|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19514538]no nie przesadzaj, naprawdę ...dziś nie ma starych panien tylko singielki
i to wcale nie oznacza, że TŻ ratuje Cię ze staropanieństwa tylko Ty tracisz wolność [/QUOTE] wiem wiem żartuję sobie ale zaraz tracę- zyskuję misia
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19514722]Martoolka mamy pomysł na nowy tytuł?? Ty zawsze rzucasz jak z rękawa więc pytam ...zresztą resztę szanownego towarzystawa też
[/QUOTE]Yyy... ostatnio padło sporo propozycji na koniec poprzedniej części. Zaraz coś spróbuję odgrzebać
|
|
|
|
#4173 |
|
Konto usunięte
|
U mnie dzisiaj w planach nasze co dwutygodniowe sprzątanie mieszkanie (na zmianę ze współlokatorami), a TŻ jeszcze się uparł, że w pokoju posprzątamy
![]() I oczywiście nie zdążę napisać ostatniego rozdziału mgr
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę się dokopać do tamtych propozycji
![]() Przypomniała mi się ta moja ze ślubnymi koszmarami: "Ślubne koszmary nas nawiedzają, kolejne śluby już się zbliżają" Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-05-23 o 11:41 |
|
|
|
#4175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() - śluby niektóre już za nami, zajmujemy się kolejnymi pmkami ![]() -niech ślubny czas trwa i trwa, bo każda z nas swój moment ma/swą chwilę ma -od początku roku 2010go co tydzień relacjonujemy ze ślubu swego ![]() -co tydzień nowa relacja ślubna, a nam dalej nie wydaje się nudna ![]() ![]() -cieszymy się razem z naszych ślubów, to czas radości a nie długów
|
|
#4176 |
|
Konto usunięte
|
a mi sie 2ga propozycja gospelli podoba
zrobiłam właśnie leczo, ale coś kwaśne od pomidorów wyszło..... a w sumie zrobiłam bo trochę rzeczy w lodówce zostało i szkoa było zmarnować... i galaretkę z truskawkami, bo TŻ uwielbia i sobie kawkę z exppresu z czekoladą piję ..mniam mniam a TŻ śpi.... ale mi nudno... |
|
|
|
#4177 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19516813]a mi sie 2ga propozycja gospelli podoba
zrobiłam właśnie leczo, ale coś kwaśne od pomidorów wyszło..... a w sumie zrobiłam bo trochę rzeczy w lodówce zostało i szkoa było zmarnować... i galaretkę z truskawkami, bo TŻ uwielbia i sobie kawkę z exppresu z czekoladą piję ..mniam mniam a TŻ śpi.... ale mi nudno...[/QUOTE] dzięki ![]() ja sama też siedzę, byłam z psem , pogoda super, pies obecni śpi zmęczony po spacerku, a tż pracuje.. za tydzień bedzie juz ten obiad na kurcze 14-16 osób- masakra- nie mam tylu naczyń, widelców, krzeseł kieliszków.... w sensie jednakowych
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19516813] zrobiłam właśnie leczo, ale coś kwaśne od pomidorów wyszło..... a w sumie zrobiłam bo trochę rzeczy w lodówce zostało i szkoa było zmarnować... i galaretkę z truskawkami, bo TŻ uwielbia i sobie kawkę z exppresu z czekoladą piję ..mniam mniam [/QUOTE] Ale bym sobie leczo zjadła Możesz dolać trochę mleka, to zneutralizuje ten kwaśny smak ![]() A ja właśnie przeglądam notatki z etyki, które przesłała mi koleżanka. W piątek mam egzamin, a nie byłam na ani jednym wykładzie ![]() Zaraz muszę się szykować na to absolutorium, ale strasznie mi się nie chce Wszyscy się tą uroczystością jarają, a ja mam na to olewkę
|
|
|
|
|
#4179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie jest ponad 20 stopni i cieplutko Idziemy się opalać nad morze za chwilkę ![]() O i byliśmy dzisiaj na I spowiedzi przedślubnej Ksiądz był spoko, pytał m.in. czy mieszkamy razem, czy grzeszymy itp. Miłej niedzieli Wam życzę, spędzonej w jakimś słonecznym miejscu
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za spowiedź. Konkursy: 1) Jaka to melodia? W tej zabawie wybieramy ochotników do dwóch drużyn - jedną drużynę stanowi rodzina oraz znajomi Panny Młodej wraz z Panną Młodą - drużyna przeciwna to rodzina i znajomi Pana Młodego z Panem Młodym na czele. Panna Młoda i Pan Młody siadają na krzesłach w otoczeniu swoich drużyn. Orkiestra zaczyna grać fragment znanego utworu - drużyny mają za zadanie zgadnąć Jaka to melodia? Jeżeli ktoś z drużyny zna odpowiedź podnosi rękę do góry, a prowadzący zabawę podchodzi do niego z mikrofonem i prosi o udzielenie odpowiedzi. Ta drużyna, która rozpozna więcej utworów muzycznych wygrywa. U nas będzie w wersji zmodyfikowanej - będą walczyć 3 pary, każda para będzie mieć balony i szpilkę i jak będzie znać odpowiedź, to żeby się zgłosić przebija balon (żeby nie było przekrzykiwania się i kłótni kto był pierwszy). DJ wybierze kilka fragmentów piosenek (np. 5 i w razie czego 1 na dogrywkę). W nagrodę będzie kuferek ze słodyczami, tak jak pisałam. 2) Tańce pokoleniowe Orkiestra, bądź Państwo Młodzi wybierają spośród gości po trzy pary ze starszego i młodszego pokolenia. Zabawa polega na wyłonieniu najlepiej tańczącej pary z młodszego pokolenia, która będzie tańczyła w takt muzyki starszej generacji (muzyka z lat 60-70), i pary ze starszej generacji, która będzie tańczyć do muzyki nowoczesnej (hip-hop, techno, house). Ocenę par prowadzi się przeważnie przez aplauz gości weselnych. U nas młodzi będą tańczyć do Oczarowania Wodeckiego, a starzy do Poker Face Lady Gagi. CHyba, że DJ zaproponuje coś jeszcze lepszego. Najlepsza para z pokolenia młodych i najlepsza z pokolenia starych dostanie kryształową kulę. |
|
|
|
|
#4181 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() powycinalam suche róże pod balkonem...i cała jestem porysowana wrrr jaka jestem zła na tych co je tam posadzili i muszę się z nimi męczyć. ładnie wyglądają ale się zawsze wkurzam na wiosnę i jesień jak trzeba to przycinać... |
|
|
|
|
#4182 |
|
Konto usunięte
|
Nie ma to jak napisać pracę zaliczeniową przerabiając jeden rozdział poprzedniego licencjatu
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wróciliśmy niedawno z wesela. Było super ![]() Zakochałam się znowu w K. Przeleciałam Wam mniej więcej ale nie mam siły teraz pisać Przykro, że macie takie problemy z teściowymi ![]() miłego popołudnia
|
#4184 |
|
Wtajemniczenie
|
o taka cisza
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4186 |
|
Konto usunięte
|
Od trzech dni mnie zęby bolą
A nawet nie wiem, czy uda mi się pójść na NFZ, bo tam dziwnych dokumentów wymagają ![]() A jutro o 4 nad ranem pobudka i jadę do domu wymienić dowód i prawo jazdy i potem na ploty ze świadkową |
|
|
|
#4187 |
|
BAN stały
|
Ja tylko na chwile.
http://fakty.interia.pl/galerie/gale...duze,1268361,1 omg
|
|
|
|
#4188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Luskap gratuluję pięknie zdanego egzaminu ![]() dziewczyny kiedy wybieracie się na pierwszą spowiedz przedślubną? Ktoś mi mówił że te dwie spowiedzi powinny być w ostatnim tygodniu przed ślubem, ale nie wiem dokładnie czy to prawda czy można to dowolnie zrobić? Jutro znowu do pracy, ale tylko do wtorku a potem wolne w końcu Dobrej nocki |
|
|
|
|
#4189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do uslyszenia za tydzien, bo jutro z samego ranca lecimy na poslubna W sobote bede trzymala za ciebie gospelko kciuki i moze nawet wino obale w twojej intencji
|
|
|
|
|
#4190 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje! Ten egz. spędzał mi sen z powiek
nie mogę uwierzyc ze zdałam go w dodatku na 5. Teraz mogę się cieszyć prawdziwie zyciem i każdą chwilą z TŻ i tymi przygotowaniami!Cytat:
No naprawdę czasem nie doceniam mojego TŻta, ale kochany jest! Cytat:
Cytat:
Super, zazdroszczę! Cytat:
![]() Co do teściowych to ja też mam super, mam nadzieję, że nie zmienię o niej zdania. Dziś gadaliśmy z teściami i smialiśmy się, w ogóle opowiadałyśmy sobie z teściową kawały o teściowych Poza tym pytali czym chcemy jechac do ślubu, mi to jest w sumie obojętne, powiedziałam, że mogę nawet koniem jechać. Ciekawe tylko, czy dużo śpiewają za taką przyjemność. Kazali TŻtowi jechać zobaczyć i jak będziemy chcieli to ok.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nam ksiądz powiedział, ze pierwszą spowiedź najlepiej po zapowiedziach a drugą przed ślubem.
|
|
#4191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i miłej podróży![]() gratulację ze zdanego egzaminu ![]() co do tematu: -niech ślubny czas trwa i trwa, bo każda z nas swój moment ma lub niech ślubny czas trwa i trwa, bo każda z nas swą chwilę ma a w ogóle to już w tę sobotę u mnie, coś spać nie mogę jak widać
|
|
#4192 | ||
|
Zakorzenienie
|
uf.... nadrobiłam wzystko
co prawda wczoraj z rana czytałam co nieco ale nie miałam czasu dopisać mój tż wczoraj szalony wstał o 5.30 bo już zasnąć nie umiał a ja sobie spałam, obudziło mnie potem pyszne śniadanko przyniesione do łóżka a potem caaaały dzień leniuchowaliśmy Cytat:
Ach jak ja Cię rozumiem z tym egzaminem, mi tez egzamin zaprząta głowę, ale mam go dopiero 7 czerwca do tego do piątku muszę oddać całą prace licencjacką a 3 rozdział mam jeszcze cały do napisania, szykuje mi się ciekawy tydzień :P jeszcze raz gratuluję zdania na tak śliczną ocene ![]() U mnie to ksiądz chyba zawału dostanie ;P w sumie na naukach ksiądz powiedział, ze jestemy tylko ludźmi i lepiej jak się z seksu przed ślubem wyspowiadamy niż jak np. panna młoda sie z tego wyspowiada a pan młody nie :P i jak ju to przynajmniej mamy ustalić jedną wersje A właśnie na zapowiedzi to kiedy się daje? Przy tych wszystkich dokumentach z USC? Cytat:
i ostatnie Zbieram się do pracy Jak będe wieczorem męczyć tego licencjata nieszczęscnego do zajrzę do Wa między rozdziałem 3.1 a 3.2 |
||
|
|
|
#4193 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane po weekendzie
i przy okazji jego auto posłuży nam za auto młodej pary. W tym tyg. TŻ idzie do swojej parafii po akt chrztu/bierzmowania, a w przyszły pon. idziemy do USC i spisać protokół... Musimy zacząć tworzyć albumy dla rodziców, odłożyliśmy to a teraz coraz mniej czasu.Postaram się Was nadrobić, choć troszkę
|
#4194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję za odpowiedz udanej podróży ja pędzę do pracy, przez dzisiejszą zlewę w nocy mało co spałam, i budziałam się co chwile nad ranem, a o 7 przyszedł pan od gładzi i skrócił mój sen znowu o 15 min no trudno, wyśpię się już w środęmiłego dnia
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Wtajemniczenie
|
caprica przyjmij serdeczne życzenia: wszystkliego dobrego na nowej drodze życia, spełnienia marzeń i z każdym dniem coraz więcej miłości
Udało mi się Was nadrobić
|
#4196 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendziku
do najlepszych on nie należał w szczególności wczorajsza niedziela myślałam ze mnie krew zaleje ...jadę sobie rano na egzamin do szkoły i nagle na rondzie wjechałam przypadkowo w dziurę no i co .... opony mi dwie rozerwało caprica wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia ![]() za nie dlugo nowy watek tytul juz znany
|
#4197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny miały jakieś propozycje na nowy tytuł, ale kurcze nie pamiętam
|
|
#4198 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, podoba mi się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nam po prostu ten poniedziałek najbardziej pasuje, bo TŻ wtedy może dostać wolny dzień i oprócz USC i kancelarii moglibyśmy załatwić kilka innych ale także ważnych spraw
|
|
#4200 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19519195]ooo ciekawy pomysł, pierwszy raz słyszę, sprawdzę
[/QUOTE]A bo ja sama na taki pomysł wpadłam jak mi się kiedyś za dużo koncentratu dało I jak? Pomogło?Cytat:
Ja z koleżanką bazuję przez całą podyplomówkę na jednym projekcie, który zrobiłyśmy na dziennych - modyfikujemy go w zależności od potrzeb i zaliczamy w ten sposób wszystkie przedmioty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
).Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

i to wcale nie oznacza, że TŻ ratuje Cię ze staropanieństwa tylko Ty tracisz wolność
[/QUOTE]

Możesz dolać trochę mleka, to zneutralizuje ten kwaśny smak 

A nawet nie wiem, czy uda mi się pójść na NFZ, bo tam dziwnych dokumentów wymagają 

myślałam ze mnie krew zaleje ...