![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy kramik smash - 5-tki Diora, róż Chanel, highlighter MAC, pędzle i inne cud
Być może pytałam Cię już w poprzednik wątku. Niemniej, bardzo podoba mi się róż Chanel, cień Clinique, pędzelek do cieni Sephora i płyn do pędzli. Może znajdziesz coś w moim nowym wątku?
Pozdrawiam, nanah
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy kramik smash - 5-tki Diora, róż Chanel, highlighter MAC, pędzle i inne cud
odnośnie Dior Jazz Club - niestety nie mogę obfocić mojej paletki bo została w PL a ja jestem obecnie w IRL (zresztą i tak nie mam cyfrówki)
jeżeli chodzi o kolory to mogę poszukać zdjęć w necie... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19509421]A moze za 3 . MAC MINERALIZE SKINFINISH KOLOR SOFT AND GENTLE przygarniesz MACa z mojego watku?[/QUOTE]
Nie, on tez jest mocno blyszczacy, a Shimmer Amber mi wystaczy. W tej chwili mozna mnie kusic tylko rozami MAC (nie mineralnymi, bo one sa mocno blyszczace tez) i Diora. Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Ruksana - to ja sie jednak zdecyduje. Pielegnacja wazniejsza niz nowe cienie ![]() To co - róz za 2 kremiki Hydracid C? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.