Minęła Wielkanoc, minie Dzień Mamy, a my o ślubach ciągle ćwierkamy - PM 2011, cz.18 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-22, 22:21   #3871
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88
Dot.: Minęła Wielkanoc, minie Dzień Mamy, a my o ślubach ciągle ćwierkamy - PM 2011,

Nie nadrabiam, nie mam siły....

byłam dzisiaj w szkole.... ładnie wszystkie 3 egzemplarze prac wydrukowane, zbindowane, i co?
Znalazł jeden błąd w bibliografii i jedna rycina mu nie pasował wszystko musze robić od nowa, mam czas do wtorku

Dawno nie byłam taka zła....

Buziaki dla was

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 22:29   #3872
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Minęła Wielkanoc, minie Dzień Mamy, a my o ślubach ciągle ćwierkamy - PM 2011,

Hello[

QUOTE=anemeon;19498938]a mój brat był wczoraj u psychologa - ma 12 lat rocznikowo i jego wychowawczyni (jakaś wredna baba) ostatnio napisała kartkę do moich rodziców przekazaną przez koleżankę z klasy brata (sic!), że mój brat jest opóźniony w rozwoju, jej się zdaje, że nadaje się na 2 klasę podstawówki! Rodzice załamani, ale poszli do tego psychologa i okazało, że wszystko ok - normalne dwunastoletnie dziecko, tylko się stresuje, kiedy czegoś nie rozumie i się zamyka w sobie. W dodatku psycholożka powiedziała, że rodzice spokojnie mogą oskarżyć wychowawczynię o to, że takie informacje przekazuje przez osoby trzecie. Ładne nauczycielki są w polskich szkołach... [/QUOTE]

O matko I to ma być pedagogBym takiej zabroniła dzieci uczyć

Cytat:
Napisane przez madabell Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Te ciemne chmury to od Ciebie przyszły U nas tylko lało.
Maja słodziachna

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
bambusiek dziekuje za pomysl odnosnie empiku bylam wczoraj w empiku i tam jest to jeszcze drozsze niz na stronie o 10zl ale zawsze.
Koleżanka często kupuje przez neta, to czasem się dołączam,bo jest sporo taniej

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Wiecie co postanowiłam? Że zapiszę się na prawo jazdy

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

byłam dzisiaj w szkole.... ładnie wszystkie 3 egzemplarze prac wydrukowane, zbindowane, i co?
Znalazł jeden błąd w bibliografii i jedna rycina mu nie pasował wszystko musze robić od nowa, mam czas do wtorku

Buziaki dla was
To promotor sprawdzał teraz pracę?
A co do błędów, to chyba do się skorygować czarnym cienkopisem U mnie tak było...

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Aaaa... I do bindowania można dodrukować felerne strony i włożyć do całości Chyba, że jakaś numeracja czy coś się sypnie
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 22:29   #3873
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Bambusiu, nie da się słonko... muszę zmienić w bibliografii kolejność a co za tym idzie każdą jedną stronę w pracy (bo muszę bibliografię od nowa dopasować).Ale mi już obojętne. Mogę nawet we wrześniu się bronić. Dzięki Ci za rady

Idziemy spać, dobranoc

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-05-22, 22:30   #3874
bambusiek
Zakorzenienie

Idę spać, bo spałam w całości 4 godziny, a na dodatek masakryczny kaszel mnie męczy od rana

Dobrej nocy
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 23:17   #3875
MALENSTWO84
Raczkowanie

dobry wieczór, dziewczynki. widzę, że sporo mnie ominęło. Często o was myslę, ale nie mam kompletnie czasu na nic ostatnio. Dorwałam prackę po godzinach. Jestem kurierem urzędu strasznie czsochłonne, ale ze względu na rodzaj mojej pracy zawodowej, nie wszędzie wypada mi dorobic;P u mnie w sumie żadnych nowosci, prócz tego, że konflikt z rodzicami wcale nie poszedł do lamusa. Mama znów robi jakieś wybiegi, żeby postawic na swoim, żeby ślub i wesele były w moich rodzinnych stronach;( już nie mam mocy jej tłumaczyc... A za spraw przyjemnych - mam za soba mierzenie pierwszych sukni, mojej wymarzonej Sabelle także dziś pojechaliśmy z TŻem i koleżanką do Tychów do salony, gdzie ją mają. I musze przyznac, że jest bossska n iemniej jednak cena 5690 mnie przerasta.. Choc na tyle duże za mnie wariatka, że w sumie mogłam ją zamówic:P dosżłam jednak do wniosku, że lepiej będzie, jak zrobi ja dla mnie krawcowa. Trafiłam na fantastyczna babeczkę Poza tym suknia jest nieziemsko ciężka.. Dlatego optrzebuję modyfikacji - i to mam zapewnione u mojej krawcoej

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Bambusiu, nie da się słonko... muszę zmienić w bibliografii kolejność a co za tym idzie każdą jedną stronę w pracy (bo muszę bibliografię od nowa dopasować).Ale mi już obojętne. Mogę nawet we wrześniu się bronić. Dzięki Ci za rady

Idziemy spać, dobranoc
widze, że nie tylko ja mam problem z oddaniem pracki i obroną;( próbuję się dostac do mojej promotor od dłuższego czasu. Nie mam szczęścia, bo ciągle coś się dzieje na uczelni - a to juwenalia i akurat zajęcia odwołali, a to tragedia z 10 kwietnia, gdzie też były rektorskie, a to jakieś święta, wolne od pracy. A teraz od tygodnia ze względu na podtopienia też pozamykane na 4 spusty. Już mam dośc. Praca leży u promotor, a ja nawet nie mam jak się z nią spotkac. Mam już wszystko napisane, poprawione ze 3 razy i czekam na kolejny wedykt. Mam dośc powoli. wszystko związane z obroną idzie jak po grudzie.

ślub cywilny 07.05.2011 r.

ślub kościelny 28.04.2012 r.

czekamy na Maleństwo 16.05.2012 r.
MALENSTWO84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 23:25   #3876
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Kasiu a gdzie się wybierasz?? zdjęcia wizowe są ok, gorsze są do paszportu
do wizy do stanów też są debilne wyglądam jak placek-kryminalista
we Wro wały puściły, ale w centrum nie wiem co się dzieje
dobranoc

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-05-22 o 23:35
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 23:59   #3877
JennyAniolek
Zakorzenienie

Smile Dot.: Minęła Wielkanoc, minie Dzień Mamy, a my o ślubach ciągle ćwierkamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry w ten piękny poranek

I teraz uciekam, bo wczoraj kieckę na wesele kupiłam, ale chyba za duża Mam nadzieję, że mi babka wymieni

Buziaki dla wszystkich I nowych PMek, których niestety nie mam czasu poznac też
Cześć Ivonko
co u Ciebie ? pochwal się kiecką

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Dzięki, o książce nie pomyślałam. Może jakąś kucharską dla dwojga znajdę
I myślałam jeszcze o dwóch filiżankach
dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
jestem już u rodziców uciekliśmy z P. z Wro
hey,
a jak sytuacja w rodzinnym miescie ??

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
a mi wyszlo ze bede meic dwojke:P a ja chce trojke:d
u mnie tak samo

Cytat:
Ja za pół godzinki uciekam na komunię...
wpadłam się tylko przywitać.
Buziaki
w sobote na komunie ?

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
ech, Dziewczyny mam 34,9 st. temperatury
jakoś dziwnie się czuję
zdrowiej!

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Byłam sobie zrobić zdjęcie do dyplomu ale mi się nie podoba musze iść gdzieś indziej nawet ojciec powiedział że normalnie wyglądam lepiej niż na tym zdjęciu a to już znaczy że jest ciężko i pół dnia zmarnowałam

a gdzie robiłaś zdjęcia ??

Cytat:
a mój brat był wczoraj u psychologa - ma 12 lat rocznikowo i jego wychowawczyni (jakaś wredna baba) ostatnio napisała kartkę do moich rodziców przekazaną przez koleżankę z klasy brata (sic!), że mój brat jest opóźniony w rozwoju, jej się zdaje, że nadaje się na 2 klasę podstawówki! Rodzice załamani, ale poszli do tego psychologa i okazało, że wszystko ok - normalne dwunastoletnie dziecko, tylko się stresuje, kiedy czegoś nie rozumie i się zamyka w sobie. W dodatku psycholożka powiedziała, że rodzice spokojnie mogą oskarżyć wychowawczynię o to, że takie informacje przekazuje przez osoby trzecie. Ładne nauczycielki są w polskich szkołach...
wow! co za baba

Cytat:
powodzenia

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Nikt nie tęsknił
jak to nikt, a ja
a czemu Cię nie było ?

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
Kupiliśmy dziś dla Tż ten garnitur w końcu w vistuli było promo. Ale wygląda
super!
a jaki kolor ?

Cytat:

Buziaki dla was
masakra co za koleś!

---
ciekawe co tam u Mici, bo już dawno jej nie było
---

18-stka się udała a teraz zmykam już spać P. dziś u mnie śpi, ale chociaż potulę się do niego do jutra

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-23, 00:21   #3878
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
hey,
a jak sytuacja w rodzinnym miescie ??
ok, nic a nic aż jestem zdziwiona odpukać mam nadzieję, że tak pozostanie

Stary 2010-05-23, 00:48   #3879
Mustique
Lena

witajcie laski...

a ja obolała.. juz prawie po ścianach chodzę!

tak mnie złapał ból zęba- pierwszy raz w zyciu; ze masakra. a kiedy do rana! a że jutro niedziela- to pewno kolejny dzień przebeczę!

byle do poniedziałku!
Stary 2010-05-23, 07:37   #3880
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

uuu... a ja sama ranną porą...

no to co to ja idę, nie??
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 09:00   #3881
karolinusienka
Zakorzenienie

Dzien dobry
Mnie z rana przywitał @ ehhh i juz jak osa chodze
Dzisiaj jade tam do nowej pracy na jutrzejsza rozmowe przynajmniej wypoczeta bede wiec trzymajcie kciuki, bo do jutra wieczora internetu nie bede miala jak wroce do Lodzi to wszystko poopowiadam
miłej i słonecznej (jak u mnie )niedzieli
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-23, 09:01   #3882
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Heja, poczytałam Was troszkę wczoraj u G, ale nie lubie pisać na laptopie to sie nie odzywałam, a w domu net mi nie działał

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
I teraz uciekam, bo wczoraj kieckę na wesele kupiłam, ale chyba za duża Mam nadzieję, że mi babka wymieni
Udało sie wymienić?? Poka

Cytat:
a ja czekam na @ czuję, że nadciąga z opóźnieniem 10 dniowym mogła przyleźć o czasie to już bym miała spokój

Cytat:
Jeju.... Chyba zaraz usnę... najwidoczniej nie nadaję się na imprezowanie dłużej niż północ
oj, ja też tak mam. Az się boję jak będę wyglądała na poprawinach heh

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
mam jeszcze dwoch braci...tylko ze wiesz jak to z bracmi:p ja z mama mam bardzo dobry kontakt no i zawsze pogadmy pojedziemy na zakupy i wogole...a jak sie wyprowadze to bedziemy si ewidywac co dwa tygodnie moze co trzy....my mamy dokaldnie z podworka na podworko 330 km
Ja już się zastanawiam, jak wytrzymam bez mamy. A niby bedziemy w jednym mieście mieszkały. Ehh, jakoś to będzie. Z bratem miałam zawsze świetny kontakt, ale od kiedy mieszka ze swoją dziewczyną, to strasznie sie zmianił. Zrobił sie pantoflarz

Cytat:
Jaka tu dziś ciiiisza....
fdobrze, nie msuze duzo nadrabiać :P

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
dzis stanelam wobronie chrzesniaka bylam z nim na placu zabaw i jakies dziecko 5 letnie tak mnie wkurzalo- bez rodzicow bylo i zjezdzalo na zjezdzalni- Mik do niego, chcial sie bawic, a ten jak to dziecko-nie dam ci tej lopatki.Mik smutna minka, ja juz wsciekla ale nic.za chwile znow miki cos sie cieszy do niego, a ten:dzidziuch-smierdziuch

to juz nie wytrzymalam i mowie: skad wiesz,ze on ma tak na imie? krzykiem oczywiscie.
on: podkowka- nie wiem
ja: to ja ci powiem:Mikołaj. i lepiej sobie zapamietaj
on: dobrze

i juz Mikolaj do niego zaczal wolac, pozwolil mu pozjezdzac.
no to ja: - staralam sie przyjaznie juz;p- jak masz na imie?
a ten mi swoje dane osobowe lacznie z ulica zaczal podawac
i juz raptem lopatke mu chcial dac itd.
ale ja mowie,ze mamy swoje w domu i poszlismy

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

a potem sie zjawil ojciec dziecka i jak wracalismy to widzialam,ze cos krzyczal na niego.w sumie szkoda mi tego dziecka
biedne dziecko, ale dotta ma racje, dzieci wszystko wynosza z domu. A co dziecko jest wionne, że ma głupich rodziców

Cytat:
:
a mój brat był wczoraj u psychologa - ma 12 lat rocznikowo i jego wychowawczyni (jakaś wredna baba) ostatnio napisała kartkę do moich rodziców przekazaną przez koleżankę z klasy brata (sic!), że mój brat jest opóźniony w rozwoju, jej się zdaje, że nadaje się na 2 klasę podstawówki! Rodzice załamani, ale poszli do tego psychologa i okazało, że wszystko ok - normalne dwunastoletnie dziecko, tylko się stresuje, kiedy czegoś nie rozumie i się zamyka w sobie. W dodatku psycholożka powiedziała, że rodzice spokojnie mogą oskarżyć wychowawczynię o to, że takie informacje przekazuje przez osoby trzecie. Ładne nauczycielki są w polskich szkołach...
co za ludzie, i oni siebie nazywają pedagogami

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 09:03   #3883
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:

Buziaki dla was

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość

a ja obolała.. juz prawie po ścianach chodzę!

tak mnie złapał ból zęba- pierwszy raz w zyciu; ze masakra. a kiedy do rana! a że jutro niedziela- to pewno kolejny dzień przebeczę!

byle do poniedziałku!
3maj się

Cytat:
Tez uwielbiam G w garniaku

U mnie wszystko ok. Woda powoli opada. Na szczęście nas nie zalało ale widziałam, że Wrocław pozalewało w niektórych miejscach.
Wczoraj kupiłam mamie torebkę w CCC. Mi sie podoba, a mama nie bedzie miała wyjśćia, jak mogła sobie wybrać to nie chciała, to teraz trudno :P
Wczoraj G miał wolną chatę, więc fajnie było. i sałatka grecka na kolacje I w ogóle przyjemnie

Dobra laski ide zrobić coś z włosami, a później do kościoła z G i do niego na urodzinowy obiad Jak ja tego nie lubię, będą jego dziadkowie

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 09:58   #3884
Mustique
Lena

hey!

ja już po dentyście! masakra!

ale nocy nie przezyłam; musiałam jechać na izbę przyjęć i dali mi jakiąś super mieszankę przeciewbólową i na pól nocy ból zelrzał. i dali namiary na otwartyy w niedzielę gabinet dentystyczny. ufff.... ale ulga. a ząb niby zdrowy a w środku zepsuty.... niestety wyrwany! ale z tyłu on był wiec sie tym nie przejmuję!

a tak wogóle to u nas znów gorąc!

a teraz nadrabiam....

Elunka- 3maj się
Stary 2010-05-23, 10:19   #3885
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
do wizy do stanów też są debilne wyglądam jak placek-kryminalista
we Wro wały puściły, ale w centrum nie wiem co się dzieje
dobranoc
ja tam ze swojej wizy jestem zadowolona
jedziesz do Stanów?? zabierz mnie....
jaką wizę załatwiasz? J1 czy turystyczną??

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-23, 10:20   #3886
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Nadrobiłam ostatnia stronę. dzięki Dziewczyny.. już mi lepiej, przespałam się z tym...

Mustique dobrze że się pozbyli dziada...

Jenny u nas są komunię w sobotę, nie wiem czemu.. jak jechałam do Łodzi 2 maja to się wszyscy od nas dziwili ze komunia w niedzielę...

Ide po kawę i poprawiam to, a za 2 h jadę do szkoły mu to oddać.. kolega G mni to wydrukuje na wtorek.....promotor podpisze w pt i oddam... 3 dni spóźnienia..

Aha, i dowiedziałam się że ma być 40 pytań i będziemy losować. Stysik i mnie dopadła sprawiedliwość nie układam już sama sobie 3 pytań

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-05-23, 10:21   #3887
niunia32
Zakorzenienie

Impreza pracownicza się udała po 4 byłam w domu.

dzisiaj na 15 do szkoły na angielski. i jeszcze wypadało by zaliczać, ale nie wiem czy dam radę dzisiaj

Malinka

Haniusia
Stary 2010-05-23, 10:24   #3888
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
a mi sie robic nie chcialo za duzo pytan, przebrnełam przez pierwsze 3

mnie też

......................... ...............

dobra, przeczytałam, nadrobiłam i znikam....
Stary 2010-05-23, 10:25   #3889
niunia32
Zakorzenienie

dzisiaj mamy 461 ddś i 462 dpz

Malinka

Haniusia
Stary 2010-05-23, 10:27   #3890
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
ja tam ze swojej wizy jestem zadowolona
jedziesz do Stanów?? zabierz mnie....
jaką wizę załatwiasz? J1 czy turystyczną??
turystyczną
teraz muszę do Krk jechać, ale mi się nie chce

Ela ja miałam 60 pytań także Ty masz mniej

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-05-23 o 10:29
Stary 2010-05-23, 10:32   #3891
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:

Aaaa... I do bindowania można dodrukować felerne strony i włożyć do całości Chyba, że jakaś numeracja czy coś się sypnie
Dziewczyny, nie orientujecie się czy tak się da? wczoraj byłam za bardzo zła żeby myśleć.....bo w sumie z numeracja ok, musiałabym tylko 3 strony podmienić....
tylko jak to jest zbindowane to nie wiem czy kartki da się wyjąć a włożyć nowe?

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Ela ja miałam 60 pytań także Ty masz mniej
JA to jestem taka zła że nawet przez sto przebrnę żeby mu pokazać ze zdolna studentkę zezłościł

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-05-23, 10:34   #3892
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
JA to jestem taka zła że nawet przez sto przebrnę żeby mu pokazać ze zdolna studentkę zezłościł
racja dasz radę! kilka dni nauki i po strachu niech spada a kiedy obrona?

Stary 2010-05-23, 10:41   #3893
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Miało być 15 czerwca ale myślę ze przesuną trochę bo niektórzy są bardziej w czarnej du.pie niż ja...

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-23, 10:46   #3894
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Miało być 15 czerwca ale myślę ze przesuną trochę bo niektórzy są bardziej w czarnej du.pie niż ja...
ja broniłam się w swoje urodziny i imieniny P. bo mamy w ten sam dzień 29.06

ale jestem zła nie dostałam jeszcze zwrotu z podatku

Stary 2010-05-23, 10:49   #3895
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Kaska mój brat też nie dostał jeszcze

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-05-23, 10:54   #3896
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaska mój brat też nie dostał jeszcze
najlepsze jest to, że mi by się przydało teraz to 250zł

Stary 2010-05-23, 10:56   #3897
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Zawsze tak jest, jak są potrzebne to nie ma
Ja na tą obronę głupią to chyba z 5 stów wydam

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-05-23, 11:00   #3898
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze tak jest, jak są potrzebne to nie ma
Ja na tą obronę głupią to chyba z 5 stów wydam
strasznie dużo
będę musiała chyba od rodziców pożyczyć-nie znoszę pożyczać kasy

Stary 2010-05-23, 11:09   #3899
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
turystyczną
teraz muszę do Krk jechać, ale mi się nie chce
życze otrzymania wizy

jak ja bym chciała znowu być w USA

Malinka

Haniusia
Stary 2010-05-23, 11:09   #3900
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Nikt nie tęsknił
skad taki wniosek?
gdzie bylas jak cie nie bylo?

Cytat:

Cytat:

Buziaki dla was
ale lipa dlatego ja najpierw wydrukowalam probny dla promo, zeby sie juz pozniej nie czepial...i kicha z tymi pytaniami, az sie boje co nasz wymysli

M. poszedl zapalic i mam chwile dla Was

fajnie sie z nim spi

i gril tez udany, mimo ze padalo

do wieczora

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości