|
|
#991 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Cytat:
Jest mi niezmiernie miło ![]() bo miłość to przede wszystkim odpowiedzialność za drugiego człowieka.
miłość to nie tylko łaskotanie motylków w brzuchu .. zakochujemy się zmysłami, kochamy sercem i rozumem. Paralogiczna istny_paradoks okradłam ![]() Edytowane przez Subtelna Czas edycji: 2010-05-23 o 12:54 |
|
|
|
|
#992 |
|
Rozeznanie
|
Łapiąc mój podbródek, zaczął całować.
Niech ta chwila się nie kończy. Po wszystkim szepnął - 'już Cię nie opuszczę'. Widząc Cię, serce zaczyna bić jeszcze szybciej. |
|
|
|
#993 |
|
Rozeznanie
|
Przez ten cały cholerny czas pilnujemy, by się za bardzo do siebie nie zbliżyć. Tak jakbyśmy się obawiali, że nasze ciała mogą się dotknąć.
+ bajkowa- uwielbiam te Twoje wypociny.
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
.................•••♦•••
`Kocham każdą wiadomość, którą mi przyślesz. `Jestem pewna, że to miłość, bo choruję na nią. `Nie zmieszczę w sercu radości, którą ty mi dajesz `Czasem chowam się z twoim zdjęciem. `trzymaj mnie ciasno, nigdy nie daj mi odejść.
|
|
#995 |
|
Przyczajenie
|
Wielka, ogromna prośba!
Moja siostra startuje do Samorządu Uczniowskiego, a żeby je wygrać musi się czymś wyróżnić. W związku z tym wymyśliłam, żeby obkleiła szkołę kartkami z hasłami wyborczymi. Macie jakieś pomysły, propozycje co do tego ? Ja jakoś nie mam pomysłów. Siostra na na imię Natalia i obecnie jest w 5 klasie. [ Uznałam, że nie warto zakładać nowego wątku, bo te hasła może ustawiać też w opisach na gg. ] |
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
nie przejmuj się maleńka, poniosę cię na rękach w objęciach i możesz czuć się wielka.
kocham kiedy obsypujesz mnie pocałunkami.. dreams_x33-
BananowaDelma - miłość odwzajemniona <3! bajkowa - na zdrówko moja krówko <3ps.ostatni post ![]() ![]() marikab - gdzie Ty się podziewasz ? ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-23 o 13:18 |
|
|
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
Długie rozmowy przy lampce wina. Milczenie przy dźwiękach ulubionych piosenek.
Zostało mi niewiele czasu. Żegnałam się w myślach z Tobą już wiele razy, więc po co wracasz? Jesteś pół mój i pół jej. Znaleźliśmy całkiem nowe okno, z widokiem na wspomnienia przyszłości. 'Ona kochała go na prawdę, a on był z nią tylko po to by wzbudzić zazdrość w innej.'
|
|
#998 |
|
Rozeznanie
|
xsxs - chyba Ty moje Dziubku <3 Dzisiaj mówisz, że unpredictablegirl - oczywiście, że sie przydają <3. Kradnij kradnij Subtelna - Oh znowu mnie okradasz ? eheh ;*** Słonko <3+ caroline060, kreskowa, Kinderka13 , istny_paradoks <33333 A się dziś obłowiłam <3 Słonka okradam Was ` na zawsze` by jutro spokojnie, bez wyrzutów sumienia odejść. Rozrywam na strzępy ostatnie kartki dziennika, było na nim za dużo serduszek, za dużo Twojego imienia co wywoływało u mnie falę nieopanowanego cierpienia. Mam na zbyciu kilka objawów niezłego zakochania, ktoś chętny by je odkupić? Zbiegi okoliczności mi nie służą, chyba zacznę sama je sobie planować. Pogłębia mnie otchłań wiecznej pustki w okolicy lewej piersi, regularnego bicia w stałym stukocie, bez większych uniesień. Bez większej dawki emocji. Desperacko poszukuję kogoś kto zrozumie mój pogmatwany umysł, albo chociaż kogoś kto chciałby Go zrozumieć .... Koniuszkiem trawy pieścił jej obojczyk mówiąc, że jest tą jedyną, że jej nie zostawi. Złota kłódka cierpienia z wygrawerowanymi inicjałami zamykającymi drzwi do szczęścia. Z miłością jest jak z wodą im bardziej gorąca tym bardziej poparzysz sobie swoje ręce. W plecy wbiły się kolce rozczarowania rozrywając je do samego kręgosłupa, do butów wpadły kamyczki cierpienia ocierając stopy do krwi. No, a w sercu Twoje imię panoszy się niczym dżuma pochłaniając moje serce. czarne węgielki w oczach i smutny wyraz twarzy.
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Co się nażyłam, to się nażyłam,
co się napiłam, to się napiłam, co wymarzyłam, to moje! Co przetańczyłam, to przetańczyłam, co pogubiłam, to pogubiłam, a co znalazłam, to moje! Co przegapiłam, to przegapiłam, a co zrobiłam, to moje! *idzie chłopak* - Patrz, materiał na męża. - Skąd wiesz? - Ma przekute ucho. - No i? - Zna ból i kupuje biżuterię. Mój mózg potrzebuje porządnego remontu. Niestety nie ma żadnej aż tak fachowej ekipy remontowej. Był kiedyś człowiek-specjalista.. Od spraw remontów, w mojej głowie, rzecz jasna. Ale ludzi często nie ma, gdy sa potrzebni. kłamią po cichu. po krzyku. w oddechu. w uśmiechu. Tylko tęskniąca kobieta zrozumie drugą tęskniącą kobietę. Jej pobudki o 3 nad ranem, jej dwa kubki z zaparzoną herbatą i milion pocałunków na Twoim zdjęciu. wyjdę. wyjdę dziś w deszczu, zapalę papierosa. siądę na najdalszym krawężniku od miejsca, które znam. będę myśleć. tak długo, aż zapomnę. aż dym wypruje mi płuca. Całą noc nie spałem marząc o miłości jaką mogliśmy stworzyć
|
|
#1000 | |
|
Rozeznanie
|
Mrs Unfabulous! - lubię tak dużo <3
staram się mrauuuuuu Cytat:
_______________ isn't it ironic that
we ignore those who adore us adore the ones who ignore us hurt those who love us love the ones who hurt us? czy to nie ironiczne, że ignorujemy tych, którzy nas adorują adorujemy tych, którzy nas ignorują ranimy tych, którzy nas kochają kochamy tych, którzy nas ranią? it was nice to hear your voice było miło usłyszeć twój głos after tuesday ever the calendar goes Wednesday Thursday Friday po wtorku kalendarz idzie dalej w WTF(what the fuck) i speak fluent sarcasm mówię biegle z sarkazmem
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś niewolnikiem moich obsesji.
zostawiłeś mnie, bo moja sukienka nie pasowała do Twoich wygniecionych dresów, tak ? nie można stracić czegoś czego się nie miało. Kocham Cię, ale obecnie za Tobą nie przepadam. i mówiłeś : `nie płacz. bądź dzielna.` czy tęsknota kiedykolwiek bywa normalna ? zbyt dużo Twoich perfum w moim życiu. dotykając mnie. poznawał mnie od... środka. chwilowo zajęta. naprawiam przyszłość. burczy mi w serduchu. dajcie coś do pokochania.
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
za boskie talenty ; )
Życie jest tak piękne, że śmierć się w nim zakochała zaborczą miłością, która zgarnia wszystko co się da!
|
#1003 |
|
Rozeznanie
|
1. Coraz częściej pijam zimne kakao. Coraz częściej odechciewa mi się nabierać w płuca kolejny łyk powietrza.
2. Wzgardziłeś miłością. Nie dziw się, że teraz ona gardzi Tobą. 3. Zawsze wiedział kiedy kłamię. Perfekcyjnie rozkładał mnie na części by zajrzeć do środka w poszukiwaniu prawdy. Tego dnia, gdy mówiłam, że go nie kocham wyszedł bez słowa. Widocznie wolał kłamstwo. 4. Czuję się jak w domku dla lalek, gdzie nie rozgarnięty reżyser karmi mnie plastikowym jedzeniem i wmawia miłość do Kena. 5. To dziś. Dziś nigdy nie przemija. Dziś jest zawsze. Dziś jest kiedy zasypiasz i kiedy się budzisz. Dziś jesteś ze mną. |
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
?? ![]() ____
- wybuchnęła mu śmiechem w twarz. - głupia kret*ynka, myśli, że oszuka samą siebie. |
|
|
|
#1005 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny;*! Śledzę was od samego początku i muszę przyznać, że jesteście cudowne
Postaram się przebywać tu jak najczęściej i w miarę możliwości dodawać opisy własnego autorstwa . _________________________ ____ - Kochanie, czemu Słońce uciekło? - Nie wiem. ![]() - A w sumie nie jest mi potrzebne. Ty jesteś moim Słońcem. Przy Tobie jest mi zawsze gorąco.. - Ale Słońce razi w oczy. - No trochę gryzie, ale Ty nie. Ty mi wpadłaś w oko.;* Prawdziwa miłość jest wtedy, kiedy dusza odnajduje w duszy drugiej osoby wspólny kontrapunkt. Nie mogła spać. Przez całą noc leżała pół naga na zimnej podłodze w nadziei, że do niej napisze. Zresztą jak zawsze, kiedy się sprzeczali. A On? Nie napisał. Ona zaś już całkiem straciła wiarę w to, że kiedyś może być lepiej.;( Wszystkie własnego autorstwa ;*
Edytowane przez Karmelowa Truskawka Czas edycji: 2010-05-23 o 19:58 |
|
|
|
#1006 |
|
Rozeznanie
|
Zawsze umiałam postawić na swoim.
Dotyk Twoich rąk sprawia mi ogromną przyjemność. Wiedziała, że mu się podoba, że jej pragnie. Długo tłumione uczucia, grożą teraz potężnym wybuchem. Ja zawsze Cię bardzo lubiłam... Na związku z Tobą, zależy mi bardziej niż na niezależności.
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
bawisz się moimi uczuciami jak pstryczkiem na światło.. zapalam się i gaszę..
wybacz kochanie, nie uwolnisz się ode mnie. chciałabym, aby moje uczucia mnie rozpierały kiedy świeci słońce i pękały jak bańka mydlana, kiedy wieje wiatr.. z dnia na dzień o Tobie zapominam, wczoraj byłeś najmniejszą cząstką mego serca, a dzisiaj równam Cię z ziemią. jeżeli nie mogę być szczęśliwa z Tobą, to nie będę szczęśliwa z nikim. słyszę pukanie do drzwi, otwieram.. patrzę, a tam Ty.. spojrzałam Ci w oczy i zadałam pytanie "kogo szukasz? chyba nie mnie." w jednej chwili przytuliłeś mnie ze łzami w oczach i prosiłeś o wybaczanie.
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
cześć po niezauważonej ;-* marikab , hoe - ?! ![]() Razem z Tobą chciałabym zjeżdżać z tęczy i bawić się w berka na chmurach. Co z nami będzie kiedy znajdziemy się na zakręcie? Nic a co ma być? Skręcimy ![]() Pierwsze co robię, gdy wstaje rano to sprawdzam czy dostałam smsa od Ciebie. Chciałabym Ci powiedzieć jak bardzo mi ciebie brakuje.. Jak bardzo cie kocham i do życia potrzebuję.. Chciałabym byś choć raz spojrzał na mnie tak jak kiedyś.. Chciałabym byś tak jak dawniej pisał moje imię na każdym murze wyprzedzając je wyrazem ' kocham ' brak weny. wszystko się wali : ( znowu na kilka dni.. miesięcy odchodzę ;-*
no i oczywiście.. chcę podziękować najważniejszej mojej ;-* LoveYourEyes - po prostu Dziekuje ze pamiętasz perełko ; *** |
|
|
|
#1009 |
|
Rozeznanie
|
Czasami rzucam focha - tak przypominam, że trzeba mnie kochać! ![]() z piosenki Verby, tylko przerobiłam troche. |
|
|
|
#1010 |
|
Rozeznanie
|
Płakał tak bardzo, że jego twarz stała się mokra.
Po tym poznałam, że nie kłamie. Twoja twarz, twoja skóra, sposób, w jaki mówisz. Tęsknie za tobą, jesteś piękny. Nie sypiam spokojnie, gdy opowiadam kolejny tak osobisty epizod. Otwórz swoje serce, pozwól mi się do niego wślizgnąć. To jest mój wybór, aż do kości.
|
#1011 |
|
Przyczajenie
|
zanim zgasimy światło i zamkniemy oczy, zdradzę Ci sekret, który ukrywałam przez całe życie.
|
|
#1012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Słowa, każde słowo wymęczone wyduszone przepalone w szarym śmierdzącym dymie urodzone z bólem w przerwach pomiędzy jednym a drugim papierosem posprzątaj w końcu, posprzątaj ten syf wokół i siebie w końcu te bo z tobą bardziej jestem sobą. czuję to wszystko w skórze. widzę w unoszącym się kurzu nad ulicą. i w słońcu drażniącym popołudniami. Przywiązanie do czegokolwiek jest tylko źródłem bólu. Ten, kto umie się bez tego obejść jest naprawdę wolny i szczęśliwy. Ja nie potrafię. niewyjaśnione ciepło budzi mnie w ciągu dnia nie daje myśleć o niczym innym - tylko ten jeden szept karmisz moje zmysły prawdą Szczęście kobiety jest czymś najbardziej ludzkim: jest miłością ![]() ![]() ![]()
Zawieszona w hamaku pragnień...spod przymknietych powiek przygladam się ludziom... Edytowane przez Margaretta_1 Czas edycji: 2010-05-23 o 14:35 |
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
<3
nie ma, nie ma nic, nie ma Ciebie. stracę Cię po trochu wciąż bardziej i bardziej, aż przestaniesz być nawet fotografią. zamknąć drzwi, zniknąć we mgle...
|
|
#1014 |
|
Rozeznanie
|
xsxs panna_miodowa subtelna
dziękuje ![]() nie spędzam zbyt wiele czasu na szczęśliwych zakończeniach i moje życie nie zależy od tego jak wiele miłości mógłbyś mi dać on jest farbą w moim obrazie najbardziej niezwykłego świata płacz! spowoduj przerwanie suszy Zobaczyłam świat niszczący wszystko wokół twojej twarzy nigdy naprawdę nie wiedząc, że to zawsze była dziurka i sznurowadło wrzucona w stan wyimaginowanego podziwu zatrzymam świat i rozpłynę się przy tobie nigdy nie zauważysz że ścieżka której nigdy nie wybierzesz wybrała ciebie obawiając się stawać wobec i łamiąc to jestem całkiem nowym dodatkiem do twojej edycji z bezwarunkową miłością byłeś rodzajem skarbu z którego znalezienia cieszyłam się Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-23 o 15:05 |
|
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
W MoIch OcZaCh ByŁeŚ TaKi...JaKi ChCiaŁaM ŻeByŚ ByŁ...
Oszukam czas, ucieknę od tych wszystkich smutnych spraw. Zapomnę o złych ludziach których znam. Będę jak wolny ptak. "Nigdy nie należy osądzać człowieka według jego znajomych. Judasz miał przecież nienagannych" P. Verlaine 'Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo' ,Psycholo-genetyczno-parano-mega-nienormalna Ja" facet jest jak Q - wielkie zero z małym ogonkiem No i powiedz mi co z tego , że umawiam się z innymi facetami ? przecież i tak zawsze kończę przy Tobie .
|
#1016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My heart is beating only for you.
Na Twój uśmiech reaguję tak, jak każda inna dziewczyna reaguje po zjedzeniu czekolady. ![]() Kiedy Cię widzę mam powody do mruczenia ![]() ![]() -nie kocham go -hahahah dobry kawał |
|
|
|
|
#1017 |
|
BAN stały
|
karmelowomi
na zdrowie . TurlajDropsa nawet nie wiesz jak mi miło ![]() ` A teraz jestem całkiem nie dla ciebie. Patrz i podziwiaj. ' podkradam tego sobie . Subtelna na zdrowie ![]() Paralogiczna dziękuje . dziękuje . dziękuje . uwielbiam ![]() poszalałyście dziewczyny już całkiem
... jesteś dla mnie jak światło dla owada . ciągniesz mnie ku siebie, a gdy już jesteśmy tak blisko parzysz i ranisz . za każdym razem . tak jakby sprawiało Ci to ogromną przyjemność . czasami wydaje mi się, że on tak jakby za mną tęsknił . czasami myślę sobie, że byliśmy sobie pisani . a koło Ciebie też czasami krążą takie złudne myśli ? patrzysz na mnie z tak wielką perspektywą przezroczystości . aż zapragnęłam się nauczyć tak na Ciebie patrzeć . nauczysz mnie tej swojej obojętności ? z chęcią złamię Ci nos . połamie żebra i nabiję kilka siniaków przy okazji . zrobię to wszystko z miłości . bo przecież, Ty codziennie ranisz mnie z miłości , więc czemu ja raz tego Ci tez nie mogę zrobić ? trochę Ciebie na deser . i jest cała w skowronkach . kto by pomyślał .. .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-23 o 15:07 |
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
(napisałaś to aż 2 razy, więc jak bardzo muszę być cudowna?! )Cytat:
miło mi.być może nie wyobrażasz sobie, jak wiele dla mnie znaczą takie słowa, dziękuję ![]() _____ 4 rano. 12 w południe. 19 wieczorem. 24 w nocy. Wciąż tęsknię. znów Boli mnie głowa zbyt częstym myśleniem o Tobie Zrozumcie, prawdziwe uczucie, choćby zabijał je cały zbuntowany świat, nigdy nie zniknie, a prawdziwe marzenia, choćby tak nierealne jak noc pośród dnia, nie kończą się. Ty przyłożysz mi nóż do gardła i pistolet do skroni Ja wciąż będę Twoja Ukochany, ile to już lat a ja wciąż Cię nie znam. Używasz własnych słów; nie kończ. Sama się wykończę.
|
|
#1019 |
|
Przyczajenie
|
. witaam . : ]
od dawna WAS okradam po cichutkuu . ^ ^ i postanowiłam się ujawnic . ; d zaczynam skromnie . : ![]() . będę tesknic za Tobą tak jak dziecko tęskni za swoim kocykiem .
. muszę podjąc terapię , bo ty jesteś moją chorobą . . ej , jaką mam pewnośc , że jutro inny tyłek nie zawróci Ci w głowie . ? . odnaleźc własną , prywatną mitologię . . zużyłeś moje serce , zadowolony . ? . bądź moją kinder niespodzianką , zaskakuj mnie za każdym razem . . będziemy mówic sobie ' kocham ' , to cała filozofia . . chciałabym naciskać 'play' i 'stop' jak w boom boxach .
|
|
#1020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie mi miło i miłego pisania życzę oraz dużo weny A ten kradnę Cytat:
![]() ___ Resztę wspaniałych dni wywiał wiatr ... "Nie byłam zagubiona ,ani zamrożona ,ani nieobecna.Ja żyłam.Żyłam w swoim własnym idealnym świecie" "Nikt nie zauważa gdy odchodzimy. Mam na myśli ten moment, gdy naprawdę postanawiamy odejść. Możecie co najwyżej poczuć szept,lub ledwie tchnienie szeptu, spływające falą w dół." Próbować zmienić świat ,to takie nierealne . Nie kontroluje własnego życia. milcz ,nie mów nic .mam Cię dość . przeważnie ktoś jest miły jak potrzebuję czegoś .***a.na prawda.
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2010-05-23 o 15:14 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

<3