![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
robię..............
krzywdę tylko sobie więc proszę nie krzyczeć
![]() dobre rady i budująca krytyka jak najbardziej w cenie ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-05-24 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: robię..............
Ja nie lubie zaokraglonych rozkow, ale to moje osobiste odczucie.A tak to ladne
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
wg mnie jest ok
![]()
Mój pazukrowy wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358915 Mój photoblog : www.photoblog.pl/natiinails ![]() http://s1.suwaczek.com/200712273438.png Walczę ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/18edb6a478.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Haha tytuł wątku mnie rozwalił na łopatki!
Z ciekawości jaki jest dalszy jego ciąg weszłam ![]() I nie ma dramatu, troche bym wyrównała linie boczne i jest ok ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
aż troje gości a ja taka nieuczesana
![]() powinnam czuć się zawiedziona (żadnych batów ![]() ![]() miło słyszeć od profesjonalistek takie słowa ..........DZIĘKUJĘ ![]() sieciunia rożki bo pracuję z dziećmi - a tu nie ma mowy o żadnych zadrapaniach np przy podcieraniu ![]() natii nie zawsze jest ok ![]() ![]() byliczka że niby pudzian jestem....... pomogę ci się podnieść ............jak wstawię kolejne fotki zerwiesz się na równe nogi żeby mi dowalić ![]() ................oby tylko nie ucierpiało moje ego..........bo się zamknę w sobie i znów zacznę obgryzać skórki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że na środkowym troszkę za bardzo łożysko wydłużyłaś. Poza tym... bardzo ładnie
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
faktycznie troszke sroskowy za bardzo wydłużony ale ogólnie miłe wrażenie....
mi sie podobaja ![]() Jak na samouka moglabym rzec ze jest super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hiehie..
czekam z niecierpliwością ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ładny kolor covera..jaki to kolorek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
super jak na samouka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
bardzo ładnie tylko boczków nie zaokrąglaj;p
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
leo, magali trochę mi się jakoś tak machnęło łapą ..................
![]() byli w wolnej chwili poproszę koleżankę (ona kiedyś robiła fotki moim kwiatkom ale telefonem.........chciała by fachowiec zrobił jej podobne.....ja raczej nie bawiłam się w fotki) dada to coverek coverkowaty całkiem nieźle maskujący ![]() ![]() justi dziękuję miło mi to słyszeć chwilowo nie ma nowych fotek, ale może kawkę....... herbatkę.......... może winko......... ploteczki- i like it ![]() rozgośćcie się i czujcie się jak u siebie ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-05-24 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ordnung muss sein!
|
podobasz mi sie dzioucha-bedzie cos ciebie.
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
charolina o zaokrągleniach już mówiłam ............. praca, a swoją drogą nie wiem czy tylko ja tak mam...... czy wszyscy......
![]() ![]() frau a mnie się podobają twoje słowa, dziękuję ![]() byli wake up .............pudzian mówi .............. świeże mmsiki przyszły z moimi pazurami ..........niestety już dawno poległymi w czeluściach frezarki hmmmmmmmm............tak wiem: boczki.........zaokrąglen ia....trzęsąca łapa, odrost - miały już kilka dni ![]() ![]() ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-05-24 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Boczki mnie wkurząją, ale budowa jest idealna! Łuk piękny na kciuki widzę, przy skórkach jest pięknie, nie mam się do czego przyczepić
![]() Fajnie wiedzieć, że są osoby które potrafią wejść na wizaż z pozytywną energią i sporym poczuciem humoru! Już Cię lubię ![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
mi sie podoba zdobionko
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
teraz ja padłam
![]() ![]() byli życie nas nie rozpieszcza to trzeba rozpieszczać się samemu ......... ja tam mam zawsze pozytywną energię - przekazują mi ją dzieciaki w przedszkolu - tak sobie myślę czasami czy ja się kiedyś zestarzeję ........chyba nie znajdę na to czasu ![]() ![]() ps. ja też was wszystkie baaaaaaaaaaaardzo lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Oo koleżanka po fachu?
![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
tak jak Byli wspomniała budowa cud miód
![]()
Mój pazukrowy wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358915 Mój photoblog : www.photoblog.pl/natiinails ![]() http://s1.suwaczek.com/200712273438.png Walczę ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/18edb6a478.png |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Oj będą z Ciebie ludzie, będą!
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
ty pytasz czy stwierdzasz fakt że my obie po wychowaniu przedszkolnym i edukacji początkowej? hmmmmmmmmmm.............. .......
![]() ![]() ![]() ![]() a jam myślałach żem ja ludź od urodzenia czyli od................oppppps sss kobiety o wiek się nie pyta to nie odpowiem ![]() robię pazury ................... hmmmmm........... niech pomyślę......... ![]() od kiedy mama pozwoliła mi pierwszy raz pomalować lakierem a jak wymyślili linerki to dopiero był szał ....bazgrałam ile wlezie........ zawsze miałam długie pazury, ale od jakiegoś roku coś się z nimi porobiło i zaczęły strzelać jak fajerwerki na sylwestra jeśli pytasz o żele...............to właśnie po wpadkach z moimi nieodżałowanymi naturalkami (czyli rok temu) kupiłam zestaw startowy na allegro ........tak tak i się tego nie wstydzę ![]() ![]() to wam się powinno spodobać: skutecznie się bronię przed innymi chętnymi- grzecznie odsyłam do fachowców szkoda że wy tak daleko miałabym dla was kilka .....naście klientek ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-05-24 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Miałam na myśli takiego ludzia pazurkowego
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
będę tu czściej zagłądać bo naprawdę warto
![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Świetnie Ci idzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja po społeczno opiekuńczej
![]() Ale na I roku katowałyśmy to samo, historie wychowania, filozofii, podstawy kształcenia i inne ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
pazury bardzo ładne te ostatnie;p no popatrz, ja też robię od roku;p no ja mam tak samo, boczki same się ścierają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
blue sky , butterfly dziękuję odwiedzinki i oczywiście zapraszam
![]() byli brrrrrrrrr......... aż mnie dreszcze przeszły ..............teoria bleeeeeeeeeee ![]() ![]() eve ja z powodzeniem używam niektórych allegrowskich rzeczy do dziś i uważam że dobrej baletnicy nie przeszkadza rąbek u spódnicy ........ jak ktoś chce to i z byle czego cuda potrafi zdziałać ![]() charolina ty to masz dar do odwiedzin chwilkę po tym jak umieszczę odp. zmień się kobieto przez ciebie muszę zawsze edytować i wprowadzać poprawki ![]() a poważnie fajnie że jesteś ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-05-25 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
też cię kocham
![]() ps. taki mały off- tak mi się przypomniało jak tu nas nowe forumowiczki oskarżają, że mamy własne grono i nowych na forum się nie wpuszcza;p następnym razem należy wysłać link do tego wątku;p ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
ja tam wlazłam bez pytania a co tam.............ale buty wytarłam
![]() taka nowa nie jestem tylko długo siedziałam w krzakach ze strachu, żebyś mnie widziała jak się modliłam zakładając wątek ![]() na kogo mam się złościć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
jak widać nie ma się czego bać;p hehe;p a większość zakładających swój wątek się boi a jak ktoś skrytykuje ich prace to zaraz jest że są nowe i to dlatego wszystkie na nie jadą...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.