|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
Świetna kiecka ! Leży bardzo ładnie I nie ma żadnych baleronów !!
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Żbiczęta, niezawodne jesteście. ;* dzięki
![]() Uznałam, że tż jest nieobiektywny, bo nawet jak widzi mnie w dresach z dziurą na udzie na 5cm, to jest "pięknie, kochanie, cudownie, możesz przecież tak iść na imprezę" ![]() Także.. dziemkuję. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#4233 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a kolor idealny Kamila- bedę informowac o efektach . no i chyba obejrzę sobie dzisiaj pierwszy odcinek Skinsów . już dawno chcialam, ale wiadomo teraz mam tylleee wolnego czasu ze wszystko ponadrabiam .
|
|
|
|
|
#4234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też![]() Ale kiecka naprawdę bardzo dobrze leży !
|
|
#4235 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19505478]
już nie płaczę, niewarto. [/QUOTE] ja już też nie ![]() Cytat:
już mi niedobrze od tych czipsów wróżkę sobie na czole narysuj ![]() a na czym polegają te konkursy ?Cytat:
cudowna i cudownie w niej wyglądasz!będziesz miała gdzie to cudo zakładać? Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- kliknijcie mi w bannerka ed: poleciałam jednym chomikiem na odległoś 160ft Kasia dzięki
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-05-22 o 20:43 |
|||
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to dość skomplikowana historia, bo oczywiście takich nie kupiłam. tylko któregoś razu kleiłam coś na kropelkę czy superglue, trochę kapnęło mi na dresy właśnie i jak zesztywniało,to było bardzo denerwujące, więc siedząc sobie przed tv czy komputerem, drapałam to miejsce, aż odszedł cały materiał wraz z klejem w tym miejscu. i jest dziuuura. Ale ja to ogólnie dziecko szczęścia jestem, także.. ![]() dziękuję. ![]() Cytat:
![]() ;* wydaje mi się, że będę miała. tyle, że kosztuje to cacko 130zł, więc poczekam z kupnem. [teraz uniwersalny miernik czasu u mnie to nie "po maturze", tylko "jak znajdę pracę" Klikłam.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#4238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżu, niby gdzie te balerony balerony ? Ładne, zgrabne nogi !Bardzo ładnie, weź ją do Gdańska. ![]() Właśnie, ja też muszę kupić jakąś sukienkę. No i nie umiem prezentacji. Tzn. po części tak, ale nie tak, żeby ładnie mówić. Ale za to odpoczęłam. ![]() Dzisiejsza noc z prezentacją, w końcu ten poniedziałek trzeba ładnie zakończyć. Przepraszam, że nie cytuję, ale muszę jeszcze na brystolu cytaty namazać i poczytać tę prezentację. Jakby co, to jestem na gg. Piszcie w każdej chwili w sprawie tego Gdańska. ![]()
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie tylko Ty ![]() ahaha ![]() danke |
|
|
|
|
#4240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeszcze jej nie kupiłam, także.. ![]() A nie lepiej się wyspać, wypocząć i jutro cały dzień pouczyć prezentacji? ![]() Cytat:
[ale jak się ma mały odstęp między nogami to tak jest. ]Marta, a Ty reflektowałabyś na call center? bo jak tak, to w Warszawie dużo tego, ogłoszeń widziałam przynajmniej z 5.
||
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre dla rozluźnienia. Poszukam tej, o której mówisz. Coś takiego chciałabym przeczytać. Kolor genialny. ![]() A sukienka pięknie leży. Do następnego się zgłosisz? ![]() Mi też. Ale wiem od czego u mnie. Nie wiem jak u Ciebie. Ja lubię siadać w rozkroku to się rociąga i rwie.
|
|
|
#4242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do call center, to jedyna praca, której na pewno nie chce ![]() no i szczerze, to szukam czegoś lepiej płatnego ![]() i nie wiem, czy chce zostać tu na wakacje. ED: a Ty szukasz w końcu czegoś w Wawie? Cytat:
![]() ja nie siadam w rozkroku Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-05-22 o 21:05 |
||
|
|
|
#4243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ja po zapoznaniu z "ofertą" [wątpliwą] uznałam, że call center i mcd to jedyna szansa, a że do mcd musiałabym robić książeczkę sanepidowską [a to by znowu przeciągnęło moment zaczęcia pracy o ponad tydzień], to biorę, co jest, czyli call center. ![]() mówiłam Wam, że w poniedziałek o 11:00 mam szkolenie? w Wawie szukałam, wysłałam cv, nawet oddzwonili do mnie z 2 miejsc. trudno.]Cytat:
Zresztą nawet nie wiecie, jaką listę sobie zrobiłam w trakcie roku szkolnego, ile filmów i książek. Poszukaj, u mnie w bibliotece nie ma, ale u Ciebie może się znajdzie. Dziękuję bardzo. ;*
||
|
|
|
#4244 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skinsi też super albo Scrubs Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Ja lubię moja bladość,ale wkurza mmnie to,ze każdy podkład jest za ciemny
||||||
|
|
|
#4245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czaisz się na dworcu na jakieś małżeństwo, albo nawet właśnie dwie starsze kobity, zagadujesz gdzie jadą i czy możesz dołączyć. i wsio ![]() Ola, zastanów się nad tą podrózą ![]() Cytat:
jak się grzebie i szczęścia szuka.. to i jo, dziury się robią Tż ogląda mecz, to mam chwilę na wizaż, bo mi tu marudzi, że z kompem bym ciągle siedziała (jasne sprawdzę dwa razy dziennie pocztę i wizaż i już wielkie halo ).wiecie co? dupka z tą pracą, ale wydrukuję sobie cv jak będę w domu i od czwartku będę biegać po sklepach w okolicy i zostawiać cv, może akurat znajdę coś blisko? bo w sumie Tż i jego współlokator obiecali właścicielom, że zostaną na wakacje.. no więc pasowałoby mi coś ogarnąć tu w Gdyni, a nie gdzieś daleko żeby tracić na bilety kasę i czas na dojazdy. w ogóle, jak już mówiłam, jak będziecie coś wiedziały.. kiedy i o której dokładnie przyjeżdżacie to dajcie znać wyjadę gdzieś tam do was ![]() a jak z tym noclegiem Bąbelki? współlokator Tż pojechał dzisiaj do domu, więc za tydzień będzie tutaj, to odpada nocleg "u mnie".. szukałyście jakiejś kwatery?
|
|
#4246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A kiedy dokładnie i na ile się spotykacie? No i właśnie trzeba by coś wykombinować z noclegiem Ej no ale co ja powiem rodzicom ?
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ! na pewno coś znajdziesz.. w końcu młodaś, pięknaś.. co więcej mogą chcieć?! jakieś wykształcenie wyższe? phi.. ![]() nasz nocleg, że tak powiem, się szuka.
|
|
|
|
#4248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jem zdrowo, w małych ilościach 4-5 razy dziennie. Działa na 100%, tylko z mobilizacją u mnie licho. Praaaaacęęęę. Tżta prawie namówiłam, żebyśmy zrobili podobnie jak Martyna opisuje o Wa-wie - poszukali pracy w Łodzi. Tylko nie wiem, czy da radę jakieś mieszkanie na 2-3 miesiące, bo jego babcia na razie w swoim mieszka. Ale mam nadzieję, że sporo jest tak, że ludzie wynajmują studentom, a na wakacje jest wolne. Zaraz się biorę za to szukanie wszystkiego ![]() Porozsyłam CV gdzie się da, pojadę do Łodzi i poroznoszę po sklepach odzieżowych. Tylko pierwszy krok - jak ja mam to napisać zupełnie ominąć rubryczkę doświadczenie? Pomóżcie, jak pisałyście ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19505478]wiecie, tata jedzie o 4 do pracy. zostaję bez samochodu. 6 km przejdziecie się na pieszo .[/QUOTE]Wiesz, jak ja będę wyglądała po tych 6 h? Taaak -> ![]() A teraz to Cię nie ma ![]() Cytat:
bo mi skóra nie schodzi bardzo szybko się opalam na brązowo, twarz czasami na czerwono. A że tak samo szybko bladnę ![]() walnąć? ![]() Jak moje ![]() Pisałaś później, że masz gdzie ją zakładać, a właśnie do tego miałam nawiązać bo ja bym nie miała, a wyglądasz super! ![]() Jestem na kompie i ich nie widzę ale zaraz skoczę na FB i kliknę A w mój składzik na narzędzia Żbiki dzisiaj klikały? ![]() Cytat:
ale ja mądra teraz, a wcześniej tak samo chciałam się wszystkiego nauczyć ![]() A ja się zawsze zastanawiam, jak to możliwe? Dodam, że np teraz na fotelu siedzę po turecku.
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-05-22 o 21:29 |
|||
|
|
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [chciałam obejrzeć film 'Jutro idziemy do kina' i nie ma nigdzie ]Haha, ale w Empikach nic nie robią sprzedawcy? Widziałam ludzi przesiadujących tam i czytających książki, ale takie dziwne to dla mnie.
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Beas, jest na penweo w częściech na jutubie
|
|
|
|
#4251 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chcę bardzo obejrzeć "Różyczkę", ale też nigdzie nie ma
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam kiedyś w tvp, świetny
Przy okazji Wesołowskiego kojarzę tylko z tej roli i z Czasu Honoru, nigdy nie łapię, dlaczego tak go opisują na tych Plotkach, Pudelkach
|
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma zmiłuj.Ja w "doświadczeniu" nic nie wpisywałam, w ogóle nie wpisywałam tej rubryczki, pominęłam ją.. bo i co miałam tam wpisać? ![]() ![]() mi też skóra nie schodzi. Nie bij ![]() Mam, mam. na pewno jakaś okazja [okazje] się znajdzie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-22 o 21:37 |
|
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak ćwiczyłam i mniej jadłam, to cukier, robiło mi się słabo więc to albo to, tzn biegać czy tam jakiś rower ok, ale mówię o siłowych, że to się u mnie z dietą nie trzyma A mogłabyś mi wysłać swoje? Był odzew, czyli masz zrobione profesjonalnie
|
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli pewnie szukają kogoś do pracy na stałe a nie do września. albo potem w weekendy tylko.ja call center nie chce ze wzlgedu na to, że sama z checia pozabijalabym tych ludzi, ktorzy dzwonia do innych namawiajac ich do jakichs *******, a biedni ludzie w to wierza ![]() albo sie wkurzają, że ktos im tyłek zawraca. no i też czytałam trochę o tej pracy, mało kto wytrzymuje dłużej niż miesiąc ale Ty mówiłaś, że tż Twój pracował i nie było tak źle? a z książeczką masz rację. i koszty dodatkowe, żeby ją wyrobić. hm. ale dzięki temu mogłabym poszukać pracy, w której oferują jednak więcej kasy. proporcjonalnej do wysiłku włożonego w nią. liczę też na ewentualne napiwki ![]() na razie się nie zgłębiałam w oferty... bo na prawde nie chce tu spędzić wakacji, to okropne miejsce na wakacje ![]() ja żałuję, że nie robiłam żadnej listy ![]() ale akurat teraz odechiało mi się tego wszystkiego na co miałam wielką ochotę... |
|
|
|
|
#4256 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja książeczkę sanepidu mam, ale pracy chyba nie
|
#4257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi mi o wyjścia z ludźmi, o robienie czegoś fajnego... ![]() ja też nie wiem jak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() taka jest, jak się siłowo ćwiczy. zrzucić kg to się pewnie nie da tak, bo jesz więcej białka, ale właśnie budują się wtedy mięśnie ![]() skoro po ćwiczeniu jesteś głodna, tzn. że organizm nie ma żadnych zapasów, tłuszczów i domaga się energii z zewnątrz ![]() może nie masz z czego chudnąć? może po prostu masz dużo mięśni? cięzkie kości? nie myślałaś nigdy tak o tym? ja bym też z chęcią zobczyła
|
|||
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Malowany welon" [zaczęłam oglądać] "Przerwana lekcja muzyki" "60 sekund" "Deja vu" [nie oglądałam ]"Zielona mila" [ ]"Pachnidło" "Luna" "Siekierezada" Książki: "100 lat samotności" "Tchnienie śniegu i popiołu" "Jedenaście dialogów z porcelanową filiżanką w tle" "Skazany za niewinność" "Ojciec chrzestny" "Buszujący w zbożu" i książki Tokarczuk, Masłowskiej.
|
|
|
|
#4259 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. no nie wiem gdzie xD. właśnie szukamy czegoś ![]() Cytat:
![]() może ciepła woda się znjadzie tak rozmawiacie o pracy. hmm. ja w poniedziałek zadzwonię do takiego ośrodka wypoczynkowego. zobaczymy. bo przy pieczarkach nie chcę pracować. ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
a Buszujący w zbożu też ciekawa książka .chyba wybiorę się też do biblioteki.
|
|||
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19505478]no to jedziesz tez ?
[/QUOTE]raczej nie da rady, chociaż bardzo bym chciała. Cytat:
![]() mówiłyście o opalaniu, jak byłam młodsza to opalałam się na brązowo, a teraz to nawet nie wiem Martyna świetnie wyglądasz w tej sukience pojechałam na majówkę świetnie było! jutro będę miała zakwasy przez to chodzenie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

tylko szczerze.
I nie ma żadnych baleronów !!

. no i chyba obejrzę sobie dzisiaj pierwszy odcinek Skinsów 
już mi niedobrze od tych czipsów
?
cudowna i cudownie w niej wyglądasz!

Ładne, zgrabne nogi !

bo na prawde nie chce tu spędzić wakacji, to okropne miejsce na wakacje