|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Kardashi serdeczne gratulacje!!!
![]() ![]() dziękuję za brzuchowe komplementy ![]() ![]() my dzisiaj calutki dzień spędziliśmy na mieście.spacer,małe zakupy,lody ![]() ![]() ![]() ![]() wklejam kombinezon,który dzisiaj mój tż wypatrzył i malutką bluzę.nie mogłam mu odmówić.tak bardzo się cieszył z tych rzeczy (że sam wypatrzył),że musiałam ulec ![]() zaraz wyciągam ciacho z piekarnika.tak mnie naszło na coś z jagodami,a może to bardziej Wojtusia naszło ![]() ![]() ps.witam nową koleżankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilkę, żeby wam powiedzieć, że właśnie moje dzieciątko uraczyło mnie pierwszym kopniaczkiem. Przyłożyłam rękę i kopało dalej. Do tej pory były tylko motylki, nie wyczuwalne ręką. Dziś pierwszy kopniak
![]() Jutro się nie odezwę, bo na cały dzień mamy wyprawę statkiem. Wpadnę we wtorek. Trzymajcie się kobietki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Wtajemniczenie
|
hej!
melduję że @ dziś przyszła ![]() czekam do środy na wyniki, jak się okaże że coś się zmieniło to będę wiedzieć na czym stoje, a jak nie to zmuszę męża, co by się też zbadał ponownie, a jak się okaże że żadne z nas nie jest "winne" to już nie wiem co zrobię... |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witajcie moje kochane ![]() Nockę miałam taka sobie, ręka mnie rwała a o 4 rano koty zaczeły sie gonić i drzeć się jakby je ktos ze skóry obdzierał, byłam mega wściekła ![]() Wczoraj mnie nie było, bo teściowa przyjechała ze szwagierką i od dalszej rodzinki przywieźli nam 8 worków ubrań!!!!!!! Mały ma do 2 latek w czym chodzić ![]() ![]() ![]() Martwo mnie mój brzuś, wczoraj się spinał dosłownie z 4 razy na godzine, a zaczeło się jak oni przyjechali, był taki rumor i głośno, ze Filip siedział cicho, a jak się ruszył, to brzuś twardy od razu. Dzisiaj na 18:30 wizyta dzięki Bogu, bo bym sie zamartwiła. Karolinko ciesze się, że meżuś zrozumiał bład i , ze jest już dobrze!! Ci faceci nie myśłą czasami. Kochana kosz jest cudowny!!! My czekamy dalej na przelewy zeby łóżeczko zamówić. A zapomniałam, zdjęcia Filipka śliczne, a jakie wyraźnie, my już nie będziemy takich mieli, ale i tak mam 3 filmiki ![]() Weronisiu gratuluje kopniaczków!!!!!!!!!!! Pandziolka chudzinko, brzus masz przesłodki i maleńki!!! Ja taki miałam w 16 tc) a dzisiaj w 33 masakra ![]() ![]() Karolinko (Meropolitan) jak tam Twój pęcherz?? Dalej boli?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Rinoa kochanie, współczuję @ i bóli, jedyne co moge powiedziec, to to, że jak nie tym razem, to nastepnym sie uda i trzymam nardzo mocno kciuki kotuś ![]()
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() kardashi gratuluje slicznej córeczki- niech rośnie zdrowo ![]() Ja mam dzis wizyte u gina, pojade gdzies tak koło 14stej moze troszke po zalezy jak Tż wróci z pracy... ![]()
#4746 | ||
Zadomowienie
|
Weronisiu gratuluje pierwszego kopniaczka, wspaniale że już dzidziulek taki duży że kopie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do brzucia to mój też się spina ale mniej. Ja za to ostatnio mam takie dziwne bóle, tak jak by ciągnęło mnie coś wewnątrz pochwy (przepraszam za dokładność) już zaczęłam się martwić czy szyjka mi się nie rowiera i dlatego tak ciągnie. Ja mam wizytę w środę więc myślę że wytrzymam i wtedy ona sprawdzi czy jest ok i spytam skąd takie bóle. A może któraś z was czuje coś podobnego? Co do zdjęć to bardzo dziękujemy z Filusiem ![]() ![]() Dziś u nas troszeczkę gorsza pogoda, ale nie jest źle. Na 17 wybieramy się z mężem do dentystki na przegląd i czyszczenie pewnie. Powiedziałą mi jak byłam u niej wcześniej że lepiej wyczyścić je jakoś niedługo przed porodem bo po nie będe miała raczej czasu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zadomowienie
|
Czesc slonka!
No i kolejny tydzien pracy. Weekend mielismy tak cudowny, pogoda nas rozpiescila na maksa ![]() ![]() ![]() Troszenke udalo mi sie was przeczytac ale ogolnie mam troszke nadrabiania co postaram sie zrobic o ile praca mi na to pozwoli. Rinoa szkoda ze @ przyszla ![]() ![]() Weronisia cudownie ze poczulas kopniaczka. Moja mama ma teorie ze dzidzia sie rodzi dokladnie 20 tygodni od pierwszego wyraznego kopniaczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też myśleliśmy o takim koszu dla małego, ale zobaczymy jeszcze, moze kupimy najpierw, a potem łóżeczko ![]() Ja do dentysty już w ciązy nie idę, choć powinnam, bo mi siekawałek 6 na dole ukruszył-plombowanej, ale nie mam już siły wysiedziec na fotelu, poczekam, nic sie nie stanie ząbkom ![]() Pamelko kochana daj od razu znac jak wrócisz od lekarza! Trzymam mocno kciuki!!!I nie martw się kochana, bo to nie pomaga, ja sama nwerwus jestem straszny i tylko się niepotrzebnie nakręcam.
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam dam od razu znac jak tylko wrócę ![]() ![]() ![]() A swoją drogą to podpatrzyłam u ciebie niezły pomysł, żeby powsadzać zdjęcia z usg w jedna dużą ramkę i powiesic na scianę ![]()
Edytowane przez Pamela86 Czas edycji: 2010-05-24 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochanie Ty mnie nie strasz z tymi 20 tyg od 1 kopniaka! Mój Filus kopnął 1 raz koło 15-16 tc, czyli by mi 2-3 tyg zostały, strach sie bać ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Podpatruj kochana ![]() ![]()
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tez niestety denerwuje sie za dwoch a mój Tż zawsze sie wnerwia na mnie ze nie potrzebnie sieje panikę ![]() ![]() oczywiscie wkleje wam zdjecia z usg jak dostanę ![]()
![]() |
#4752 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też się boje że Filuś tam mocno główką napiera i że się szyjka skraca i rozwiera, dlatego czekam z niepokojem do środy. A Ty dziś się wszystkiego wypytaj i koniecznie napisz. Kasiu ja poczułam gdzieś koło 17-18 ciekawa jestem czy się sprawdzi ![]() Pamelko czekamy na wieści jak wizyta. ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boże niech ten czas szybciej leci...
![]() |
#4754 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pamelko czekamy z niecierpliwością na zdjęcia! Będzie dobrze kochanie, nie martw się, mój też sie denerwuje, ze panikuje, ehh al ej anie umiem inaczej! Karolinko nasz Filuś i tak będzie z nami spał dopuki nie będziemy na swoim,a to jeszcze potrwa... Lepiej żeby się nie sprawdziło ![]() ![]() ![]() Napisze kochana jak wrócę, wymęczę dzisiaj mojego ginka ![]()
![]() |
#4755 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I dziś nici z mojego dentysty, pani doktor nie będzie dziś i za tydzień mam przełożoną wizytę |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak bywa, ale tydzień nie zrobi różnicy ![]()
![]() |
#4757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem jak to jest, ja miałam usg na 17.30 i też czas mi się dłużył niemiłosiernie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miala ktoras z was robione badania na przeciwciala antykardiolipinowe??????? ? to jest badanie na krzepliowosc krwi, mnie gin zlecił po tym jak zapytal czy w rodzinie byly kiedys poronienia...
#4759 |
Zadomowienie
|
Kochane wybaczcie! Wcale nie chcialam was nastraszyc! To jest jedna z tych teorii jak rozpoznawanie plci po ksztalcie brzuszka itp bzdury. Nie jest to zaden medyczny fakt wiec mozna na to patrzec z przymrozeniem oka
![]() Dziewczynki trzymam kciuki za wasze wizyty!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Kasia możesz mi wpisać na liste imię Ignaś bo chyba tak zostanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Wtajemniczenie
|
czesc kochane
![]() Carol nie zamartwiaj sie ! napewno z maluszkiem wszystko jest w porządku.3mam kciuki za wizyte i czekam na wiesci oczywisice dobre ![]() Weronisiugratuluje kopniaczków! Kardashi gratuluję pieknego bobakska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie dziewczynki srednio..coprawda2 zaliczenia mam za soba aleza 10dni mam nast 7 ![]() ![]() jutro mam kolejny egz na prawko ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A z mężami to różnie bywa, ja z moim też ostatnio się pokłóciłam. Ja chcesz to pisz kochana wszystko co Ci lezy na sercu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o tz-a to chyba w kazdym zwiazku zdarzaja sie gorsze i lepsze czasy. Ja z moim tz-em mialam fatalny okres w pierwszej polowie zeszlego roku. Juz mialam wogole rezygnowac z nas i szukac szczescia gdzie indziej, ale jakos udalo nam sie to naprawic. Marudz nam ile chcesz o tym i badz silna bo to pewnie chwilowe. Pamietaj co was nie zabije to was wzmocni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |||||
Zakorzenienie
|
hej kochane, przepraszam, ze sie nie odzywalam ostatnio, ale korzystalismy po pierwsze troche z pogody, a po drugie mam troche zwieszony humor, bo pojawily mi si ena brzuchu takie okropne zmiany na skorze niestety i mam je chyba od grubo ponad tygodnia, nic nie pomaga, ani na ukaszenia,ani na grzybice, ani hydrocortizon polecony w aptece. mam takie dwa rumienie na brzuchu i zaczynaja swedziec, blade w srodku i czerwone na zewnatrz. zaczelam sie martwic, bo w necie pelno tej boreliozy itp. Na norweskich lekarzy nei mam co liczyc. na szczescie lece do PL w neidziele i juz si eumowilam do dermatologa tez. ale humor mam zwieszony bo ciagle o tym mysle. Dodatkowo mam siodme poty nocami, normalnie budze sie mokrusienka. nie wiem moze to te skoki hormonow, albo jakies bakterie. I taka bezsilnosc bo nawet do lekarza tu nei mam co isc, bo wiem, z emnei oleje.
Przepraszam, ze od razu na wstepie marudze. Zaraz was doczytam, z tego co widzialam to jedynie wyczytalam na szybko ze Kardashi juz urodzila!! GRATULUJE i lece was doczytywac dalej. ja mam dzisiaj wolne bo jakies swieto, wiec wypoczywam i staram sie po necie juz nei szukac tych moich rumieni bo zwariuje ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- ![]() Cytat:
Ja tez jak zafasolkuje wreszcie i bedzie chlopczyk to bedzie Ignas, tak mi sie podoba to imie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
juz niedlugo karolinko kochana, jeszcze tylko w zaokragleniu 6 godzinek, zleci, zleci, i juz nie mozemy sie doczekac dobrych wiesci od ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Weronisiu!!! Jak cudownie!! gratuluje!! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
anula_81 już zrobiłam to badanie 2tygodnie temu... dopiero dzis przyszedł wynik, Tż odbierze w drodze z pracy
![]() ![]()
#4766 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A pracę na pewno znajdziesz, jesteś mądrą kobietą i poradzisz sobie! |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jest niby oki, kochamy się bardzo i nie widzimy świata poza sobą ale ja tez nie mam jeszcze skonczonych studiów będę się bronić dopiero za rok i jestem na utrzymaniu męża, tzn on tylko zarabia ![]() szczerze to czasem chciałabym iśc do pracy i mieć swoje pieniądze, niby te pieniadze co mój mąż zarabia to są nasze wspólne ale ja się czasem tak czuję jakby to były tylko jego ![]() muszę sobie je przelewać na moje konto i tłumaczyć się na co potrzebuje, wiem że on nie robi tego specjalnie i mysli że ja sie z tym dobrze czuje ale czasem jak mam sie spowiadać po co aż tyle przelałam to mnie szlak trafia i wogóle czuje się przez to taka ogranczona ![]() wiem też że on robi to nieświadomie i napewno nie chcaił by żebym ja się źle z tym czuła ale poprostu czasem tak czuje a teraz jeszzcze w ciązy wszystko się bierze do siebie Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-05-24 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Latkoo kochana pilam wapno, juz chyba z 10 razy, smarowalam Fenistilem, clotrimazolem, hydocortizonem ni nie pomaga, wyglada brzydko i w ogole czuje sie taka oslabiona. To pewno znowu jakas bakteria, ostatnio maialam tak wyczyszczony organizm tymi natybiotykami i hormonami ze co rusz to cos, a to juz mam tyle czasu i nic a nic si enie zmniejszylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.