|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. IV
Cytat:
![]() W zeszłym roku było to samo tylko wtedy wybrałam się na zakupy i pocałowałam klamkę ![]() Kto by pomyślał, że właśnie takie stosunkowo mało ważne święto i wszystko zamknięte.. |
|
|
|
|
#2282 |
|
Rozeznanie
|
nie żebym się wymądrzała ale to chyba właśnie bardzo ważne święto kościelne... obchodzi się go 50dni po zmartwychwstaniu. wolne od pracy tego dnia jest chyba od 2008roku.
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten dzień jest jednym z 11dni w roku, kiedy wszystko jest pozamykane. |
|
|
|
|
#2284 |
|
Zadomowienie
|
Ja też właśnie zawsze już od 3 lat w te Zielone Światki sie na zakupy wybieram
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już sie szykowałam do wyjścia na zakupy :/
a co do "ważności", to jest to chyba indywidualne odczucie każdej z nas -dla mnie jest nieważne i ogólnie uważam, że dni wolne mogłyby być tylko ze wzgledu na święta państwowe, a nie religijne ![]() przymierzałam ostatnio tą morelową sukienkę za 24,90 (ta z gumką w pasie), trochę bezkształtnie się w niej czułam i bardziej mi się kojarzyła z "działkowo-plażową" sukienka niż taką na co dzień. do tego kieszenie (wewnętrzne) prześwitywały przez materiał. |
|
|
|
#2286 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), wiec nie rozumiem jaki jest związek miedzy marketem/centrum handlowym, a zielonymi świątkami. nie patrze na sprawę, pod kątem ilości dni wolnych, ale pod kątem sensowności nie zamierzam obchodzić dziś zadnego święta (podejrzewam, że wielu ludzi go nie obchodzi w żaden spósób, nawet wśród katolików ), tylko chciałabym iść na zakupy. podejrzewam, że wielu właścicieli też wolałoby mieć dziś otwarty interes i pracować, bo jednak są na takich wolnych dniach stratni.
|
|
|
|
|
#2288 |
|
po prostu Em :)
|
Czyli wolałabyś, żeby były 3 dni wolne w roku. Rozumiem.
|
|
#2289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Ceiszmy się, że w wiekszosc niedziel centra handlowe są otwarte, bo może niedługo we wszystkie niedziele będzie pozamykane.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
kliknelam marynarke w paski za 90zł.
a miałam oszczędzać
|
#2292 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Rozeznanie
|
to nie wątek aby rozmawiać o swoich przekonaniach religijnych, bo każdy ma swoje podejście. choć ja też kiedyś uważałam, że sklepy to powinny być otwarte w każdy dzień i najlepiej 24h. teraz jednak myślę, że tyle jest dni w roku, że każdemu na dobre wychodzi jak jest kilka takich jak dziś kiedy można czas spędzić zupełnie inaczej... a więc miłego dnia życzę wizażankom. dziś pogoda ładna... można siedzieć na forum.
|
|
|
|
#2294 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A chciałam dziś iść do H&M ![]() Dziewczyny miała któraś z was sztuczne rzęsy haemowe? Te zwykłe, czarne.. |
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
o takom
jam grubaska to mój rozmiar nie został wykupiony w szaleńczym tempie chciałam taka jak ta druga ale niestety kosztuje 359 zł
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie. Już niedługo będę się na stale przestawiać, że po 19:30 żadnych zakupów spożywczych czy też odzieżowych nie zrobię o niedzieli nie wspominając. Na początku mnie to irytowało, ale z czasem zaczęłam uważać takie godziny otwarcia za dobry pomysł. To rozwiązanie nie ma nic wspólnego z religią.
|
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
a co mają zamknąć w niedziele ? nic takiego nie słyszałam. Kiedy?
Powariowali - i to ma byc wolny kraj:/
|
#2299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A czym to by miało być spowodowane jak nie religią? Dla ateisty niedziela jest dniem jak co dzień..
|
|
|
|
|
#2300 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ogólnie to wyglądają bardzo ładnie i nawet naturalnie (choć dla mnie były troszkę za długie). nie znam się na sztucznych rzęsach, to były moje pierwsze, ale naprawdę fajnie wyglądały i nie rzucały się w oczy, że są doklejone. minusem na pewno jest klej. jest straszny. trudno łapał na końcówkach, ale klej można zawsze kupić inny... i nie wiem, czy się nie odklejają przez całą noc, bo miałam je krótko przyklejone po odklejeniu były w nienaruszonym stanie. ogólnie ok, bo dla mnie nie wyglądały sztucznie, choć wiadomo, że można znaleźć pewnie o niebo lepsze
|
|
|
|
|
#2301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przepraszam dziewczyny, faktycznie to tak zabrzmiało jakby u nas mieli wprowadzać jakieś zmiany, niefortunnie zacytowałam. :Chodziło mi o to, że np. Karyntia sklepy są zwyczajowo zamknięte w niedzielę, a w tygodniu czynne maksymalnie do 20.
|
||
|
|
|
#2302 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;19517551]ja miałam w sumie jeszcze mam. takie w złotym opakowaniu za 14,90zł (LONG) były jeszcze w srebrnym (MEDIUM). i co mogę o nich powiedzieć
ogólnie to wyglądają bardzo ładnie i nawet naturalnie (choć dla mnie były troszkę za długie). nie znam się na sztucznych rzęsach, to były moje pierwsze, ale naprawdę fajnie wyglądały i nie rzucały się w oczy, że są doklejone. minusem na pewno jest klej. jest straszny. trudno łapał na końcówkach, ale klej można zawsze kupić inny... i nie wiem, czy się nie odklejają przez całą noc, bo miałam je krótko przyklejone po odklejeniu były w nienaruszonym stanie. ogólnie ok, bo dla mnie nie wyglądały sztucznie, choć wiadomo, że można znaleźć pewnie o niebo lepsze [/QUOTE]Dzięki a nie masz moze fotek swoich oczek w nich?
|
|
|
|
#2303 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;19517793]nie mam, ale może miałabym jutro możliwość zrobienia, o ile coś wyjdzie bo nie mam aparatu tylko telefon
a wolisz na pomalowane czy niepomalowane rzęsy? [/QUOTE]Pomalowane dzięęęęki
|
|
|
|
#2305 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i się tego nie wstydzę, że nie noszę XS ![]() a żakieciki super, oby dwa. kurcze, też muszę sobie jakiś sprawić ![]() wczoraj byłam na świdnickiej, to nic ciekawego mi w oczy nie wpadło, kupiłam sobie tylko 2pary tregginsów
|
|
|
|
|
#2307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a zwiedzanie wiednia akurat nam wypadło w niedzielę i wszystkie sklepy pozamykane. stałyśmy z koleżankami przed h&mem z rozczarowanymi minami ![]() myślę nad kliknięciem marynarki w paski. kupić?
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam obiecane zdjęcie(przepraszam ale nie pamiętam nicków wisiora z kulkami (jednak jest 7 kul a nie jak pisałam wcześniej 5
![]() ![]() Kosztował 29,9 zł. Przy okazji wrzucę jeszcze 2 wisior, który też mi się spodobał w nowej kolekcji.
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
świetny ten z kulami
|
|
|
|
#2310 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam ważne pytanie. Czy w Szczecinie w H&M dostane jeszcze te reklamowane obecnie kostiumy?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

A czym to by miało być spowodowane jak nie religią? Dla ateisty niedziela jest dniem jak co dzień..
: