Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-22, 10:01   #4111
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Jeszcze zanim pojadę na uczelnię chciałabym złożyć życzenia naszej Capricy i jej Mężowi:
Spełnienia dziesięciu najpiękniejszych marzeń,
dziewięciu lokajów wyłącznie dla siebie,
ośmiu niedziel w miesiącu, życia w siódmym niebie,
szóstki w Dużym Lotku, pięciu pociech ślicznych,
czterech wozów, codziennie trzech chwil romantycznych,
dwóch, za to wspaniałych, wielkich posiadłości
i jednej prawdziwej, cudownej miłości.
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 10:02   #4112
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Dzień Doberek

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Hej, ja dziś cały dzień w pracy się zastanawiałam nad bukietem...czy mi fiolet będzie pasował do rudych włosów? Bo chcę kwiat z bukietu we włosach też...ehh...i dalej nie wiem
Strasznie Ci współczuję.
Ja przeżywałam to samo całkiem niedawno. Miałam najwspanialszego psiaka...
wiem, że teraz Ci się to wyda nierealne, ale na smutek po piesku najlepszy jest...nowy piesek
Dziękuję za słowa otuchyQrde człowiek tak się przyzwyczaja do psiaka że po prostu masakra!
A co do bukietu Ja też będę mieć fioletowy i myślę że jeśli jeszcze masz rude włosy to będzie świetnie!
Wiesz co jedna PM 2009 miała rude włosy i do tego taki piękny zielony bukiecik i wyglądała super! Może poszukaj jej zdjęć gdzieś na forum, bo wiem że wklejała. Sama chyba nawet zapisywałam

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
woda,to super. Moja kumpela mieszka na stałe na Menorce. Nawet kiedyś dostałam od niej kartke z pozycjami seksualnymi-A week in Menorca. Tż jak ją znalazł,to stwierdził że ją weźmiemy do UK. Zrobiłam fotke,zaraz wrzuce i Wam pokaże.

Prosze bardzo
E zamiast kartki to wolałabym bilet lotniczy tam

luskap-trzymam kciuki za wyniki egzaminu
Caprica-POWODZENIA!!!To będzie Wasz dzień, więc wykorzystajcie to w 100%

Mnie obudziło dzisiaj cudne słoneczko
Zaraz się szykuje i jadę na zakupy żywieniowe a może przypadkiem znajdę buty ślubne

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2010-05-22 o 10:04
madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 10:04   #4113
acelinka
Zakorzenienie

Caprica!
Przyjmijcie w tym dniu serdeczne zyczenia,
Niechaj się spełnią wasze marzenia,
A w waszych sercach niech miłość zagości,
Ona jest spełnieniem wszelkiej szczęśliwości
;*
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 11:12   #4114
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
No widzisz,nie pomyślałam o tym,żeby prac staniki w woreczku by nic się z nimi nie stało.Trzeba będzie nabyć

MMmm,bo truskawki są pyszne,to fakt.
Mówisz,że bałaś się truskawek potwórów Ja nie tyle co się bałam,ale strasznie nie lubiłam bananów jak była mała,to mama je mi dawała z cukrem i wtedy jadłam.
w zyciu nie jadlam banana z cukrem ale wiecie co polecam? banana w skórce naciac na srodku, w to naciecie wlozyc czekolade, potem na 10min do piekarnika w sreberku i jest
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja juz mam przed soba cały harmonogram prac urodowychRózne tam kosmetyczki nie kosmetyczki swoją drogą - umówiłam sie na zabieg na twarz i drugi na ciało, ale najważniejsze jest to, że jednego dnia udało mi się umówić na fryzurę próbną, makijaż i przymiarke sukni O 12 fryzura, o 14 makijaż a o 16 przymiarkaTo wszystko 2 tygodnie przed ślubem a suknia do odbioru w poniedzialek przed ślubemI data panieńskiego ustalona
A ślub już zaaaaa 29 dni! Jeju to już!

Ciekawe jak tam imprezka Can't pewnie juz ostro rozkręcona
pewnie sie juz nie mozesz doczekac
Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Bo ja jestem i znikam co chwile. Wczoraj wrocilismy do Belfastu, a dzis przeszlismy sie po biurach podrozy, zeby jakies oferty last minute obczaic. Lecimy w poniedzialek na Minorke, nie bylo za duzo atrakcyjnych ofert, tylko ta naprawde fajna nam sie wydala.
o to super
Cytat:
woda,to super. Moja kumpela mieszka na stałe na Menorce. Nawet kiedyś dostałam od niej kartke z pozycjami seksualnymi-A week in Menorca. Tż jak ją znalazł,to stwierdził że ją weźmiemy do UK. Zrobiłam fotke,zaraz wrzuce i Wam pokaże.

Prosze bardzo
pobudza wyobraźnie
[QUOTE=Martoolka87;1949258 9
Oj chyba będę musiała zainwestować w takie woreczek [/QUOTE]
fajna sprawa Jesli sie nie myle, to moja mama w tym rajstopy pierze, ale nie jestem pewna

Ide sie uczyc, a taka piekna pogoda milego dnia
Stary 2010-05-22, 11:26   #4115
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Capri,dziś ślubujesz
Życze Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

Niedawno wstałam,tż kosi trawe.A ja mam chwilke na wizaż. Zaraz Was nadrobie.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-22 o 12:32
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 11:27   #4116
gospella
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
u mnie piękna pogoda, aż zazdroszcze dzisiejszym pmkom ja za tydzien, jak juz pisałam
a dzis panieński

Capri wszystkiego najlepszego w tym dniu dla Ciebie i Twego przyszłego Męża, mam nadzieję, że pogodę masz cudowna
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 11:42   #4117
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Dziękuję za słowa otuchyQrde człowiek tak się przyzwyczaja do psiaka że po prostu masakra!
Współczuje

Cytat:
E zamiast kartki to wolałabym bilet lotniczy tam
Wiadomo,też bym chciała.
Zaproszenie mam do Hiszpani,ale biletu mi nie fundnie .

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
w zyciu nie jadlam banana z cukrem ale wiecie co polecam? banana w skórce naciac na srodku, w to naciecie wlozyc czekolade, potem na 10min do piekarnika w sreberku i jest
Ja tak jadłam,bo mi banan nie smakował i był za mało slodki.
Mmmmm,musze tak kiedyś zrobić

Cytat:
pobudza wyobraźnie
A no

Cytat:
fajna sprawa Jesli sie nie myle, to moja mama w tym rajstopy pierze, ale nie jestem pewna
Aha.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Możliwe, że ja im podsunęłam ten pomysł Bo przed spisaniem umowy wyczytałam w necie, ze trzeba zapytać o korkowe, więc ich zapytałam, no i się wtedy okazało, że nie mają. Ale może ich natchnęłam, żeby jednak mieli Tylko, że korkowe zazwyczaj jest na salach, na których można kupić alkohol i wtedy jak nie chcesz kupić ich alkoholu, to za wniesienie swojego musisz płacić. A tu nie mają swojego, a i tak sobie wprowadzili korkowe
To nieźli naciągacze. Zaraz,zaraz czyli jak sala posiada swój alkohol i nie chcesz od nich kupić,tylko wnosisz swoj alkohol na sale to trzeba zapłacić korkowe. Pierwsze słysze,u nas nic takiego kobita-właścielka sali nie mówiła.Jedynie to,że alkohl soki,we własnym zakresie,ale to się jeszcze dowiem.

Cytat:
Ale ja mrożę od razu w pierwszy dzień "na świeżo", więc później ta zupa tak samo smakuje po odgrzaniu
Ok,Tobi smakuje,mi nie.

Cytat:
Ale mi apetytu narobiłaś
Sesese
Dzisiaj będzie truskawkowa uczta. Najwyżej cykne zdjęcie i Was wirtualnie poczęstuje.
Stary 2010-05-22, 12:09   #4118
lusmarija
Wtajemniczenie

Caprica dziś Wasz dzień

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 12:13   #4119
Agateczka*
Zakorzenienie

Helloł!!

Capri...
Bozia niech Wam błogosławi,
ród Wasz w świecie niech rozsławi,
a z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie.
Żyjąc w szczęściu i radości
powiększajcie stan ludności.
Wszystkiego najjjlepszego w dniu ślubu i na nowej wspólnej drodze życia!!!!!!!

Gospelko prawda że pogoda wymarzona, oby za tydzień nam się poszczęściło!!!;D

Edytowane przez Agateczka*
Czas edycji: 2010-05-22 o 12:14
Agateczka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 12:17   #4120
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
madmuzazelle, karteczka boska ale fajnie ma się ta koleżanka, marzy mi się mieszkanie w takim miejscu ale chyba trudno by mi było tak daleko od wszystkich mieszkać
No fajnie ma ta moja kumpela,mieszka sobie w Hiszpanii i ta sjesta.Mmm
Stary 2010-05-22, 12:35   #4121
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Caprica wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 12:44   #4122
certina4
Wtajemniczenie

Luskap trzymam kciuki

wróciłam wcześniej z zajęć bo mamy jechać do naszej sali weselnej wypytać jeszcze o kilka rzeczy, a potem przychodzi pan od mebli i będziemy ustalać ostateczną ich wersje

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 12:51   #4123
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Helloł!!

Gospelko prawda że pogoda wymarzona, oby za tydzień nam się poszczęściło!!!;D
powiem ci ze wymarzona
ja patrze na prognozy to ma nie byc tak ładnie, no ale trzymajmy kciuki

sprawdziłam pogode no i pochmurnie z przejasnieniami czyli moze będzie ok, ale to i tak dopiero w sobote rano sie okaze
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-05-22 o 12:56
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 13:55   #4124
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
powiem ci ze wymarzona
ja patrze na prognozy to ma nie byc tak ładnie, no ale trzymajmy kciuki

sprawdziłam pogode no i pochmurnie z przejasnieniami czyli moze będzie ok, ale to i tak dopiero w sobote rano sie okaze
u mnie też dziś piękne słoneczko chyba wyciągne później tż'ta na jakiś spacerek a jak sprawdzałam pogode, to też podawali, że tylko przejaśnienia a tu od rana świeci że hej trzymam kciuki żeby za tydzień było tak samo
Stary 2010-05-22, 14:55   #4125
ButterBear
Zakorzenienie

Cześ Wam...

Caprica, wszystkiego naj naj!! Serdecznie życzenia dla Ciebie i męża

Cytat:
Ja uwielbiam polaczenie rudosci i fioletu, albo rudosci i zielonego, moim zdaniem piekny kontrast.
Mówisz?
No ja właśnie dalej się waham...
Zielony na pewno pięknie się komponuje...tym bardziej, że mam zielone oczy...ale chcę, żeby TŻ miał krawat w kolorze bukietu...a zielony krawat hmm..chyba nie bardzo

Cytat:
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Hej, ja dziś cały dzień w pracy się zastanawiałam nad bukietem...czy mi fiolet będzie pasował do rudych włosów? Bo chcę kwiat z bukietu we włosach też...ehh...i dalej nie wiem

Ja jako rudzielec, stwierdzam, że fiolecik będzie fantastyczny a zielony, to mój ulubiony ja myślałam o rdzawym bukiecie, ale wtedy kwiatek we wsłosach będzie mi sie zlewał z nimi, więc się jeszcze zastanawiam nad bukietem ze słoneczników takich malutkich

madmuzazelle, karteczka boska ale fajnie ma się ta koleżanka, marzy mi się mieszkanie w takim miejscu ale chyba trudno by mi było tak daleko od wszystkich mieszkać
No właśnie ja też czytałam, że najlepszy byłby rdzawy, pomarańczowy itp bukiet. Że najlepiej w kolorach ziemi...ale mi się wydaje, że za bardzo by się zlewało z włosami...

A jaki masz odcień rudego??Jak ciemne, to słoneczniki jak najbardziej...
Ja mam jasne, więc każdy pomarańcz będzie się zlewał...

Cytat:

Będzie świetnie pasował

Cytat:
Dzień Doberek

A co do bukietu Ja też będę mieć fioletowy i myślę że jeśli jeszcze masz rude włosy to będzie świetnie!
Wiesz co jedna PM 2009 miała rude włosy i do tego taki piękny zielony bukiecik i wyglądała super! Może poszukaj jej zdjęć gdzieś na forum, bo wiem że wklejała. Sama chyba nawet zapisywałam
No pewnie, że się człowiek przywiązuje. Tyle lat w końcu się spędza z psiakiem...
Najważniejsze, żeby wspominac najmilsze chwile z nim spędzone...

Dziewczyny, daję linka do moich włosów. Żebyście miały wyobrażenie czy ten fiolet by pasował.
Najbardziej podoba mi się takie fiolet 'wizażowy'

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1189722918

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 15:21   #4126
madmuazelle
BAN stały

Jestem ponownie,ale na chwile. Jest tak piękna pogoda,że żal w domu siedzieć. Dlatego dopije kawe ( bo musze się dobudzić ) i pojedziemy z tż-tem nad morze. Zmiana planów morze jutro,dziś pojedziemy chyba nad zatoke.
A potem w planach jest grill.

Czas edycji: 2010-05-22 o 15:57
Stary 2010-05-22, 15:49   #4127
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem ponownie,ale na chwile. Jest tak piękna pogoda,że żal w domu siedzieć. Dlatego dopije kawe ( bo musze się dobudzić ) i pojedziemy z tż-tem nad morze.
A potem w planach jest grill.

a u mnie było ślicznie, ale teraz właśnie jest burza. Ale przynajmniej zdąrzyłam z rana umyć okno <jupi>

ButterBear ja mam taki średni kolor rudego, ale do ślubu może się jeszcze zmienić, bo będe jeszcze farbować z 2 razy :P gdzieś wklejałam fotke chyba na stronce 129 to sobie zobacz jaki mam mniej więcej odcień

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-05-22 o 16:09
Stary 2010-05-22, 16:34   #4128
BlackAngel
Adwokat diabła

Cześć!
U mnie dziś burzowo jak nigdy

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 17:21   #4129
metkaa
Zakorzenienie

czesc

wszystkiego dobrego dzisiaj slubujacym

wlasnie poklocilam sie z tesciowa, wyszla obrazona, dzis wieczorem i jutro mamy gosci,taka parepetowka powiedzmy i tesciowa przywiozla mi ciasta jak dla wojska, salatki i inne *******y chociaz ja o nic nie prosoilam, wogole to bardzo mnie denerwuje takie dbanie o nas, jakbysmy mieli dwie lewe rece i nie potrafili sobie poradzic, powiedzialam jej zeby zabrala te rzeczy to mi powiedziala ze sie nie ladnie zachowuje i wyszla obrazona
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 17:52   #4130
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
To nieźli naciągacze. Zaraz,zaraz czyli jak sala posiada swój alkohol i nie chcesz od nich kupić,tylko wnosisz swoj alkohol na sale to trzeba zapłacić korkowe. Pierwsze słysze,u nas nic takiego kobita-właścielka sali nie mówiła.Jedynie to,że alkohl soki,we własnym zakresie,ale to się jeszcze dowiem.
Nie zawsze tak jest. Tylko na niektórych salach. Mi po prostu chodziło o to, że gdyby mieli na sali swój alkohol, a my byśmy go nie chcieli, to jakoś jeszcze bym mogła zrozumieć to, że w takim razie mają korkowe. Ale skoro nie mają swojego alkoholu to jest mega dziwne Ciocia TŻta powiedziała, że może sobie to korkowe liczą za to, że kelner rozlewa wódkę do kieliszków, ale z tego co wiem to tego się tam nie praktykuje, a nawet gdyby to my byśmy nie chcieli takiej usługi, więc nadal nie rozumiem zasadności tej opłaty W środę sie wszystkiego dowiemy, to Wam zdam relację

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
wróciłam wcześniej z zajęć bo mamy jechać do naszej sali weselnej wypytać jeszcze o kilka rzeczy, a potem przychodzi pan od mebli i będziemy ustalać ostateczną ich wersje
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No właśnie ja też czytałam, że najlepszy byłby rdzawy, pomarańczowy itp bukiet. Że najlepiej w kolorach ziemi...ale mi się wydaje, że za bardzo by się zlewało z włosami...

A jaki masz odcień rudego??Jak ciemne, to słoneczniki jak najbardziej...
Ja mam jasne, więc każdy pomarańcz będzie się zlewał...
Z tego co widzę, to Ty masz takie blondo-rude to fiolet jak najbardziej by pasował.
A jeśli chodzi o te pomarańczowe kwiaty to można zrobić bukiet np. pomarańczowo - biały i wtedy we włosy biały kwiat wpiąć

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
wlasnie poklocilam sie z tesciowa, wyszla obrazona, dzis wieczorem i jutro mamy gosci,taka parepetowka powiedzmy i tesciowa przywiozla mi ciasta jak dla wojska, salatki i inne *******y chociaz ja o nic nie prosoilam, wogole to bardzo mnie denerwuje takie dbanie o nas, jakbysmy mieli dwie lewe rece i nie potrafili sobie poradzic, powiedzialam jej zeby zabrala te rzeczy to mi powiedziala ze sie nie ladnie zachowuje i wyszla obrazona
Nie dziwię się, że się wkurzyłaś Strasznie nie lubię jak mi się ktoś w cokolwiek wtrąca, a jeśli chodzi o gotowanie, to tym bardziej
U mnie prawdopodobnie będzie afera na całą rodzinę, bo nie chcę dać zawiadomienia dorosłym dzieciom siostry mojej babci i babcia "czuje się urażona", że ja ich nie zawiadomiłam Ale oczywiście nie ma odwagi powiedzieć mi tego wprost tylko mojemu tacie gitarę zawraca
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 20:15   #4131
madmuazelle
BAN stały

Hej

Wrociłam,ale jestem na chwile,gdyż tż rozpala grilla i zaraz zmykam
Fajnie było,byliśmy w całkiem innym miejscu. Do kiełbachy kupiliśmy włoski chleb o dźwięcznej nazwie Cipollina Były stanowiska z włoskimi przysmakami,noi staneliśmy przy pieczywie i przeczytawszy tą nazwe na glos zaczęłam się śmiać to gościu który sprzedawał się na mnie popatrzył i się uśmiechnął. Cipollina to jest chleb z cebulą,bardzo dobry. Chieliśmy kupić krawat,ale nie byliśmy zdecydowani,bo stwierdzilismy że się z tym jeszcze wstrzymamy.

Marta,ahaa takie buty. No to faktycznie dziwnie. Jak się dowiesz to daj znać.

aceilnko,dobrze że chociaż było to słońce i skorzystałaś myjąc okno.

meetko,ah ta teściowa. Wtrynżala się gdzie nie trzeba.

Czas edycji: 2010-05-22 o 20:18
Stary 2010-05-22, 21:17   #4132
woda sodowa
Wtajemniczenie

Ale mnie moj rozwalilStoi w kacie i robi kupe (ostatnio troszke zaczal sie wstydzic i nie robi tego na srodku pokoju), w pewnym momencie spojrzal na mnie i mowi "mummy, oh shit"Kurcze musze to slowo wykreslic z mojego slownika
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 21:18   #4133
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Wróciliśmy z pleneru, porwałam sukienkę na dole, znaczy tą falbankę i będę musiała znaleść salon, żeby mi taką nową przyszyli jak będę spredawać. Padnięta jestem strasznie bo miałam fryzjera i kosmetyczke od 6 rano, żeby wcześnie wyjechać. Dziwne uczucie tak biegać po mieście w sukni .... wszyscy nam fotki pstrykali ... mieliśmy mieć jeszcze jeden plener ze znajomym ale nie wiem czy będzie mi się jeszcze chciało ..

Teraz siedzę sama bo TŻ w pracy... smutno mi jakoś... jest tam kto ze mną pogadać?
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 21:19   #4134
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

Ja też nie lubie takiego wtrącania, moja teściowa się nie wtryniala, ale moja mama tak, ostatnio mi po remoncie sprzątała, choć prosiłam żeby spokojnie wypiła kawe a później poszła do domu. Z jednej strony fajnie, ze teściowa chciała Ci pomóc, ale z drugiej nie powinna robić tego bez konsultacji z Tobą. Ach te teściowe

Cytat:
Ale mnie moj rozwalilStoi w kacie i robi kupe (ostatnio troszke zaczal sie wstydzic i nie robi tego na srodku pokoju), w pewnym momencie spojrzal na mnie i mowi "mummy, oh shit"Kurcze musze to slowo wykreslic z mojego slownika
hehhe jakie dzieci są kochane i rozbrajające
Guska ja jestem mój tż śpi sobie już

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-05-22 o 21:23
Stary 2010-05-22, 21:32   #4135
madmuazelle
BAN stały

No pojedli,popili,a teraz szukam jakiegoś fajnego filmu,co by zapuścić.
W sumie już znalazlam-Jestem na Tak

Czas edycji: 2010-05-22 o 21:34
Stary 2010-05-22, 21:36   #4136
acelinka
Zakorzenienie

madmuazelle - miłego seansu

zjadłabym też jakis dobroci ;P
Stary 2010-05-22, 21:42   #4137
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Maly agencior.

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19507387]Wróciliśmy z pleneru, porwałam sukienkę na dole, znaczy tą falbankę i będę musiała znaleść salon, żeby mi taką nową przyszyli jak będę spredawać. Padnięta jestem strasznie bo miałam fryzjera i kosmetyczke od 6 rano, żeby wcześnie wyjechać. Dziwne uczucie tak biegać po mieście w sukni .... wszyscy nam fotki pstrykali ... mieliśmy mieć jeszcze jeden plener ze znajomym ale nie wiem czy będzie mi się jeszcze chciało ..

Teraz siedzę sama bo TŻ w pracy... smutno mi jakoś... jest tam kto ze mną pogadać?[/QUOTE]
No,ale najważniejsze że plener udany
Ja jestem jeszcze

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
madmuazelle - miłego seansu

zjadłabym też jakis dobroci ;P
Dzięki Tylko,że tż usnął to niewiem czy oglądniemy film. Najpierw musze coś zrobić ( ściągnąć ten film )
Mam ciacho czekoladowe Cadbury oraz mam jeszcze truskawki. Chciałam zrobić truskawki z czekoladą tzn czekolade rozpuścić,ale czekolady w domu niet.
Od wyboru do koloru

http://film.gazeta.pl/film/2,23804,,...6269,2925.html

Czas edycji: 2010-05-22 o 21:44
Stary 2010-05-22, 21:49   #4138
BlackAngel
Adwokat diabła

ja popiłam, pojadłam i Was czytam

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 21:52   #4139
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki Tylko,że tż usnął to niewiem czy oglądniemy film. Najpierw musze coś zrobić ( ściągnąć ten film )
Mam ciacho czekoladowe Cadbury oraz mam jeszcze truskawki. Chciałam zrobić truskawki z czekoladą tzn czekolade rozpuścić,ale czekolady w domu niet.
Od wyboru do koloru

http://film.gazeta.pl/film/2,23804,,...6269,2925.html
widziałam ten film, świetny jest rzuć truskawke a ja Ci podrzuce czeko czeko czekolade
-----> czekolaaaaaaaaaada!---------->

ach Ci tż'ci nic tylko śpią ;P ale przynajmniej mamy więcej czasu na forum

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-05-22 o 21:57
Stary 2010-05-22, 22:00   #4140
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
widziałam ten film, świetny jest rzuć truskawke a ja Ci podrzuce czeko czeko czekolade
-----> czekolaaaaaaaaaada!---------->
Ok,jestem jak najbardziej za taką wymianą.
Truskawki poniżej--> zdjęcie.

Cytat:
ach Ci tż'ci nic tylko śpią ;P ale przynajmniej mamy więcej czasu na forum
Wypił jedno piwo i padł. No,ale zmęczony był dzisiaj,bo niedość że był w pracy,to w dodatku kosił ogród,odkurzał samochod,ze mną się dzisiaj na łaził. itp Najadł się,wypij piwo i teraz śpi. No dokładnie,dzięki temu mam czas na forum i film się ściągnie.

Czas edycji: 2010-05-22 o 22:01
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości