|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
|
|
|
|
#4472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W serach tak, zwłaszcza w twarogu. Jedz mienso. jajka, mięso, serki wiejskie, twarogi.. Zresztą czekaj, zaraz jakąś tabelę znajdę. Ta jest chyba całkiem okej. Jasne. Jak seks, to mnie rozczarowałyście. Cytat:
autorytecie Ty.Chemii się uczyły.. chyba w praktyce. ![]() Pogrubione -
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#4473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
im.Poczekaj trochę, nikt tam pewnie nie czatuje przy mailu ![]() ![]() Cytat:
![]() To pierwsze ![]() ![]() Może gotowały zupę? "To teraz chlorek sodu "
|
||
|
|
|
#4474 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'jak gwałtownie rosną, też' [tż też ma. ]Poradzisz sobie. Haha! "Beata, podajże no tutaj ten glutaminian"
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Jeszcze E150, będzie ładniej wyglądało "Byłam w tym sanepidzie, dostałam specjalny zestawik do wiecie czego ale u mnie te próbki to przyjmują tylko dwa razy w miesiącu albo zrobię raz co potrzeba, albo będę trzymać w piwnicy. Babka do mnie, że z trzech dni mam przynieść 1.06 (na Dzień Dziecka im dam ). Zapomniałam się zapytać, jak mam to przechować |
|
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
ej żeby wyrobić książeczkę z sanepidu to musi być pobrana krew? bo któraś pisała o krwi, a zapomniałam się zapytać.
Mój kot mnie rozbraja. Mama się położyła spać (po nocce jest), i leży na brzuchu, a Gucio spał już x czasu, wstał miaukną i poszedł się położyć na plecy mamy i tak śpią ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, mi ta pani mówiła, że lekarz może zlecić albo nie.
![]() I to mój cytat, a nie Olgi
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie 'I weź tą koszenilę wyjmij z szafki i pokrusz, będzie czerwony makaron' Do 01.06 jeszcze tyle czasu, że.. Zrób dzień/dwa przed, zapakuj w pudełeczko z kokardką i im zanieś. [ale czemu akurat na Dzień Dziecka chcą? ]
|
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwonie po tych ludziach, na razie tych co mają w plusie (
)no i tak, jedna babka od lipca, bo ma studentki, jeden nie odbierał to później spróbuję jeszcze, teraz jakiś dziadek, taki śmieszny, mówił że już na cały ten tydzień wynajął. ech, dalej próbuję
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna ja nie wiem czemu tak dziwnie zacytowało
|
#4482 |
|
Wtajemniczenie
|
jejku dziewczyny mam wakacje w końcu
![]() zdałam angielski ooooh ! no i 17/20 zadowolona z siebie jestem.P.S. u mnie dużo za***istych wojskowych i strażaków laseczki ![]() może wpadniecie do mnie ;> wały umacniają, bo grozi zalaniem już tydzień wojsko u mnie ![]() a ja herbatki, kawki, obiadki im zanoszę ![]() napatrzeć się nie mogę heheh która chętna ? |
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
http://asset.soup.io/asset/0833/2280_614d.gif
Gdansk Przymorze , centrum, 2 pokoje, blisko morza, 4-6os, 120zł/doba Ta oddzwoniła, ma wolne, już chciała mnie rezerwować, ale powiedziałam, że jeszcze szukam i do niej oddzwonię. Zadzwoni ktoś do tych nie plusów, czy bierzemy ? ![]() Czy co czy jak ? No nie wiem ; p Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-05-24 o 15:54 |
|
|
|
#4484 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślisz, że nie wykupią ?szcerze mówiąc, nigdy nie widziałam w sklepie po miesiącu czegokolwiek z tego, co chciałam ten miesiąc wcześniej kupić ![]() Cytat:
![]() zaraz przestudiuję tabele a co Ty myślałaś Cytat:
![]() Cytat:
ale przeciez Bata nie umie gotować ![]() też muszę poszukać sanepidu i właśnie ja nie wiem, gdy to trzymać? mieszkam w bloku, więc do piwnicy to niebardzo. poza tym, boję się mojej piwnicy, no, a raczej brzydzę ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
ja bym brała, bo nawet na 4 osoby to tanio ale ja mogę se tylko pogadać ![]() poza tym, jeszcze Ci ktoś z przed nosa zwienie i coooo! |
|||||
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jej powiedziałam, że 3, to ona, że 30 zł od osoby czyli wychodzi 90 dych za całość ![]() Justynę do torby i mamy jedną za darmo jeszcze do tej od 80 zł dzwoniłam, ale dopiero w czerwcu wolne. http://asset.soup.io/asset/0836/8037_8da2.jpeg o, tu jest jeszcze takie, z dostępem do neta, to bym lapka wzięła i byśmy miały kontakt ze światem
Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-05-24 o 16:12 |
|
|
|
|
#4486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy wykupią, wiem, że aktualnie nie mogę sobie na nią pozwolić. ale TS to nie jest sklep, z którego wszystko znika jak świeże bułeczki, bo ceny nie są zbyt niskie, także.. nadzieja jest. ![]() a dlaczego nie możesz jeść rzeczy, które mają dużo wapnia? ![]() no myślałam, że robiłyście coś ciekawszego.. seks jest nudny. koszenila? to taki owad z pancerzykiem, którego proszkują i dodają jako barwnik do jogurtów, galaretek. któraś pokazywała niedawno demota o nim. ![]() Cytat:
![]() źle mi to mówić, ale ja chyba nie mogę jechać. bo to już w pt, a nie zapowiada się,żebym znalazła pracę. właśnie, dziś byłam na tym 'szkoleniu' [śmiechu warte, okazało się, że przyszłam, dali mi kwestionariusz osobowy do wypełnienia i tyle.. i to w dodatku z miejsca, w którym tż pracował całe 2tyg. ]jestem bezrobotna. i sfrustrowana.
||
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
ile stron powinna miec prezentacja? tak, zeby bylo te 13 min, no moze 14
? akutalnie mam troche ponad 4 strony, 12stka .. i za duzo tego .
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3,5 - 4 str. powinny być okej. edit: ale i tak nie łudź się, że powiesz wszystko, co napisałaś.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-24 o 17:04 |
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4490 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19545550] to bierzemy to co [/QUOTE] bierzemy, bo obdzwoniłam w końcu tą resztę no i nie mają teraz wolnego, dopiero lipiec, albo czerwiec, bo jeszcze studentów trzymają. zadzwonię do niej, zapytam o warunki i zaklepię termin, co ? niech jeszcze Justyna i Weronika powiedzą co myślą. |
|
|
|
|
#4492 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem wolnym człowiekiem. Wakacje!
Cytat:
![]() Cytat:
Klapeczki wszystkie z serii 'obcierające', ale sandałki całkiem przyjazne znalazłam. Czarne, niejaponkowate tylko zwykłe, na pasek wokół kostki, takie zwykłe, jakiś kwiat mają wzdłuż stopy.Nie ma u Ciebie najlepszego na świecie keczupu? ![]() Ale nie kupuj, jak Ci się nie chce. Zadowolę się pasztetem. ![]() Cytat:
Przeprowadzałyśmy dysocjację jonową chlorku sodu w rozpuszczalniku posiadającym wiązania wodorowe. Cytat:
Poprawka. ![]() Ja nie wiem czy umiem gotować, bo po prostu nie gotuję.
|
|
|
#4493 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Weronika ma chyba egzamin. a Justyna nie wiem gdzie się podziała.Żbiki jak byście miały czas to możecie przeklikać te 2 listy troszkę dużo , ale tylko jeden jedyny raz https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=430326 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1213 |
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz oglądam 'Chirurgów'. To lubię.
ed: Kamila mi się wcięła. ![]()
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa, spoko nie wiedziałam ![]() ale żal, 5 zł? ![]() nie martw się, znajdziesz coś na pewno, szukaj spokojnie dalej |
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19545839]okej. utarguj dogodną cenę
. Weronika ma chyba egzamin. a Justyna nie wiem gdzie się podziała.[/QUOTE] Chyba i tak dobra już jest. Jakby zostało to 90 zł za 4 os, to by nas wyniosło 45 zł za cały pobyt. Tylko, jak się skapnie, że nas 4, to każe dopłacać, ale jakby co, to się powie, że w ostatniej chwili z nami zdecydowała się ta osoba zamieszkać ![]() |
|
|
|
#4497 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. jak dotrzemy do mieszkania to wejdziemy w trójkę . a później któraś z nas dojedzie
|
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19546152]o to by było dobre
. jak dotrzemy do mieszkania to wejdziemy w trójkę . a później któraś z nas dojedzie [/QUOTE]próbuję się teraz dodzwonić i ciągle zajęte, żeby nam ktoś tego nie wynajmował teraz
|
|
|
|
#4499 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Wam zazdroszczę, że się spotkacie
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy mieszkanie ! pani bardzo miła, tłumaczyła mi co i jak, 15 min piechtą do morza, 5 min do Realu czy tam Tesco i CH. 30 zł osoba, ale wiecie, powiedziałam tak jak mówiłam wcześniej
![]() tylko że są dwa łóżka, czyli będzie seks, garnki i lodówka są jakbyśmy sobie coś chciały zrobić itd. grejt ! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

;D
ale doświadczony astrolog...

i tżtowskiej odżywki dla pakerów 
jajka, mięso, serki wiejskie, twarogi.. 
autorytecie Ty.

im.
], więc znacznie trudniej robią im się rozstępy. [o cellulicie nie wspominając 
" 

]

.