwilke na wizaż. Zaraz Was nadrobie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-22 o 12:32 |
|
|
|
#4116 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() u mnie piękna pogoda, aż zazdroszcze dzisiejszym pmkom ja za tydzien, jak juz pisałama dzis panieński Capri wszystkiego najlepszego w tym dniu dla Ciebie i Twego przyszłego Męża, mam nadzieję, że pogodę masz cudowna
|
#4117 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiadomo,też bym chciała. ![]() Zaproszenie mam do Hiszpani,ale biletu mi nie fundnie . ![]() Cytat:
Mmmmm,musze tak kiedyś zrobić ![]() A no Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz,zaraz czyli jak sala posiada swój alkohol i nie chcesz od nich kupić,tylko wnosisz swoj alkohol na sale to trzeba zapłacić korkowe. Pierwsze słysze,u nas nic takiego kobita-właścielka sali nie mówiła.Jedynie to,że alkohl soki,we własnym zakresie,ale to się jeszcze dowiem. ![]() Cytat:
![]() Sesese ![]() Dzisiaj będzie truskawkowa uczta.
|
|||||
|
|
|
#4118 |
|
Wtajemniczenie
|
Caprica
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł!!
Capri... Bozia niech Wam błogosławi, ród Wasz w świecie niech rozsławi, a z teściami żyjcie w zgodzie, bo wygodnie to i w modzie. Żyjąc w szczęściu i radości powiększajcie stan ludności. Wszystkiego najjjlepszego w dniu ślubu i na nowej wspólnej drodze życia!!!!!!! Gospelko prawda że pogoda wymarzona, oby za tydzień nam się poszczęściło!!!;D Edytowane przez Agateczka* Czas edycji: 2010-05-22 o 12:14 |
|
|
|
#4120 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Caprica wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
|
|
|
|
#4122 |
|
Wtajemniczenie
|
Luskap trzymam kciuki
wróciłam wcześniej z zajęć bo mamy jechać do naszej sali weselnej wypytać jeszcze o kilka rzeczy, a potem przychodzi pan od mebli i będziemy ustalać ostateczną ich wersje |
|
|
|
#4123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja patrze na prognozy to ma nie byc tak ładnie, no ale trzymajmy kciuki ![]() sprawdziłam pogode no i pochmurnie z przejasnieniami czyli moze będzie ok, ale to i tak dopiero w sobote rano sie okaze
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-05-22 o 12:56 |
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba wyciągne później tż'ta na jakiś spacerek a jak sprawdzałam pogode, to też podawali, że tylko przejaśnienia a tu od rana świeci że hej trzymam kciuki żeby za tydzień było tak samo
|
|
|
|
|
#4125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześ Wam...
Caprica, wszystkiego naj naj!! Serdecznie życzenia dla Ciebie i męża ![]() Cytat:
No ja właśnie dalej się waham... Zielony na pewno pięknie się komponuje...tym bardziej, że mam zielone oczy...ale chcę, żeby TŻ miał krawat w kolorze bukietu...a zielony krawat hmm..chyba nie bardzo ![]() Cytat:
A jaki masz odcień rudego??Jak ciemne, to słoneczniki jak najbardziej... Ja mam jasne, więc każdy pomarańcz będzie się zlewał... ![]() Cytat:
Najważniejsze, żeby wspominac najmilsze chwile z nim spędzone... Dziewczyny, daję linka do moich włosów. Żebyście miały wyobrażenie czy ten fiolet by pasował. Najbardziej podoba mi się takie fiolet 'wizażowy' ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1189722918 |
||
|
|
|
#4126 |
|
BAN stały
|
Jestem ponownie,ale na chwile.
Jest tak piękna pogoda,że żal w domu siedzieć. Dlatego dopije kawe ( bo musze się dobudzić ) i pojedziemy z tż-tem nad morze. Zmiana planów morze jutro,dziś pojedziemy chyba nad zatoke. ![]() A potem w planach jest grill.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-22 o 15:57 |
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u mnie było ślicznie, ale teraz właśnie jest burza. Ale przynajmniej zdąrzyłam z rana umyć okno <jupi> ButterBear ja mam taki średni kolor rudego, ale do ślubu może się jeszcze zmienić, bo będe jeszcze farbować z 2 razy :P gdzieś wklejałam fotke chyba na stronce 129 to sobie zobacz jaki mam mniej więcej odcień
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-05-22 o 16:09 |
|
|
|
|
#4128 |
|
Adwokat diabła
|
Cześć!
U mnie dziś burzowo jak nigdy
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
wszystkiego dobrego dzisiaj slubujacym wlasnie poklocilam sie z tesciowa, wyszla obrazona, dzis wieczorem i jutro mamy gosci,taka parepetowka powiedzmy i tesciowa przywiozla mi ciasta jak dla wojska, salatki i inne *******y chociaz ja o nic nie prosoilam, wogole to bardzo mnie denerwuje takie dbanie o nas, jakbysmy mieli dwie lewe rece i nie potrafili sobie poradzic, powiedzialam jej zeby zabrala te rzeczy to mi powiedziala ze sie nie ladnie zachowuje i wyszla obrazona
|
#4130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciocia TŻta powiedziała, że może sobie to korkowe liczą za to, że kelner rozlewa wódkę do kieliszków, ale z tego co wiem to tego się tam nie praktykuje, a nawet gdyby to my byśmy nie chcieli takiej usługi, więc nadal nie rozumiem zasadności tej opłaty W środę sie wszystkiego dowiemy, to Wam zdam relację ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to fiolet jak najbardziej by pasował. A jeśli chodzi o te pomarańczowe kwiaty to można zrobić bukiet np. pomarańczowo - biały i wtedy we włosy biały kwiat wpiąć ![]() Cytat:
Strasznie nie lubię jak mi się ktoś w cokolwiek wtrąca, a jeśli chodzi o gotowanie, to tym bardziej ![]() U mnie prawdopodobnie będzie afera na całą rodzinę, bo nie chcę dać zawiadomienia dorosłym dzieciom siostry mojej babci i babcia "czuje się urażona", że ja ich nie zawiadomiłam |
||||
|
|
|
#4131 |
|
BAN stały
|
Hej
![]() Wrociłam,ale jestem na chwile,gdyż tż rozpala grilla i zaraz zmykam Fajnie było,byliśmy w całkiem innym miejscu. Do kiełbachy kupiliśmy włoski chleb o dźwięcznej nazwie Cipollina Cipollina to jest chleb z cebulą,bardzo dobry. Chieliśmy kupić krawat,ale nie byliśmy zdecydowani,bo stwierdzilismy że się z tym jeszcze wstrzymamy. ![]() Marta,ahaa takie buty. No to faktycznie dziwnie. Jak się dowiesz to daj znać. ![]() aceilnko,dobrze że chociaż było to słońce i skorzystałaś myjąc okno. ![]() meetko,ah ta teściowa. Wtrynżala się gdzie nie trzeba.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-22 o 20:18 |
|
|
|
#4132 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mnie moj rozwalil
|
|
|
|
#4133 |
|
Konto usunięte
|
Wróciliśmy z pleneru, porwałam sukienkę na dole, znaczy tą falbankę i będę musiała znaleść salon, żeby mi taką nową przyszyli jak będę spredawać. Padnięta jestem strasznie bo miałam fryzjera i kosmetyczke od 6 rano, żeby wcześnie wyjechać. Dziwne uczucie tak biegać po mieście w sukni .... wszyscy nam fotki pstrykali ... mieliśmy mieć jeszcze jeden plener ze znajomym ale nie wiem czy będzie mi się jeszcze chciało ..
Teraz siedzę sama bo TŻ w pracy... smutno mi jakoś... jest tam kto ze mną pogadać? |
|
|
|
#4134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jakie dzieci są kochane i rozbrajające Guska ja jestem mój tż śpi sobie już
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-05-22 o 21:23 |
||
|
|
|
#4135 |
|
BAN stały
|
No pojedli,popili,a teraz szukam jakiegoś fajnego filmu,co by zapuścić.
![]() W sumie już znalazlam-Jestem na Tak
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-22 o 21:34 |
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
madmuazelle - miłego seansu
zjadłabym też jakis dobroci ;P |
|
|
|
#4137 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19507387]Wróciliśmy z pleneru, porwałam sukienkę na dole, znaczy tą falbankę i będę musiała znaleść salon, żeby mi taką nową przyszyli jak będę spredawać. Padnięta jestem strasznie bo miałam fryzjera i kosmetyczke od 6 rano, żeby wcześnie wyjechać. Dziwne uczucie tak biegać po mieście w sukni .... wszyscy nam fotki pstrykali ... mieliśmy mieć jeszcze jeden plener ze znajomym ale nie wiem czy będzie mi się jeszcze chciało .. Teraz siedzę sama bo TŻ w pracy... smutno mi jakoś... jest tam kto ze mną pogadać?[/QUOTE] No,ale najważniejsze że plener udany ![]() Ja jestem jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Dzięki Tylko,że tż usnął Najpierw musze coś zrobić ( ściągnąć ten film ) ![]() Mam ciacho czekoladowe Cadbury oraz mam jeszcze truskawki. ![]() Od wyboru do koloru ![]() http://film.gazeta.pl/film/2,23804,,...6269,2925.html Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-22 o 21:44 |
|
|
|
|
#4138 |
|
Adwokat diabła
|
ja popiłam, pojadłam i Was czytam
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzuć truskawke a ja Ci podrzuce czeko czeko czekolade -----> czekolaaaaaaaaaada!----------> ![]() ach Ci tż'ci nic tylko śpią ;P ale przynajmniej mamy więcej czasu na forum
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-05-22 o 21:57 |
|
|
|
|
#4140 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Truskawki poniżej--> zdjęcie. ![]() Cytat:
No dokładnie,dzięki temu mam czas na forum i film się ściągnie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-22 o 22:01 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

Moja kumpela mieszka na stałe na Menorce.
pewnie sie juz nie mozesz doczekac
Pierwsze słysze,u nas nic takiego kobita-właścielka sali nie mówiła.Jedynie to,że alkohl soki,we własnym zakresie,ale to się jeszcze dowiem. 

) i pojedziemy z tż-tem nad morze.
i babcia "czuje się urażona", że ja ich nie zawiadomiłam
Wtrynżala się gdzie nie trzeba.
Tylko,że tż usnął