Największy wstyd i siara w Twoim życiu... - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-12, 21:20   #421
lisnov
Zakorzenienie

Dot.: Największy wstyd i siara w Twoim życiu...

Cytat:
Napisane przez kamila901 Pokaż wiadomość
I jeszcze... dziś u dentysty (dodam, że mega przystojny): wypluwam wszystko z buzi do tego "czegoś" i miałam jakoś dziwnie dużo ciągnącej się śliny w ustach wytarłam dłonią... za chwile dentysta daje mi chusteczkę, bo "widzi, że mi się ręce spociły" a za chwile o mało co nie zeszłam na tym fotelu, a chciała mnie zabić moja własna ślina, którą się zakrztusiłam, bo muszę raz na jakiś czas przełknąć, a jakoś na chwilę o tym zapomniałam i właściwie wystraszyłam dentystę, chyba myślał, że umieram przez znieczulenie
Mam nadzieje, ze kiedy Ty niby umieralas, jemu ze strachu tez sie dlonie spocily...
P.S. W przypadku dentysty chodze do kobiety, nie mam zadnych "siar"
lisnov jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-12, 22:22   #422
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisnov Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze kiedy Ty niby umieralas, jemu ze strachu tez sie dlonie spocily...
P.S. W przypadku dentysty chodze do kobiety, nie mam zadnych "siar"
Nie wiem czy mu się spociły, bo akurat wtedy byłam skupiona na złapaniu powietrza ale widać było, że się przejął, bo później jeszcze kilkakrotnie spytał czy już ok i nawet otarł mi chusteczką tą spadającą po policzku łzę

kamila901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-13, 05:47   #423
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Nie wiem czy mu się spociły, bo akurat wtedy byłam skupiona na złapaniu powietrza ale widać było, że się przejął, bo później jeszcze kilkakrotnie spytał czy już ok i nawet otarł mi chusteczką tą spadającą po policzku łzę
Mrrr... Romantycznie
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-13, 12:32   #424
Ieka
Zakorzenienie

mignło mi gdzieś tu że jakieś Wizażanki wpadły w błoto właśnie mi sią przypomniało, że wydarzyła mi sią podobna historia otóż : nie wiem byłam moż w 6 klasie,bylam z ciocią na targu to było po zimnie, dużo błota na ulicy itd. zobaczyłam przed sobą jakąś błotną kałużę byłam pewna
że dam przez nią kroka ale nie udało sią stanęłam na samej krawędzi i oczywiściestraciłam równowagę i usiadłam sobie w tej kałuży masakra, tyyle ludzi sie kręciło bo to sobota i targ do tego,nie było oczywiście autobusu, trzebabyło czekać więc trzebabyło iść na piechotę przez wiadukt, i wogóle przez połową miasta a ja taka umorusana pamiętam to jakby to bylo dzisisiaj
Ieka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-13, 12:47   #425
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez Ieka Pokaż wiadomość
mignło mi gdzieś tu że jakieś Wizażanki wpadły w błoto właśnie mi sią przypomniało, że wydarzyła mi sią podobna historia otóż : nie wiem byłam moż w 6 klasie,bylam z ciocią na targu to było po zimnie, dużo błota na ulicy itd. zobaczyłam przed sobą jakąś błotną kałużę byłam pewna
że dam przez nią kroka ale nie udało sią stanęłam na samej krawędzi i oczywiściestraciłam równowagę i usiadłam sobie w tej kałuży masakra, tyyle ludzi sie kręciło bo to sobota i targ do tego,nie było oczywiście autobusu, trzebabyło czekać więc trzebabyło iść na piechotę przez wiadukt, i wogóle przez połową miasta a ja taka umorusana pamiętam to jakby to bylo dzisisiaj
Ja w podobny sposob zrobilam piekny szpagat. Przechodzilam szerokim krokiem nad kaluza na pasach pod koniec zimy i sie rozjechalam. Tego bolu nigdy nie zapomne (bylam malym tluscioszkiem, wiec o rozciaganiu nie bylo mowy. Sport byl moim wrogiem). Procz bolu zapamietalam jeszcze jedno - jakis kierowca zatrzymal sie, by mnie pozbierac, bo siedzialam i wylam w tej kaluzy.
Stary 2010-05-13, 16:19   #426
Laurieen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marmutita Pokaż wiadomość

rzeczywiście siara pierwsza klasa
a pogrubione bardzo przemawia do mojej wyobraźni ja wręcz to widzę!
Dziękuję, lecz to nie moja zasługa. Post sponsporowany przez matkę naturę i brak podpaski

26.07.2016

zaręczyny

17.06.2017
ślub

Laurieen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-15, 15:30   #427
pudelek
Przyczajenie

Oczywiście w moim życiu również nie brakowało siary Opiszę to co narazie przyszło mi do głowy.
-Miałam może z 13 lat, pojechałam z tatą i siostrą do jednego z pierwszych aquaparków w Polsce. Do ogromnych zjeżdzalni trzeba było wchodzić po dość stromych schodach. Zobaczyłyśmy z siostrą, że kolejka jest zbyt duża, więc stwierdziłyśmy, że przyjdziemy później. Schodząc chciałam poruszać się jak modelka, nie muszę mówić jak to sie skończyło...poślizgnęłam się i z hukiem upadłam na tyłek i zjechałam po kilku schodach. Cały basen widział mój upadek.
-Zjeżdżałam na jabłuszkach ze starszym kuzynem i kuzynką. Nie da się opisać miny kuzyna, kiedy z całym impetem wjechałam moją nogą prosto w jego krocze...
-Jak byłam bardzo mała, malowałyśmy coś z kuzynkami u mnie w domu, kiedy kichnęłam, posmarkałam cały rysunek..
-Z tymi samymi kuzynkami przebywałyśmy na tzw"koloniach" u babci. Kiedy one rozmawiały na poważne tematy z nowopoznanym sąsiadem, ja bujałam się na gałęzi i kopnęłam kolegę prosto w głowę. Komentarz kuzynki nie pozostawiał wątpliwości: "Nie martw się ona jest głupia"
-Kiedys matka eksa nakryła nas na igraszkach, kiedy zaczęła otwierać drzwi zerwałam się jak szalona z łóżka, zbierając po drodze ciuchy, zapomniałam stanika...nigdy w życiu chyba tak mi nie było wstyd. Matka mojego eksa oddała mu znalezisko, a ja myślałam, że nigdy nie wyjdę już z jego pokoju...
Stary 2010-05-15, 15:52   #428
tulula1227
Rozeznanie

Jedną z największych moich wpadek przeżyłam całkiem niedawno, bo miesiąc temu.
O tóż pewnego wieczoru mama zaprosiła swoich przyjaciółek do nas na winko,niestety (...) jedna z nich przyjechała ze swoim mężem [taki typ zazdrośnika,nie wierzył, gdzie żona jedzie więc postanowił zabrac się z nią na "babski wieczorek" ], a że ja po 3 godzinkach poczułam się zmęczona, poszłam na górę do siebie, wzięłam szlafroczek i postanowiłam zreklasowac w kąpieli w swojej łazience [tej na moim piętrze, tam jest zarówno wanna jak i toaleta]. Nie miałam żadnych wyrzutów sumienia, że zajmuję wc gościom, bo na dole jest osobna łazienka.

Nabrałam pełną wannę, leżałam no i wiadomo- mydełkiem się smarowałam TU i ÓWDZIE, kiedy nagle otwierają się drzwi od łazienki i... widzę tego choleryka-zazdrośnika tej kobiety, co przyjechała do mamy ....! Jego wyraz twarzy- bezcenny... Mój- tragiczny. Po 10 sek facet się przebudził i przepraszając zamknął drzwi, ja zaś jeszcze dobrą minutę byłam w szoku.
[ od tamtej chwili ZAWSZE zamykam drzwi. Wcześniej tego nie robiłam bo w drzwiach od wc jest okienko i kiedy się w nim pali światło, to wiadomo, że ktoś jest w środku]...

Druga moja wpadka też była niezła.
Rok temu-lato,wakacje, Morze Czarne...
Na plaży wielka dmuchana zjężdżalnia wprost do morza... Totalny odlot, żadnych zakazów, można było zjężdżac, jak tylko się chciało. Więc postanowiłam, że zjadę "na główkę", czyli przodem.

Pllluuum do wody... Wypływam, już namacałam nogami dno i chciałam wychodzic... Kiedy zauważyłam [cudem] ,że.... nie mam na sobie majtek od stroju..

Całe szczęście, że pływały obok....
Stary 2010-05-15, 18:57   #429
moniekk8
Raczkowanie

U mnie na lekcji polskiego mieliśmy podporządkowac do podanych wyrazow albo chaos albo chaotyczny. Moja koleżanka gdy pani ją zapytała nie wiedsziała o coi chodzi i na pytanie :
- Co masz w głowie?
Odpowiedziała mózg
moniekk8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-16, 09:55   #430
Ieka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniekk8 Pokaż wiadomość
U mnie na lekcji polskiego mieliśmy podporządkowac do podanych wyrazow albo chaos albo chaotyczny. Moja koleżanka gdy pani ją zapytała nie wiedsziała o coi chodzi i na pytanie :
- Co masz w głowie?
Odpowiedziała mózg
niezbyt przyjemna odpowiedz i to do nauczycielki
Stary 2010-05-16, 10:08   #431
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
niezbyt przyjemna odpowiedz i to do nauczycielki
dlaczego?

Stary 2010-05-16, 10:44   #432
Ieka
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego?

co dlaczego ??? też byś tak odp. do swojej nauczycielki ??ja nie
Stary 2010-05-16, 13:22   #433
19katarina82
Kasia o...

Normalna odpowiedź, ani bezczelna ani chamska.
Stary 2010-05-16, 14:22   #434
Ieka
Zakorzenienie

zależy od gustu
Stary 2010-05-16, 14:25   #435
Alciaaa
Rozeznanie

Odpowiedź: Mózg raczej nikogo nie obrazi Wiele osób które były by na miejscu tamtej osoby pewnie by tak odpowiedziały. Ja nie widzę w tym nic niestosownego.

Alciaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-16, 14:51   #436
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Czy mózg to dla Ciebie wulgarne słowo?
czokled jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-17, 07:18   #437
pavett
Zadomowienie

GG do pavett

Prawdę powiedziała.
A co miala odpowiedzieć siano, nic - to by była bardziej kulturalana odpowiedź?
Stary 2010-05-17, 08:22   #438
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez pavett Pokaż wiadomość
Prawdę powiedziała.
A co miala odpowiedzieć siano, nic - to by była bardziej kulturalana odpowiedź?
Jak dla mnie, to samo pytanie nauczycielki "co masz glowie" bylo chamskie i w domysle osmieszajace dla tej dziewczyny.
Stary 2010-05-17, 08:26   #439
Ieka
Zakorzenienie

oj dobra już nie kłóćmy się i nie zaśmiecajmy wątku !!
wg mnie poprostu fajnie ta odp. zabrzmiała, nie mówię że chamska byłoa czy coś w tym rodzaju,a o to że ja bym tak nie odp. to miałam na myśli swoich profesorów, którzy o żartach nie mają pojęcia i miało by to swoje konsekwencje
tyle na ten temat.

Edytowane przez Ieka
Czas edycji: 2010-05-17 o 08:30
Stary 2010-05-18, 01:12   #440
wiolaraczka
Zadomowienie

Ale się uśmiałam
Aż przypomniały mi się moje wpadki.
Odnośnie kremu do depilacji, o którym któraś z Was pisała- kiedyś miałam fazę,że rosną mi włosy na twarzy,pod oczami itd. i bałam się,że po jakimś czasie cała zarosnę. Będąc u ciociu na wakacjach wygrzebałam z łazienki jej krem do depilacji i posmarowałam sobie miejsce pod oczami,tam gdzie wydawało mi się,że mam za duże włoski. Niestety za długo ten krem trzymałam i kiedy go w końcu starłam bardzo podrażnił mi skórę, do tego stopnia,że miałam strupki pod oczami. Najgorsze jest to ,że w tym czasie zaczęłam chodzić z moim obecnym Tż-tem i on za cholerę nie mógł uwierzyć ,że to wina kremu tylko pytał przejęty kto mnie pobił

Kolejna wpadka to trauma mojego dzieciństwa
Będąc dzieckiem każde wakacje spędzałam u babci.Babcia pracowała na basenie gdzie często ja odwiedzałam . I tak pewnego dnia poszłam do niej,a że okazało się,że jest zajęta ,postanowiłam zejśc na dół(do pokoju pracowników) i tam na nia poczekać.Niestety tego dnia nie czułam się za dobrze i kiedy schodziłam pod schodach niekontrolowanie zwymiotowałam w korytarzu i uciekłam do domu żeby nie było na mnie
Niestety zostałam zdemaskowana bo jeden z pracowników to widział i powiedział babci

Innym razem przyjechałam do babci na ferie.Kiedy już dochodziłam do jej domu poślizgnęłam się na drodze, spadł mi plecak , otworzył się niezbyt już sprawny suwak i wyleciały moje wrzucone luzem majtki i skarpetki,a cała ta akcję obserwował sąsiad odśnieżający podjazd

Po prostu Wiola

Edytowane przez wiolaraczka
Czas edycji: 2010-05-18 o 01:13
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 08:57   #441
Ieka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolaraczka Pokaż wiadomość
Ale się uśmiałam
Odnośnie kremu do depilacji, o którym któraś z Was pisała- kiedyś miałam fazę,że rosną mi włosy na twarzy,pod oczami itd. i bałam się,że po jakimś czasie cała zarosnę. Będąc u ciociu na wakacjach wygrzebałam z łazienki jej krem do depilacji i posmarowałam sobie miejsce pod oczami,tam gdzie wydawało mi się,że mam za duże włoski. Niestety za długo ten krem trzymałam i kiedy go w końcu starłam bardzo podrażnił mi skórę, do tego stopnia,że miałam strupki pod oczami. Najgorsze jest to ,że w tym czasie zaczęłam chodzić z moim obecnym Tż-tem i on za cholerę nie mógł uwierzyć ,że to wina kremu tylko pytał przejęty kto mnie pobił

Kolejna wpadka to trauma mojego dzieciństwa
Będąc dzieckiem każde wakacje spędzałam u babci.Babcia pracowała na basenie gdzie często ja odwiedzałam . I tak pewnego dnia poszłam do niej,a że okazało się,że jest zajęta ,postanowiłam zejśc na dół(do pokoju pracowników) i tam na nia poczekać.Niestety tego dnia nie czułam się za dobrze i kiedy schodziłam pod schodach niekontrolowanie zwymiotowałam w korytarzu i uciekłam do domu żeby nie było na mnie
Niestety zostałam zdemaskowana bo jeden z pracowników to widział i powiedział babci

Innym razem przyjechałam do babci na ferie.Kiedy już dochodziłam do jej domu poślizgnęłam się na drodze, spadł mi plecak , otworzył się niezbyt już sprawny suwak i wyleciały moje wrzucone luzem majtki i skarpetki,a cała ta akcję obserwował sąsiad odśnieżający podjazd
fajnie z tymi wylatująłcymi skarpetkami i majtkami mnie najardziej rozbawaił ale wymioty na schodach też niezłe
Stary 2010-05-18, 12:20   #442
wyszukiwarka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiolaraczka Pokaż wiadomość
Ale się uśmiałam
Odnośnie kremu do depilacji, o którym któraś z Was pisała- kiedyś miałam fazę,że rosną mi włosy na twarzy,pod oczami itd. i bałam się,że po jakimś czasie cała zarosnę.

Stary 2010-05-22, 18:32   #443
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Ja przeżyłam niedawno niezłą siarę

Byłam na wyjeździe terenowym ( była bardzo bardzo fajnie-taki mały offtop).Pewnego dnia podczas górskiej wędrówki zahaczyliśmy o polankę i mieliśmy na niej wykład,nie chciało mi się stać,więc postanowiłam usiąść na trawie.Wykład się przedłużał,a ja czułam że drętwieją mi nogi.Gdy wreszcie nadszedł koniec chciałam wstać,niestety okazało się że zdrętwiały mi prawie całe nogi,nie dałam rady ustać i zaliczyłam glebę

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-22, 20:18   #444
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
zależy od gustu
"-co masz w głowie?
-mózg"

i co w tym chamskiego ?

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie, to samo pytanie nauczycielki "co masz glowie" bylo chamskie i w domysle osmieszajace dla tej dziewczyny.
ale tu chodzilo z tym pytaniem "co masz w glowie?" o to ze miala odpowiedziec "chaos"

Stary 2010-05-22, 20:45   #445
karolynka90
Zakorzenienie

Kiedyś jechałam autobusem do szkoły.
Złapałam się rurki, chcąc się na niej obkręcić i usiąść na siedzeniu.
Niestety rurka urwała się pod sufitem, a ja usiadłam na siedzeniu z ową rurką na głowie. Nieźle sobie nią przywaliłam i odechciało mi się tańców w autobusie.
Na szczęście kierowca się nie kapnął, ale ludzie ryczeli ze śmiechu.
Stary 2010-05-22, 21:12   #446
Ieka
Zakorzenienie

Cytat:
"-co masz w głowie?
-mózg"

i co w tym chamskiego ?

ja tego nie powiedziałam, może najpierw przeczytaj co napisałam a potem dodaj swój kom.
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

ale tu chodzilo z tym pytaniem "co masz w glowie?" o to ze miala odpowiedziec "chaos"
po co tak wałkować jedno i to samo ? ja wyjaśniłam o co mi chodziło, jeśli ktoś nie zrozumiał to jego wina
Stary 2010-05-22, 21:41   #447
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Kiedyś jechałam autobusem do szkoły.
Złapałam się rurki, chcąc się na niej obkręcić i usiąść na siedzeniu.
Niestety rurka urwała się pod sufitem, a ja usiadłam na siedzeniu z ową rurką na głowie. Nieźle sobie nią przywaliłam i odechciało mi się tańców w autobusie.
Na szczęście kierowca się nie kapnął, ale ludzie ryczeli ze śmiechu.
czokled jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-22, 21:43   #448
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czokled Pokaż wiadomość
Stary 2010-05-22, 22:41   #449
fiolka208
Rozeznanie

Kiedyś w sklepie wypaliłam-poproszę marichuanę....yyy to znaczy marjanek... (chodziło o majeranek)mina pani masakryczna
fiolka208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-22, 22:44   #450
Nolley
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fiolka208 Pokaż wiadomość
Kiedyś w sklepie wypaliłam-poproszę marichuanę....yyy to znaczy marjanek... (chodziło o majeranek)mina pani masakryczna
głodnemu chleb na myśli

MOJA PIELĘGNACJA

WYMIANKA
Nolley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości