|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
Z pięć lat sobie liczą, prawie ich nie widać, ale ja oczywiście widzę i mnie wk.urw.ia.ją jak nie wiem co. A, to może być problem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Charliego uwielbiam z 10 razy widziałam ten film---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- ja też i z wzajemnością. dzieci się mnie boją, nie wiem dlaczego ale po prostu może wyczuwają, że ja ich nie lubię. ![]() Cytat:
a sama nie wiem dlaczego mi się zrobiły. teraz mało co widać, no ale to sporo minęło od czasu kiedy się zrobiły. Dorota |
||||
|
|
|
#4382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam małego kuzyna (4 lata) i dzisiaj sie rzucił na mnie, szarpał i w ogóle serio już mnie bolało. powiedziałam mu że jak nie przestanie to go wrzuce do studni i połamie nogi i ręce wiem, że to nieładnie ale na serio mnie już wkuuuurzał, on jest taki rozpieszczony i robi co chce. przynajmniej sie odczepił.
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19531097]
aaaaaaaaaa . .[/QUOTE]![]() dzięki.dosłownie
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie umiem postępować z dziećmi, ale nie mam tego problemu, bo one do mnie nie podchodzą, żeby się pobawić czy coś. Mam siostrę młodszą 7 lat, no i jakieś doświadczenie z dziećmi powinnam mieć, ale zawsze było tak, że jak miałam się z nią bawić, to szłam na osiedle, a tam wszyscy chcieli się nią zajmować i miałam spokój, bili się nawet o to kto pcha wózek
|
|
|
|
|
#4385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ładnie, wykorzystywałaś innych albo raczej oni dawali się wykorzystać
|
|
|
#4386 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a chciałam Ci poprzeszkadzac na gie gie, ale w takim razie sobie daruję i też cos obejrzę, nie idę dziś spać o 2 ide jutro na rolki, sama! jesli tylko nie bedzie lać!i moze ten basen ![]() tylko mam teraz problem - skąd wziąć czepek nie widzialam na basenie sklepu.muszę coś zrobić z ta moją Cytat:
ja to samo no i przeciez... jestem taka chuda, zdawac by sie moglo, że mi to nie grozi.ale tak to jest, jak się żre czipsy i inne syfiaste rzeczy. no.. i jest się kobietą ![]() to nie jest tak, że jakoś hormonalnie jest to związane ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i mam na nie taką samą reakcję jak Ty. też mam taką filozofię że te dzieci chyba to czują ![]() balsamowanie mówisz... ![]() hm, nie lubie, wszystko mi się lepi potem ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
Cytat:
jedna lepsza od drugiej... zaspałam się
|
||||||
|
|
|
#4387 |
|
Wtajemniczenie
|
samo mu się niestety odbarwiło ![]() jak te żółwie są jeszcze malusie jak tu to są zieloniuchne, a potem coś im się dzieje i z wiekiem są coraz brązowsze
|
|
#4388 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19531335]taaa
.a może sobie też coś obejrzę nie chce mi się iść spać.[/QUOTE]oby. ![]() Cytat:
Cytat:
Karolina! Ja też niby mam brata młodszego o 9 lat, jak się urodził, popłakałam się ze szczęścia i w ogóle, i w ogóle.. ale kiedyś jak rodzice mnie zostawili z nim, takim kilkumiesięcznym, bo sami musieli jechać na kilka minut coś załatwić.. on leżał na łożu, ja nad nim siedziałam i się w niego wgapiałam. ![]() a rozstępy.. mam i ja. od tego się nie umiera przecież. ![]() mam na piersiach i wewnętrznej stronie ud.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
która mi jeszcze dzisiaj nie klikała, przyznawać się
?
|
|
|
|
#4390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja muszę, bo jak wyjdę z wanny to mnie wszystko swędzi, mam wrażliwą skórę. płynu do kąpieli nawet nie używam, bo jeszcze gorzej jest, składy mają podobne jak płyny do mycia naczyń i weź się w tym kąp
|
||
|
|
|
#4391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smutne.ale tak serio, to szkoda w sumie, bo są takie atrakcyjne, takie korororowe. Cytat:
![]() chciałoby się być ideałem chociaż w jednym. |
||
|
|
|
#4392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co będziesz oglądać? Rolki i basen? tylko nie jednego dnia, bo z tego Twojego chudego tyłka w ogóle nic nie zostanie!Cytat:
same to się robią wąsy i woda ze zlewu się spłukuje, sama.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#4393 | |
|
Wtajemniczenie
|
ile to razy dziennie można klikac? bo klikłam znowu i zaliczyło
ale nie narzekaj, awansowałaś! ![]() to naprawde nie moja wina ![]() no jak wasy sie robia same, to żółwiowi brąz tym bardziej ![]() Cytat:
![]() kup sobie żółwia
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-05-23 o 23:15 |
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie lubię dzieci, są takie dziwne, tzn. są takie dzieci, które mi pasują, ale to trudno takie spotkać .to tak jak i ja plus dupa. Marta, ze 3 razy Ci klikałam już. Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-05-23 o 23:14 |
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płyn do kąpieli to ostatnia rzecz, jakiej użyję.a jedyny żele do mycia, to Palmolive. nie mają sls i mnie nie podrażniają ![]() czasem tylko te nogi mnie swędzą, ale wtedy to nawet balsamy nie pomagają, rozdrapuję do krwi, do dziś mam bliznę ![]() i nie wiem czemu tylko na nogach... |
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
"You have watched 72 minutes of video today"
chciałoby się. ale jest się jakim jest. a jesteś ideałem np. w tym, że nie masz zeza.
|
|
|
#4397 |
|
Wtajemniczenie
|
A to jest właśnie głupie i w dodatku nawet głupsze (
), bo jak robiłam pauzy kiedyś jak chyba na tej stronie oglądałam, to też mi liczyło czas
|
|
#4398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce zacząć jeść więcej białka i w ogóle, więcej jeść, bo ostatnio, to ... nie poznaję się. zawsze żarłam tyle, że sie dziwili wszyscy, gdzie to mieszczę, a teraz ciągle mi niedobrze, jak zjem coś. nie wiem, czy to przez te matury już mi tak zostało, czy co.Cytat:
raz klikasz i nie zalicza, raz można pare razy. ![]() na poczatku mowione bylo, że co 10h. potem że co 24. a teraz to wiesz. ![]() dziękuję w każdym razie a może po prostu jednoczesnie z kimś innym kliknełas. ktoras pytala, co bede ogladać, Martyna chyba - albo Weronika postanawia... albo Wyznania zakupoholiczki... nie wiem czy mam ochotę na pewnie dupną ekranizację Coelho, ale jednak mONdrOM, czy totalnie głupie wyznania...
|
||
|
|
|
#4399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiecie co widziałam w biedro wczoraj? sole do kąpieli, piękne zapachy. ![]() Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#4400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? ![]() szkoda ze juz nie dzialaja te sposoby zeby obejsc mega... super Cytat:
ja się zasapię przez was. |
||
|
|
|
#4401 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ahh no cóż może ja jestem jakimś vipem i mi wszystko zalicza ![]() Nieeee nie oglądaj tej Zakupoholiczki, wiesz można czasem oglądnąć jakąś durną komedię, ale ten film jest po prostu żałosny te żarciki tam to sa tak denne że nie wiem. lepiej tego nie rób Cytat:
|
|
|
#4402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi nie liczyło chyba, a ja robię długie pauzy, więc chyba bym się zorientowała. ![]() Cytat:
![]() kiedyś miałam tyle motywacji i siły, jeździłam rowerem po 35km, biegałam, chodziłam na siłownię przez miesiąc i w ogóle.. a teraz? tyłek tak mało ruszam. ![]() no co się cieszysz? ![]() no Martyna się pytała, Martyna. a musisz wybierać spośród tych dwóch? ja bym objejrzała 'Weronikę'
||
|
|
|
#4403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4404 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tego mojego szkraba to schrupać można. Najważniejsze, że mnie już lowe ona. Więc jest pięknie. ![]() Cały czas jest 'Bata to, Bata tamto'. Jeju, jakie to jest słodkie i cholernie miłe. Cytat:
Możesz wziąć tylko uważaj, żeby Ci tyłka nie sparzyło. ![]() Ja osobiście polecam wióry kokosowe. Fajnie pachnie. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19530747]a u mnie mój mały brzdąc był w sobotę ostatnio byłam u niego i ktoś tam włączył chyba vive i leciała Lady Gaga. a on : ooo Gaga. Beata - obejrzałam sobie ten film. Piekny umysł. rzeczywiście ciekawy . nie podejrzewałabym go o schizofrenię .[/QUOTE]![]() Nie mów, że przeczytałaś opis przed obejrzeniem filmu, a tym samym zepsułaś frajdę z oglądania. ![]() W ciemno było takie wciągające. ![]() Dokładnie. Nawet demot był do tego z podpisem coś w stylu 'jutro - najbardziej zapracowany dzień.' Cytat:
Cytat:
Mi się kiedyś pokazał ten napis zanim zaczęłam cokolwiek oglądać.
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
No, bo Żbiki są idealne.
![]() Cytat:
![]() Hahaha ale prawda to!To musi być urocze, co? Ja bardzo lubię, jak siostrzenice się do mnie przytulają. [chociaż tak właściwie żadną ciocią nie jestem, tylko siostrą cioteczną, aaale.. ona 5 lat, ja 19, więc mówi 'ciocia' ]Pewnie pierwsze na co spojrzałaś to tyłek? ;*Bo sąsiedzi o tym samym ip mogli oglądać. ;> i dlatemu.
|
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gadacie ja tam lubię żele do kąpieli, aktualnie mam Johnson'a ![]() Marta ja bym obejrzała Weronikę, no ale w sumie zważywszy że jest noc to może coś lekkiego lepiej. Kamila dała mi ten adres "iitv" i pisała, że tam nie ma limitów, chociaż to się otwiera przez MEGA, jak będą to
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-23 o 23:44 |
|
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
była bodajże oliwkowa, cytrusowa i miodowo-mleczna. Johnsona chyba nigdy nie miałam nawet. ale palmolive mi odpowiada.Marta, a pytałaś, czy przez neta to oglądam- no tak. nie ściągam filmów raczej na dysk.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-23 o 23:42 |
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo urocze. ![]() Twoje maleństwa też słodziutkie. ![]() No jasne. A tak na serio to rzuciło się w oczy, haha. ![]() Pierwsze czego szukałam to paszczurki znajomej zagubionej na przystanku, która nie wiedziała co ma zrobić, popatrzyła się na mnie, odwróciła i wyciągnęła telefon, żeby do mnie zadzwonić. Chyba przez włosy mnie nie poznała, bo mi urosły i pojaśniały od listopada. ![]() A to możliwe jak mieszkam w domu, nie w bloku? ![]() Dodam, że mam radiówkę.
|
|
|
#4410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

muszę wstać o 3:30
w dwie strony to jestem jeden bilet do przodu
Tż powiedział, ze będzie ze mną biegał, tzn. że ja będę śmigać na rolkach, a on będzie przy mnie biegał.
na moje 10 on robi 20, o. 

nie widzialam na basenie sklepu.
no i przeciez... jestem taka chuda, zdawac by sie moglo, że mi to nie grozi.

?

A tak na serio to rzuciło się w oczy, haha.